Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 414
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 414 of 433 FirstFirst ... 314364404412413414415416424 ... LastLast
Results 6,196 to 6,210 of 6482
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou26 View Post
    Δηλαδή για τον 40 χρόνο που έλεγε η γκαμορα ότι δεν είχε αμαξι , θεώρησες ότι κρίνουμε επιφανειακά...Αλλά τώρα λες ότι αν μια γυναίκα μετά τα 30 δεν οδηγεί φαινεται να έχει κάποιο κουσούρι .. Και πάλι σου ξαναλέω ότι δεν είναι όλοι κατάλληλοι οδηγοί, αν βλέπεις ότι δεν το έχεις με την οδήγηση δεν χρειάζεται να οδηγείς. Τις απόψεις ότι αν μια γυναίκα δεν οδηγεί έχει πρόβλημα, κουσούρι κτλ τις βρίσκω ακραίες.
    Σου λέω απλά πώς κρίνει ο κόσμος. Όπως εσύ βάζεις σε κουτάκια τον άνδρα που δεν οδηγεί, έτσι και οι άλλοι άνθρωποι θα αντιμετωπίσουν εσένα αν μετά από κάποια ηλικία δεν οδηγείς. Αρέσει δεν αρέσει, ο εργοδότης, οι ανάγκες της εποχής έχουν αναδείξει την οδήγηση σε elementary προσόν, ούτε καν ως εξτραδάκι δεν πιάνεται. Και εδώ που τα λέμε δε θέλει καμιά ιδιαίτερη ικανότητα.
    Η κριτική είναι δρόμος διπλής κατεύθυνσης πάντα, ποτέ μονόδρομος. Δε γίνεται να έχουμε πάντα μια δικαιολογία για τον εαυτό μας, αλλά όχι για τους άλλους. Δεν είμαστε "ειδική περίπτωση" και δε θα κάτσει κανείς να ακούσει μα και μου και εγώ είμαι άλλο. Για εμένα προσωπικά, η οδήγηση ή η μη οδήγηση δεν είναι red flag ούτε κρίνω τις επιλογές κανενός. Ξαναλέω όμως, είναι πρακτικό ζήτημα. Ποτέ δεν ξέρεις πότε και κάτω από ποιες συνθήκες θα σου χρειαστεί.

Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Το θέμα της οδήγησης δε δείχνει κάτι κακό ή ελαττωματικό για τον χαρακτήρα κάποιου, ούτε συνδέεται ντε και καλά με κάποια αδυναμία ή αναπηρία, ούτε (για εμένα) θα ήταν λόγος να χωρίσω. Είναι θέμα πρακτικό και μόνο. Την οδήγηση τη μαθαίνεις για εσένα. Βεβαίως κάθε άνθρωπος θέτει τις δικές του απαιτήσεις και προτεραιότητες σε μια σχέση. Απολύτως σεβαστό και κατανοητό.
    Να προσθέσω επίσης πως την μαθαίνεις για την δική σου εξυπηρέτηση,όχι για καγκουριά και ποζεριά,όπως κάνουν πολλά πιτσιρίκια

Senior Member
    Quote Originally Posted by Γκαμόρα_ View Post
    Αυτή που φαίνομαι. Δεν κρύβομαι.
    Για θύμισέ μου τ' όνομά σου πρώτα-πρώτα
    Να μη μιλάω με μια άγνωστη στην πόρτα
    που τραγουδούσε κι ο ΛΕΠΑ χαχαχα!

Κάποια μού θυμίζεις, αλλά δεν είμαι σίγουρη. Το όνομά σου αρχίζει από -Χ;

Senior Member
    Το είπε η κοπέλα...πόσες φορές να το πει

Senior Member
    Σώπα καλέ!
    Ειδικά εσένα είμαι σίγουρη χα χα
    γτ βρε, αμα σε ειχα γκομενα θα σε βγαζα εξω γτ δεν θα μου μετρας τα ποτα χαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tyrion Baratheon View Post
    Να προσθέσω επίσης πως την μαθαίνεις για την δική σου εξυπηρέτηση,όχι για καγκουριά και ποζεριά,όπως κάνουν πολλά πιτσιρίκια
    Ναι, είναι μια μεγάλη συζήτηση αυτό και είμαστε από τις πρώτες χώρες στα τροχαία. Αλλά ας μην το πιάσουμε αυτό το θέμα, είναι η προσωπική παιδεία του κάθε οδηγού και το ότι δεν εφαρμόζονται οι νόμοι.

