Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 415
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 415 of 433 FirstFirst ... 315365405413414415416417425 ... LastLast
Results 6,211 to 6,225 of 6482
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Γκαμόρα_ View Post
    Ακροαριστερή είμαι όχι παλαιοχριστιανή.
    τι σχεση εχει το ενα με το αλλο; Οι ανθρωποι δεν μετρανε για το αυτοκινητο τους η αν μπορουν να εκμετταλευτουν τους σκλαβους στο Ντουμπαι...

Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Έλα ρε Γκαμόρα, μίλα!!! Τι γινεσαι; Πώς σου βγήκε το Γκαμόρα ήθελα και να 'ξερα!
    Χα χα Τόσο άθλιο είναι;;; χα χα

Εϊναι ηρωϊδα κόμικ και αυτή, Gamora. Αλλά αν το έγραφα στα γκρίκλις μου φαινόταν κάπως πιο περίεργο να διαβαστεί σωστά :Ρ

Όλα καλά, εσύ Τζοάννα; Νομίζω ήταν πασηφανές ότι ήμουν εγώ.

Senior Member
    Ακροαριστερή είμαι όχι παλαιοχριστιανή.
    Κοίτα, γενικά είμαστε σε ένα φόρουμ που πρώτα από όλους εμάς δε μας συμφέρει να μιλήσουμε για κλισέ και στερεότυπα. Από το λίγο που μπορώ να κρίνω από αυτά που έχεις γράψει, δε σε κόβω γυναίκα που θα χώριζε για ένα αυτοκίνητο ή ένα μηχανάκι. Εντάξει, μάλλον δεν είχατε χημεία μεταξύ σας. Οπότε δεν άξιζε να δώσεις παράταση. Εσύ είσαι ρομαντική ψυχή.
    Με το άλλο θέμα που είχες γράψει πριν μήνες ρε συ τι γίνεται; Μιλήσατε καθόλου με τον μικρό;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou26 View Post
    δεν ανέφερε κάπου για τα χρήματα, αμέσως εσύ .. Για το αυτοκίνητο ανέφερε που είναι και πρακτικό και συμφωνώ
    Εχει μια αδυναμια στο glamour, δεν ειναι αναγκη να το εχει πει τωρα.

Quote Originally Posted by axl100 View Post
    τι σχεση εχει το ενα με το αλλο; Οι ανθρωποι δεν μετρανε για το αυτοκινητο τους η αν μπορουν να εκμετταλευτουν τους σκλαβους στο Ντουμπαι...
    Εννοώ ότι ζω στο καθεστώς του καπιταλισμού και το εκμεταλλεύομαι για να επιβιώσω μέσα σε αυτό μέχρι να αλλάξει. Δεν με ενδιαφέρει το αυτοκίνητο να είναι λάμπο, αλλά με ενδιαφέρει να μην πάω με τα πόδια Πειραιά-Νίκαια πχ ξέρω 'γω. Αν ήμουν παλαιοχριστιανή τότε ναι , δεν θα με ενδιέφερε η ευημερία όλων αλλά η καταπόνηση και η αθλιότητα μέσα σε σπηλιές με τρεις εγκύους.
    Τα λεφτά με ενδιαφέρουν να τα έχω για να επιβιώνω και με ενδιαφέρει να τα έχουν και άλλοι και όλοι.

Senior Member
    Χα χα Τόσο άθλιο είναι;;; χα χα

Εϊναι ηρωϊδα κόμικ και αυτή, Gamora. Αλλά αν το έγραφα στα γκρίκλις μου φαινόταν κάπως πιο περίεργο να διαβαστεί σωστά :Ρ

Όλα καλά, εσύ Τζοάννα; Νομίζω ήταν πασηφανές ότι ήμουν εγώ.
    Όχι, άθλιο δεν είναι. Απλά περίεργο. Την έχω δει, μια πράσινη είναι σαν ξωτικό. Της Μάρβελ. Σκέψου να μπερδέψουμε το -ρ με το -λ πώς θα σε λέγαμε!!! Όλα καλά κι εγώ (τουλάχιστον έτσι λέω μπας και το πιστέψω αχαχαχα).

