Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 206
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 206 of 356 FirstFirst ... 106156196204205206207208216256306 ... LastLast
Results 3,076 to 3,090 of 5328
    Banned
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.

Σ' αυτή τη ζωή θα πρέπει να είναι ένα πράγμα όπως λέμε attack δηλαδή έτοιμος να δεχτείς επίθεση και να την αποκρούσεις επιτυχώς. Δεν πρέπει να κυκλοφοράς με πρώτο πράγμα στη σκέψη την ευγένεια και καλοσύνη. Αν το κάνεις αυτό θα βρίσκεσαι σχεδόν πάντα προ απροόπτου και θα πληγώνεσαι αφού μέχρι να το πάρεις είδηση η προσβολή σου μεινε. Πρέπει να είσαι αυτό που έμαθα σε μια μέθοδο ψυχοθεραπείας, με τα τρία εικονικά πρόσωπα, φύλακας, μάγος, πολεμιστής, να επιλέγεις και να ενσωματώνεις στο είναι σου το πολεμιστής.
    Η κοινωνία μας είναι πανύπουλη. Άμα είσαι καλοπροαίρετος και τους πιστώνεις όλους με ειλικρίνεια και καλές προθέσεις θα ρθεί ώρα που θα σε βλάψουν είτε μπρος σου είπε πίσω απ τη ράχη σου και θα διερωτάσαι πως συνέβη αυτό, μάλλον αν είσαι λιγάκι εύστροφος θα καταλάβεις πως πριν σε βλάψουν αποδεχόσουν τις ψευδαισθήσεις για να μην δεχτείς την πραγματικότητα.
    Οι περισσότεροι γύρω μας κρατάνε μέσα τους δίψα για εκδίκηση, μα μπρος στον κίνδυνο, δηλαδή αν τους δείξεις πως είσαι λιγάκι απρόβλεπτος, θα χέσουν πάνω τους στην καθομηλουμένη. Ακόμα κι αν μέσα τους σε καταμισούν θα καταλάβουν πως δεν είσαι του χεριού τους.
    Έχει γεμίσει ο τόπος υποκριτές και διπλοπρόσωπους που σε κοιτάνε στα μάτια ενώ σε ξεγελάνε. Αν δεν έμαθες να σαι τέτοιος, τουλάχιστον μάθε να είσαι ατρόμητος και ίσιος, δυο σε ένα. Το χειρότερο είναι να σαι και ευέσθητος. Ακόμα και πολεμιστής να σαι, άμα είσαι ευαίσθητος, η κάθε σου αντίδραση όσο σωστή κι αν είναι θα σου είναι και ψυχοφθόρα.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Σ' αυτή τη ζωή θα πρέπει να είναι ένα πράγμα όπως λέμε attack δηλαδή έτοιμος να δεχτείς επίθεση και να την αποκρούσεις επιτυχώς. Δεν πρέπει να κυκλοφοράς με πρώτο πράγμα στη σκέψη την ευγένεια και καλοσύνη. Αν το κάνεις αυτό θα βρίσκεσαι σχεδόν πάντα προ απροόπτου και θα πληγώνεσαι αφού μέχρι να το πάρεις είδηση η προσβολή σου μεινε. Πρέπει να είσαι αυτό που έμαθα σε μια μέθοδο ψυχοθεραπείας, με τα τρία εικονικά πρόσωπα, φύλακας, μάγος, πολεμιστής, να επιλέγεις και να ενσωματώνεις στο είναι σου το πολεμιστής.
    Η κοινωνία μας είναι πανύπουλη. Άμα είσαι καλοπροαίρετος και τους πιστώνεις όλους με ειλικρίνεια και καλές προθέσεις θα ρθεί ώρα που θα σε βλάψουν είτε μπρος σου είπε πίσω απ τη ράχη σου και θα διερωτάσαι πως συνέβη αυτό, μάλλον αν είσαι λιγάκι εύστροφος θα καταλάβεις πως πριν σε βλάψουν αποδεχόσουν τις ψευδαισθήσεις για να μην δεχτείς την πραγματικότητα.
    Οι περισσότεροι γύρω μας κρατάνε μέσα τους δίψα για εκδίκηση, μα μπρος στον κίνδυνο, δηλαδή αν τους δείξεις πως είσαι λιγάκι απρόβλεπτος, θα χέσουν πάνω τους στην καθομηλουμένη. Ακόμα κι αν μέσα τους σε καταμισούν θα καταλάβουν πως δεν είσαι του χεριού τους.
    Έχει γεμίσει ο τόπος υποκριτές και διπλοπρόσωπους που σε κοιτάνε στα μάτια ενώ σε ξεγελάνε. Αν δεν έμαθες να σαι τέτοιος, τουλάχιστον μάθε να είσαι ατρόμητος και ίσιος, δυο σε ένα. Το χειρότερο είναι να σαι και ευέσθητος. Ακόμα και πολεμιστής να σαι, άμα είσαι ευαίσθητος, η κάθε σου αντίδραση όσο σωστή κι αν είναι θα σου είναι και ψυχοφθόρα.
    Σου βγαζω το καπελο ...τελος

niaouris
    Guest
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
    Last edited by Aeon; 12-06-2024 at 21:58.

