Results 5,881 to 5,895 of 5907
Thread: Τι σκεφτεστε (μερος τριτο)
-
20-08-2025, 01:42 #5881
Το αστείο είναι ότι δεν με πιστεύουν και όταν με δουν απλά δεν μου ξαναστελνει ποτε κανείς τους. Αλλάζει τελείως η αντιμετώπιση.
- 20-08-2025, 11:50 #5882
Λοιπόν, χάνω κιλά, πάει καλά η δίαιτα, κάνω μπάνια, βγαίνω έξω, καλυτερεύει η διάθεση μου, το άγχος όμως στα ίδια επίπεδα.
Με καλούν για ποτό και δεν μπορώ να πάω γιατί θα έχει υπερβολικό κόσμο και στριμωγμένα, επίσης με φλερτάρουν κοπέλες και νιώθω το άγχος να φουντώνει και δεν μπορώ να ανταποδώσω το φλερτ. Με λίγα λόγια έχω τόσες ευκαιρίες με κοπέλες για σεξ και δεν τις γ#@€@ω , συγχωρέστε με για τον τρόπο που γράφω , αλλά δεν γίνεται, απλά δεν γίνεται.
Άλλος φίλος μου είναι Μύκονο για διακοπές, άλλος Κρήτη με φωνάζουν να πάω και φοβάμαι να μπω στο καράβι τόσες ώρες μην με πιάσει κρίση πανικού.
Εντάξει ας μην κλαίγομαι δίπλα στην θάλασσα είμαι πάλι, άλλοι δεν έχουν αυτή την ευκαιρία.
Αλλά τι θα γίνει, να πάρω 2 μγ ζαναξ μπας και ηρεμήσω;
Σκέφτομαι ότι προχωράει η ζωή και θέλω να την πιάσω από τα μαλλιά.
Επίσης, από Οκτώβριο σκέφτομαι αυστηρά το γυμναστήριο πρέπει να το αρχίσω και εντατικά σε έναν ψυχολόγο που να είναι ειδικός στην αντιμετώπιση του άγχους, γιατί μόνο με ψυχίατρο και χάπια βελτίωση μεγάλη δεν είδα .
20-08-2025, 12:55 #5883
Κάποιοι απλά εργάζονται και έχουν διάφορα άλλα στη ζωή τους.
Διακοπές πήρα τον Ιούλιο. Περίπου ένα δεκαήμερο. Τις πέρασα ολομόναχος, χωρίς να πάω πουθενά. Ήταν από τα καλύτερα που έχω κάνει για τον εαυτό μου εδώ και πολλά χρόνια.
Μου μένουν όμως κι άλλες μέρες άδειας που πρέπει να πάρω πριν λήξει το έτος. Σκέφτομαι τις μέρες του Halloween. Θα γαντζωθώ στη σκούπα μιας μάγισσαςόταν θα περνάει από δω, και όπου με βγάλει ...
20-08-2025, 13:10 #5884
Δεν θα σου πουν ποτέ συγνώμη όπως σωστά είπες. Θα ου βγουν και από πάνω ότι εσύ φταις άμα πας να τους μιλήσεις. Σου έμεινε η ζημιά φίλε, όπως και σε μένα. Απ εκεί και πέρα εξαρτάται τι βαθμού είναι η δική σου απόγνωση και τι βαθμού η δική μου. Αλλού συμβουλεύω για απόγνωση και συμβουλέυω σωστά. Όμως με έχουν εγκλωβισμένο κυριολεκτικά σε καταστάσεις που δε θέλω κι έχω παλέψει για να απαλλαγώ. Δεν ξέρω τη συνέχεια της απόγνωσης.
γιάννης
20-08-2025, 13:13 #5885
20-08-2025, 18:31 #5886
20-08-2025, 18:56 #5887
όχι, να το ρισκάρεις να μπεις στο πλοίο και να πας διακοπές στους φίλους σου ..