Senior Member
    Εχει μια αδυναμια στο glamour, δεν ειναι αναγκη να το εχει πει τωρα.
    το αυτοκίνητο δεν είναι γκλαμουριά πάντως ..δν θυμάμαι να έχει γράψει κάτι άλλο γ' αυτό που λες

Senior Member
    Εννοώ ότι ζω στο καθεστώς του καπιταλισμού και το εκμεταλλεύομαι για να επιβιώσω μέσα σε αυτό μέχρι να αλλάξει. Δεν με ενδιαφέρει το αυτοκίνητο να είναι λάμπο, αλλά με ενδιαφέρει να μην πάω με τα πόδια Πειραιά-Νίκαια πχ ξέρω 'γω. Αν ήμουν παλαιοχριστιανή τότε ναι , δεν θα με ενδιέφερε η ευημερία όλων αλλά η καταπόνηση και η αθλιότητα μέσα σε σπηλιές με τρεις εγκύους.
    Τα λεφτά με ενδιαφέρουν να τα έχω για να επιβιώνω και με ενδιαφέρει να τα έχουν και άλλοι και όλοι.
    Το διαβασα καμια δεκαρια φορες αλλα το σκεπτικο σου δεν το καταλαβα.

Το διαβασα καμια δεκαρια φορες αλλα το σκεπτικο σου δεν το καταλαβα.
    Τέλος πάντων, αν ξέρεις από ιστορία, όλοι οι αριστεροί ηγέτες ήταν πλούσιοι. Και οι χίππιδες πλουσιόπαιδα είναι.

Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Όχι, άθλιο δεν είναι. Απλά περίεργο. Την έχω δει, μια πράσινη είναι σαν ξωτικό. Της Μάρβελ. Σκέψου να μπερδέψουμε το -ρ με το -λ πώς θα σε λέγαμε!!! Όλα καλά κι εγώ (τουλάχιστον έτσι λέω μπας και το πιστέψω αχαχαχα).
    Έλα βρε, τι συμβαίνει; Με τον μικρό που ρώτησες, έχουμε από τότε να μιλήσουμε. Αφού ζήτησε απομάκρυνση, την πήρε.
    Ναι, και φαντάσου το Ga- αντί για ΓΚα-, να διαβάζεται Γα-. χαχαχαχα
    Οπότε υπήρχε σοβαρό πρόβλημα!

Senior Member
    Τέλος πάντων, αν ξέρεις από ιστορία, όλοι οι αριστεροί ηγέτες ήταν πλούσιοι. Και οι χίππιδες πλουσιόπαιδα είναι.
    Και εσυ θελεις να τους μοιαζεις φανταζομαι;

Και εσυ θελεις να τους μοιαζεις φανταζομαι;
    Μα τους μοιάζω. Βρίσκομαι στην φυσική μου ιδιοσυγκρασία.

Senior Member
    Eπαθε ψυχωση ο γιος μου.
    Λυπάμαι φίλε, καλή δύναμη σου εύχομαι και σε σένα και στο παιδί, μακάρι γρήγορα να το ξεπεράσει. Μια γνώμη αν θες, αυτό με την αυτοκτονία μην το παίρνεις τελείως αψήφιστα. Μπορεί να μην είναι εκβιασμός αλλά μια προσπάθεια του γιου σου να σου επικοινωνήσει και να σου εμπιστευτεί αυτό το τρομακτικό σύμπτωμα που νιώθει ώστε να τον βοηθήσεις. Μην τον αφήσεις έτσι, μην το ρισκάρεις. Κανε ότι μπορείς ώστε να συνεργαστεί να τον δει από κοντά ένας ειδικός και να τον έχετε από κοντά μέχρι να περάσει όλο αυτό (με τη βοήθεια του γιατρού και τη δική του προσπάθεια) και μέχρι να καταφέρει να απομακρυνθεί από τις ουσίες και να νιώσει πάλι καλά. Εύχομαι να πάνε όλα καλά, αν κάπου μπορούμε να σου φανούμε χρήσιμοι, ξέρω ‘γώ να μιλήσεις ή κάτι άλλο εδώ είμαστε.

