Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 429
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 429 of 432 FirstFirst ... 329379419427428429430431 ... LastLast
Results 6,421 to 6,435 of 6478
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Γκαμόρα_ View Post
    Τι ακριβώς;
    Θελω να σας συμαπθω, αλλα ειναι δυσκολο στο περιβαλλων που δημηουργειτε.

Εσένα δεν σου έχω κάνει ποτέ αναφορά, όσα κι αν μου έχεις σούρει γιατί είσαι αληθινός. Και πολλές φορές γελάω που μου την λες.
    Με ανθρώπους που γνώρισα διπλοπρόσωπους δεν χαρίζομαι.

Senior Member
    Υπαρχου αλλοι τροποι να το χειριστεις, Με αυτο που κανεις μονο σπερνεις εχθρικοτητα στο φορουμ που δεν κανει καλο σε κανεναν.

Senior Member
    Εσένα δεν σου έχω κάνει ποτέ αναφορά, όσα κι αν μου έχεις σούρει γιατί είσαι αληθινός. Και πολλές φορές γελάω που μου την λες.
    Με ανθρώπους που γνώρισα διπλοπρόσωπους δεν χαρίζομαι.
    Καθε φορα που τρωω αναφορα ξερω οτι εχω δικιο χαχαχαχα

Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Υπαρχου αλλοι τροποι να το χειριστεις, Με αυτο που κανεις μονο σπερνεις εχθρικοτητα στο φορουμ που δεν κανει καλο σε κανεναν.
    Δεν σκέφτεσαι ότι για να είναι τόσο τσαντισμένη η Μαριλού τότε όντως κάτι της έχει κάνει που την πείραξε πολύ; Κι αφού από εδώ ξεκίνησαν όλα, εδώ τα λέμε.
    Της κάνει καλό να τα πει.

Να δείξει πώς πήγε μια συνάντηση γνωριμίας από εδώ.

Senior Member
    Δεν σκέφτεσαι ότι για να είναι τόσο τσαντισμένη η Μαριλού τότε όντως κάτι της έχει κάνει που την πείραξε πολύ; Κι αφού από εδώ ξεκίνησαν όλα, εδώ τα λέμε.
    Της κάνει καλό να τα πει.
    Ναι, τοσο καλο της κανει που ηθελε να διαγραφει. Μας τσαντισουν αυτα που ειναι στο μυαλο μας, οχι η πραγματικοτητα.

Ναι, τοσο καλο της κανει που ηθελε να διαγραφει. Μας τσαντισουν αυτα που ειναι στο μυαλο μας, οχι η πραγματικοτητα.
    Ε, όταν έγραφες μόνο εσύ και ο Βασίλης, όλοι ήθελαν να διαγραφούν. Μέχρι κι εγώ δεν άντεξα.

Senior Member
    Ε, όταν έγραφες μόνο εσύ και ο Βασίλης, όλοι ήθελαν να διαγραφούν. Μέχρι κι εγώ δεν άντεξα.
    Ναι, σας χαλαω το ονειρο χαχαχαχα

Μας τσαντισουν αυτα που ειναι στο μυαλο μας, οχι η πραγματικοτητα.
    Δηλαδή η πραγματικότητα δεν μπορεί να είναι στο μυαλό μας; Πάντα είναι illusion;

Senior Member
    Δηλαδή η πραγματικότητα δεν μπορεί να είναι στο μυαλό μας; Πάντα είναι illusion;
    Την πραγματικοτητα δεν την ξερουμε, αν την ξεραμε θα ειμασταν θεοι και ολοι οι επιστημονες θα ηταν χωρις δουλεια.

Senior Member
    1.Με αφορά και θίγει η πονηριά με την οποία φέρθηκε σε αυτή την κοπέλα, που είναι φίλη μου.

2. Δεν το πήρα σαν απόρριψη, αλλά σαν κοροϊδία, γιατί δεν ήταν η πρώτη φορά που κανονίζαμε και δεν έκατσε και ο σκοπός δεν ήταν να βγω εγώ με τον Βασίλη, αλλά όλοι μαζί. Και ο Βασίλης μετά τις τρεις φορές που δεν γινόταν να βγούμε όλοι μαζί, είπε πως δεν είναι σε φάση να βγει γιατί έχει προβλήματα και είναι χάλια, ενώ την άλλη μέρα ήταν σε μουντ για παραλία και γνωριμία με άλλο άγνωστο μέλος. Αυτό ενόχλησε. Η κοροϊδία.
    Την γνωριμία μου την έκανα εγώ με την Μαριλού που ήταν το ζητούμενο σε μια μέρα που δεν καλέσαμε κανέναν, και αυτό ήταν το ζητούμενο. Να γνωρίσουμε την Μαριλού, όχι εγώ να γνωρίσω τον Βασίλη. Οπότε τι να με πειράξει που δεν γνώρισα τελικά τον Βασίλη; Δεν στέκει αυτό γιατί εγώ αρχικά απέρριπτα τις προτάσεις.
    Από τότε που γνώρισα την Μαριλού, δεν εμπλέχτηκα σε καμία ομαδική συνάντηση ούτε ποτέ του είπαμε να κανονίσουμε οι τρεις μας πχ και το απέρριψε, πριν γίνουν όλα αυτά.

3.Η Μαριλού έγινε φίλη μου, και αρχίσαμε να συζητάμε πολλά. Κάποια στιγμή μου είπε τις ανησυχίες της. Με βρήκε σύμφωνη. Και "γι' αυτό" την υποστηρίζω.
    Θίχτηκε από συμπεριφορές του Βασίλη απέναντι της ενώ τον έβλεπε σαν φίλο. Και εκείνος έπρεπε ή να απομακρυνθεί ή να σταματήσει.

