Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 121
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 121 of 145 FirstFirst ... 2171111119120121122123131 ... LastLast
Results 1,801 to 1,815 of 2170
    Senior Member
    Βρηκαμε αναλυτικα
    Για τον στιβο αν σηκωθεισ στη μυτη γινεται παγκοσμιο ρεκορ
    Βολευ πωσ γινεται το ραλυ
    Μπαλλα πωσ παιζεισ στα κενα κ διαγωνια η καθετα
    Κολυμβηση το χερι κανει εσ στο ελευθερο
    Μαζεμα ελιων ολο
    Ζυγαριεσ πωσ μετρανε οπωσ θελουμε
    Παραμετρικα σχεδια για ολα
    Ανεβασμενη ποιοτητα μπουζι κι ενα καλο λαδι κ το αμαξι ευρωπαικο δε χαλαει ποτε κ τα μηχανακια το ιδιο
    Αυτα περιπου βρηκαμε απο αυτα προεκυψαν ενα καρο αλλα πραγματα οπωσ τα ηλεκτρικα κλπ

Senior Member
    Τι πηρα για να τα βρω αυτα δεν εχω ιδεα υπολογιζω lsd στανταρ κι οτι αλλο επεφτε πανογομι αλλα δεν ξερω πραγματικα τι πηρα πεθαναν 50 ατομα απο οτι μου ειπαν λεφτα ξεχρεωσε το κρατοσ κ γλυτωσαμε τον πολεμο αυτα απο το μετωπο

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Πιστεύετε ότι το χρήμα είναι το παν ή ότι υπάρχουν και πιο σημαντικά πράγματα; Δεν εννοώ να μην έχεις ούτε ευρώ αλλά αναρωτιέμαι άραγε πόσοι θα έκαναν τα πάντα για να έχουν πολλά χρήματα;
    Το χρήμα είναι αρκετά σημαντικό στην ζωή μας κυκνε.
    Αλλά υπάρχουν αρκετά σημαντικότερα πράγματα, όπως π.χ η υγεία και η ψυχική υγεία και πολλά άλλα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Player View Post
    Το χρήμα είναι αρκετά σημαντικό στην ζωή μας κυκνε.
    Αλλά υπάρχουν αρκετά σημαντικότερα πράγματα, όπως π.χ η υγεία και η ψυχική υγεία και πολλά άλλα.
    Ναι, είναι γιατί το χρειάζεσαι για να ζήσεις...
    Αλλά αυτό που ήθελα να θίξω είναι το ότι υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν τα πάντα για το χρήμα, πράγμα που εγώ προσωπικά δεν θα έκανα αν κάτι ήταν αντίθετο με τις αρχές μου...
    Κατάλαβες τι θέλω να πω;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    εγώ προσωπικά θα έκλεβα για να φάω. νομίζω πως πολλοί ανθρώποι θα έκαναν πολλά για τα λεφτά, όπως βλέπουμε στο σερβάιβορ. είναι τίμια λεφτά θα μου πεις. για να έχει περισσότερα λεφτά ο άνθρωπος μπορεί και να σκοτώσει, να πάρει λεφτά από ασφάλειες κλπ. πιστεύω πως αν δεν φοβάται ο άλλος να τον πιάσουν, κάνει τα πάντα, αν θέλει να έχει πολλά λεφτά.
    Δεν αναφέρομαι σε ανθρώπους που είναι σε κατάσταση εξαθλίωσης και θα κλέψουν για να φάνε αλλά σε αχόρταγους ανθρώπους που πατάνε επί πτωμάτων για το (πολύ) χρήμα... Αυτό δεν με βρίσκει σύμφωνη...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Πιστεύετε ότι το χρήμα είναι το παν ή ότι υπάρχουν και πιο σημαντικά πράγματα; Δεν εννοώ να μην έχεις ούτε ευρώ αλλά αναρωτιέμαι άραγε πόσοι θα έκαναν τα πάντα για να έχουν πολλά χρήματα;
    Κσλησπέρα Κύκνε μου! Για 'μένα τα πάντα είναι η οικογένεια μου. Δηλαδή προτιμώ να ζω παμπτωχη στην Καπερναούμ χωρίς να έχω να φάω αλλά να έχω δίπλα μου τους δικούς μου παρά να ήμουν η Kim Kardasian αν και θα το ήθελα τόσο πολύ. Έτσι όπως είμαι τώρα που έχω την οικογένεια μου κάνω τα πάντα για το χρήμα, όχι το πολύ γιατί δεν ξέρω πού να βρω το πολύ, αλλά το αρκετό ωστέ να ζω, να βοηθάω τους δικούς μου και να περνάμε όσο καλυτέρα γίνεται. Όταν λέω κάνω τα πάντα εννοώ πως δουλεύω οπουδήποτε και όσες ώρες χρειάζεται κλπ, όχι τίποτε άλλο... ΑΛλά αν χρειαζόταν θα έκανα κι αλλα.΄

Senior Member
    η ζωή είναι να τη ζεις.
    σαφώς το κατάλαβα πως δεν αναφέρθηκες σε αυτή την συνθήκη, όμως είναι η μόνη που θα έκανε κάποιον να παραβεί τα όρια για μένα. η πείνα.
    υπάρχουν πολλοί ανθρώποι που δεν τους νοιάζει το τίμημα του πλούτου τους, πχ οι ξενοδοχοι που εκμεταλεύονται το προσωπικό τους.
    η ευγένεια θα πρεπε να διδάσκεται; δεν ξέρω.
    κι εγώ θα δούλευα κι ας με έδιωχναν μετά. είναι ένα θέμα τρίγκερινγκ που λένε. θέλω να το ξεπεράσω μα δεν γίνεται.

