Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 395
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 395 of 396 FirstFirst ... 295345385393394395396 LastLast
Results 5,911 to 5,925 of 5940
    Senior Member
    Σκέφτομαι γιατί αραγε το σύκο να χόρεψε συρτάκι.

Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Σκέφτομαι γιατί αραγε το σύκο να χόρεψε συρτάκι.
    Άμα βρεις το σύκο σύκωστο και μην περιμένεις να το σηκώσουν άλλοι, που λενε στα μέρη μου. Τουλάχιστον το δοκίμασες, δεν είχε καλή γεύση και το πέταξες, όπως και το αντίθετο ισχύει.
    Κι όποιος είναι έξω του χορού ξέρει πολλά τραγούδια, δηλαδή έμαθα πια να κριτικάρω πιο λίγο.
    γιάννης

Quote Originally Posted by Player View Post
    Σκέφτομαι ότι είναι Παρασκευή βράδυ και εγώ δεν την παλεύω.
    Έχω πολυυυυ καιρό να πάω για ποτό και σκεφτόμουν τι ωραία θα ήταν να μπορούσα να πάω.
    Να δω κόσμο, να διασκεδάζω, να μεθύσω κ.λ.π.
    Αλλά.....
    Σχεδόν πάντα βγαίνω μόνος μου αλλά άρχισε πια και δεν με γεμίζει. Κάπου επίσης το ποτό ενοχλάει στον οργανισμό μου. Νιώθω πως ο σκοπός που βγαίνω είναι για να ξεχαστώ κι όχι η διασκέδαση. Με λίγη αυτοπεποίθηση και διώχνοντας τη σκέψη της μοναξιάς μπορείς και συ να βγαίνεις μόνος, αν το μόνος είναι ο λόγος. Κάπως έτσι ξεκίνησα. Εννοιωθα συνάμα πως οι παρέες που είχα για το έξω δεν με γεμιζαν πια ιδιαίτερα.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Σχεδόν πάντα βγαίνω μόνος μου αλλά άρχισε πια και δεν με γεμίζει. Κάπου επίσης το ποτό ενοχλάει στον οργανισμό μου. Νιώθω πως ο σκοπός που βγαίνω είναι για να ξεχαστώ κι όχι η διασκέδαση. Με λίγη αυτοπεποίθηση και διώχνοντας τη σκέψη της μοναξιάς μπορείς και συ να βγαίνεις μόνος, αν το μόνος είναι ο λόγος. Κάπως έτσι ξεκίνησα. Εννοιωθα συνάμα πως οι παρέες που είχα για το έξω δεν με γεμιζαν πια ιδιαίτερα.
    Δεν νομίζω να με γεμίζει ούτε εμένα αυτό.
    Δεν μπορώ να βγω λόγω άγχους δυστυχώς.
    Άμα πάω κάπου με πολύ κόσμο αγχώνομαι στα όρια της κρίσης πανικού.

Senior Member
    Κάντε κάτι με τα μποτακιααααααααααα δηλαδή έλεος.
    Ο αντμιν υπάρχει; Τι θα γίνει;

Senior Member
    Απλα μην αγοραζετε απο'κει, τοσο απλα.

Senior Member
    Εγω τωρα τελευταια (εχει μερικους μηνες..) μη σου πω οτι το προτιμω κιολας το μονος μου. Εχει τυχει δηλαδη να εχω επιλογη να βγω με αλλους και να μην το κανω γιατι γουσταρω να παω μονος μου. Ποιος? Εγω.. Που μια ζωη κυνηγαγα την παρεα και που γινομουνα θυσια για το τι θελει η παρέα να κανουμε. Ειναι λιγο ανησυχητικο αν το σκεφτεις.. Ελπιζω να ειναι απλα μια φαση που απολαμβανω λιγο τη μοναξια μου και να μη μου ξεμεινει. Φοβαμαι ομως οτι δεν ειναι απλα μια φαση. Επαθα νομιζω μια σημειακη μεταλλαξη και φαινεται αυτο το «less people, less problems» που νιωθω ηρθε για να μεινει. Θα δειξει.. Παντως στο γηπεδακι της γειτονιας μου μετα τα μεσανυχτα παρεα με μια παγωμενη μπυρα, το γατο του παρκου και τον εναστρο ουρανο μια χαρα τα περναω. Αν δεν σκεφτομουνα την ωρα κοινης ησυχιας και τις γυρω πολυκατοικιες θα βαραγα και σουτακια. Εμένα το σκοταδι και η ερημια με ηρεμει. Τις προαλλες πετυχα και δυο αλεπουδες πολυ παιχνιδιαρες αλλα δε με αφησαν να τις πλησιασω.

https://ibb.co/7tVJcpMG

https://ibb.co/TDQm8YdC

Senior Member
    Temufainetaiotiyparxei, mallon kanei ta mpanakia tou ki autos..

