Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 394
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 394 of 394 FirstFirst ... 294344384392393394
Results 5,896 to 5,905 of 5905
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    εγώ απ' την άλλη προτιμώ να μείνω μόνη, με ή χωρίς διακοπές παρά να τις περάσω κάπου αλλού ξέροντας οτι θα περάσω σκατά
    Για εμένα, δυστυχώς ισχύει το "υπέρβαση". Το να κάνω το μεγάλο άλμα. Δηλαλή να μπω στο αεροπλάνο ή στο πλοίο και οι διακοπές που κλεισα να ναι δρόμος χωρίς γυρισμό. Την πρώτη για δεύτερη μέρα θα πάθω ένα έντονο ψυχικό τραλαλά διάρκειας ίσως μερικών ωρών όπου θα ψάχνω ακόμα και για εισητήρια άμεσης επιστροφής, αλλά σιγά σιγά θα καταλαγιάσει και σ' αυτό συμβάλλει η αλληλοδιαδοχή παραστάσεων σε έναν τόπο και θετικές φανταστικές ιστορίες με μένα μέσα που φτιαχνει το μυαλο.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    νομίζω όταν το πάχος είναι τοπικό, χάνεται και πιο εύκολα, βάλε μικρούς στόχους, ξεκίνα με 10 κιλά μέχρι ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.. απλά επειδή έγραφες τις προάλλες για σουβλάκια κτλ, να ξέρεις ότι δύσκολα θα χάσεις αν τρως πιτόγυρα κτλ.. Αν τρώς κανονική μερίδα σπιτικό φαγητό, φρούτα κτλ, μετά δύσκολα θα θες να φας απέξω ..

ναι κατάλαβα.. σημασία οτι έχεις θέληση να κάνεις πράγματα, να βγεις κτλ όπως έλεγες πριν. Απλά φοβάσαι όπως λες λόγω άγχους.. Βέβαια έλεγες οτι βγαίνεις για περίπατο κτλ, άρα βγαίνεις απλά δεν πας σε χώρους με κόσμο ? προσπάθησε να βγείς με κάποιο κοντινό σου άτομο, για αρχή κάπου με λίγο κόσμο και μετά με περισσότερο.. Είναι λογικό να αγχώνεσαι στην αρχή, αλλά αν το ξεκινήσεις θα αγχώνεσαι λιγότερο και θα το συνηθίσεις..
    Μακάρι να χανόταν εύκολα, βάζω στόχους, χάνω λίγα κιλά και μετά πέφτω με τα μούτρα στα πιτογυρα πάλι .
    Δεν ξέρω ίσως να νιώθω ένα κενό και να το ρίχνω στο νόστιμο φαγητό.
    Το σπιτικό το τιμάω που και που αλλά άμα δεν φάω τζανκ φουντ δεν μπορώ.
    Τώρα βέβαια κάνω δίαιτα πάλι , να δω πόσο θα την κρατήσω.

Πάω σε χώρους με λίγο κόσμο, μέχρι εκεί, π.χ σε καφετέρια που είναι χαλαρά ίσως πάω , αλλά σε Κλαμπακι π.χ με τίποτα, η μέσα σε λεωφορείο η μέσα στο μετρό, η σε συναυλία η οπουδήποτε αλλού γίνεται χαμος.
    Βγαίνω και για καφέ πάω με φίλους αλλά πάλι το άγχος δεν φεύγει .
    Επίσης δεν μπορώ να κάτσω εκτός σπιτιού τον χειμώνα για πάνω από 3-4 ώρες συνεχόμενες εκτός σπιτιού , αγχώνομαι, σκέφτομαι την αγωγή μου και ότι θέλω λίγη ηρεμία.

Αυτά που σου γράφω γίνονται τα τελευταία πέντε χρόνια κοντά.
    Στην αρχή ήμουν χειρότερα ακόμη. Πάλι καλά είχα μια μικρή βελτίωση.
    Μου πέρασε η άρρωστο φοβία, το πλάτωμα στο στήθος και το μόνιμο άγχος ακόμη και μέσα στο σπίτι.
    Επίσης μου πέρασε ίσως και η κατάθλιψη που είχα, αλλά με τον Ρυθμό που πάω θα γίνω καλά όταν θα είμαι παππούς χαχαχα .

