Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 390
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 390 of 391 FirstFirst ... 290340380388389390391 LastLast
Results 5,836 to 5,850 of 5859
    Senior Member
    Πλέον οι θερμοκρασίες το καλοκαίρι είναι ακραίες.. και κάθε χρόνο είναι και χειρότερα. Νομίζω ιδανική περίοδος για διακοπές είναι μέσα Σεπτέμβρη, είναι και πιο φθηνά και σίγουρα έχει λιγότερη ζέστη...

Senior Member
    Πώς θα γίνει να μην ξαναδώ τους γονείς ποτέ;

Όταν είμαι σε περιβάλλον που δεν είναι γύρω εκείνοι, αναπνέω και γελώ. Βέβαια μου έρχεται η εικόνα τους περιστασιακά και πάλι και κάτι με πιάνει.

Όταν γυρνάω σπίτι, με πιάνει ήδη απελπισία γνωρίζοντας πού γυρνάω.

Senior Member
    "σπίτι" lol
    Last edited by wanderer010; 16-08-2025 at 22:29.

Senior Member
    Το να φύγεις από το σπίτι και να σταθείς μόνη σου στα ποδια σου δεν θα γίνει μαγικά, πρέπει να προσπαθήσεις γι' αυτό. Πρέπει να κοιτάξεις πρώτα τη ψυχική σου υγεία έτσι ώστε να μπορείς να βρεις μια δουλειά μετά. Βάλε ένα στόχο, πες στον εαυτο σου ότι σε ένα χρόνο από τώρα θα θελα να πετύχω αυτό και αυτό. Η άλλη η κοπέλα έγραφε στο άλλο thread για δεύτερη σχολή λόγω αναπηρίας χωρίς εξετάσεις, στο είχα πει αυτό κάποια στιγμή, γιατί δεν κοιτάς και εσύ να μπεις σε μια σχολή χωρίς εξετάσεις ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    Πλέον οι θερμοκρασίες το καλοκαίρι είναι ακραίες.. και κάθε χρόνο είναι και χειρότερα. Νομίζω ιδανική περίοδος για διακοπές είναι μέσα Σεπτέμβρη, είναι και πιο φθηνά και σίγουρα έχει λιγότερη ζέστη...
    ιδανική περίοδος (κλιματικά) για διακοπές είναι η περίοδος που μπορείς να βρίσκεσαι έξω, οπότε εκτός καύσωνα και εκτός παγετού. 7-8 τέτοιους μήνες τον χρόνο νομίζω διαθέτει η Ελλάδα.

Senior Member
    Εντάξει ο χειμώνας στην Ελλάδα παλεύεται, δεν έχουμε τόσο χαμηλές θερμοκρασίες..και νομίζω ότι ο χειμώνας με αρκετό κρύο αντε να είναι ένας μήνας εδώ.. το καλοκαίρι έχει πολύ ακραίες υψηλές θερμοκρασίες.

Senior Member
    Γιατί δεν μπορώ
    Last edited by wanderer010; 16-08-2025 at 22:30.

Senior Member
    Περιμένω ήδη ένα πρόγραμμα αλλά δεν με ενδιαφέρει καθόλου το αντικείμενο, το απεχθάνομαι, και πάλι εδώ θα μένω. Ποτέ δεν θα καταφέρω να φύγω. Πραγματικά ποτέ. Εδώ θα είμαι μέχρι το τέλος.

Senior Member
    Δεν έχω καν πια την ικανότητα να απομνημονευω και να διαβάζω πια όπως όταν ήμουν μικρή. Ούτε συγκεντρώνομαι ούτε θυμάμαι τίποτα πλέον.

Και άλλα 4 χρόνια (το λιγότερο (απίθανο)
    Last edited by wanderer010; 16-08-2025 at 22:29.

Senior Member
    Τι πρόγραμμα είναι αυτό ?
    Άλλο κάποιο σεμινάριο ή πρόγραμμα μέσω δυπα και άλλο να έχεις πτυχίο στα χέρια σου. Εάν δεν προσπαθήσεις για κάτι, τι περιμένεις ? Όλο λες ότι δεν μπορείς, δεν θα τα καταφέρεις αλλά δεν ακούω για κάποια προσπάθεια που έκανες. Αν μου έλεγες πήγα σε 10 συνεντεύξεις και δεν με πήρανε θα το καταλάβαινα, αλλά το να κάθεσαι και να λες οτι θα μείνεις για πάντα με τους δικούς σ χωρίς δουλειά κτλ χωρίς να κάνεις κάτι όμως γι αυτό είναι κάπως.. τίποτα δεν χαρίζεται σε αυτή τη ζωή, πρέπει να προσπαθήσεις για να αποκτήσεις αυτό που θέλεις.

Senior Member
    Πήγα . Πήγα και σε δοκιμαστικό. Το είχα γράψει. Και έχω πάει ήδη σε 4 σχολές. Έχω κάνει πάρα πολλές προσπάθειες από τα 18 και μετά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by wanderer010 View Post
    Δεν έχω καν πια την ικανότητα να απομνημονευω και να διαβάζω πια όπως όταν ήμουν μικρή. Ούτε συγκεντρώνομαι ούτε θυμάμαι τίποτα πλέον.

Και άλλα 4 χρόνια (το λιγότερο (απίθανο) δηλαδή) ΝΑ ΜΕΝΩ ΕΔΩ; ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΟΧΙ.
    wanderer μπορείς να κάνεις υπομονή ακόμα 4 χρόνια μέχρι να πάρεις το πτυχίο. Με το πτυχίο θα έχεις τη δυνατότητα να βρεις δουλειά ακόμη και στο δημόσιο τομέα λόγω της αναπηρίας, το έχουν γράψει 100 φορές αυτό εδώ. Διάλεξε μια σχολή που σ αρέσει, δεν χρειάζεται να πας να σπουδάσεις κάτι δύσκολο που απαιτεί ώρες διάβασμα και απομνημόνευση. Σίγουρα όλες οι σχολές απαιτούν διάβασμα αλλά σχολη σε σχολή διαφέρει.. Εγώ θα θελα να δώσω κατατακτήριες αλλά χλωμό το βλέπω.. Προτιμάς να κάτσεις 4 χρόνια ακόμα με τους δικούς μέχρι να πάρεις το πτυχίο ή όλη σου τη ζωή? Σκέψου καλά..

Senior Member
    Αν δεν έκανα κάτι για αυτό, ούτε στα φυλλάδια θα είχα πάει, Μαριλου, ούτε θα έκανα αίτηση για αυτό το ηλίθιο πρόγραμμα που ούτε να το δω δε θέλω, πόσο μάλλον να διαβάζω για αυτό.

Senior Member
    Κανείς δεν καταλαβαίνει. Μόνο όσοι βρίσκονται στην ίδια θέση έχουν μπορέσει να με καταλάβουν.

Senior Member
    Για τους υπόλοιπους ναι, "απλά δεν κάνουμε τίποτα και δεν προσπαθούμε καθόλου".