Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 439
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 439 of 442 FirstFirst ... 339389429437438439440441 ... LastLast
Results 6,571 to 6,585 of 6629
    Senior Member
    δεν ακούω συνέχεια τέτοια.. πριν άκουγα βίσση.. τώρα πιάνο χαχαχ

Senior Member
    καταλαβαίνει κανείς το χορό από το τελευταίο βίντεο που ανέβασα στο '' μουσική ''..? ή μόνο εμένα άγγιξε ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou26 View Post
    καταλαβαίνει κανείς το χορό από το τελευταίο βίντεο που ανέβασα στο '' μουσική ''..? ή μόνο εμένα άγγιξε ?
    μπα, εγω ειμαι εντελως αυτιστικος σε χορους

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    μπα, εγω ειμαι εντελως αυτιστικος σε χορους

εγώ το νιώθω τη μουσική

Senior Member
    Βλεπω ωραιους κ@λους κουνιουνται, αλλα οχι σε μενα χαχαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Βλεπω ωραιους κ@λους κουνιουνται, αλλα οχι σε μενα χαχαχαχα
    ωραίο κ αυτό π ανέβασες με Καρβέλα

πάω για ύπνο κουτουλάω ..πήγαινε κ εσύ καληνύχτααααα

Senior Member
    Καληνυχτα Μαρακι,

Senior Member
    τι λέει......?

Senior Member
    έχει κάνει κανείς καμιά τρέλα ..?

Senior Member
    Αυτα δεν λεγονται Μαρακι χαχαχαχα

Senior Member
    χαχχαχαχ γιατί όχι....?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou26 View Post
    δεν ξέρω πόσο είσαι, αλλά αν είσαι πχ 40 και σ' αρέσει να βγαίνεις σε παγκάκια, να τρως στο χέρι, και γενικά να ζεις σαν έφηβος, μάλλον δεν τα έχεις ζήσει όταν ήσουν μικρότερος και τα κάνεις τώρα. Όσο αθλητικός τύπος και αν είσαι, όσο μεγαλώνεις θέλεις μια αυτονομία και μια άνεση. Αν κάνεις χιλιόμετρα όπως λες με τα πόδια ή με ποδήλατο , μεγαλώνοντας και άλλο θα δεις ότι δεν θα έχεις τις ίδιες αντοχές, και καλό είναι να μην τις υπερεκτιμάς.
    Κοινοτοπίες, που απλά δεν εφαρμόζονται στην περίπτωσή μου. Εκτός από ένα σημείο βέβαια: ότι κι εγώ, όπως όλοι, βιώνω τη φθορά του χρόνου και σύντομα θα κληθώ να καταθέσω το σαρκίο μου.

Ως τότε όμως, και όσο θα με πηγαίνουν τα πόδια μου, ζω τη ζωή μου όπως μου αρέσει, χωρίς αυτοκίνητο. Τα τελευταία χρόνια έχω μειώσει σημαντικά και τη χρήση συγκοινωνίας εντός αστικού ιστού.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Πω-πω τι μόδα κι αυτή! Αμερικανοποίηση εντελώς.
    Νομίζω ότι είναι κάτι σαν το πολιτιστικό ανάλογο του αντιδανείου. Είναι έθιμο ευρωπαϊκής προέλευσης που πέρασε στην αμερικανική ήπειρο και επέστρεψε στην Ευρώπη τροποποιημένο ως ένα βαθμό και εμπλουτισμένο με εμπορικά/καταναλωτικά στοιχεία.

Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Εμένα μόνο το black Friday μου αρέσει. Αλλά να υπάρχουν πραγματικές εκπτώσεις, όχι εκπτώσεις μαϊμού. Στο εμπορικό διαδίκτυο βρίσκεις όντως καλές προσφορές σε προϊόντα μάρκας. Εκεί ξέρεις πώς πάνε οι standard τιμές. Αλλά στα καταστήματα πέφτει πολλή απατεωνιά. Το black Friday διαρκεί 1 μήνα στην Ελλάδα. Εντάξει, δε στέκει στην κοινή λογική!!!
    Σήμερα υπάρχουν πλατφόρμες με εξωφρενικές εκπτώσεις σχεδόν όλο τον χρόνο σε προϊόντα λογισμικού. Είναι ένας κλάδος στον οποίο υπάρχει μεγάλη πίεση εδώ και κάποια χρόνια, αν και ορισμένα κάστρα αντέχουν ακόμα.

Αν μιλάς για υλικά προϊόντα, είναι αλήθεια ότι δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με το φαινόμενο της Μαύρης Παρασκευής, που όντως είναι μια καθαρά αμερικανική συνήθεια. Εστιάζω περισσότερο στις χειμερινές και καλοκαιρινές εκπτώσεις αλλά καταλήγω συνήθως σε window shopping αφού είναι σχεδόν αδύνατο να βρω κάτι που να μου κάνει. Αυτό που απομένει, και εκεί όντως έχω επωφεληθεί, είναι οι αιφνιδιαστικές εκπτώσεις και προσφορές από διάφορες φίρμες που παρουσιάζονται αρκετές φορές σε ένα χρόνο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    όχι το να μην έχεις αυτοκίνητο δεν είναι κακό. ούτε τεκμήριο. εξ άλλου πολλοί θαυμαστοί άνθρωποι δεν οδηγούν καν και είναι αξιαγάπητοι και πετυχημένοι.
    Όντως, αλλά πολλοί το βλέπουν σαν απόδειξη (και επίδειξη) κοινωνικής στάθμης. Αυτό το κομμάτι της ζωής δεν με ενδιέφερε ποτέ. Άλλο θέμα η χρήση του και η ανάγκη βέβαια. Και εκεί όμως, θέλω όσο μπορώ να είμαι ανεξάρτητος και ως τώρα το έχω καταφέρει.

Quote Originally Posted by user View Post
    βρε συ Βοξ πόσο υπέροχα πρωινά έχεις!
    Ναι, είμαι ευχαριστημένος. Ειδικά αυτή την εποχή νιώθεις τη φύση να σε προσκαλεί να βγεις για να σε λούσει με τα φύλλα που πέφτουν στην πνοή του ανέμου ενώ περνάς κάτω από τα δέντρα, μέσα στο ψιλόβροχο και τη βαριά συννεφιά, και το σκοτάδι να πέφτει ολοένα και πιο νωρίς αφήνοντας τα τελευταία γκρίζα σύννεφα να ζωγραφίσουν στον ορίζοντα πριν σκεπάσει τα πάντα με τον μανδύα του.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ναι, όντως κυκλοφορεί στα καταστήματα στολισμός Halloween... Αν και δεν το γιορτάζω, αγόρασα δύο κολοκύθες κηροπήγια γιατί έχουν πλάκα...
    Εγώ δεν έχω αγοράσει κάτι ακόμα. Το έχω σκεφτεί πολλές φορές και ίσως να το κάνω κάποτε. Είδα κάτι κολοκύθες (από ύφασμα) με τα μαύρα καπέλα μάγισσας, σκέτη τρέλα, ήμουν στο «παρά πέντε» να αγοράσω μία .

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Αλλά για τα Χριστούγεννα θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα αν και στο Jumbo που πήγα έχουν αρχίσει ήδη να στήνουν τα χριστουγεννιάτικα...
    Φέτος είδα κι εγώ μέσα στον Οκτώβριο χριστουγεννιάτικα δέντρα, στολισμένα κανονικά. Μου έκανε εντύπωση γιατί γενικά επικρατεί ο στολισμός Halloween αυτό τον μήνα.