Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 261
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 261 of 272 FirstFirst ... 161211251259260261262263271 ... LastLast
Results 3,901 to 3,915 of 4071
    Banned
    Τα παιδιά των αστυνομικών είναι πεταμένα σε ένα νοσοκομείο...
    Σε τι να ελπίζουν όσα παιδιά υποφέρουν και λόγω ηλικίας δεν ξέρουν να διακρίνουν τι είναι νόμιμο, τιμωρία, και φροντίδα. Η κακοποίηση από την ίδια την οικογένεια είναι αδιανόητη όμως και η αδιαφορία προκαλεί εξίσου μεγάλη ζημιά στα παιδιά.
    Μαθαίνουν για μια τρέλα που έκανε κάποιος και μετά την αντιγράφουν ή μπαίνουν σε σκέψεις πως δεν είναι τόσο παράλογο για να το κάνουν κι άλλοι.
    Μια έξυπνη γυναίκα φόρτωσε το ξένο παιδί στον άνδρα της και όταν βρήκε γκόμενο αποφάσισε να το πάρει και να φύγει από τον φτωχό σύζυγο που παντρεύτηκε. Αν είναι αλήθεια όσα είπε αυτός που την σκότωσε γιατί τον κορόιδευε μέχρι το τελευταίο λεπτό της ζωής της. Άραγε πίστευε πως έτσι θα ξεπλύνει την τιμή της οικογένειας του.
    Δεν την χτύπησε από την οργή του πάνω σε καυγά για να τον δικαιολογήσω αυτός την άκουσε, πήγε πήρε σφυρί την χτύπησε και μετά πήρε καλώδιο για να την πνίξει, με τα παιδιά του στο σπίτι! Την είχε νεκρή στο σπίτι για μία εβδομάδα λέγοντας ψέματα σε όσους την έψαχναν.

Senior Member
    Αισθάνομαι τόσο καλύτερα. Αισθάνομαι, όλο και πιο όμορφη. Αισθάνομαι πιο ανάλαφρη, κάθε μέρα, με κάθε λεπτό.

Δεν με σέβονται, από τότε που ήμουν παιδί. Άρχισα να καταπίνω μέσα μου πως φταίει ο χαρακτήρας μου. Πως το έφερα μαζί μου. Όσες προσπάθειες αυτοβελτίωσης κι αν έκανα.
    γιάννης

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι θα ήθελα να είχα πολλά λεφτά ώστε να μπορώ να βοηθήσω όλα τα άρρωστα ζωάκια που πέφτουν στην αντίληψη μου... Στεναχωριέμαι που δεν μπορώ...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Ακόμα κι αυτά που μου συνέβαιναν στην κοινωνία, μέχρι και σήμερα δεν μπορώ να τα μοιραστώ με τους οικείους μου, διότι με τη συμπεριφορά τους σ αυτό με κατεύθυναν. Εκτός από τους οικείους μου, στενούς φίλους ουσιαστικά δεν έχω, άρα κι ούτε συμπαράσταση και βοήθεια, εκτός από πολλούς που αν δεν τους πάρω τηλέφωνο δεν με θυμούνται ποτέ.
    γιάννης

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Σκέφτομαι ότι θα ήθελα να είχα πολλά λεφτά ώστε να μπορώ να βοηθήσω όλα τα άρρωστα ζωάκια που πέφτουν στην αντίληψη μου... Στεναχωριέμαι που δεν μπορώ...
    Το ίδιο σκέφτομαι και γω με τα τόσα αδέσποτα που βλέπω. Ίσως γεννήθηκα φιλόζωος και η ζωή να με έκανε σε υπερβολικό βαθμό φιλόζωο λόγω της μη αποδοχής μου από τους ανθρώπους.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Το ίδιο σκέφτομαι και γω με τα τόσα αδέσποτα που βλέπω. Ίσως γεννήθηκα φιλόζωος και η ζωή να με έκανε σε υπερβολικό βαθμό φιλόζωο λόγω της μη αποδοχής μου από τους ανθρώπους.
    Εγώ αναμφίβολα γεννήθηκα φιλόζωη γιατί από τότε που με θυμάμαι είχα αδυναμία στα κατοικίδια ζωάκια και κυρίως στις γάτες...

