Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 426
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 426 of 433 FirstFirst ... 326376416424425426427428 ... LastLast
Results 6,376 to 6,390 of 6482
    Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Δεν ποσταρετε τα μηνηματα να τελειωνει η ιστορια; Εγω αμα δεν δω δεν πιστευω τπτ απο αυτα που λετε.

είναι 230 κείμενα μπρο, αντέχεις ? γιατί και να αντέχεις εσύ δν αντέχει το φορουμ .. θα στα στείλουμε πριβε να έχεις να διαβάζεις τις κρύες νύχτες του χειμώνα

Δεν ποσταρετε τα μηνηματα να τελειωνει η ιστορια; Εγω αμα δεν δω δεν πιστευω τπτ απο αυτα που λετε.
    Δεν θέλουμε να τον εξευτελίσουμε τελείως παντελώς.

Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Άρα γιατί δεν αποφεύγεις τον «αρκετά διαταραγμένο»? Γιατι δεν τον ξεχνάς? Γιατί τον προκαλείς, αναφέρεις (πάλι εσύ) το όνομα του και λες ότι θες να τον κάνεις ρεζίλι και αρχίζεις τις βρισιές και τους χαρακτηρισμούς? Εγώ άμα ανησυχούσα για κάποιον διαταραγμένο δε θα του φερόμουν έτσι. Παλι όμως ξεφεύγεις, δεν απαντάς. Ελα σε ιδιωτικό μήνυμα και πες μου επιτέλους τι θέλεις από μένα και τι είναι αυτό που σε ανησυχεί τόσο πολύ τάχα. Εγώ προσωπικά εύχομαι και ελπίζω να μην ξανασχοληθείς ποτέ μαζί μου. Αρκετά έκανες. Το δρόμο σου και το δρόμο μου. Αυτό εύχομαι και το λέω.
    εξήγησα παραπάνω το λόγο, διάβασε και ξεστραβώσου

Senior Member
    Quote Originally Posted by Γκαμόρα_ View Post
    Δεν θέλουμε να τον εξευτελίσουμε τελείως παντελώς.
    Ηδη το εχετε κανει, ανοιξατε 2 λογαριασμους για να βριζετε με την ισυχια σας.

Senior Member

αυτό κατάλαβες ? καταρχάς έχουμε κλείσει το προηγούμενο λογαριασμό, έχουμε πει ποιες είμαστε, δεν κρυφτήκαμε, ούτε μπήκαμε γι' αυτό. Αυτά που έγραψα είναι πολύ λίγα μπροστά σε αυτά που έγραψε εκείνος ιδιωτικά