Senior Member
    Καλησπέρα σε όλους! Δεν θα ήθελα κι εγώ το φόρουμ να κλείσει, μιας και εγώ είμαι αρχαίο μέλος και θα πρότεινα, εάν είναι τόσο ζημιογόνο όπως λέτε, να βάλετε μια μικρή συνεισφορά, δηλαδή ένα ποσό συμμετοχής ώστε να συνεχίσει να λειτουργεί με όφελος.

Senior Member
    Εγώ θέλω να μείνετε ανοιχτοί αλλά δεν θέλει πληρώσει

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι πουθενά δεν είμαστε ικανοποιημένοι...Φιλος μου απο Αγγλία μου έστειλε βίντεο και κλαίγεται που βρέχει και έχει κρύο,και εμείς εδώ κλαιγόμαστε για την ζέστη και θα θέλαμε να είναι χειμώνας.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    Σκέφτομαι ότι πουθενά δεν είμαστε ικανοποιημένοι...Φιλος μου απο Αγγλία μου έστειλε βίντεο και κλαίγεται που βρέχει και έχει κρύο,και εμείς εδώ κλαιγόμαστε για την ζέστη και θα θέλαμε να είναι χειμώνας.
    δεν θα θελαμε να ειναι χειμωνας. 5 βαθμους μειον, θελουμε. ζηταμε πολλα;

Super Moderator
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Καλησπέρα σε όλους! Δεν θα ήθελα κι εγώ το φόρουμ να κλείσει, μιας και εγώ είμαι αρχαίο μέλος και θα πρότεινα, εάν είναι τόσο ζημιογόνο όπως λέτε, να βάλετε μια μικρή συνεισφορά, δηλαδή ένα ποσό συμμετοχής ώστε να συνεχίσει να λειτουργεί με όφελος.
    Δεν παίζει αυτό το σενάριο.
    1. αν μπει συνεισφορά θα κλείσει λόγω έλλειψης συμμετοχής
    2. ακόμη κι αν μπει, δεν θα ειναι αρκετό, οπότε δεν έχει νόημα.

Senior Member
    3. φανταστειτε να μπει συνδρομη και να πλακωσει η ντιντη να τους λεει οτι αυτη τους πληρωνει και ειναι υποχρεωμενοι να την υποστουν!! ("θα σεβεσαι στα 4!!!")....

Senior Member
    Ο ύπνος μας διδάσκει...Βάζει τα πράγματα στην θέση τους...Μας δείχνει πως η καθημερινή ξύπνια πραγματικότητα είναι ένα ψεύτικο όνειρο,μια ανάμνηση μακρινή,την οποία την αντιλαμβανόμαστε ως την μόνη πραγματική μονο όσο την ζουμε...Αλλά μαθαίνουμε από τις διδαχές του υπνου?
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

niaouris
    Guest
    τι ηθελες να γραψεις στο μηνυμα???

niaouris
    Guest
    Quote Originally Posted by Pinkrose17 View Post
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ..ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΣ ΣΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!!ΟΤΑΝ ΔΩΣΕΙΣ ΣΑΦΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ,ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΑ!!!
    ΑΣΕ ΤΙΣ ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΥΣ…ΟΤΑΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΑΔΙΚΟΥΝ…ΕΞΗΓΕΙΣ..ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ!
    εφτιαξα το "ας ενωθουμε!" και δεν μπορω να βρω τροπο να σε ειδοποιησω δεν με αφηνει να σου στειλω μηνυμα εδω!εισαι το ατομο που ειχε την ιδεα!στειλε μου εδω οποτε μπορεις!φτιαξε ενα disc κ πες μου το name σου να σε βαλω!

Senior Member
    Quote Originally Posted by niaouris View Post
    εφτιαξα το "ας ενωθουμε!" και δεν μπορω να βρω τροπο να σε ειδοποιησω δεν με αφηνει να σου στειλω μηνυμα εδω!εισαι το ατομο που ειχε την ιδεα!στειλε μου εδω οποτε μπορεις!φτιαξε ενα disc κ πες μου το name σου να σε βαλω!
    Νιαούρη, δεν μπορεί να σου στείλει γιατί έχει μπαναριστεί από το φόρουμ άρα δεν μπορεί να μπει... Το λέει κάτω από το ψευδώνυμο της, banned...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Το πρόβλημα είναι το γνωστό οι Ρώσοι λένε ότι είναι αδύνατο κι η Αμερική λέει όλα είναι συνήθεια κ ίσως γίνεται εγώ είμαι με την Αμερική κ είπαν να το δοκιμάσουμε αν βγαίνουν θεραπείες είναι για ανακούφιση δεν είναι θεραπεία αλλά κάτι είναι κι αυτό από το τίποτα σασ παρακαλώ πάρετε ΤΙΣ κι εγώ θα παλεύω εδώ όλοι οι άλλοι είναι με τη Ρωσία η μόνη μου διαφορά με εσάς είναι ότι εγώ το πιστεύω κ κάτι κάνω από το τίποτα καλύτερη η ανακούφιση δεν ξέρω πάντως εμένα βάλανε να βγάλω άκρη