Μου έδωσε μια εξήγηση που δεν κάλυψε τίποτε, απεναντίας την προσβάλλει ακόμη περισσότερο.
    2. ναι... το ιδιο λεμε ξερεις....
    δεν ειπα οτι ηθελες να γνωρισεις τον βασιλη.. ειπα οτι εισαι χολωμενη για την συμπεριφορα του για αυτες τις εξοδους που συζητουσατε. εσυ το λες οτι σε πειραξε η κοροιδια του κι εγω το λεω σε πειραξε η απορριψη. το ιδιο λεμε. η πλαγια αρνηση του για την εξοδο σε πειραξε, ενω ειχε μια χαρα ορεξη για εξοδο...

1.3. ποσα θες να μας τρελανεις, κοπελια;
    απ οσα καταλαβαινω οι "ανησυχιες" της, ηταν οτι δεν την εβλεπε σαν φιλη.
    γιατι;;;; ειχε καμια υποχρεωση να την βλεπει σαν φιλη;;;;;;
    ηταν τπτ παιδικοι φιλοι και προδωσε την φιλια τους;;;;; γνωριζονταν καν;;;; ειχαν κανει παρεα; πηγαν μαζι στρατο;;; τι ειχαν κανει μαζι και δεν επρεπε να ξωκειλει απ την "φιλια" τους, ο βασιλης;;;;
    πες μας γιατι μας εχεις κουφανει!!!
    το προβλημα τελικα ηταν οτι ενω δεν την εβλεπε φιλικα, δηλωνε οτι την βλεπει φιλικα;;;; μεγαλο αδικημα!!! να τον κρεμασουμε τοτε, δικιο εχεις....

ξερω (ολα τα ξερω η ατιμη)... θα μου πεις οτι οχι μονο δεν την εβλεπε φιλικα ενω ελεγε οτι ειναι μονο φιλος, αλλα υπονοουσε οτι του κουνηθηκε.... ναι... και;;;;;;
    δυο αγνωστοι ειναι μαρη!!!
    δυο καφεδες ηπιαν!!!!
    ουτε καν καταλαβαινει ο ενας τι ε χει στο κεφαλι του ο αλλος!
    πολυ λογικο να εδινε αλλες εντυπωσεις απο αυτες που πιστευε και η μεν και ο δε.
    συμβαινουν αυτα στις επιφανειακες σχεσεις μεταξυ αγνωστων.
    κι ερχομαστε στο
    4.
    αφορα τπτ απο ολα αυτα τους υπολοιπους;;;; κινδυνευει κανεις; εγινε κατι παρανομο ή κακοποιητικο;
    και δεν λεω οτι μας χαλας τον υπνο, προφανως και δεν ειναι αυτο το θεμα.
    το θεμα ειναι οτι δεν το συζητατε εδω μεσα οι 3 σας γιατι ετσι γουσταρετε.
    το θεμα ειναι οτι σερνετε εδω τον βασιλη για συζητησεις και απολογιες ενω εχει δηλωσει 855 φορες οτι δεν τουα ρεσει αυτη η δημοσιοποιηση.

δικαιωμα του να μην θελει δημοσιες συζητησεις για τα προσωπικα του.
    δικαιωμα του να νομιζει οτι η μ. τα θελε.
    δικαιωμα του να νοιωθει φιλικα.
    δικαιωμα του να νοιωθει εχθρικα, δικαιωμα του να δειχνει οτι γουσταρει ενω δεν θελει να το παραδεχτει.
    ΤΙ ΑΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ, ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΚΑΚΟΠΟΙΗΤΙΚΟ;;;;

δικαιωμα και της μ. να γουσταρει η να μην γουσταρει.

αλλα οχι, αγαπητη. δεν ειναι υποχρεωμενος η να της κανει τον καληνυχτακια η να απομακρυνθει. ειναι ο καθενας υποχρεωμενος αν δεν του αρεσει μια συναναστροφη να κοψει.
    σε εκεινον μπορει να αρεσε ακομα και αυτη η μελανζε κατασταση. ας εφευγε η φιλη σου αν ενοιωθε οτι δεν ειναι αρκετα φιλικη η συναναστροφη.

ρε συ...
    δεν ειμαστε στο δημοτικο να ειναι ανωμαλια η ερωτικη διαθεση και να μας λες οτι ο ανωμαλος γνωρισε μια τελειως αγνωστη που εψαχνε γνωριμιες με αγνωστους και δεν ντρεπεται ο σαρδαναπαλος, δεν την ειδε φιλικα τελικα!!!!.
    οποια δεν θελει υπονοουμενα και κρυφοπονηριες να φευγει. οταν μενει, γουσταρει κι αυτη...

απλα ειναι τα πραγματα.

Έφυγε.
    Και εσύ ξέρεις πολύ καλά τι τύπος είναι ο Βασίλης από δική σου φίλη με παρόμοια συμπεριφορά που την έχεις εκφράσει δημόσια.
    Το ίδιο έκανε και στη Μαριλού.
    Ποια η διαφορά;

Senior Member
    Αν ησουν καλη φιλη της δεν θα τον αφηνες να την κακολογει μπροστα σου, ενω εσυ εγινες το μεσο.

Αν ησουν καλη φιλη της δεν θα τον αφηνες να την κακολογει μπροστα σου, ενω εσυ εγινες το μεσο.
    Δεν ξέρεις τι του έχω πει ιδιωτικά. Και δημόσια δεν μπορώ να εκφραστώ ελεύθερα προς το πρόσωπο του.