Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 422
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 422 of 432 FirstFirst ... 322372412420421422423424 ... LastLast
Results 6,316 to 6,330 of 6473
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Τώρα εγώ πρέπει να ξέρω δηλαδή ποια είναι η γκαμορα? Ας υποθέσουμε ότι κατάλαβα ποια είναι η γκαμορα. Εσύ τι σχέση έχεις και που ξέρεις αν μιλάω και με ποιον μιλάω? Ήσουνα εκεί και ξέρεις αν είπαμε και τι είπαμε?
    Είναι δυνατόν να μην με ξέρει κάποιος; Όχι αυτό δεν μπορώ να το ανεχτώ!
    Η διασημότητα μου είναι αδιαμφισβήτητη!

Senior Member
    Καλά Μαριλου, μίλα με το κοινό σου, να μη σε ενοχλώ και κάνω παράσιτα. Αμα θέλεις να πεις κάτι σε εμένα ξέρεις να μου στείλεις μήνυμα. Αλλα μου απέδειξες ότι δεν έχεις τίποτα που να θες να ξεκαθαρίσεις. Προς το παρόν δεν μου έχεις πει τίποτα, όλο αυτό γίνεται για το θεαθηναι, για άλλους. Προφανώς ποιος ξέρει τι θα σου έχω κάνει και είσαι τόσο πυρ και μανία εναντίον μου. Μεχρι και εγώ έχω αρχίσει να κοιτάω το Vassili με μισό μάτι. Τι να πω.. Ομολογώ ότι δεν μπορούσα να το φανταστώ ποτέ όλο αυτό. Οσο ζει κανείς μαθαίνει.

Σου το έχω πει χιλιάδες φορές. Δεν ξέρω τι κόλλημα έχεις μαζί μου, τι κόλλημα έχεις με τη δημοσιότητα, με το να δημιουργείς δράμα να ασχολείται το κοινό σου και όλο αυτό. Αν είχες οτιδήποτε να μου πεις θα μου το είχες πει, είχες άπειρες ευκαιρίες. Εγώ αυτό το ότι ιδιωτικά δεν έχω κάτι να σου πω και δημοσίως θέλω να σε κάνω ρεζίλι δεν μπορώ να το καταλάβω. Δε σου έχω κάνει ποτέ τίποτα και το ξέρεις πολύ καλά αυτό. Ούτε σε έχω διαβάλλει ποτέ σε κανέναν. Ήμουν ο πρώτος που δεν ήθελα να γίνει όλο αυτό το ριάλιτι. Εγώ ξέρω όταν έχω κάτι με κάποιον το ξεκαθαρίζω μαζί του, δε χρειάζομαι το κοινό. Τώρα εσύ γιατί χρειάζεσαι όλο αυτό μόνο εσύ το ξέρεις. Σε παρακαλώ κράτα με μακριά από όλο αυτό που σου συμβαίνει. Ειχες πει ότι δε θες να εχουμε επικοινωνία και με τις πράξεις σου κάνεις το αντίθετο από αυτό που είπες.
    Αλήθεια; Λες ψεματάκια τώρα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Γκαμόρα_ View Post
    Είναι δυνατόν να μην με ξέρει κάποιος; Όχι αυτό δεν μπορώ να το ανεχτώ!
    Η διασημότητα μου είναι αδιαμφισβήτητη!
    κάνει κουραδιές τώρα ότι δεν ξέρει, δεν θυμάται .. αλλά μια χάρα έστελνε εκθέσεις στο viber ..περίμενες κάτι καλύτερο απ' αυτόν ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou26 View Post
    τι κοπέλα μου ρε τρόμπα ? διάβασε παραπάνω το μήνυμα, εσύ δεν έστελνες στην γκαμόρα 230 μηνύματα για να με διαβάλλεις !!

