Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 250
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 250 of 369 FirstFirst ... 150200240248249250251252260300350 ... LastLast
Results 3,736 to 3,750 of 5522
    Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Φαντάζομαι το γιατί. Γιατί αναφέρθηκες κι εσύ κι εγώ σε υπαρκτά πολιτικά πρόσωπα και θα μπορούσαν να υπάρξουν συνέπειες για το φόρουμ; Αυτό υποθέτω.
    Τι να πω wildhoney...Ειχα τις υπονοιες μου,οτι φυσαει δεξιος ανεμος εδω μεσα (και απο την πλευρα της διαχειρησης),αλλα τετοια λογοκρισια απεναντι σ αυτα που μας προβληματιζουν και μας χαλανε τις ζωες δεν τη φανταζομουν.
    Εντωμεταξυ απειρα ποστ εχουμε κανει,για παρομοια θεματα και δεν εξαφανιστηκε καποιο θρεντ.Ουτε καν θυμαμαι να μαυριζουν ποστ λογω πολιτικων αποψεων.ΥΕΝΕΔ βρομισε
    Εστειλα μηνυμα και στον Aeon.Σιγη ιχθυος...

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Λες δηλαδή ότι στην επανάσταση είχε εμπλοκή και το Ισραήλ; Αυτό δεν το έχω διαβάσει ποτέ και πουθενά. Αν και ίσως όντως ναι να την σύμφερε να μην είναι η Ελλάδα μουσουλμανική χώρα. Ώραια σκέψη, διαφορετική δεν την έχω ξανά ακούσει.
    σαν χώρα το Ισραήλ δεν υπήρχε τότε... Όμως για την περιοχή εκεί που την έχουν ιερό τόπο όλες οι μεγάλες θρησκείες υπήρξε αφορμή να ξεκινήσουν αμέτρητοι πόλεμοι. Οι Εβραίοι έφτιαξαν το κράτος και το ονόμασαν Ισραήλ μετά το 1950 (στα πρότυπα της Ελλάδας που επικράτησαν οι χριστιανοί το 1821)
    Νομίζω πως οι Εβραίοι ήρθαν από την Ισπανία στην περιοχή μας κάπου στο 1500 που τότε ήταν μουσουλμανική, τα προηγούμενα χρόνια οι καθολικοί είχαν ξεκινήσει σταυροφορίες για τα Ιεροσόλυμα αλλά κατέσφαξαν και τους ορθόδοξους του Βυζαντίου.
    Ιστορικά βλέπω συμμαχίες μεταξύ Εβραίων και χριστιανών που σε γενικές γραμμές έχουν κοινό θεό ( όταν διαφωνούν σκοτώνονται και μεταξύ τους) αλλά συνασπίζονται κατά των μουσουλμάνων που είναι η νεότερη μεγάλη θρησκεία που δημιουργήθηκε .
    Οι Έλληνες λένε πως τους σκότωναν οι Οθωμανοί και επαναστάτησαν για να ζούν ελεύθεροι στην χώρα τους και αντίστοιχα οι Εβραίοι λένε για το ολοκαύτωμα και με ότι απέμεινε μετά έφτιαξαν το δικό τους κράτος.
    Τώρα βλέπουμε πως η Ευρώπη γεμίζει μουσουλμάνους με τους Εβραίους & Χριστιανούς να ελέγχουν την παγκόσμια οικονομία και πολεμική βιομηχανία εις βάρος των μουσουλμάνων. Μετά θα αναρωτιούνται γιατί να εμπλακεί η Ελλάδα και η Ευρώπη στον πόλεμο...
    Είναι λογικό όταν ο φτωχός λαός υποφέρει φορολογικά - οικονομικά να επαναστατήσει κατά της εξουσίας, μόνο που τώρα ξεκινούν την επίθεση οι μουσουλμάνοι οι καλοί χριστιανοί και Εβραίοι είναι υποχρεωμένοι να σκοτώνουν τους τρομοκράτες. Μέχρι πότε όμως?

Senior Member
    @ΑΧΒΑΧ δεν έχω κάτι να πω πάνω σε αυτά που γράφεις. Εϊναι μια άποψη τεκμηριωμένη κάπως, ίσως να ισχύει ίσως και όχι, δεν μπορώ να το κρίνω. Το διαβάζω πάντως με ενδιαφέρον.

Κάποιοι ειρωνεύονται λες και είναι κακό να ανησυχείς για τα σημερινά γεγονότα... Μιλάμε σαν απλοί άνθρωποι αλλά βρώμισε ΥΕΝΕΔ. Τώρα τι να πεις...

Senior Member
    @ΑΧΒΑΧ δεν έχω κάτι να πω πάνω σε αυτά που γράφεις. Εϊναι μια άποψη τεκμηριωμένη κάπως, ίσως να ισχύει ίσως και όχι, δεν μπορώ να το κρίνω. Το διαβάζω πάντως με ενδιαφέρον.

