Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 423
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 423 of 432 FirstFirst ... 323373413421422423424425 ... LastLast
Results 6,331 to 6,345 of 6478
    Senior Member
    εδώ έγραψες ολόκληρες εκθέσεις για να πεις ότι είχα '' φοβερή οικειότητα '' μαζί σου επειδή μια μέρα που βγήκαμε πονούσε η κοιλιά μου και η μέση μου λόγω περιόδου σε σημείο να μην μπορώ να περπατήσω .. και γι αυτό το λόγο σου είχα πει να σταματήσω στο φαρμακείο εξηγώντας ότι έχω αυτό το θέμα. Και εσύ έκατσες και είπες στη γκαμόρα οτι εφόσον σου είπα για τη περίοδο δεν είμασταν απλά γνωστοί, άφησες υπονοούμενα

και αναρωτιέμαι, πόσο ανώμαλος παίζει να είσαι για να πάρεις θάρρος απ' αυτό και να κάνεις τη μλκια σου φαντασία ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Επειδή τέλειωσαν οι διακοπές κι έπρεπε να πάω δουλειά Αυγουστιάτικα. Αλίμονο, αν έπιανε Οκτώβριος κι είχα ακόμα τη νοσταλγία των διακοπών, δε θα έπρεπε να δουλεύω καθόλου!
    Εμ, απο τοτε εχεις μιλησει μια-δυο φορες στο φορουμ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Γκαμόρα_ View Post
    Μα η Μαριλού ρώτησε απλά πως δεν λες στον φίλο σου τα μυστικά του πεσίματος...
    Κακό είναι;
    Ποιος είναι ο φίλος μου? Ποιο είναι το πέσιμο? Ρε ‘σείς με δουλεύετε? Και στην τελική μην κολακεύετε τόσο τους εαυτούς σας. Τα γούστα μου δεν τα ξέρετε. Ούτε αν ψάχνομαι για κάτι τέτοιο το ξέρετε. Κοινωνικά και φιλικά θέλησα να φερθώ, τώρα αν κάποιος φαντάστηκε κάτι άλλο δικό του θέμα. Βέβαια στην εποχή μας αν κάποιος είναι ευγενικός και καλοδιαθετος από ότι φαίνεται νομίζουν ότι φλερτάρει ξερωγω.

Senior Member
    Μπισμπίκη μου, Μπισμπίκη μου,
    Μου τράκαρες το σπίτι μου!
    Έριξες τον μαντρότοιχο,
    Σε πήγανε αυτόφωρο!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Εσύ είχες πει ότι δε θες καμία επικοινωνία. Βέβαια δεν είσαι η μόνη περίπτωση που άλλα λέει, αλλά σκέφτεται, αλλα εννοεί και άλλα κάνει. Τι θες από τη ζωή μου? Γιατι δεν πας παρακάτω? Γιατι επιμένεις να γίνεται όλο αυτό το δημόσιο δράμα? Ειναι ωραίο να πετάμε λασπη σε κάποιον που δεν μας έφταιξε τίποτα?
    τι λες βρε χοντροκούραδα ? εγώ τι θέλω από τη ζωή σου ? εσύ άνοιξες τον βόθρο σου να με διαβάλλεις στη γκαμόρα και έγινε ακριβώς πριν λίγες μέρες

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou26 View Post
    εδώ έγραψες ολόκληρες εκθέσεις για να πεις ότι είχα '' φοβερή οικειότητα '' μαζί σου επειδή μια μέρα που βγήκαμε πονούσε η κοιλιά μου και η μέση μου λόγω περιόδου σε σημείο να μην μπορώ να περπατήσω .. και γι αυτό το λόγο σου είχα πει να σταματήσω στο φαρμακείο εξηγώντας ότι έχω αυτό το θέμα. Και εσύ έκατσες και είπες στη γκαμόρα οτι εφόσον σου είπα για τη περίοδο δεν είμασταν απλά γνωστοί, άφησες υπονοούμενα

