Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 440
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 440 of 442 FirstFirst ... 340390430438439440441442 LastLast
Results 6,586 to 6,600 of 6627
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou26 View Post
    εγώ μέχρι και σπίτια έχω δει να έχουν στολίσει φωτάκια ...
    Εννοείς χριστουγεννιάτικα, φαντάζομαι. Έχουν αλλάξει πολύ οι καιροί. Όταν ήμουν μικρός στολίζαμε για τα Χριστούγεννα από την παραμονή, άντε προ-παραμονή, ως την ημέρα των Φώτων. Η «αποκαθήλωση» γινόταν την επόμενη (Αγίου Ιωάννη). Θυμάμαι ακόμα, αμυδρά βέβαια, κάτι λαμπάκια σε μορφή φρούτων (μικρό μέγεθος για το δέντρο). Δεν έχω ξαναδεί από τότε παρόμοιο μοντέλο.

Η καλύτερή μου ήταν όταν χιόνιζε κιόλας εκείνες τις μέρες. Το καλύτερο χιόνι της χρονιάς, γύρω από τις ημέρες του χειμερινού ηλιοστασίου, με ένα γαλακτόχρωμο υπνωτικό ουρανό πριν αρχίσει να ρίχνει με το φτυάρι, ενώ όλα ήταν παγωμένα. Πού τέτοιες πολυτέλειες σήμερα.

Senior Member
    Η διαδικτυακή απάτη στο φέισμπουκ αλλά και γενικότερα στο ιντερνετ έχει πάει σε άλλο λέβελ. Δέχεσαι αίτημα φιλίας από άτομο που φέρει το επίθετο της συγχωρεμένης της γιαγιάς σου. Κοιτας τη λίστα φίλων, και βλέπεις κι άλλα άτομα γνωστά σου, συγγενείς ή συντοπίτες. Οπότε λες οκ, it seems legit, κάποια συγγενής θα είναι, ας κάνω add. Γεια σου τι κάνεις? Καλά είμαι εσύ κλπ ανταλασσετε μερικά μηνύματα και αντιλαμβάνεσαι ότι είναι κακοφτιαγμενα μηνύματα από το Google translate. Κέρδισε λέει κάτι χρήματα και είδε και το δικό μου όνομα στη λίστα των νικητών και μπλα μπλα και να κάνω κλικ στο σύνδεσμο λέει που μου στέλνει κλπ κλπ. Ωπαλάκιααα.. Λέω τα πιάσαμε τα λεφτά μας. Μάλιστααα.. Σκέφτηκα κανας Ινδός σε κανα παράπηγμα με κανα refurbished laptop θα είναι. Κάτσε λέω Βασίλη θα γελάσουμε τώρα.. Γυρνάω το πληκτρολόγιο στα Αγγλικά και αρχίζω να «καλατσεύω» σε άπταιστα (περίπου..) greeklish Ποντιακά. Do eftas theia κτλ κτλ. Σιωπή από την άλλη πλευρά, χαχαχαχα. Τι να κάνεις κι εσύ βρε φουκαριάρικο Google translate αφού «Ση γού(γ)λας κι ερούξεν»… Block & delete και συνεχίζουμε..
    Last edited by _Vassilis; 30-10-2025 at 18:03.

Καλά, αυτή που μας κάνει διαδικτυακά μαθήματα, από τα 20 άτομα, έχει την τύχη να της απαντούν 6-7, μερικές φορές κι εγώ, αλλιώς θα μιλούσε μόνη της.
    Μας έχεις πρήξει με τις ερωτήσεις κατανόησης που όλοι απαντούμε ψάχνοντας από το ίντερνετ. Μου έχει τύχει 2-3 φορές να δώσω ίδια ακριβώς απάντηση με κάποιον άλλον.
    Αφού μας ρωτάει κάτι πράγματα εκτός ύλης, πώς περιμένει να απαντήσουμε; Είναι τελείως βλάκας. Το μάθημα είναι 8ώρο και γράφω τώρα εδώ παρά να κοιτάζω τι γράφει αυτή.
    Και πολύ ασχολούμαι.