Δεν βρίζουμε. Πού είδες τις βρισιές;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou26 View Post
    δεν θυμάσαι Vassili ? Καλά δεν τα λέει η Γκαμόρα ? Τη δεύτερη φορά που βγήκαμε οι 2 μας, που δεν γνωριζόμασταν και τόσο καλά, δεν θυμάσαι που με πήγες ? Στον Υμηττό, και σταμάτησες το αμάξι εκεί που δεν υπάρχει τίποτα .. Γιατί πήγαμε εκεί άραγε, φιλικά το έκανες και αυτό ? Πήγαμε γιατί σκέφτηκες ότι θα γίνονταν κάτι, πάρε μια μούτζα !
    Εγω τώρα θα απολογούμαι για το τι σκέφτηκε το δικό σου το κεφάλι? Για πες μας λοιπόν τι έγινε? Σε ρώτησα και μου είπες να πάμε για βόλτα, αυτό έγινε, τι μαλ@κιες είναι όλα αυτά που λες? Στο ξαναλέω, μην κολακεύεις τόσο τον εαυτό σου. Δεν με ξέρεις και πέφτεις απείρως έξω για μένα. Και μας έκανες βούκινο δημοσίως με τις φαντασιοπληξίες σου. Επειδή όταν περνούσαμε από καμιά εκκλησία έκανες και το σταυρό σου, σου λέω λοιπόν και στο ορκίζομαι ότι όσο σε συναναστράφηκα σε είδα όπως θα έβλεπα μια συγγενή μου, μια ξαδέρφη ή μια ανηψιά μου. Δεν με ενδιαφέρει αν το πιστεύεις αλλά μάρτυς μου ο Θεός αυτή είναι η μοναδική αλήθεια. Τώρα αν εσύ φαντάστηκες με το μυαλό σου άλλα πράγματα δε φταίω εγώ, ούτε θα απολογηθώ για αυτό. Λοιπόν, θα τελειώνουμε καμία φορά με όλο αυτό το ρεζιλίκι, τι θα γίνει? Ο,τι θες να διευκρινίσεις μαζί μου δεν αφορά ούτε το κοινό, ούτε το psychology forum ούτε κανέναν. Και αν νομίζεις ότι ισχύουν όλα αυτά που λες και έχεις στοιχεία καλά θα κάνεις να πας στην αστυνομία, είτε την εδώ αστυνομία , είτε την κανονική αστυνομία. Αν ισχυρίζεσαι όμως τόσο σοβαρότατα πράγματα δημοσίως διαβάλλοντας κάποιον με αστήριχτη λάσπη πρόσεξε μην πάρει άλλη τροπή το όλο θέμα γιατί έχω όχι απλά το δικαίωμα αλλά και την υποχρέωση να υπερασπιστω την υπόληψη μου που πλήττεται εντελώς άδικα και χωρίς να έχω κάνει απολύτως τίποτα. Πρόσεξε μην ασχοληθούν δικηγόροι με όλο αυτό, κι εσύ πρόσεξε και όλοι, και αυτό δεν είναι απειλή, αλλά ενημέρωση. Ήδη όλα αυτά που έχουν συμβεί φτάνουν και περισσεύουν. Προσέξτε όλοι μην το χοντρύνουμε άλλο το θέμα μιας που μιλούσαμε και για κιλά και τα χαχανητά κοπούν απότομα τότε και ψάχνουμε για δικηγόρους. Ας βγάλουν κι αυτοί κάνα μεροκάματο, κλέφτες θα γίνουν?

