Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 349
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 349 of 375 FirstFirst ... 249299339347348349350351359 ... LastLast
Results 5,221 to 5,235 of 5614
    Senior Member
    Μια ώρα μας λες ότι περιμένεις την Μαριλού να απαντήσει να τα πείτε. Δεν απολογήσε για τίποτε, την βάζεις να επαναλαμβάνει ό,τι έχει πει ξανά, στο τέλος της λες να τα πείτε ιδιωτικά σου λέει όχι και πάλι της απαντάς να τα πείτε ιδιωτικά.

Ε άσε μας ρε μαλκα. Στην ******* πουτανιές κλπ. Ότι να'ναι είσαι.
    Δεν είπες τίποτα για το θέμα σε κανένα σου μήνυμα. Αν ήμουν εγώ στη θέση σου, τα μισά να μου έλεγε και να ήμουν αθώος, θα την είχα σκυλοβρίσει.
    Εσύ ούτε να κρυφτείς δεν ξέρεις. ¨Η μάλλον ξέρεις. Δεν λες τίποτα, για να μην αποκαλυφθούν περισσότερα και χάσεις κι άλλες γνωριμίες από εδώ.

Άντε γεια.

Senior Member
    Τόση ώρα έγραφες 5 σελίδες κατεβατά και με καλούσες να απαντήσω .. επαναλαμβάνω ότι έχει συμβεί για να μου πεις στο τέλος να μιλήσουμε ιδιωτικά! Έχω εξηγήσει το λόγο που το έγραψα δημόσια, και ακριβώς επειδή δεν έχω κάτι να φοβηθώ ή να κρύψω το γράφω εδώ. Δεν έχω κάτι άλλο να πω μαζί σου, απ ότι φαίνεται δεν θες να απαντήσεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Εσυ τελικα τα λεφτα θα τα στειλεις να παραγγειλω? Με θες για δικηγορο σου ή οχι? Να ξερω που στεκεται η επαγγελματικη μας σχεση, εχουμε καποια συναλλαγη? Η δε θες να σε εκπροσωπω? Εγω δε θελω δικηγορο για μενα, αφενος γιατι δεν υπαρχει η αναγκη, αφετερου γιατι στην παρουσα φαση δεν με εξυπηρετει το να εχω δικηγορο, η εικονα του να εχω δικηγορο δεν ειναι υπερ μου
    Είπαμε, είμαι ο Ιβάν Σαββίδης του φόρουμ. Δεν υπάρχουν άλλοι, λογαριασμοί, είναι ηθοποιοί. Τα λεφτά δεν τα στέλνω, αν θέλω έχω το σύνολο των βασικών μετόχων να με υπερασπιστούν από τους υπόλοιπους 500 μου λογαριασμούς.

Senior Member
    Γιατι δε θες να το συζητησουμε ιδιωτικα? Εγω με εσενα θελω να το ξεκαθαρισω αυτο, δε με ενδιαφερει το «κοινο» του φορουμ, παροτι αλλος στη θεση μου θα καιγοταν η γουνα του να αποκατασταθει η δημοσια φημη του. Γιατι αρνεισαι να συζητησουμε ιδιωτικα? Για ποιο λογο? Εδω ειχες βαλει ολοκληρο θρεντ και συναντηθηκες με αγνωστους ανθρωπους, τοτε δε φοβηθηκες, τωρα τι φοβασαι να ανταλλαξουμε μερικα μηνυματα ιδιωτικα? Για σενα το λεω κυριως αυτο, οχι για μενα, και επειδη ειναι και το σωστο ετσι να γινει. Τα περι γκρινιες, κλαψες κλπ ειναι δικες σου προεκτασεις και υποθεσεις και συμπερασματα , ας σταθουμε στα γεγονοτα. Ποια ειναι η καλοσυνη που μου εδειξες Μαρια? Ας ξεκινησουμε απο αυτο. Και που σου ζητησα εγω να μου δειξεις καλοσυνη? Τα γεγονοτα που αναφερεις στο παραπανω μηνυμα δεν τα αμφισβητω, παιρνω ομως αποσταση απο ολα τα συμπερασματα και τις προεκτασεις που κανεις που αυτα ειναι μονο δικα σου. Και επανερχομαι ωστε να μην ξεφυγεις απο αυτο που σου ζηταω. Σου ζηταω λοιπον δημοσιως την αδεια να ανταλλαξουμε μερικα ιδιωτικα μηνυματα. Την εχω ή οχι? Εγω δε θα στειλω, στειλε εσυ. Με πολυ μεγαλο ενδιαφερον θα περιμενω να δω τι θα κανεις. Εγω δεν ειμαι σαν καποιους αλλους, βλεπω, ακουω, δε μιλάω και βγαζω τα δικα μου συμπερασματα που δεν ειναι βιαστικα, που τα κραταω για τον εαυτό μου κιολας, γιατι δεν αφορουν αλλους, κανέναν δεν αφορουν. Και παλι λοιπον σε προτρεπω να ερθεις να μιλησουμε ιδιωτικα και να με εγκαλεσεις για ολα αυτα που σε εχουν κανει εξω φρενων και να μου δωσεις τη δυνατοτητα να απολογηθω για τα εγληματα που εχω κανει εναντιον σου. Ελα να τα πουμε ιδιωτικα. Εισαι? Εγω δε θα στειλω, περιμενω να δω τι θα κανεις εσυ. Ο,τι αποφασισεις θα κανουμε.
    Βασιλη, το χουβερινγκ θεωρειται κακοποιηση, μην προσπαθεις να την απομονωσεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Είπαμε, είμαι ο Ιβάν Σαββίδης του φόρουμ. Δεν υπάρχουν άλλοι, λογαριασμοί, είναι ηθοποιοί. Τα λεφτά δεν τα στέλνω, αν θέλω έχω το σύνολο των βασικών μετόχων να με υπερασπιστούν από τους υπόλοιπους 500 μου λογαριασμούς.
    Αρα στην ερωτηση αν με θες για δικηγορο σου η απαντηση ειναι οχι, θενκιου Ιβαν. Βλεπεις Γιωργο πως γινονται οι δουλειες? (Αμα εισαι εδω και το διαβασεις) Το ρωταμε τον αλλον, του λεμε, θελεις να σε εκπροσωπω? Και περιμενουμε να δουμε τι θα μας απαντησει και το σεβομαστε αυτο. Για σκεψου λιγακι πανω σε αυτο (οταν και αν το δεις και αμα δε βαριεσαι κιολας…)