Πόσο ορκ παίζει να είσαι για να κάνεις κάτι τέτοιο ?? θές να αρχίσω να λέω το τι έλεγες στα μηνύματα ??
    Αν νομίζεις ότι κάνεις εμένα ρεζίλι με το να εκφράζεσαι έτσι σου λέω ότι μόνο εσύ εκτίθεσαι. Δεν ξέρω τι έχει μέσα το κεφάλι σου και δεν με αφορά κιόλας. Δες το με κάποιον ειδικό. Το ίδιο ας κάνω κι εγώ με τα δικά μου προβλήματα. Επειδή αλήθεια έχω διάφορα στο κεφάλι μου σε παρακαλώ ας μείνουμε μέχρι εδώ. Βλέπεις ότι δε σε ακολουθώ στο ύφος σου, σεβάσου έστω αυτό.

Senior Member
    Καλά Μαριλου, μίλα με το κοινό σου, να μη σε ενοχλώ και κάνω παράσιτα. Αμα θέλεις να πεις κάτι σε εμένα ξέρεις να μου στείλεις μήνυμα. Αλλα μου απέδειξες ότι δεν έχεις τίποτα που να θες να ξεκαθαρίσεις. Προς το παρόν δεν μου έχεις πει τίποτα, όλο αυτό γίνεται για το θεαθηναι, για άλλους. Προφανώς ποιος ξέρει τι θα σου έχω κάνει και είσαι τόσο πυρ και μανία εναντίον μου. Μεχρι και εγώ έχω αρχίσει να κοιτάω το Vassili με μισό μάτι. Τι να πω.. Ομολογώ ότι δεν μπορούσα να το φανταστώ ποτέ όλο αυτό. Οσο ζει κανείς μαθαίνει.
    ευτυχώς που έχουμε και αποδείξεις τα μηνύματα σου.. τόσα που είναι βιβλίο θα γράφαμε, διαφορετικά αν ήταν σε κλήση θα μας είχες βγάλει για τρελούς .. αλλά απ' ότι φαίνεται ένας είναι ο επικίνδυνος εδώ μέσα που είναι και χωρίς αγωγή όπως λέει ! γιατί ενας νορμάλ άνθρωπος δεν κάθεται να στείλει 230 ολόκληρα κείμενα μόνος του ! Και αν σας πω και το τι έγραφε θα καταλάβετε οτι το άτομο δεν στέκει

Σε εμένα σε έχει διαβάλλει οικτρά.
    Έχω αποδείξεις.

Senior Member
    γιατί δεν παραδέχεσαι το τι έχεις στείλει.. ? θες μήπως να τα ανεβάσουμε εδώ ? γιατί όπως έχεις καταλάβει δεν κολόνουμε

βέβαια 230 κείμενα λίγο δύσκολο

Senior Member
    Quote Originally Posted by Γκαμόρα_ View Post
    Αλήθεια; Λες ψεματάκια τώρα.
    Άσε τώρα κι εσύ τα «ψεματάκια» γιατί κι εσύ δεν έχεις κάνει λίγα και το ξέρεις πολύ καλά. Φυσικά και δεν έχω διαβάλλει ποτέ κανέναν σε κανέναν. Εσύ ήρθες να με ρωτήσεις και επειδή θεώρησα ότι αφού μιλούσατε μεταξύ σας είναι δίκαιο να ακούσεις και την άλλη εκδοχή θέλησα να σου πω κάποια πράγματα , εμπιστευτικά όπως νόμιζα. Οχι για να διαβάλλω αλλά για να σου εξηγήσω κάποια πράγματα ποντάροντας στην αντικειμενικότητα και την ψύχραιμη λογική σου που μου απέδειξες ότι δεν έχεις. Εγω όλο αυτό με τα κουτσομπολίστικα πηγαδάκια το απεχθάνομαι. Εσείς το ξεκινήσατε. Βγείτε και πείτε μου ρε όποιος θέλει, τον προκαλώ. Ο Βασίλης μου έκανε αυτό. Γιατί δεν κάθεσαι να πεις τι συνέβη στην κοινή μας συζήτηση που είναι και το μόνο που δικαιούσαι να έχεις άποψη αφού ήσουν παρούσα? Αυτό όλο που έγινε εκεί το κάνουμε γαργάρα? Αυτό που γίνεται τώρα εδώ? Βλέπετε πως σας μιλάω και βλέπετε πως μου συμπεριφέρεστε και μου συμπεριφερθήκατε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Τι γινεται με σενα, ακομα χαλια εισαι;
    Φάε τη γλώσσα σου μωρέ, μια χαρά είμαι. Πώς κατέληξες στο συμπέρασμα ότι είμαι χάλια! Χτύπα ξύλο.