Senior Member
    Η οδήγηση είναι ένα προσόν που απαιτείται τόσο για γυναίκες όσο και για άνδρες. Υπάρχουν όμως άνθρωποι που δεν είναι ικανοί να οδηγήσουν και είναι σωστό να μην οδηγούν για να μην προκαλέσουν τροχαίο. Η αυτογνωσία δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Όπως οι 80χρονοι δεν είναι καλό να οδηγούν γιατί δεν έχουν τα απαραίτητα αντανακλάστηκα.
    Οι άντρες είναι περισσότερο πιθανό να οδηγούν γιατί αρχίζουν πιο νωρίς να δουλεύουν και κάνουν δουλειές που χρειάζεται μεταφορά και μηχανάκι, οι γυναίκες κάνουν άλλες δουλειές που συνήθως δεν θα χρειαστούν δίπλωμα οδήγησης.
    Ένας άντρας το να μην οδηγεί είναι ταμπού, να μην έχει αυτοκίνητο να σε κυκλοφορήσει στις εξόδους, σε μια γυναίκα δεν είναι και τόσο περίεργο καθώς δεν θα πηγαίνεις βόλτα τον κάθε βλάκα που γνωρίζεις, αντιστρέφονται οι ρόλοι κάπως. Και δεν είναι κακό αυτό, απλά είναι skilling που οπωσδήποτε πρέπει να έχει ένας άνδρας άνω των 35 αν θέλει να έχει σχέση.

Για μια γυναίκα είναι skilling ζωής, όχι απαραίτητα σχέσης.
    πιο μισογυνικο σχολιο απο γυναικα (απ οτι καταλαβα λες οτι εισαι γυναικα) , σπανια βλεπεις...
    εκτος αν εισαι 80 χρονων, οποτε παω πασο...
    ποτε "πιο νωρις" δουλευουν οι ανδρες;; παιδικη εργασια;;
    σπουδαζουν και εργαζονται, ανδρες και γυναικες σε συντριπτικο ποσοστο. ενας ανδρας γιατρος, μηχανικος, λογιστης, υπαλληλος σουπερ μαρκετ, χρειαζεται περισσοτερο το αυτοκινητο απο μια γυναικα;;; σε ποια χωρα; στο ιραν;

Senior Member
    Έβγαινα με κάποιον και δεν είχε ούτε αυτοκίνητο ούτε μηχανή. Και τον απέρριψα. Λέω σε τέτοια ηλικία που είμαστε να κυκλοφορούμε με τα μετρό και τα λεωφορεία δεν παίζει. Θα μου πεις πάρε εσύ αυτοκίνητο - εγώ για κάποιους λόγους δεν μπορώ να οδηγήσω και δεν θα πάρω ποτέ. Αυτός πώς θέλει σχέση χωρίς να μπορεί να κυκλοφορήσει; Πώς θα πάμε διακοπές, με το ΚΤΕΛ; Ή για μπάνιο, εδώ δίπλα... Μου είπε ότι θα αγοράσει μια μηχανή αλλά μέχρι να την αγοράσει, σιγά μην περίμενα. Και τον άφησα γι' αυτόν τον λόγο, ένας δηλαδή λόγος ήταν και αυτός. Ήταν κακία;
    Έχω κάποιο πρόβλημα που κάνει αδύνατη την οδήγηση, του εγκεφάλου όχι σωματικό. Ούτε κι εγώ θα επέλεγα "ταξιτζή" αλλά μάλλον χωρίς αυτοκίνητο με τον ταξιτζή θα κατέληγα να κάνω σχέση.

Στη δουλειά μου μπορώ να πηγαίνω με τα μέσα, αλλά και στην σχέση να κυκλοφορούμε με περιορισμούς και χρηματικές δαπάνες, ε δεν νομίζω ότι προχωράει.
    οκ, εσυ εχεις καποιο προβλημα και δεν μπορεις να οδηγησεις. αυτο, γιατι αυτοματως μεταθετει το προβλημα σε εκεινον;;;;
    κι εκεινος μπορει να εχει καποιο (ιδιο ή διαφορετικο) προβλημα και να μην μπορει να οδηγησει.
    αρα;;;; η πορευεστε οπως μπορεσετε, δλδ με κτελ βαπορια αεροπλανα και ταξι, η βρισκετε ο καθενας καποιον/αν να τον κανετε ταξιτζη...
    και ναι, ειναι πολυ δυσκολο να κινεισαι, να πηγαινεις εκδρομες χωρις ι.χ., αλλα επαναλαμβανω, γιατι μετακυλιεις το προβλημα σε εκεινον; μπορει να μηνε χει λεφτα. αν το μονο προβλημα σου ειναι η ανικανοτητα οδηγησης, παρε εσυ αυτοκινητο , να το οδηγει ο συνοδος σου, να κανεις την κυρια νταιζη...