Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 427
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 427 of 432 FirstFirst ... 327377417425426427428429 ... LastLast
Results 6,391 to 6,405 of 6478
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Όχι. Διπλή βάρδια σήμερα αν σου λέει κάτι. Τις μπηχτούλες σου αλλού.
    ναι μου λέει ..δεν ήταν μπηχτή αλλά ok :-)

Εγώ σκέφτομαι ότι αύριο θα ναι πάλι μια φρικτή μερα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Γκαμόρα_ View Post
    Εγώ πιστεύω ότι ο Βασίλης βγήκε στην συνάντηση για να βρει γκόμενα και όχι για να γνωρίσει κάποια φίλη.
    Και το απέδειξε. Αυτό είναι οικτρό.
    γιατι ειναι οικτρο; ειναι παρανομο ή ανηθικο ενας ελευθερος ανδρας να ψαχνει γκομενα;
    αν η μαριλου βγηκε για να βρει γκομενο, ειναι επισης "οικτρο'; ή στην μαριλου επιτρεπεται;
    δεν λεμε τι βρηκε η δεν βρηκε ο καθενας, μιλαμε για προθεσεις...

υ.γ. για "ακροαριστερη", πολυ "παλαιοχρηστιανικα" κρινεις τα ηθη...

Senior Member
    Κάθε φορά που βλέπω το φόρουμ η ίδια καραμέλα για τον Βασίλη....

"Εσύ δεν δουλεύεις αύριο;" Ότι ρίχνετε και μπηχτές για δουλειά με ξεπερνάει.

Το στενάχωρο είναι ότι για να είστε σε ένα φόρουμ και να συνεχίζετε να λέτε τα ίδια για έναν στο φόρουμ, που απλά θα μπορούσατε να κάνετε ιγκνορ και να το πείτε ΜΙΑ φορά,

Δεν έχετε με τίποτα άλλο να ασχοληθείτε. Όποιος ενήλικας ενοχλείται με κάτι/κάποιον, το λέει μια φορά και προχωρά. Δεν τον διαβάλει δημόσια για τόσο καιρό.

Που να σας έκανε και τίποτα... Εμμονικοί.

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    γιατι ειναι οικτρο; ειναι παρανομο ή ανηθικο ενας ελευθερος ανδρας να ψαχνει γκομενα;
    αν η μαριλου βγηκε για να βρει γκομενο, ειναι επισης "οικτρο'; ή στην μαριλου επιτρεπεται;
    δεν λεμε τι βρηκε η δεν βρηκε ο καθενας, μιλαμε για προθεσεις...

υ.γ. για "ακροαριστερη", πολυ "παλαιοχρηστιανικα" κρινεις τα ηθη...
    Αν η Μαριλού έκανε κάλεσμα φιλικό όπως είπε και μετά την έπεφτε σε κάποιον, τότε θα λέγαμε ότι τελικά είχε άλλες προθέσεις και μας κοροϊδεύε. Πόσο μάλλον αν έτρωγε και χυλόπιτα και προσπαθούσε να το δικαιολόγησε Ι "μα, μα αυτός μου είπε ότι έκανε ντουζ", "αυτός μου έδειχνε τα μπράτσα του" και κάτι τέτοια χαζά.

Senior Member
    από πότε το να ρωτάς αν δουλεύει ο άλλος είναι μπηχτή ? όπως θέλετε εκλαμβάνετε οτι γράφουμε εδώ μέσα