και αναρωτιέμαι, πόσο ανώμαλος παίζει να είσαι για να πάρεις θάρρος απ' αυτό και να κάνεις τη μλκια σου φαντασία ?
    Άστο Μαριλου, η επικοινωνία μας είναι ασύμβατη. Και αν εσύ και η φίλη σου κάθεστε και κάνετε κουτσομπολιό αυτό είναι δικό σας θέμα και είναι κατακριτέο, δε θα λογοδοτώ εγώ για αυτά που ενδεχομένως σου είπε η φίλη σου ή για αυτά που της είπες εσύ. Αφήστε με ήσυχο. Δεν έχω πειράξει ποτέ καμία σας και το ξέρετε πολύ καλά αυτό. Πάτε παρακάτω ρε ‘σείς. Βρείτε κάναν άλλον. Εμένα βρήκατε? Ω ρε φίλε..

Άσε τώρα κι εσύ τα «ψεματάκια» γιατί κι εσύ δεν έχεις κάνει λίγα και το ξέρεις πολύ καλά. Φυσικά και δεν έχω διαβάλλει ποτέ κανέναν σε κανέναν. Εσύ ήρθες να με ρωτήσεις και επειδή θεώρησα ότι αφού μιλούσατε μεταξύ σας είναι δίκαιο να ακούσεις και την άλλη εκδοχή θέλησα να σου πω κάποια πράγματα , εμπιστευτικά όπως νόμιζα. Οχι για να διαβάλλω αλλά για να σου εξηγήσω κάποια πράγματα ποντάροντας στην αντικειμενικότητα και την ψύχραιμη λογική σου που μου απέδειξες ότι δεν έχεις. Εγω όλο αυτό με τα κουτσομπολίστικα πηγαδάκια το απεχθάνομαι. Εσείς το ξεκινήσατε. Βγείτε και πείτε μου ρε όποιος θέλει, τον προκαλώ. Ο Βασίλης μου έκανε αυτό. Γιατί δεν κάθεσαι να πεις τι συνέβη στην κοινή μας συζήτηση που είναι και το μόνο που δικαιούσαι να έχεις άποψη αφού ήσουν παρούσα? Αυτό όλο που έγινε εκεί το κάνουμε γαργάρα? Αυτό που γίνεται τώρα εδώ? Βλέπετε πως σας μιλάω και βλέπετε πως μου συμπεριφέρεστε και μου συμπεριφερθήκατε.
    Αλήθεια, δεν με ενδιαφέρει τι αποδεικνύω σε εσένα αλλά τι μου απέδειξες εσύ. Και πολλά νεύρα ρε Βασίλη.. Κουλ.
    Πηγαδάκι κάναμε και εμείς και αν πίστευες πως σε αγαπώ τόσο, τότε λάθος δικό σου ^^
    Οι εξηγήσεις σου ήταν άνευ προηγουμένου και χωρίς θεμέλια. Στο είπα, δεν με κάλυψες.
    Όσο για τους χαρακτηρισμούς σου προς εμένα κλπ, λυπάμαι, είναι από τον θυμό σου, αλλά δεν με αγγίζουν καθόλου.
    Είσαι ένα μέλος διαφορετικό στην πραγματική ζωή και διαφορετικό εδώ μέσα και αποκαλύφθηκες.

Senior Member
    Άστο Μαριλου, η επικοινωνία μας είναι ασύμβατη. Και αν εσύ και η φίλη σου κάθεστε και κάνετε κουτσομπολιό αυτό είναι δικό σας θέμα και είναι κατακριτέο, δε θα λογοδοτώ εγώ για αυτά που ενδεχομένως σου είπε η φίλη σου ή για αυτά που της είπες εσύ. Αφήστε με ήσυχο. Δεν έχω πειράξει ποτέ καμία σας και το ξέρετε πολύ καλά αυτό. Πάτε παρακάτω ρε ‘σείς. Βρείτε κάναν άλλον. Εμένα βρήκατε? Ω ρε φίλε..
    αη καλά ναι τώρα θα παίξουμε το σπασμένο τηλέφωνο ...