αν όντως σε φλερτάρουν όπως λες, τότε τα κιλά σου δεν είναι τόσα πολλά που πρέπει οπωσδήποτε να αδυνατίσεις αύριο κιόλας
νομίζω κάπου είχα διαβάσει έλεγες οτι δεν εργάζεσαι λόγω άγχους αλλά δεν είμαι σίγουρη οτι το είπες εσύ. Αν όντως δεν εργάζεσαι, είναι μια καλή ιδέα εκτός από γυμναστήριο να ψάξεις και για δουλειά.. Εκεί θα έρχεσαι σε επαφή με κόσμο, θα κάνεις γνωριμίες και θα σου φύγει και το άγχος σιγά σιγά.. Και κάποιος να μην έχει άγχος, αν είναι κλεισμένος μέσα και δεν έρχεται σε επαφή με κόσμο, σιγά σιγά θα του δημιουργηθεί .. πάντως το οτι δν τις ''γ@@@ω '' που έγραψες, δεν ακούγεται και πολύ ωραίο για μια γυναίκα
20-08-2025, 20:10 #5888
Μοναξιά. Πολύ απλά, δεν αντέχω μόνη μου. Αλλά δεν μπορώ να βρω και κανέναν.
Ξαναεστειλα στον φίλο, τίποτα. Με έγραψε για 19737393η φορά.
Με βλέπω πάλι τιντερ να παρακαλάω όποιον υπάρχει.
20-08-2025, 20:27 #5889
Και πάλι θα πρέπει να παρακαλέσω κάτι χιλιάδες για να βρω έναν να θέλει να με γνωρίσει.
Επίσης θέλω γαστρικό μανίκι, και μεταμόσχευση παγκρέατος, να χωρίσω απο την παχυσαρκία και τον διαβήτη, και να παντρευτώ την ανοσοκαταστολή και τους ιούς.
20-08-2025, 22:22 #5890
Δεν μπορώ να πάω δυστυχώς, θα πάθω κρίσεις πανικού στο πλοίο.
Άσε που θα είμαι μόνιμα αγχωμενος. Εδώ τουλάχιστον οπότε αγχώνομαι πάω σπίτι μου σε σειφ ζοουν.
Τα κιλά μου είναι 100 , είναι πολλααααααααααααααα , θέλω να τα χάσω άμεσα, για να αυξήσω την αυτοπεποίθηση μου, για λόγους υγείας και γενικότερα να είμαι πιο άνετος.
Ναι ισχύει δεν εργάζομαι, δεν μπορώ να δουλέψω με σκοτώνει το άγχος, δυστυχώς σε όλους φαίνεται περίεργο που δεν δουλεύω αλλά κανείς δεν μπορεί να με καταλάβει.
Ναι δεν ακούγεται ωραίο, ισχύει.
Ζητώ συγνώμη από τις γυναίκες του φόρουμ, αλλά το είπα πάνω στα νεύρα μου.
20-08-2025, 22:32 #5891
Το χειρότερο ραντεβού που έχω βγει από το τιντερ, είναι με μια τρελή που με έβριζε επειδή δεν έκανα κάτι μαζί της και μου έστελνε γυμνές φωτογραφίες της για καιρό μέχρι που έφαγε μπλοκ.
Επίσης άλλο πιο κουλό ήταν με μια που ήθελε να κάνει σχέση μαζί μου, χωρίς να έχουμε συναντηθεί και άλλα πολλά τραγελαφικά.
Απορώ τι το θες αυτό το πράγμα. Βγες έξω και γνώρισε κόσμο άμα δεν έχεις θέμα άγχους.
Όσο για τα υπόλοιπα που γράφεις δεν θα τα σχολιάσω, τι σαχλαμάρες είναι αυτές για γαστρικό μανίκι και μεταμόσχευση;
20-08-2025, 22:42 #5892
τα κιλά εξαρτώνται πάντα και από το ύψος, για να λες ότι είναι πάρα πολλά τότε οk..