Ειναι λιγο νωρις για μποτακια, δεν εχει ακομα τοσο κρυο, απ την αλλη μαλλον βαζουν σε προσφορα το περσινο στοκ για να φερουν πιο μετα τα καινουρια

Εγω τωρα τελευταια (εχει μερικους μηνες..) μη σου πω οτι το προτιμω κιολας το μονος μου. Εχει τυχει δηλαδη να εχω επιλογη να βγω με αλλους και να μην το κανω γιατι γουσταρω να παω μονος μου. Ποιος? Εγω.. Που μια ζωη κυνηγαγα την παρεα και που γινομουνα θυσια για το τι θελει η παρέα να κανουμε. Ειναι λιγο ανησυχητικο αν το σκεφτεις.. Ελπιζω να ειναι απλα μια φαση που απολαμβανω λιγο τη μοναξια μου και να μη μου ξεμεινει. Φοβαμαι ομως οτι δεν ειναι απλα μια φαση. Επαθα νομιζω μια σημειακη μεταλλαξη και φαινεται αυτο το «less people, less problems» που νιωθω ηρθε για να μεινει. Θα δειξει.. Παντως στο γηπεδακι της γειτονιας μου μετα τα μεσανυχτα παρεα με μια παγωμενη μπυρα, το γατο του παρκου και τον εναστρο ουρανο μια χαρα τα περναω. Αν δεν σκεφτομουνα την ωρα κοινης ησυχιας και τις γυρω πολυκατοικιες θα βαραγα και σουτακια. Εμένα το σκοταδι και η ερημια με ηρεμει. Τις προαλλες πετυχα και δυο αλεπουδες πολυ παιχνιδιαρες αλλα δε με αφησαν να τις πλησιασω.

https://ibb.co/7tVJcpMG

https://ibb.co/TDQm8YdC
    Μάλλον το μπολτ, διότι αν υπήρχαν τα κατάλληλα άτομα, η κατάλληλη δηλαδή παρέα, δεν θα ίσχυε αυτό. Κι όμως έχουμε τους δικούς μας ανθρώπους, πχ οικογένεια, καλοί συγγενείς, φίλοι που μένουν μακριά, αλλιώς μπορεί και να έγνοιαζε πολύ ακόμα και να μην αντέχαμε, το μόνος.
    γιάννης

Senior Member
    Μόνο botάκια; Φαίνεται να διαθέτουν πλέον υποτυπώδη νοημοσύνη, τουλάχιστον κάποια ευφράδεια που δεν υπήρχε παλιότερα. Εντελώς μηχανιστική βέβαια, με τα σχετικά λάθη, αλλά είναι κάτι καινούργιο, ως στοιχείο. Νομίζω ότι δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα.

Μπορεί να είναι και στα πλαίσια των προσπαθειών να ξεφουσκώσει χρηματιστηριακά η τεχνητή νοημοσύνη πριν σκάσει η φούσκα.

Senior Member
    Ήμουνα στην 456.548.562.584 θεση των πλουσιοτερων ανθρωπων στον πλανητη, αλλα πηρα μια τυροπιτα και μια λεμονιτα σημερα και επεσα 12 θεσεις.
    Και χρεοκόπησες ε;

Senior Member
    Μάλλον το μπολτ, διότι αν υπήρχαν τα κατάλληλα άτομα, η κατάλληλη δηλαδή παρέα, δεν θα ίσχυε αυτό. Κι όμως έχουμε τους δικούς μας ανθρώπους, πχ οικογένεια, καλοί συγγενείς, φίλοι που μένουν μακριά, αλλιώς μπορεί και να έγνοιαζε πολύ ακόμα και να μην αντέχαμε, το μόνος.
    Άμα κάτσεις και αφουγκραστείς την ησυχία έχει πράγματα να σου πει, κάνει καλή παρέα και χρήσιμη παρέα. Αλλά είναι πολύ διακριτική, κάθεται εκεί και σε περιμένει μόνο όταν εσύ θελησεις να την ακούσεις, δε σου επιβάλλει το λόγο της.

Στο δεύτερο συμωνώ, ναι, αποζητας την ησυχία μονο αν η μοναξια ειναι παροδικη επιλογη και οχι κατι αναγκαστικο. Γενικα ειναι καλο οσο μπορει να μην ξεμοναχιαζεται κανεις , ειδικα μονιμα. Ειναι πιο υγιες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Και χρεοκόπησες ε;
    Οχι, εχω και για σημερα να παρω λεμονιτα. When life gives you enough for lemonade, screw lemons..

Senior Member
    Οχι, εχω και για σημερα να παρω λεμονιτα. When life gives you enough for lemonade, screw lemons..
    Χαίρομαι ιδιαιτέρως για σένα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Χαίρομαι ιδιαιτέρως για σένα!
    Προσφερεσαι για sugar mama μηπως;