Όσο για την διαφορά ανθρώπων και ζώων σκέφτομαι το εξής: τα ζώα σε πληγώνουν μόνο όταν πεθαίνουν που δεν έχουν κι άλλη επιλογή, σε αντίθεση με τους ανθρώπους...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Το θέμα δεν είναι τα λεφτά. Αλλά αυτό που γεννάει τον πόνο και την εκμετάλλευση. Κι άντε, βοηθάς κάποια, τα άλλα; Ξέρουμε τι γεννάει τον πόνο και τον θάνατό τους; Όσο υπάρχει αυτό, θα υπάρχει ο πόνος. Εγώ δεν είμαι φιλόζωη πάντως, δεν είναι αυτός ο λόγος που βοηθάω ζώα. Με πονάει όταν πονάνε και με θλίβει όταν υποφέρουν. Κι αυτό γίνεται παντού ολόγυρα, και σίγουρα όχι μόνο σε σκυλιά και γατιά, σε όλα τα είδη, σε όλο τον πλανήτη. Σκέψεις μου.

Junior Member
    Αισθάνομαι ότι αύριο πρέπει να πάω στη δουλειά, αλλά δεν έχω καμία διάθεση. Το papa's freezeria προσφέρει έναν παρόμοιο τύπο εκνευρισμού που μπορείς να απελευθερώσεις μέσω της παιχνιδιάρικης διαχείρισης παραγγελιών, προσφέροντας ένα διασκεδαστικό διάλειμμα από την καθημερινή ρουτίνα.

Senior Member
    Τα bot έχουν εξελιχθεί, μερικές φορές το ποιος είναι bot ή όχι ήδη γίνεται όλο και πιο δυσδιάκριτο. Πολύ πιο γρήγορα απ' ό,τι είχαν υπολογίσει.

Senior Member
    Δε μπορώ, δε μπορώ ρε φίλε, πεθαίνω στο γέλιο κάθε φορά, χα χααα

Senior Member
    Και αυτό μπακστέιτζ, που έλεγε, ρε μαλάκα, ΟΧΙ ΑΣΕΤΟΝ! αχαχαα

Senior Member
    χα χα θα βάλω να τα δω τα βιντεάκια αν και δεν γελάω πολύ με Φάνη όσο με Τζουβέλα.

σκέφτομαι πως κάποιος πρέπει να πάρει την αναβλητικότητα από μένα και την ευερεθιστικότητα γιατί το επόμενο βήμα -φαρμακευτική αγωγή- πρέπει να ξεκινήσει άμεσα. σκέφτομαι πως τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα για μένα.

Senior Member
    Όσοι έχουν πρόβλημα με την καρδιά το στομάχι και το πνευμονι να πάρετε σωματικά φάρμακα αν πάρετε ψυχο ναι μεν βελτιώνεται η διάθεση κλπ αλλά η ταινία στον εγκέφαλο που γράφει ΤΙΣ αναμνήσεις θα παίζει κάτω από το φάρμακο δηλαδή αναβάλλεται το πρόβλημα ότι κι αν κάνετε θα το αναβαλετε εκτός κι αν όντως βγάλαμε θεραπεία και πάνε όλα καλά εμένα μου είπαν να κάνω γυμναστική για να περάσει σε εσάς 30 χρόνια το παλεύουμε να ξέρετε γυμναστική 40 χρόνια από τα 2.5 δουλειά 30 χρόνια κάτι καλύτερο δε γίνεται να ξέρετε εγώ επειδή είμαι από άλλο νόμο εκεί δεν πάνε στο γιατρό ξέρω και τι γίνετε εκεί κ καταλαβαίνω τι πάει λάθος

Senior Member
    Εγώ το τσιγάρο το ξεκίνησα στα 22 μόνος μου και το έχω για παρέα μαζί με τον καφέ στη Χαλκιδική στα καφενεία δίνουν φραπέ 4-5 τσιγάρα κ ασπιρίνη