Senior Member
    σήμερα έμαθα για μια μπαμπόγρια μάγισσα που έμενε σε μια καλύβα στο δάσος και έκλεινε με βαριές κουρτίνες τα παράθυρά της για να μην φαίνεται η καλύβα στο σκοτάδι.
    μπορώ να πω πως είναι κομμάτι δύσκολο για πολλούς να είναι κοινωνικοί και δραστήριοι, κι αυτό δεν είναι κακό, εκτός αν όντως δημιουργεί πρόβλημα.
    εγώ προσωπικά με το που γυρίζω σπίτι είμαι χάλια τελευταία, νιώθω πολύ πίεση και σκέφτομαι πως αν δεν έπαιρνα χάπια θα ήμουν στα σύρματα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    σήμερα έμαθα για μια μπαμπόγρια μάγισσα που έμενε σε μια καλύβα στο δάσος και έκλεινε με βαριές κουρτίνες τα παράθυρά της για να μην φαίνεται η καλύβα στο σκοτάδι.
    μπορώ να πω πως είναι κομμάτι δύσκολο για πολλούς να είναι κοινωνικοί και δραστήριοι, κι αυτό δεν είναι κακό, εκτός αν όντως δημιουργεί πρόβλημα.
    εγώ προσωπικά με το που γυρίζω σπίτι είμαι χάλια τελευταία, νιώθω πολύ πίεση και σκέφτομαι πως αν δεν έπαιρνα χάπια θα ήμουν στα σύρματα.
    Δεν ξέρω, εγώ θα ήθελα να είμαι κοινωνικός όχι σε υπερβολή γιατί με κουράζει αλλά φυσιολογικά κοινωνικός καταλαβαίνεις πως το λέω, δλδ να μπορώ να πάω οπουδήποτε και να μπορώ να μην έχω άγχος.

Πολύ πίεση; Κακο αυτό. Μιλάς με ψυχολόγο η ψυχίατρο;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Player View Post
    Δεν ξέρω, εγώ θα ήθελα να είμαι κοινωνικός όχι σε υπερβολή γιατί με κουράζει αλλά φυσιολογικά κοινωνικός καταλαβαίνεις πως το λέω, δλδ να μπορώ να πάω οπουδήποτε και να μπορώ να μην έχω άγχος.

Πολύ πίεση; Κακο αυτό. Μιλάς με ψυχολόγο η ψυχίατρο;
    ναι, μιλάω με μια ψυχολόγο εδώ και μερικούς μήνες. μεγάλο άλμα σίγουρα αλλά είμαι επιφυλακτική γενικότερα για μένα ειδικότερα. και αγωγή παίρνω. είναι πολλή δουλειά που πρέπει να κάνω εγώ.

είμαστε κοινωνικά όντα, μόνοι μας δεν την παλεύουμε είναι η αλήθεια.

Senior Member
    ναι, μιλάω με μια ψυχολόγο εδώ και μερικούς μήνες. μεγάλο άλμα σίγουρα αλλά είμαι επιφυλακτική γενικότερα για μένα ειδικότερα. και αγωγή παίρνω. είναι πολλή δουλειά που πρέπει να κάνω εγώ.

είμαστε κοινωνικά όντα, μόνοι μας δεν την παλεύουμε είναι η αλήθεια.
    Μπράβο, συνέχισε την δουλειά με τον εαυτό σου και τους ειδικούς.
    Σε βοηθάει ο ψυχολόγος; Έχεις δει διαφορές; Στο άγχος;

Ισχύει, δυστυχώς εμείς οι αγχωτικοι δεν μπορούμε να κοινωνικοποιηθούμε εύκολα.

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι είναι Παρασκευή βράδυ και εγώ δεν την παλεύω.
    Έχω πολυυυυ καιρό να πάω για ποτό και σκεφτόμουν τι ωραία θα ήταν να μπορούσα να πάω.
    Να δω κόσμο, να διασκεδάζω, να μεθύσω κ.λ.π.
    Αλλά.....

Senior Member
    Μπράβο, συνέχισε την δουλειά με τον εαυτό σου και τους ειδικούς.
    Σε βοηθάει ο ψυχολόγος; Έχεις δει διαφορές; Στο άγχος;

Ισχύει, δυστυχώς εμείς οι αγχωτικοι δεν μπορούμε να κοινωνικοποιηθούμε εύκολα.
    αναφορικά με το άγχος στην πράξη είναι λίγο πιο διαχειρίσιμο. ζω μεγάλες εντάσεις μέσα στη μέρα,
    σε ευχαριστώ.

Senior Member
    αναφορικά με το άγχος στην πράξη είναι λίγο πιο διαχειρίσιμο. ζω μεγάλες εντάσεις μέσα στη μέρα,
    σε ευχαριστώ.
    Δεν γίνεται να μειωθούν οι εντάσεις απ'ότι καταλαβαίνω;

Senior Member
    Δεν γίνεται να μειωθούν οι εντάσεις απ'ότι καταλαβαίνω;
    μόνο αν αλλάξουν άλλα πράγματα πρώτα.