Senior Member
    Κι εσυ φιλε μου καλε μην βιαζεσαι να ερμηνευσεις τι κανω και τι δεν κανω. Τη λεξη που λες πρωτη φορα την ακουω, δεν την ξερω καν, προς το παρον η μονη κακοποιηση που εχει συμβει ηταν δημοσια και ηταν η δικη μου και της δινω τη δυνατοτητα για δικο της κιολας καλο να το λυσουμε αυτο εμεις ιδιωτικα, με ιδιωτικα μηνυματα, πριν συνεχισουμε να μιλαμε δημοσια για το οτιδηποτε αλλο. Για να κανω quote κατι που ηδη εχεις πει εγω με τις μλκισμενες πλακες μου δημοσιως την «πεφτω», δημοσιως «κακοποιω», αλλα τωρα κακοποιηθηκα εγω δημοσιως και θελω αυτο να το λυσω με τον ανθρωπο αυτον ιδιωτικα γιατι δεν αφορα η κουβεντα αυτη κανεναν αλλον. Για τον εαυτο μου ειμαι εδω μεσα, ουτε για το κοινο μου, ουτε για να ψαρευω δεν ξερω κι εγω τι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Βασιλη, το χουβερινγκ θεωρειται κακοποιηση, μην προσπαθεις να την απομονωσεις.
    @ axl το προηγουμενο.

Παιδια μη μου αποπροσανατολιζετε την ιδιωτικη κουβεντα σε δημοσιο βημα που εχω με τη Μαριλου, μην τη βοηθατε να μου ξεφυγει. Περιμενω να μου απαντησει δημοσιως κιολας, αν θελει να συνεχισουμε τη μεταξυ των δυο μας συζητηση ιδιωτικα με μηνυματα. Περιμενω με πολυ ενδιαφερον και καθολου αγωνια να δω τι θα πει.

Senior Member
    @ axl το προηγουμενο.

Παιδια μη μου αποπροσανατολιζετε την ιδιωτικη κουβεντα σε δημοσιο βημα που εχω με τη Μαριλου, μην τη βοηθατε να μου ξεφυγει. Περιμενω να μου απαντησει δημοσιως κιολας, αν θελει να συνεχισουμε τη μεταξυ των δυο μας συζητηση ιδιωτικα με μηνυματα. Περιμενω με πολυ ενδιαφερον και καθολου αγωνια να δω τι θα πει.
    Δεν μπορεις να κανεις καποιον αλλον να κανει αυτο που θελεις εσυ, και εσυ πιεζεις πολυ.

Senior Member
    Καθολου δεν πιεζω, ειμαι εδω και περιμενω, ειπα θα κανουμε ο,τι θελει εκεινη. Αλλα περιμενω απαντηση απο εκεινην (χωρις πιεση). Παω λιγο μεσα τωρα αλλα θα ξαναρθω παλι.

