Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 431
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 431 of 432 FirstFirst ... 331381421429430431432 LastLast
Results 6,451 to 6,465 of 6473
    Τα είπε χθες η Μαριλού, δεν τα διαβάσατε;
    Μόνο τα δικά μου διαβάζετε;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Γκαμόρα_ View Post
    Τα είπε χθες η Μαριλού, δεν τα διαβάσατε;
    Μόνο τα δικά μου διαβάζετε;
    Ρε συ, δεν σε δικαζουμε. Αλλα ετσι οπως σκεφτεσαι ποτέ δεν θα μπορεσεις να κανεις ασφαλης σχεση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Ναι, τοσο καλο της κανει που ηθελε να διαγραφει. Μας τσαντισουν αυτα που ειναι στο μυαλο μας, οχι η πραγματικοτητα.
    το ότι είχα ζήτησα να διαγραφεί ο λογαριασμός μου, δεν νομίζω ότι σε αφορά, ούτε θα σου ζητήσω την άδεια

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    σωστο...
    230 μηνυματα λες, εστειλε.
    του ειπες να μην σου στελνει, η σκαλιζες τα καρβουνα;
    εαν εσύ αυτό κατάλαβες ok. Δεν έχει νόημα να το συζητάμε άλλο, όποιος κατάλαβε κατάλαβε

Ρε συ, δεν σε δικαζουμε. Αλλα ετσι οπως σκεφτεσαι ποτέ δεν θα μπορεσεις να κανεις ασφαλης σχεση.
    Κρίμα. Και ήταν το όνειρο μου. χα χα χα

Senior Member
    και ποιος είσαι εσύ για να το κρίνεις αυτό ? για πρόσεξε τι λες, γιατί ώρες ώρες λες πολλές μλκιες

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou26 View Post
    και ποιος είσαι εσύ για να το κρίνεις αυτό ? για πρόσεξε τι λες, γιατί ώρες ώρες λες πολλές μλκιες
    Ωραια, σου ευχομαι στην ηλικια της να εισαι ευτυχισμενη σαν αυτην

Senior Member
    Quote Originally Posted by Γκαμόρα_ View Post
    Κρίμα. Και ήταν το όνειρο μου. χα χα χα
    Εννοείται ότι δεν είμαστε εδώ για να "δικάσουμε" κανέναν. Για άλλο λόγο είναι το φόρουμ και γι αυτό ενοχληθήκαμε πολλοί που το χρησιμοποιούμε. Πριν λίγες μέρες Γκαμόρα είχες σχολιάσει: "Σκέφτομαι ότι όσα μέλη είναι εδώ μέσα, δεν έχει κανέναν να πει ένα ενθαρρυντικό λόγο σε αυτόν τον άνθρωπο, που όλοι ξέρουμε ότι είναι λίγο τραχύς, αλλά αξίζει στις δυσκολίες του μια συμπαράσταση. Απορώ τι κάνετε όλοι οι υπολοιποι 15 εδώ μέσα.". Και αυτός ακριβώς είναι κατά την ταπεινή μου γνώμη ο σκοπός του φόρουμ. Ένας ενθαρρυντικός λόγος στις δυσκολίες.

Πριν ένα χρόνο είχα μοιραστεί και το δικό μου πρόβλημα και βρέθηκες εσύ να μου πεις έναν καλό λόγο που τον είχα τόση ανάγκη, γιατί ένοιωθα ότι είχα πελαγώσει. Και δεν το ξεχνάω αυτό, γιατί παρόλο που είχες βρεθεί τότε αντιμέτωπη με πολύ πιο σημαντικά προβλήματα, είχες την ανθρωπιά να κοιτάξεις και τα προβλήματα ενός άλλου ανθρώπου.

Σου έγραψα ότι σε όλο αυτό που γίνεται διαφωνώ. Την πρώτη φορά πριν μήνες βρήκατε συμπαράσταση, αλληλεγγύη από τα μέλη, γιατί αυτό ήταν το σωστό. Η πρώτη φορά που γίνεται ένα expose, μπορεί να είναι από αγανάκτηση/θυμό/ξέσπασμα. Η δεύτερη όμως γίνεται από δόλο. Γι αυτό και τη δεύτερη φορά φάγατε τοίχο από εμάς το φιλοθεάμον κοινό".

Senior Member
    Ωραια, σου ευχομαι στην ηλικια της να εισαι ευτυχισμενη σαν αυτην

καλά τι κακίες είναι αυτές ?

Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Εννοείται ότι δεν είμαστε εδώ για να "δικάσουμε" κανέναν. Για άλλο λόγο είναι το φόρουμ και γι αυτό ενοχληθήκαμε πολλοί που το χρησιμοποιούμε. Πριν λίγες μέρες Γκαμόρα είχες σχολιάσει: "Σκέφτομαι ότι όσα μέλη είναι εδώ μέσα, δεν έχει κανέναν να πει ένα ενθαρρυντικό λόγο σε αυτόν τον άνθρωπο, που όλοι ξέρουμε ότι είναι λίγο τραχύς, αλλά αξίζει στις δυσκολίες του μια συμπαράσταση. Απορώ τι κάνετε όλοι οι υπολοιποι 15 εδώ μέσα.". Και αυτός ακριβώς είναι κατά την ταπεινή μου γνώμη ο σκοπός του φόρουμ. Ένας ενθαρρυντικός λόγος στις δυσκολίες.

Πριν ένα χρόνο είχα μοιραστεί και το δικό μου πρόβλημα και βρέθηκες εσύ να μου πεις έναν καλό λόγο που τον είχα τόση ανάγκη, γιατί ένοιωθα ότι είχα πελαγώσει. Και δεν το ξεχνάω αυτό, γιατί παρόλο που είχες βρεθεί τότε αντιμέτωπη με πολύ πιο σημαντικά προβλήματα, είχες την ανθρωπιά να κοιτάξεις και τα προβλήματα ενός άλλου ανθρώπου.

Σου έγραψα ότι σε όλο αυτό που γίνεται διαφωνώ. Την πρώτη φορά πριν μήνες βρήκατε συμπαράσταση, αλληλεγγύη από τα μέλη, γιατί αυτό ήταν το σωστό. Η πρώτη φορά που γίνεται ένα expose, μπορεί να είναι από αγανάκτηση/θυμό/ξέσπασμα. Η δεύτερη όμως γίνεται από δόλο. Γι αυτό και τη δεύτερη φορά φάγατε τοίχο από εμάς το φιλοθεάμον κοινό".
    Κι εσύ μου έχεις συμπαρασταθεί Τζοάννα και δεν το ξεχνώ και μου έχεις γράψει πέντε καλά λόγια. Και σε ευχαριστώ.
    Όπως το πάρει κανείς...

Senior Member
    καλά τι κακίες είναι αυτές ?
    Οχι κοπελα μου, ειπες να μην κρινω και το αφησα σε σενα.

Senior Member
    Οχι κοπελα μου, ειπες να μην κρινω και το αφησα σε σενα.
    αφού λες κακίες εδώ και ώρα, πετάς τη βλακεία σου τώρα να τα μπουρδουκλώσεις

Senior Member
    αφού λες κακίες εδώ και ώρα, πετάς τη βλακεία σου τώρα να τα μπουρδουκλώσεις
    Εγω μια ευχη σου εκανα, δεν φταιω οτι βλεπεις την φιλη σου σαν κατωτερη σου και προσβαλλεσαι.

Senior Member
    Εγω μια ευχη σου εκανα, δεν φταιω οτι βλεπεις την φιλη σου σαν κατωτερη σου και προσβαλλεσαι.
    Πρώτα λες ότι έτσι όπως σκέφτεται δεν θα κάνει σχέση και μετά μου " εύχεσαι " στην ηλικία της να είμαι τόσο ευτυχισμένη όσο εκείνη. Τουλάχιστον όταν ξεστομίζεις μια μλκια να έχεις και τα @ρχιδι@ να το υποστηρίξεις. Αλλιώς ζητα μια συγνώμη. Και όχι να γυρνάς τη μπιφτέκα όπως σε βολεύει. Το να χρησιμοποιείς προσωπικά πράγματα που έχει μοιραστεί σε μια ευάλωττη στιγμή είναι ξεφτίλα. Και μην ξεχνάς ότι είναι η μόνη που σε ρώτησε αν είσαι καλά όταν οι άλλοι σε είχαν κλασμένο

Senior Member
    Πρώτα λες ότι έτσι όπως σκέφτεται δεν θα κάνει σχέση και μετά μου " εύχεσαι " στην ηλικία της να είμαι τόσο ευτυχισμένη όσο εκείνη. Τουλάχιστον όταν ξεστομίζεις μια μλκια να έχεις και τα @ρχιδι@ να το υποστηρίξεις. Αλλιώς ζητα μια συγνώμη. Και όχι να γυρνάς τη μπιφτέκα όπως σε βολεύει. Το να χρησιμοποιείς προσωπικά πράγματα που έχει μοιραστεί σε μια ευάλωττη στιγμή είναι ξεφτίλα. Και μην ξεχνάς ότι είναι η μόνη που σε ρώτησε αν είσαι καλά όταν οι άλλοι σε είχαν κλασμένο
    Εσυ ομως ειπες οτι ειναι μαλακια, δλδ πιστευεις κατι αλλο. Εγω σου απεδειξα οτι δεν πιστευεις κατι αλλο και υποκρινεσαι. Τους χειρισμους ασε τους για καποιο παιδακι.