Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 160
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 160 of 376 FirstFirst ... 60110150158159160161162170210260 ... LastLast
Results 2,386 to 2,400 of 5629
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Με θυμάμαι πάντα να έχω φίλους. Πολλούς φίλους. Ομως, όταν επεσα σε κατάθλιψη, κανείς δεν ήταν εκεί. Ήμουν μόνος. Δεν είναι απλό θέμα η φιλιά, οπότε μην νιώθεις άσχημα.. Αν θες να γνωρίσεις κι άλλους ανθρώπους μπορείς να αρχίσεις μαθήματα, κάποιο χόμπι, γενικά δραστηριότητες με κόσμο. Αν δεν μπορείς οικονομικά, δες για επιμορφωτικά μαθήματα (χορού, ξένες γλώσσες, τοξοβολία, ζωγραφική κτλ), έχει σε όλες τις πόλεις της Κύπρου.
    Έχω ασχοληθεί με τέτοια, εννοείται για χόμπι ή μαθήματα που μου άρεσαν. Όμως, και σ' αυτά έκανα απλά γνωστούς με τους οποίους χαθήκαμε με τη λήξη, κι αν τύχει και βρεθώ τυχαία κάπου με κάποιους που κόβαμε λίγες κουβέντες παραπάνω απλά θα χαιρετιστούμε και θα πούμε μια δυο κουβέντες κυρίως συνδεδεμένες με το τότε, κι αν μου ρθει να ζητήσω τηλέφωνο απλά θα σκεφτώ μα άμα τότε δεν υπήρξε η σύνδεση πως θα γίνει τώρα. Φίλοι στα δύσκολα είναι αυτοί που μας αναζητάνε στις φυσιολογικές συνθήκες με δική τους πρωτοβουλία για να δουν αν ήμαστε καλά και να περάσουμε μαζί τους καλά και όχι από συμφέρον πχ παρέα ή δουλειά. Αυτό που λέω είναι να ταιριάζουν δυο ανθρώποι στον πυρήνα του χαρακτήρα τους, ασχέτως χόμπι ή μόρφωσης ή ότιδήποτε αλλο.
    γιάννης

Quote Originally Posted by asperger39 View Post
    βρήκα κατι πολυ ωραθο που ολλοι αξιζει να δουμε

Γράφει η Λένα Μπατσκίνη

Μια φορά κι έναν καιρό, όπως ξεκινούν τα παραμύθια, ήτανε μια κάστα ανθρώπων, που αυτοαποκαλούνταν “καθώς πρέπει”.

Αν και πρόκειται για παραμύθι, που συντηρούν και διαδίδουν αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι, εσείς μπορείτε να γελάσετε, σαν να πρόκειται γι’ανέκδοτο.

Αν καταλάβατε για τι θέλω να μιλήσω, προφανώς κάποιοι γελάσατε ήδη.

Είμαι σίγουρη πως αν μπορούσα να σας δω, θα αντίκριζα ένα σαρκαστικό χαμόγελο στο πρόσωπο σας!

Ε,ναι λοιπόν! Μιλάω γι’αυτούς τους ανθρώπους, που ξέρουνε καλά το σωστό και το λάθος και κρίνουν τους πάντες και τα πάντα…

Εντάξει ας μη τα παραλέω! Όλοι μας κρίνουμε. Τις περισσότερες φορές κιόλας, οι κρίσεις μας αποδεικνύονται λάθος.

Αυτό συνήθως συμβαίνει γιατί βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα, μένοντας συνήθως στην επιφάνεια.

Καλύτερα όμως να παραμείνω σ`αυτό για το οποίο ξεκίνησα να γράφω.
    Σ’ αυτή την κλίκα των “καθώς πρέπει”.

Είναι περήφανοι, ευυπόληπτοι και διατείνονται για τις αρχές και τις αξίες τους.

Για το κοινωνικό τους status.

Κυρίως γι’αυτό!

Τους κοιτάξατε ποτέ κατάματα;

Το βλέμμα τους είναι περίεργο, κάπως θολό.

Οι αληθινοί άνθρωποι – οι αληθινοί θα πω, όχι οι καλοί, γιατί δεν είμαι σε θέση να κρίνω ποιοι είναι οι καλοί-φαίνονται από τα μάτια. Όταν μιλάνε, μαζί μιλάνε και τα μάτια τους. Χαίρονται ή λυπούνται κι αυτό αντανακλάται και στο βλέμμα τους.

Αντίθετα στους ψεύτικους ανθρώπους, το βλέμμα δεν αντανακλά κανένα συναίσθημα! Αυτοί για μένα, και οι “καθώς πρέπει”, είναι ένα και το αυτό. Είναι αυτοί που με περίσσια ευκολία θα κρίνουν όλο τον κόσμο, χωρίς να κοιτάνε τη καμπούρα τους.