Senior Member
    Ή πολύ απλά μη μας αναγκάζετε να τα διαβάζουμε. ΕΛΕΟΣ νυχτιάτικα. Το όλο θέμα δημιουργήθηκε σε μια ιδιωτική συζήτηση στο viber και μετακυλίεται σκοπίμως σε ένα δημόσιο φόρουμ ακριβώς για να διαβαστεί από τρίτα άσχετα πρόσωπα για το expose. Προειδοποίησε η διαχείριση ότι όποιος το συνεχίσει τρώει μπαν, αλλά... εις τον γκιώνη μας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Εγω τώρα θα απολογούμαι για το τι σκέφτηκε το δικό σου το κεφάλι? Για πες μας λοιπόν τι έγινε? Σε ρώτησα και μου είπες να πάμε για βόλτα, αυτό έγινε, τι μαλ@κιες είναι όλα αυτά που λες? Στο ξαναλέω, μην κολακεύεις τόσο τον εαυτό σου. Δεν με ξέρεις και πέφτεις απείρως έξω για μένα. Και μας έκανες βούκινο δημοσίως με τις φαντασιοπληξίες σου. Επειδή όταν περνούσαμε από καμιά εκκλησία έκανες και το σταυρό σου, σου λέω λοιπόν και στο ορκίζομαι ότι όσο σε συναναστράφηκα σε είδα όπως θα έβλεπα μια συγγενή μου, μια ξαδέρφη ή μια ανηψιά μου. Δεν με ενδιαφέρει αν το πιστεύεις αλλά μάρτυς μου ο Θεός αυτή είναι η μοναδική αλήθεια. Τώρα αν εσύ φαντάστηκες με το μυαλό σου άλλα πράγματα δε φταίω εγώ, ούτε θα απολογηθώ για αυτό. Λοιπόν, θα τελειώνουμε καμία φορά με όλο αυτό το ρεζιλίκι, τι θα γίνει? Ο,τι θες να διευκρινίσεις μαζί μου δεν αφορά ούτε το κοινό, ούτε το psychology forum ούτε κανέναν. Και αν νομίζεις ότι ισχύουν όλα αυτά που λες και έχεις στοιχεία καλά θα κάνεις να πας στην αστυνομία, είτε την εδώ αστυνομία , είτε την κανονική αστυνομία. Αν ισχυρίζεσαι όμως τόσο σοβαρότατα πράγματα δημοσίως διαβάλλοντας κάποιον με αστήριχτη λάσπη πρόσεξε μην πάρει άλλη τροπή το όλο θέμα γιατί έχω όχι απλά το δικαίωμα αλλά και την υποχρέωση να υπερασπιστω την υπόληψη μου που πλήττεται εντελώς άδικα και χωρίς να έχω κάνει απολύτως τίποτα. Πρόσεξε μην ασχοληθούν δικηγόροι με όλο αυτό, κι εσύ πρόσεξε και όλοι, και αυτό δεν είναι απειλή, αλλά ενημέρωση. Ήδη όλα αυτά που έχουν συμβεί φτάνουν και περισσεύουν. Προσέξτε όλοι μην το χοντρύνουμε άλλο το θέμα μιας που μιλούσαμε και για κιλά και τα χαχανητά κοπούν απότομα τότε και ψάχνουμε για δικηγόρους. Ας βγάλουν κι αυτοί κάνα μεροκάματο, κλέφτες θα γίνουν?
    ''Μας έκανα βούκινο'' λες, είδες που φαντάζεσαι πράγματα, δεν υπάρχει μας χωνεψέ το ! Όσο για τις απειλές περί δικηγόρους κτλ δεν έχω να φοβηθώ κάτι, γιατί δεν είμαι εγώ αυτή που συκοφαντεί. Μην ξεχνάς ότι έχω και τα μηνύματα που έστειλες στη γκαμόρα. Και όταν τα πράγματα ζορίζουν να μάθεις να απαντάς σαν Άντρας και όχι σαν κότα σε πριβέ μηνύματα διαβάλλοντας με και για δικηγόρους.

Πετάχτηκε ο Βασίλης και ζήτησε τον λόγο για άλλο θέμα ενώ εμείς μιλούσαμε γιατί δεν δίνει συμβουλές για πέσιμο στο αχλάδη. Αστείο ήταν.

Senior Member
    Εγώ αυτό που είχα να πω το είπα, κανονίστε να πάρει τελείως άλλη τροπή όλο αυτό. Όσον αφορά τα εδώ, m@sturbation goes cloud, και beyond the clouds και in a galaxy far far away. Κρατήστε με μακριά από όλο αυτό , δεν έχω την όρεξη σας και δε θέλω καμία ανάμιξη με το δράμα και το ριάλιτι. Αν νομίζετε ότι κάνω πλάκα με αυτό που είπα πιο πριν προσέξτε μην το δείτε μια και καλή στην πράξη, μόνο αυτό λέω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Ή πολύ απλά μη μας αναγκάζετε να τα διαβάζουμε. ΕΛΕΟΣ νυχτιάτικα. Το όλο θέμα δημιουργήθηκε σε μια ιδιωτική συζήτηση στο viber και μετακυλίεται σκοπίμως σε ένα δημόσιο φόρουμ ακριβώς για να διαβαστεί από τρίτα άσχετα πρόσωπα για το expose. Προειδοποίησε η διαχείριση ότι όποιος το συνεχίσει τρώει μπαν, αλλά... εις τον γκιώνη μας.
    εσύ δεν δουλεύεις αύριο ?

Senior Member
    Καληνύχτα.

Senior Member
    δημόσια κάνεις εκφοβισμός για δικηγόρους και ιστορίες για αγρίους ..και ιδιωτικά κάθεσαι και συκοφαντείς ..

δεν φοβάμαι κάτι, συνέχισε να λες για δικηγόρους

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou26 View Post
    εσύ δεν δουλεύεις αύριο ?
    Όχι. Διπλή βάρδια σήμερα αν σου λέει κάτι. Τις μπηχτούλες σου αλλού.