Senior Member
    Αν η Μαριλού έκανε κάλεσμα φιλικό όπως είπε και μετά την έπεφτε σε κάποιον, τότε θα λέγαμε ότι τελικά είχε άλλες προθέσεις και μας κοροϊδεύε. Πόσο μάλλον αν έτρωγε και χυλόπιτα και προσπαθούσε να το δικαιολόγησε Ι "μα, μα αυτός μου είπε ότι έκανε ντουζ", "αυτός μου έδειχνε τα μπράτσα του" και κάτι τέτοια χαζά.
    μα δεν μου απαντας γιατι ειναι οικτρο ενας ελευθερος ανδρας να παει σε καλεσμα που κανει ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ μια (κατα δηλωση της) ελευθερη γυναικα, επειδη ψαχνει γκομενα....
    ΕΑΝ η μαριλου συναντουσε καποιον που της καλυπτε τις απαιτησεις της , τι οποιες απαιτησεις, αισθητικες, κοινωνικες, ο,τι ψαχνει ο καθενας, τοτε θα βλεπαμε αν εψαχνε γκομενο η δεν εψαχνε.
    το θεμα ομως, ειναι οτι κραζεις τον βασιλη εδω και εναν μηνα και απο οσα διαβαζω και διαβαζω και διαβαζω, αυτο για τον οποιο τον κατηγορεις, ειναι οτι εψαχνε γκομενα και οχι φιλη....
    εχμ....
    δεν ξερω, καταλαβαινεις τον παραλογιμσο;
    εγω με τετοιο κραξιμο περιμενα οτι θελετε να καταγγειλετε αποπειραι βιασμου....
    οκ, ο βασιλης εψαχνε γκομενα.
    θα μου πεις γιατι απαγορευεται; η μηπως θα μου αποδειξεις οτι η αλλη δεν εψαχνε;;;
    το οτι δεν βρηκε, δεν σημαινει και οτι δεν εψαχνε...
    μεγαλη γυναικα ειναι, δεν ειναι κανενα κοριτσακι...

υ.γ. το ξερεις, οτι χαζοι δεν ειμαστε, οποτε, μαζεψτε το σιγα- σιγα, μπαζει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Danay1997athens1987 View Post
    Εγώ σκέφτομαι ότι αύριο θα ναι πάλι μια φρικτή μερα
    Αν μπορώ να κοιμάμαι ως τις 9:00 για εμένα είναι μια υπέροχη μέρα (σήμερα μπόρεσα επιτέλους!).
    Ίσως εσύ χρειάζεσαι να γεμίσεις τη μέρα σου για να βρεις νόημα σε αυτές. Αν δε σε μπερδεύω με άλλη, νομίζω ήσουν η κοπέλα που είπες ότι δεν μπορούσες να ξεπεράσεις τον χωρισμό σου και ζεις με τη μητριά σου. Βρήκες κάποια εργασία από τότε; Προσπάθησες να κάνεις νέες παρέες και φίλους; Νομίζω είχες πει ότι είσαι εκπαιδευτικός κάτι για ιδιαίτερα.
    Last edited by Joanna8; 02-10-2025 at 22:53.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou26 View Post
    από πότε το να ρωτάς αν δουλεύει ο άλλος είναι μπηχτή ? όπως θέλετε εκλαμβάνετε οτι γράφουμε εδώ μέσα
    Όταν το ρωτάς έτσι στο άσχετο σε κάποιον που σου έγραψε ότι έχει κουράσει όλο αυτό με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ναι ακούγεται προσβλητικό. Λες στην ουσία "πήγαινε για ύπνο, το ξενύχτι ανήκει σε εμάς" κατά το "σχολείο δεν έχεις εσύ αύριο;" που λένε στα παιδάκια για να τα διώξουν από κάπου.

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μα δεν μου απαντας γιατι ειναι οικτρο ενας ελευθερος ανδρας να παει σε καλεσμα που κανει ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ μια (κατα δηλωση της) ελευθερη γυναικα, επειδη ψαχνει γκομενα....
    ΕΑΝ η μαριλου συναντουσε καποιον που της καλυπτε τις απαιτησεις της , τι οποιες απαιτησεις, αισθητικες, κοινωνικες, ο,τι ψαχνει ο καθενας, τοτε θα βλεπαμε αν εψαχνε γκομενο η δεν εψαχνε.
    το θεμα ομως, ειναι οτι κραζεις τον βασιλη εδω και εναν μηνα και απο οσα διαβαζω και διαβαζω και διαβαζω, αυτο για τον οποιο τον κατηγορεις, ειναι οτι εψαχνε γκομενα και οχι φιλη....
    εχμ....
    δεν ξερω, καταλαβαινεις τον παραλογιμσο;
    εγω με τετοιο κραξιμο περιμενα οτι θελετε να καταγγειλετε αποπειραι βιασμου....
    οκ, ο βασιλης εψαχνε γκομενα.
    θα μου πεις γιατι απαγορευεται; η μηπως θα μου αποδειξεις οτι η αλλη δεν εψαχνε;;;
    το οτι δεν βρηκε, δεν σημαινει και οτι δεν εψαχνε...
    μεγαλη γυναικα ειναι, δεν ειναι κανενα κοριτσακι...