Senior Member
    Μετά από 2 μέρες σερί είμαι ξαπλωμένη στο κρεβάτι και ξέρω ότι αν κλείσω τα μάτια μου θα κοιμηθώ. Μετά από δύο μέρες σερί όμως έχω σκεφτεί και διπλάσια. Αν κοιμηθώ αυτές οι σκέψεις θα χαθούν και θα έρθει το πρωί που θα είμαι εκείνο το ζόμπι που θέλει καφέ και τσιγάρο για να ξυπνήσει και μετά από 5-6 ώρες θα αρχίσει να σκέφτεται ξανά το μυαλο, άλλα πράγματα, με τίποτα το μυαλό μου δεν σκέφτεται τα χθεσινά. Πόσο λυπηρό είναι οτι οι πιο "σημαντικές" σου σκέψεις, οι αποφάσεις ζωής να έρχονται λίγο πριν τις κλέψει ο Μορφέας. Λες και κάπως σαμποτάρω το εαυτό μου . Την ημέρα άραξε για να αγχωθείς το βράδυ. Επίσης τι υπερδύναμη είναι αυτή της αϋπνία, νιώθεις ποιο δυνατός από ποτέ. Και όταν ξυπνάς το επόμενο πρωί 2 φορες πιο χάλια από την την αϋπνία. Νομίζεις ότι μπορείς να κατακρίνεις τον βραδυνό σου εαυτό επειδή σου πρότεινε στόχους και σκοπούς που σήμερα δε θυμάσαι . ΕΣΥ τεμπέλικο σκυλι που θες 4πλο καφέ και 8 τσιγάρα μόνο για να ξυπνήσεις. Κλείνοντας την σκέψη μου, κλείνουν τα μάτια μου, κλείνει το μυαλό μου και σαν σε ταινία αύριο θα πρέπει να δημιουργήσω καινούργιες αναμνήσεις, όνειρα που θα πεθάνουν αργά το βράδυ της επόμενης (ή της μεθεπόμενης).

Senior Member
    Σκέφτομαι ένα κουτί μπογιάς και πού θα μου χρησιμέψει όταν ανοίξει και χυθεί...

Senior Member
    Με συγκινησατε βρε κουτα

Senior Member
    Ναι, είναι γιατί το χρειάζεσαι για να ζήσεις...
    Αλλά αυτό που ήθελα να θίξω είναι το ότι υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν τα πάντα για το χρήμα, πράγμα που εγώ προσωπικά δεν θα έκανα αν κάτι ήταν αντίθετο με τις αρχές μου...
    Κατάλαβες τι θέλω να πω;
    Τα πάντα για το χρήμα...Ναι, αλλά χρήμα για ποιο λόγο; Για κότερα, τζιπ καγιέν, πρώτη μούρη σε μπουζούκια; Τότε όχι. Για "επιβίωση" νέτα σκέτα; Όχι, ούτε η επιβίωση μου αρκεί. Θέλω να μπορώ να απολαύσω κάτι, θέλω να πάω σε μια συναυλία, θέλω να πάω στη θάλασσα, (ποτέ δεν ήμουν των ξενοδοχείων και δη ακριβών πχ, σε κάμπινγκ πάντα) αλλά όχι να λέω καλά είμαι με το σκέτο ψωμάκι και μου αρκεί και σας ευχαριστώ πολύ. Δεν είμαι ο Τζίσας στην έρημο που θέλω να τρώω ακρίδες και άγριο μέλι (ουπς, Άγριο Μέλι) . Όμως όταν το χρήμα είναι θεός, τότε εγώ είμαι υπηρέτης, δε θα ήθελα να γίνει θεός μου. Αν καταλάβατε τίποτε γράψτε μου. :P

Senior Member
    Επίσης, μια και αρχίσαμε να ρωτάμε, ας πετάξω μία στο άκυρο κι εγώ.
    Σουφρώσατε ποτέ τίποτε; Ποτέ στη ζωή σας δεν κλέψατε κάτι;
    (πάλι άρρωστη και ανήθικη θα βγω να δεις) χα χαα

Senior Member
    Εγω εχω κλεψει χαρτακια αλλα με πηραν χαμπαρι

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Επίσης, μια και αρχίσαμε να ρωτάμε, ας πετάξω μία στο άκυρο κι εγώ.
    Σουφρώσατε ποτέ τίποτε; Ποτέ στη ζωή σας δεν κλέψατε κάτι;
    (πάλι άρρωστη και ανήθικη θα βγω να δεις) χα χαα
    Χα χααα Σφυρίζω κλέφτικα

Senior Member
    Οι γυναικεσ δεν αξιζετε κ δε σασ αγαπαει κανεισ το θεμα ειναι οτι η μανα μου αντιδραει πειτε τησ την αληθεια οτι δε σασ αγαπαει κανεισ