Μα η Μαριλού ρώτησε απλά πως δεν λες στον φίλο σου τα μυστικά του πεσίματος...
    Κακό είναι;

Senior Member
    Άσε τώρα κι εσύ τα «ψεματάκια» γιατί κι εσύ δεν έχεις κάνει λίγα και το ξέρεις πολύ καλά. Φυσικά και δεν έχω διαβάλλει ποτέ κανέναν σε κανέναν. Εσύ ήρθες να με ρωτήσεις και επειδή θεώρησα ότι αφού μιλούσατε μεταξύ σας είναι δίκαιο να ακούσεις και την άλλη εκδοχή θέλησα να σου πω κάποια πράγματα , εμπιστευτικά όπως νόμιζα. Οχι για να διαβάλλω αλλά για να σου εξηγήσω κάποια πράγματα ποντάροντας στην αντικειμενικότητα και την ψύχραιμη λογική σου που μου απέδειξες ότι δεν έχεις. Εγω όλο αυτό με τα κουτσομπολίστικα πηγαδάκια το απεχθάνομαι. Εσείς το ξεκινήσατε. Βγείτε και πείτε μου ρε όποιος θέλει, τον προκαλώ. Ο Βασίλης μου έκανε αυτό. Γιατί δεν κάθεσαι να πεις τι συνέβη στην κοινή μας συζήτηση που είναι και το μόνο που δικαιούσαι να έχεις άποψη αφού ήσουν παρούσα? Αυτό όλο που έγινε εκεί το κάνουμε γαργάρα? Αυτό που γίνεται τώρα εδώ? Βλέπετε πως σας μιλάω και βλέπετε πως μου συμπεριφέρεστε και μου συμπεριφερθήκατε.
    Τι λες βρε τρόμπα ??? δεν ντρέπεσαι είσαι 45 χρονών γομάρι και καθόσουν και έλεγες ένα σωρό ιστορίες μεταμεσονύκτια με διαλείμματα κιόλας για να τρως γουρουνόπουλα και να νιώθεις καλά με τις μλκιες που λες.. ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Φάε τη γλώσσα σου μωρέ, μια χαρά είμαι. Πώς κατέληξες στο συμπέρασμα ότι είμαι χάλια! Χτύπα ξύλο.
    Αυτο ειπες οταν γυρισες απο τις διακοπες σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou26 View Post
    γιατί δεν παραδέχεσαι το τι έχεις στείλει.. ? θες μήπως να τα ανεβάσουμε εδώ ? γιατί όπως έχεις καταλάβει δεν κολόνουμε

βέβαια 230 κείμενα λίγο δύσκολο
    Εσύ είχες πει ότι δε θες καμία επικοινωνία. Βέβαια δεν είσαι η μόνη περίπτωση που άλλα λέει, αλλά σκέφτεται, αλλα εννοεί και άλλα κάνει. Τι θες από τη ζωή μου? Γιατι δεν πας παρακάτω? Γιατι επιμένεις να γίνεται όλο αυτό το δημόσιο δράμα? Ειναι ωραίο να πετάμε λασπη σε κάποιον που δεν μας έφταιξε τίποτα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Αυτο ειπες οταν γυρισες απο τις διακοπες σου.
    Επειδή τέλειωσαν οι διακοπές κι έπρεπε να πάω δουλειά Αυγουστιάτικα. Αλίμονο, αν έπιανε Οκτώβριος κι είχα ακόμα τη νοσταλγία των διακοπών, δε θα έπρεπε να δουλεύω καθόλου!