Ναι, είναι μια μεγάλη συζήτηση αυτό και είμαστε από τις πρώτες χώρες στα τροχαία. Αλλά ας μην το πιάσουμε αυτό το θέμα, είναι η προσωπική παιδεία του κάθε οδηγού και το ότι δεν εφαρμόζονται οι νόμοι.
    Οδηγική παιδεία και Ελλάδα δεν συναντήθηκαν ποτέ

Η οδήγηση είναι ένα προσόν που απαιτείται τόσο για γυναίκες όσο και για άνδρες. Υπάρχουν όμως άνθρωποι που δεν είναι ικανοί να οδηγήσουν και είναι σωστό να μην οδηγούν για να μην προκαλέσουν τροχαίο. Η αυτογνωσία δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Όπως οι 80χρονοι δεν είναι καλό να οδηγούν γιατί δεν έχουν τα απαραίτητα αντανακλάστηκα.
    Οι άντρες είναι περισσότερο πιθανό να οδηγούν γιατί αρχίζουν πιο νωρίς να δουλεύουν και κάνουν δουλειές που χρειάζεται μεταφορά και μηχανάκι, οι γυναίκες κάνουν άλλες δουλειές που συνήθως δεν θα χρειαστούν δίπλωμα οδήγησης.
    Ένας άντρας το να μην οδηγεί είναι ταμπού, να μην έχει αυτοκίνητο να σε κυκλοφορήσει στις εξόδους, σε μια γυναίκα δεν είναι και τόσο περίεργο καθώς δεν θα πηγαίνεις βόλτα τον κάθε βλάκα που γνωρίζεις, αντιστρέφονται οι ρόλοι κάπως. Και δεν είναι κακό αυτό, απλά είναι skilling που οπωσδήποτε πρέπει να έχει ένας άνδρας άνω των 35 αν θέλει να έχει σχέση.

Για μια γυναίκα είναι skilling ζωής, όχι απαραίτητα σχέσης.

Senior Member
    Εμείς οι υπόλοιποι δεν τα έχουμε διαβάσει όλα τα μηνύματα όμως. Πειράζει πώς θα το ξαναπεί;

Για θύμισέ μου τ' όνομά σου πρώτα-πρώτα
    Να μη μιλάω με μια άγνωστη στην πόρτα
    που τραγουδούσε κι ο ΛΕΠΑ χαχαχα!

Κάποια μού θυμίζεις, αλλά δεν είμαι σίγουρη. Το όνομά σου αρχίζει από -Χ;
    Ναι ρε συ. Το βλέπουν και οι πέτρες :Ρ

Quote Originally Posted by axl100 View Post
    γτ βρε, αμα σε ειχα γκομενα θα σε βγαζα εξω γτ δεν θα μου μετρας τα ποτα χαχαχα
    Ναι είμαι large σε αυτά.
    Αρκεί να μην οδηγούσες μετά χα χα
    Σε αυτή την περίπτωση δεν θα σε ήθελα οδηγό :Ρ

Senior Member
    Τι κομπλεξ εχεις με τα λεφτα και τα αυτοκινητα, περνιεσαι για αριστερη και τα μυαλα σου ολο στα αψυχα κολλανε...

Τι κομπλεξ εχεις με τα λεφτα και τα αυτοκινητα, περνιεσαι για αριστερη και τα μυαλα σου ολο στα αψυχα κολλανε...
    Ακροαριστερή είμαι όχι παλαιοχριστιανή.

Senior Member
    Έλα ρε Γκαμόρα, μίλα!!! Τι γινεσαι; Πώς σου βγήκε το Γκαμόρα ήθελα και να 'ξερα!

Senior Member
    δεν ανέφερε κάπου για τα χρήματα, αμέσως εσύ .. Για το αυτοκίνητο ανέφερε που είναι και πρακτικό και συμφωνώ