έχω τα μηνύματα που έστειλες, γιατί δεν παραδέχεσαι αυτά που είπες ? θέλεις να τα ανεβάσουμε ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Μπισμπίκη μου, Μπισμπίκη μου,
    Μου τράκαρες το σπίτι μου!
    Έριξες τον μαντρότοιχο,
    Σε πήγανε αυτόφωρο!!!
    Δεν ηξερα οτι ηταν δικο σου...

Senior Member
    τι λες βρε χοντροκούραδα ? εγώ τι θέλω από τη ζωή σου ? εσύ άνοιξες τον βόθρο σου να με διαβάλλεις στη γκαμόρα και έγινε ακριβώς πριν λίγες μέρες
    Συνεχίζεις να εκτίθεσαι Μαριλου. Δεν ξέρω από που προέρχεται όλος αυτός ο τυφλός θυμός, προφανώς δεν είναι κάτι που έχει να κάνει με μένα, αλλά δε με ενδιαφέρει κιόλας. Δες το με κάποιον κατάλληλο ειδικό και μην ξεσπάς σε άλλους. Κι εγώ έχω προβλήματα αλλά δε βγαίνω να βρίσω να ξεσπάσω πάνω σε κάποιον που δε μου φταίει σε τίποτα. Ο τρόπος σου είναι απαράδεκτος, αχαρακτήριστος και αποκρουστικός και δεν προσβάλλει μόνο εμένα αλλά και άλλους. Ελα σε παρακαλώ να το λήξουμε εδώ , δεν αξίζει να κάνεις όλο αυτό.

Senior Member
    Άσε τώρα κι εσύ τα «ψεματάκια» γιατί κι εσύ δεν έχεις κάνει λίγα και το ξέρεις πολύ καλά. Φυσικά και δεν έχω διαβάλλει ποτέ κανέναν σε κανέναν. Εσύ ήρθες να με ρωτήσεις και επειδή θεώρησα ότι αφού μιλούσατε μεταξύ σας είναι δίκαιο να ακούσεις και την άλλη εκδοχή θέλησα να σου πω κάποια πράγματα , εμπιστευτικά όπως νόμιζα. Οχι για να διαβάλλω αλλά για να σου εξηγήσω κάποια πράγματα ποντάροντας στην αντικειμενικότητα και την ψύχραιμη λογική σου που μου απέδειξες ότι δεν έχεις. Εγω όλο αυτό με τα κουτσομπολίστικα πηγαδάκια το απεχθάνομαι. Εσείς το ξεκινήσατε. Βγείτε και πείτε μου ρε όποιος θέλει, τον προκαλώ. Ο Βασίλης μου έκανε αυτό. Γιατί δεν κάθεσαι να πεις τι συνέβη στην κοινή μας συζήτηση που είναι και το μόνο που δικαιούσαι να έχεις άποψη αφού ήσουν παρούσα? Αυτό όλο που έγινε εκεί το κάνουμε γαργάρα? Αυτό που γίνεται τώρα εδώ? Βλέπετε πως σας μιλάω και βλέπετε πως μου συμπεριφέρεστε και μου συμπεριφερθήκατε.
    Η γκαμόρα δεν έχει κάνει τίποτα, ούτε έδειξε άλλο πρόσωπο εδώ, άλλο σε πριβέ μηνύματα και άλλο από κοντά

ήξερες πολύ καλά ότι μιλάω μαζί της, παρ' όλα αυτά έκατσες και έγραψες ολόκληρες εκθέσεις να με διαβάλλεις. Φαντάσου να μην μιλούσα κιόλας μαζί της τι θα καθόσουν να πεις .. Πλάθεις ιστορίες με το μυαλό σου, δεν είσαι καλά ! Πιάνεσαι από κάτι, όπως αυτό με τη περίοδο και φαντάζεσαι πράγματα ! !