πρέπει να βγεις από το comfort zone για να δεις κάποια αλλαγή, δεν έχεις δουλέψει ποτέ .. ? άγχος θα σε πιάσει στη δουλειά λόγω δουλειάς ή λόγω του κόσμου που θα υπάρχει .. ? και αυτό το είχες από πάντα ή σου δημιουργήθηκε από κάτι ? σορυ αν ρωτάω πολλά, αν θες απαντάς
20-08-2025, 22:49 #5893
Είμαι 1.80 οπότε ας πούμε ότι δεν είμαι και θεοχοντρος αλλά έχω Κοιλιά.
Η αλήθεια είναι ότι σπούδαζα, Μέχρι μεγάλη ηλικία σχετικά και έκανα ζωή φοιτητή οπότε πέρα από κάτι περιστασιακό δεν είχα δουλέψει.
Μετά έπαθα ότι έπαθα με το άγχος, δλδ έσκασε ο οργανισμος μου και παράτησα σπουδές και δεν μπόρεσα να δουλέψω πουθενά.
Και για τα δύο θα με πιάσει άγχος και λόγω κόσμου και λόγω δουλειάς (αυτό λέγεται ευθυνοφοβια μου φαινεται) .
Μου δημιουργήθηκε τα τελευταία πέντε χρόνια αυτό με το άγχος, με την δουλειά, με την κατάθλιψη, με τα κιλά και όλα τα παρελκόμενα, ήμουν νορμάλ παλιά.
Ναι έγινε κάτι σοβαρό και μου δημιουργήθηκε αυτό. Δυστυχώς.
Δεν ρωτάς πολλά και εγώ για κουβεντουλα μπήκα, βαριόμουν.
20-08-2025, 23:34 #5894
νομίζω όταν το πάχος είναι τοπικό, χάνεται και πιο εύκολα, βάλε μικρούς στόχους, ξεκίνα με 10 κιλά μέχρι ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.. απλά επειδή έγραφες τις προάλλες για σουβλάκια κτλ, να ξέρεις ότι δύσκολα θα χάσεις αν τρως πιτόγυρα κτλ.. Αν τρώς κανονική μερίδα σπιτικό φαγητό, φρούτα κτλ, μετά δύσκολα θα θες να φας απέξω ..
ναι κατάλαβα.. σημασία οτι έχεις θέληση να κάνεις πράγματα, να βγεις κτλ όπως έλεγες πριν. Απλά φοβάσαι όπως λες λόγω άγχους.. Βέβαια έλεγες οτι βγαίνεις για περίπατο κτλ, άρα βγαίνεις απλά δεν πας σε χώρους με κόσμο ? προσπάθησε να βγείς με κάποιο κοντινό σου άτομο, για αρχή κάπου με λίγο κόσμο και μετά με περισσότερο.. Είναι λογικό να αγχώνεσαι στην αρχή, αλλά αν το ξεκινήσεις θα αγχώνεσαι λιγότερο και θα το συνηθίσεις..
21-08-2025, 09:22 #5895
Να βελτιώσεις την εμφάνιση σου σαν γυναίκα που είσαι, με άλλα λόγια διαβάζοντας το μήνυμα σου, να χάσεις κιλά εκτός κι αν τα κιλά οφείλονται σε καθαρά οργανικά αίτια.
Υπάρχει και το ρητό που λέω όμοιος ομοίω αεί πελάζει, δηλαδή να στοχεύεις σε άνδρες του δικού σου αναστήματος και σωματότυπου.
Στα τίντερ κλπ συναφή οι άντρες προσεγγίζονται και απαντάνε πολύ πιο εύκολα απ ότι οι γυναίκες άμα αυτή που τους στέλνει μήνυμα ή τους κάνει λάικ τους κάνει μια καλή εντύπωση πρώτα σωματικά.γιάννης