Senior Member
    Γράφεις Vassili " για το δικό μου καλό " να το λύσουμε ιδιωτικά! Τόση ώρα προσπαθείς να με εκφοβίσεις και πιέζεις να γράψω να τα πούμε ιδιωτικά! Έχω ήδη επαναλάβει τι εχει συμβεί !! Δεν προσπαθώ να ξεφύγω ούτε πετάω άσχετα για να αποπροσανατολίσω όπως κάνει εσύ !! Αν θέλεις να απαντήσεις να το κάνεις εδώ, ότι ήταν να πω το είπα !!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    Γράφεις Vassili " για το δικό μου καλό " να το λύσουμε ιδιωτικά! Τόση ώρα προσπαθείς να με εκφοβίσεις και πιέζεις να γράψω να τα πούμε ιδιωτικά! Έχω ήδη επαναλάβει τι εχει συμβεί !! Δεν προσπαθώ να ξεφύγω ούτε πετάω άσχετα για να αποπροσανατολίσω όπως κάνει εσύ !! Αν θέλεις να απαντήσεις να το κάνεις εδώ, ότι ήταν να πω το είπα !!
    Που ακριβως ειναι ο εκφοβισμος? Δειξε μου να το δω, να δω πως σκεφτεσαι, δημοσια ειναι τα μηνυματα εξαλλου.

Senior Member
    Κι εσυ φιλε μου καλε μην βιαζεσαι να ερμηνευσεις τι κανω και τι δεν κανω. Τη λεξη που λες πρωτη φορα την ακουω, δεν την ξερω καν, προς το παρον η μονη κακοποιηση που εχει συμβει ηταν δημοσια και ηταν η δικη μου και της δινω τη δυνατοτητα για δικο της κιολας καλο να το λυσουμε αυτο εμεις ιδιωτικα, με ιδιωτικα μηνυματα, πριν συνεχισουμε να μιλαμε δημοσια για το οτιδηποτε αλλο. Για να κανω quote κατι που ηδη εχεις πει εγω με τις μλκισμενες πλακες μου δημοσιως την «πεφτω», δημοσιως «κακοποιω», αλλα τωρα κακοποιηθηκα εγω δημοσιως και θελω αυτο να το λυσω με τον ανθρωπο αυτον ιδιωτικα γιατι δεν αφορα η κουβεντα αυτη κανεναν αλλον. Για τον εαυτο μου ειμαι εδω μεσα, ουτε για το κοινο μου, ουτε για να ψαρευω δεν ξερω κι εγω τι.
    Δεν ειπα πουθενα οτι με κακοποιησες, ουτε οτι ειναι κακοποιηση να την πεφτεις.
    Η πιεση για επανασυνδεση με καποιον με σκοπο να του αλλαξεις γνωμη εναι τακτικη που χρησημοποιουν ανθρωποι με συγκενκριμενες διαταραχες προσωπικοτηας η στυλ και θεωρειται συναισθηματικη κακοποιηση.

"Αν το hoovering περιλαμβάνει επαναλαμβανόμενες ανεπιθύμητες επικοινωνίες, μπορεί να θεωρηθεί παρενόχληση."
    Last edited by axl100; 22-06-2025 at 18:06.

Senior Member
    Μαριλου και η μη απαντηση σε κατι που σε ρωτανε , κατα καποιον τρόπο απαντηση ειναι, και καμια φορα πολυ ευγλωττη απαντηση. Η ευθεια ερωτηση που σου κανω ειναι πολυ απλη. Μπορουμε να μιλησουμε ιδιωτικα? Θες να το συνεχισουμε εκει? Υπαρχει λογος που το λεω αυτο αλλα και να στον πω εσυ ετσι κι αλλιως με το μυαλο σου κανεις λογικα αλματα σε συμπερασματα. Ελα και ρωτησε με ποιος ειναι ο λογος που σου το προτεινω αυτο αμα εχεις απορια. Χωρις πιεση, σκεψου και απαντησε με ενα ναι η με ενα οχι, ειναι πολυ απλο αυτο που σε ρωταω. Όποτε εισαι ετοιμη απαντησε, και αυριο ελα απαντησε αμα θες, εγω θα σε περιμενω, θα περιμενω αυτη την απαντηση.

Senior Member
    Παιδια, γενικα ειναι πολυ ενδιαφερον ολο αυτο αλλα ταυτοχρονα κιολας «αμ του ολντ φορ δις σετ». Ας το ακουσουν αυτο ολοι οσοι βιαζονται να κρινουν πραγματα που δε γνωριζουν.

Senior Member
    Αμα τυχον με κοψουνε στη Βιοχημεια που εχω να δωσω η ευθυνη θα ειναι του Βασιλη φυσικα, αλλα ταυτοχρονα εκφραζω παραπονακι προς… Προς. Γενικα. Προς ολους. Μου ανοιξατε δουλειες, αθελα σας ισως αλλα τωρα εγω πρεπει να τις μαζευω, ολο αυτο που εσεις κανατε χωρις κανεις να ερθει να μου μιλησει ιδιωτικα εμενα.