Αxl τι κάνεις; Τι προβλήματα έχεις ρε; Σοβαρά;
    Α και δεν είχες μάνα φεμινίστρια, μάνα κακοποιό είχες.
    Πολλές μάνες κακοποιούν τα παιδιά τους, αλλά υπάρχει η εξής διάδοση, ότι το ξύλο της μάνας είναι "γλυκό". Άντε γεια σας δηλαδή.
    Last edited by Γκαμόρα_; 30-10-2025 at 20:13.

Δείτε ερώτηση που πρέπει να απαντήσω τώρα εγώ

Ποιες ειναι οι διαφορές μεταξύ λευκού, ολικής αλέσεως, και πολύσπορου ψωμιού? Ποιο θεωρείται πιο υγιεινό και γιατί?

Να κάθομαι να ρωτάω το chatgpt και να τα συμπυκνώσω ώστε να δώσω μια απάντηση να μην νιώθει μόνη αυτή.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vox View Post
    Κοινοτοπίες, που απλά δεν εφαρμόζονται στην περίπτωσή μου. Εκτός από ένα σημείο βέβαια: ότι κι εγώ, όπως όλοι, βιώνω τη φθορά του χρόνου και σύντομα θα κληθώ να καταθέσω το σαρκίο μου.

Ως τότε όμως, και όσο θα με πηγαίνουν τα πόδια μου, ζω τη ζωή μου όπως μου αρέσει, χωρίς αυτοκίνητο. Τα τελευταία χρόνια έχω μειώσει σημαντικά και τη χρήση συγκοινωνίας εντός αστικού ιστού.
    εντάξει είσαι στη περίπτωση τότε.. γιατί οι περισσότεροι μεγαλώνοντας επιζητούν μια άνεση

Senior Member
    Quote Originally Posted by Γκαμόρα_ View Post
    Δείτε ερώτηση που πρέπει να απαντήσω τώρα εγώ

Ποιες ειναι οι διαφορές μεταξύ λευκού, ολικής αλέσεως, και πολύσπορου ψωμιού? Ποιο θεωρείται πιο υγιεινό και γιατί?

Να κάθομαι να ρωτάω το chatgpt και να τα συμπυκνώσω ώστε να δώσω μια απάντηση να μην νιώθει μόνη αυτή.
    νομίζω το πολύσπορο είναι πιο υγιεινό... εμένα μ' αρέσουν πολύ τα ντάκος άσχετο

Senior Member
    πείτε τπτα ρε παιδιά... .... .......

Senior Member
    τι εγινε, σε αφησαν μονη σου;

Μα είναι τόσα μέλη εδώ μέσα και κανείς δεν γράφει τίποτα. Επί εποχής WildHoney, Tommorello, sumac, user και Σχέσεις και Επικοινωνία, είχαμε τόσα να γράφουμε.
    Τώρα έχει ψοφήσει το φόρουμ.

Α και asperger την γλυκιά μου που έβαζε κάτι τρανς και τέκνο...
    Αγαπημένοι μου <3

Senior Member
    ναι κανείς δεν γράφει γκαμόρα, axl πες τα νέα σου

Senior Member
    Τα νεα μου; Μολις εφαγα

Senior Member
    τι έφαγες ? και εγώ τρώω κριτσινια με philadelfia

Senior Member
    Φασολαδα και λουκανικο

Senior Member
    πάντως ρ σεις παιδιά έχω συνειδητοποιήσει τελικά ότι οι σχέσεις είναι δύσκολες ! Βρήκα πριν καμιά βδομάδα κάτι παλιές μ φίλες, και ενώ είναι εμφανίσιμες, με καλή δουλειά, νέες ηλικιακά δυσκολεύονται παρ' όλα αυτά να γνωρίσουν κάποιον . Και να πω ότι δεν ψάχνουν κάποιον εμφανίσιμο ή κάποιον οικονομικά ευκατάστατο, κι όμως είναι δύσκολο.. Δεν ξέρω τι γίνεται στο κόσμο πραγματικά ...