υ.γ. το ξερεις, οτι χαζοι δεν ειμαστε, οποτε, μαζεψτε το σιγα- σιγα, μπαζει...
    Κατ' αρχήν δεν κράζω τον Βασίλη "εδώ και 1 μήνα". Μια φορά του την είπαμε. Τελείωσε εκείνη η διένεξη και δεν ξανά γράψαμε τίποτε.
    Το "τέτοιο κράξιμο" είναι λόγω του ότι έχουν ειπωθεί πολλά, ε και όσο να' ναι υπάρχει μια αντιπάθεια.
    Κανείς δεν τον κατήγγειλε για βιασμό και όποιου πάει το μυαλό εκεί, δεν διαβάζει καλά τι γράφουμε. Ο Βασίλης έχει πει διάφορα για "φίλους" που η συμφωνία μου μαζί του είναι να μην τα πω δημόσια και δεν θα το κάνω, οπότε όσοι δεν ξέρετε, ας πάρετε θέση, δεν με ενδιαφέρει, αλλά εγώ δεν έχω να μαζέψω τίποτα γιατί τίποτα δεν μπάζει.

Εγώ και η Μαριλού, έχουμε δικαίωμα να κάνουμε πλάκα, και εκείνος έχει δικαίωμα να πετάγεται έξαλλος και να απειλεί με δικηγόρους μιας και έχει τόσα λεφτά για ξόδεμα.

Quote Originally Posted by wanderer010 View Post
    Εμμονικοί.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    Πετάγεται κι αυτή, που έχει πάρει 150 αριθμούς για να στέλνει σε κάποιον που δεν την θέλει και λέει εμάς "εμμονικούς".
    Αλήθεια, από πότε άρχισες να ξεχωρίζεις την έννοια της "εμμονικότητας";

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι η ανθρωπινη κακια ειναι ατελειοτη...

Senior Member
    η ηλιθιότητα είναι απεριόριστη; ή ανίκητη; κάτι τέτοιο έλεγε ο Αϊνστάιν.
    το πρόβλημα σε αυτό τον κόσμο είναι πως οι ηλίθιοι έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση.
    κάτι τέτοιο.
    εγώ απορώ πώς οι κακοί άνθρωποι είναι κακοί και συγρόνως λειτουργικοί! εμένα η χολή και η κακία με εξαντλούν. -γενικά οι άνθρωποι με εξαντλούν.

Senior Member
    Κατ' αρχήν δεν κράζω τον Βασίλη "εδώ και 1 μήνα". Μια φορά του την είπαμε. Τελείωσε εκείνη η διένεξη και δεν ξανά γράψαμε τίποτε.
    Το "τέτοιο κράξιμο" είναι λόγω του ότι έχουν ειπωθεί πολλά, ε και όσο να' ναι υπάρχει μια αντιπάθεια.
    Κανείς δεν τον κατήγγειλε για βιασμό και όποιου πάει το μυαλό εκεί, δεν διαβάζει καλά τι γράφουμε. Ο Βασίλης έχει πει διάφορα για "φίλους" που η συμφωνία μου μαζί του είναι να μην τα πω δημόσια και δεν θα το κάνω, οπότε όσοι δεν ξέρετε, ας πάρετε θέση, δεν με ενδιαφέρει, αλλά εγώ δεν έχω να μαζέψω τίποτα γιατί τίποτα δεν μπάζει.