Κάποιοι ειρωνεύονται λες και είναι κακό να ανησυχείς για τα σημερινά γεγονότα... Μιλάμε σαν απλοί άνθρωποι αλλά βρώμισε ΥΕΝΕΔ. Τώρα τι να πεις...
    Χαρλευ, δεν πηγαινε για σενα τσακαλακι μου!!!
    Το σχολιο ηταν για τη λογοκρισια και την εξαφανιση του νηματος "ο καλος ο νοικοκοιρης"

Senior Member
    σκέφτομαι πόσο άδικο είναι επειδή κάποι@ σου φέρθηκε άσχημα κάποτε να καταστραφεί η εμπιστοσύνη σου στους ανθρώπους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    σκέφτομαι πόσο άδικο είναι επειδή κάποι@ σου φέρθηκε άσχημα κάποτε να καταστραφεί η εμπιστοσύνη σου στους ανθρώπους.
    Η συμπεριφορά μας, είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας.. Μιλησε με έναν ψυχολόγο και θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πως δεν φταις εσύ για το πως σου φέρθηκαν οι άλλοι. Θα αρχίσεις να εμπιστεύεσαι τους ανθρώπους, θα δεις ότι δεν υπάρχουν μόνο "κακοί".

Senior Member
    Quote Originally Posted by sumac View Post
    Χαρλευ, δεν πηγαινε για σενα τσακαλακι μου!!!
    Το σχολιο ηταν για τη λογοκρισια και την εξαφανιση του νηματος "ο καλος ο νοικοκοιρης"
    Α επειδή έγραψες για την ΥΕΝΕΔ πήγε το μυαλό μου ότι κάτι υπονοείς. Σου ζητάω συγγνώμη.
    Για το νήμα σου, η διαχείριση πρέπει να εξηγήσει το λόγο καθώς δεν ήταν εκτός όρων, διαγράφτηκε ξαφνικά όπως έμαθα και πρέπει το μέλος (εσύ) να μάθει τον λόγο γιατί εφόσον λες δεν δόθηκαν ποινές ή συνέβη κάτι ακραίο στο νήμα, εξαφανίστηκε. Stand up with you.

Senior Member
    Γιατί δεν σκέφτεσαι όμως και τους ανθρώπους που σου φέρθηκαν καλά και να πιστέψεις πως υπάρχουν κι άλλοι τέτοιοι, όχι μόνο οι από την αντίθετη πλευρά;

Senior Member
    Σκέφτομαι.. Ότι πρέπει να σταματήσω να σκέφτομαι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Σκέφτομαι.. Ότι πρέπει να σταματήσω να σκέφτομαι.
    Εγώ σκέφτομαι πως είσαι γίγαντας και αρχηγός εσυ Πολύ σωστό αυτο που είπες. Τώρα το να το καταφέρει κανεις αυτο είναι μια άλλη ιστορια… Καλή δύναμη στο να το πετύχεις εύχομαι.
    Last edited by _Vassilis; 08-10-2024 at 18:13.

Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Εγώ σκέφτομαι πως είσαι γίγαντας και αρχηγός εσυ Πολύ σωστό αυτο που είπες. Τώρα το να το καταφέρει κανεις αυτο είναι μια άλλη ιστορια… Καλή δύναμη στο να το πετύχεις εύχομαι.
    Καλησπέρα Βασίλη

Senior Member
    θα το σκεφτώ

Senior Member
    Α επειδή έγραψες για την ΥΕΝΕΔ πήγε το μυαλό μου ότι κάτι υπονοείς. Σου ζητάω συγγνώμη.
    Για το νήμα σου, η διαχείριση πρέπει να εξηγήσει το λόγο καθώς δεν ήταν εκτός όρων, διαγράφτηκε ξαφνικά όπως έμαθα και πρέπει το μέλος (εσύ) να μάθει τον λόγο γιατί εφόσον λες δεν δόθηκαν ποινές ή συνέβη κάτι ακραίο στο νήμα, εξαφανίστηκε. Stand up with you.
    Μη ζητας συγνωμη ρε αλανι,δεν τρεχει!!!Το ξερουμε οτι γινονται παρανοησεις στο γραπτο λογο και γω πολλες φορες παρεξηγω και σκεφτομαι ακυρα.
    Ναι σαι καλα!
    Je suis Paris!!!!!(Μου εσκασε αυθορμητα ,δεν ειναι ειρωνια!)

Senior Member
    δεν μπορείς να σβήσεις ένα μήνυμα; μόνο επεξεργασία μπορείς να κάνεις;

Senior Member
    δεν μπορείς να σβήσεις ένα μήνυμα; μόνο επεξεργασία μπορείς να κάνεις;
    Δεν μπορείς να σβησεις.. Κάνε επεξεργασία, βάλε τελείες