Senior Member
    Συνεχίζεις να εκτίθεσαι Μαριλου. Δεν ξέρω από που προέρχεται όλος αυτός ο τυφλός θυμός, προφανώς δεν είναι κάτι που έχει να κάνει με μένα, αλλά δε με ενδιαφέρει κιόλας. Δες το με κάποιον κατάλληλο ειδικό και μην ξεσπάς σε άλλους. Κι εγώ έχω προβλήματα αλλά δε βγαίνω να βρίσω να ξεσπάσω πάνω σε κάποιον που δε μου φταίει σε τίποτα. Ο τρόπος σου είναι απαράδεκτος, αχαρακτήριστος και αποκρουστικός και δεν προσβάλλει μόνο εμένα αλλά και άλλους. Ελα σε παρακαλώ να το λήξουμε εδώ , δεν αξίζει να κάνεις όλο αυτό.
    με διέβαλλες σε ιδιωτικά μηνύματα και όχι μόνο αυτό αλλά απέδειξες ότι δεν είσαι καλά ! Δεν στέκεις καλά ! Πιάνεσαι από κάτι και φαντάζεσαι άλλα πράγματα. Εσύ το ξεκίνησες αυτό ιδιωτικά, όχι εγώ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Γκαμόρα_ View Post
    Αλήθεια, δεν με ενδιαφέρει τι αποδεικνύω σε εσένα αλλά τι μου απέδειξες εσύ. Και πολλά νεύρα ρε Βασίλη.. Κουλ.
    Πηγαδάκι κάναμε και εμείς και αν πίστευες πως σε αγαπώ τόσο, τότε λάθος δικό σου ^^
    Οι εξηγήσεις σου ήταν άνευ προηγουμένου και χωρίς θεμέλια. Στο είπα, δεν με κάλυψες.
    Όσο για τους χαρακτηρισμούς σου προς εμένα κλπ, λυπάμαι, είναι από τον θυμό σου, αλλά δεν με αγγίζουν καθόλου.
    Είσαι ένα μέλος διαφορετικό στην πραγματική ζωή και διαφορετικό εδώ μέσα και αποκαλύφθηκες.
    Και που ακριβώς με είδες εσύ στην πραγματική ζωή? Εδω η άλλη που με είδε κιόλας και το τι κατάλαβε για μένα άστο.. Ακόμα να μας πει το παραμικρό που της κάναμε, που την πειράξαμε. Μόνο βρισιές και θυμό, τίποτα ουσιαστικό. Λάσπη και επίθεση. Εκανα τεράστιο λάθος και με σένα, υπολόγιζα ότι εσύ θα καταλάβεις και θα βοηθήσεις να λυθεί μια παρεξήγηση που έγινε. Αν είναι κιόλας παρεξήγηση και δε γίνεται συνειδητά όλο αυτό, πλέον τίποτα δεν αποκλείω. Βέβαια δε φταις εσύ που έπεσα έξω και με σένα.

Εγώ πιστεύω ότι ο Βασίλης βγήκε στην συνάντηση για να βρει γκόμενα και όχι για να γνωρίσει κάποια φίλη.
    Και το απέδειξε. Αυτό είναι οικτρό.

Senior Member
    με διέβαλλες σε ιδιωτικά μηνύματα και όχι μόνο αυτό αλλά απέδειξες ότι δεν είσαι καλά ! Δεν στέκεις καλά ! Πιάνεσαι από κάτι και φαντάζεσαι άλλα πράγματα. Εσύ το ξεκίνησες αυτό ιδιωτικά, όχι εγώ
    Βλέπεις τίποτα το ιδιωτικό σε όλο αυτό που συμβαίνει? Γιατί εγώ δε βλέπω. Βλέπω ένα δημόσιο σόου που δεν το έκανα εγώ αλλά εσύ. Χωρις κανέναν λόγο και αιτία. Τι ακριβώς θέλεις από μένα?