Εγώ και η Μαριλού, έχουμε δικαίωμα να κάνουμε πλάκα, και εκείνος έχει δικαίωμα να πετάγεται έξαλλος και να απειλεί με δικηγόρους μιας και έχει τόσα λεφτά για ξόδεμα.
    μα και παλι δεν απαντας...
    απο ολα οσα του σουρνεις, το ρεζουμε το ειπες μερικα μηνυματα πριν. τον κατηγορεις οτι ψαχνει/ εψαχνε γκομενα και γι αυτο πηγε στις συναντησεις.
    εστω οτι ισχυει.
    που ειναι το κακο;;; θα μας πεις;
    επισης, δεν απαντας στο απο που προκυπτει οτι η μαριλου δεν εψαχνε/ ψαχνει γκομενο επισης, και απλα δεν ηταν του γουστου της ο βασιλης... (και ισως δεν ηταν και εκεινη του δικου του γουστου).

καθεσαι και συζητας για πραγματα που γινονται και λεγονται σε ιδιωτικες συναντησεις και ιδιωτικες κουβεντες, χωρις να εχεις την αδεια των εμπλεκομενων, νομιζω. αφενος, αυτο ειναι παρανομο, ασχετως αν καποιος κανει η δεν κανει μηνυση.
    αφετερου, το αποκαλεις ολο αυτο "πλακα".... δεν ειναι πλακα , ειναι παραβιαση και νομων και κανονισμων.
    και οκ, με καποιες προυποθεσεις, αυτο μπορει και να χρειαζεται. πχ, αν καποιος ειναι κακοποιητης και θελεις να προειδοποιησεις καποιους. εδω, τι ακριβως χρειαζεται;
    να μας δηλωσεις τον αποτροπιασμο σου που ο βασιλης ψαχνει γκομενα; σε τι σε αφορα η σε θιγει;

ξερεις τι πιστευω εγω; μιας και συζηταμε τα προσωπικα του ενος και τ αλλουνου στην ιστορια αυτη, να σου πω και τι καταλαβα με το φτωχο μου μυαλο:
    η μαριλου εκανε την προσκληση για να δει τι παιζει με τα μελη που θα πανε και ο,τι ηθελε προκυψει. δλδ αν ειχε και κανεναν του γουστου της, μπορει να εκανε και κατι παραπανω. αν οχι, θα εμενε στον καφε.
    ο βασιλης πηγε στον καφε για τον ιδιο λογο. για γνωριμια και ο,τι ηθελε προκυψει.
    ολα τα υπολοιπα συνεβησαν για τα πραγματα που προεκυψαν ή δεν προεκυψαν στον καθεναν τους.
    εσυ, ανακατευτηκες γιατι σπαστηκες που ο βασιλης σου ελεγε οτι δεν μπορει να βγειτε για καφε γιατι δεν θα βγει, ενω ειχε χρονο για να βγει με την μαριλου και το πηρες σαν απορριψη...
    τα βρηκατε με την μαριλου πανω στην αντιπαθεια σας για τον βασιλη, η καθεμια για τους λογους της και συνεννοηθηκατε να τον ξεφωνησετε δημοσιως. αυτη ειναι η ιστορια.

αυτο που ηρθε ο καιρος να σκεφτεις σοβαρα, ειναι οτιολα αυτα ειναι ιδιωτικες πραξεις και προσωπικα των εμπλεκομενων.
    δεν κινδυνευει κανεις, οποτε δεν εχεις και καμια δικαιολογια να τα δημοσιοποιεις...

υ.γ. νομιζω οτι το ξερετε ολοι , οτι εγω δεν εχω κουβεντες ιδιωτικες με κανεναν απο τους τρεις σας,

Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    η ηλιθιότητα είναι απεριόριστη; ή ανίκητη; κάτι τέτοιο έλεγε ο Αϊνστάιν.
    το πρόβλημα σε αυτό τον κόσμο είναι πως οι ηλίθιοι έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση.
    κάτι τέτοιο.
    εγώ απορώ πώς οι κακοί άνθρωποι είναι κακοί και συγρόνως λειτουργικοί! εμένα η χολή και η κακία με εξαντλούν. -γενικά οι άνθρωποι με εξαντλούν.
    Η εξυπναδα σε βοηθαει να βρισκεις καλυτερες δικαιολογιες...