Αν “ψαχουλέψετε”, όμως, τις ζωές τους, θα δείτε πολλά πράγματα αντίθετα από αυτά που υποστηρίζουν. Ίσως και πολύ χειρότερα.

Άρα αν αφαιρέσεις όλα αυτά που με πάθος υπερασπίζονται κι όσα με πάθος κρίνουν, τι μένει;

Μια βιτρίνα.

Πηγή: loveletters.gr
    Πηγή
    Είναι καθως πρέπει διότι οι πολλοί του ανήγαγαν σε καθώς πρέπει. Κι αυτή η αναγωγή είναι που προσδίδει αξία στην κριτική τους. Καθώς πρέπει θεωρώ πως είναι ένας που καταξιώθηκε σε κάτι κι έτσι υπεύθυνα και καλοποαίρετα μαζί, κριτικάρει επί αυτού του κάτι στο βαθμό που αυτό αφορά άλλους, με σκοπό βελτίωσης. Το καθώς πρέπει του κειμένου για μένα μεταφράζεται σε ανθρώπους που κατόρθωσαν να ανελιχθούν και αυτό που στην ουσία κάνουν είναι να φιλοσοφούν επί παντός με τη ψευδαίσθηση πως κατέχουν τα πάντα επειδή ανελίχθηκαν, κι έτσι θεωρούν πως καταξιώθηκαν, κι έτσι θεωρούν πως ότι πουν είναι ορθό, κι εδώ είναι που έρχεται η αξία που τους προσέδωσαν γι αυτό το στάτους που απέκτησαν οι πολλοί, κι έτσι γι αυτούς ο λόγος τους μετράει για τους πολλούς. Τους αυθεντικούς τους καταλαβαίνεις, μιλάει το είναι τους κι αυτό φαίνεται από την ομιλία και το συναίσθημα στο πρόσωπο τους.
    γιάννης

Senior Member
    Ακόμα δε με θέλετε στο κράτος σας

Senior Member
    ioannis2 σωστος φιλαρακι ευγε ολοσωστος !!
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Senior Member
    Μητσοτακη ζεις ο τραμπ σου την έπαιξε

Senior Member
    ο επίτιμος;

Senior Member
    Ο Μητσοτάκης λογικά πέθανε να ξέρετε

Senior Member
    Δεν ξέρετε που ζείτε πρέπει να μάθετε που ζείτε

Senior Member
    Από ότι μου είπαν βλέπατε πόσο κρύο έχει κ δε βγαινατε πρέπει να μασ κάναν εμβόλιο να ζεσταινομαστε εγώ με φυσιολογική θερμοκρασία μέχρι μείον 20 κ συν 40 πάω άνετα δεν ξέρω καν αν δουλεύω αν δουλεύω τα όρια αυτά αυξήθηκαν σίγουρα ψαχτειτε να μάθετε

Quote Originally Posted by Player View Post
    Επειδή είσαι βαμμένη πράσινη δέχομαι τα συγχαρητήρια χαχαχα.
    Update complete. Task complete. Spourgiti has a new challenge χαχαχα
    Player gained +10 armour + 5 agility.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Player gained +10 armour + 5 agility.
    Με τόσο agility ακόμα και τα raid boss θα μισαρουν χαχαχα.

Quote Originally Posted by Player View Post
    Με τόσο agility ακόμα και τα raid boss θα μισαρουν χαχαχα.
    Έρχομαι για healer

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Έρχομαι για healer
    Εγώ τανκ, εσύ Χίλερ , ετοίμασε τα rbs

Senior Member
    Παλιά υπήρχε ένα μότο που έλεγε ΤΙΣ γυναίκες να μην τις φέρεσαι καλά όπου κι αν ΤΙΣ πετυχαίνεις εγώ ΤΟΥΣ έλεγα γιατί ρε φίλε μου έκαναν τίποτα δηλαδή επειδή είναι γυναίκα η άλλη να αρχίσουμε ΤΙΣ χριστοπαναγιεσ όχι ΤΟΥΣ έλεγα κι αν είναι όμορφη κι αν είναι μπάζο τι κάνεις μπροστά μου με κοιτούσαν σαν εξωγήινο πίσω από την πλάτη μου γινόταν πάρτι κι έτσι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε κάποιες να είναι ελεύθερες εγώ πατριαρχια δε σηκώνω ούτε ο εκλεκτός του Θεού ειμαι να εκτελώ το θέλημα του ούτε δικαστής είμαι να αποδίδω δικαιοσύνη εσεισ χρειάζεστε ένα ρόλο για να ζήσετε εγώ όχι γι αυτό λέω ο Μητσοτάκης δεν πάει καλά να ξέρετε αυτά πιστεύω

Senior Member
    Αν το κράτος λέει για πατριαρχια κλπ στα αρχεία μου το γράφω