Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 432
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 432 of 432 FirstFirst ... 332382422430431432
Results 6,466 to 6,473 of 6473
    Senior Member
    Ναι είναι μαλάκια όταν ειρωνεύεσαι και το λες προσβλητικά. Το ποιος υποκρίνεται και το ποιος απαντά χειριστικά φαίνεται. Δεν έχω να πω κάτι άλλο μαζί σου

Senior Member
    Δεν φταιω που σε προσβαλλει η αληθεια, εσυ με ειπες μαλακα 500 φορες, ουτε σε χαρακτηρησα ουτε τπτ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou26 View Post
    Συμφωνώ με τη Γκαμορα..όταν κάποιος φτάνει σε μια ηλικία και δεν έχει αμαξι δείχνει πολλά. Πολύ πιθανόν να μένει με γονείς και να μην είναι τελείως ανεξαρτητοποιημένος ..
    Αυτό είναι ένα σενάριο. Ένα άλλο σενάριο είναι να είσαι σαν κι εμένα: να μην έχεις αυτοκίνητο από επιλογή. Και όχι μόνο αυτοκίνητο αλλά και διάφορα άλλα που θεωρούνται αυτονόητα σήμερα, πάντα από επιλογή και όχι γιατί λείπουν τα χρήματα και η αυτονομία.

Αν είσαι 20 χρονών και γουστάρεις να βγαίνεις να κάθεσαι σε παγκάκια και να γυρνάς με μέτρο και λεωφορείο καλώς..Αλλά όσο μεγαλώνεις χρειάζεσαι κάποιες ανέσεις. Και αυτό πρέπει να το καταλάβει ο άλλος από μόνος του, δεν χρειάζεται να έρθει μια γυναίκα να του το πει .
    Είμαι μεγάλος και δεν έχω ακόμα αυτές τις ανέσεις. Δεν τις αναζήτησα ποτέ και ζω σαν τον 20χρονο όσον αφορά τα σημεία που αναφέρεις. Γιατί απλά είμαι ακόμα καλά, καταβροχθίζω τα χιλιόμετρα με τα πόδια για πρωινό σχεδόν καθημερινά και δεν με ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Καλό μήνα είπαμε; Δεν είπαμε!
    Κάποια μαγαζιά σήμερα έβαλαν τα χριστουγεννιάτικα. Τι να σχολιάσω τώρα σ' αυτό...
    Πολλές φούριες ...

Εγώ πάντως βλέπω στολισμό στο πνεύμα της εποχής, Halloween. Χθες χάζευα στην ουρά του ταμείου του σούπερ μάρκετ με τους σκελετούς που κρέμονταν, παραπέρα μάγισσες, κολοκύθες, ωραία ήταν. Αυτός ο μήνας είναι υπέροχος. Έχει αλλάξει και ο καιρός ουσιαστικά πλέον, τα σύννεφα βρυχώνται, ο άνεμος σαρώνει, οι φλαμουριές άρχισαν να κιτρινίζουν και οι σφένδαμοι να κοκκινίζουν, σε λίγο θα έχουμε έκρηξη χρωμάτων.

Senior Member
    Πρώτα λες ότι έτσι όπως σκέφτεται δεν θα κάνει σχέση και μετά μου " εύχεσαι " στην ηλικία της να είμαι τόσο ευτυχισμένη όσο εκείνη. Τουλάχιστον όταν ξεστομίζεις μια μλκια να έχεις και τα @ρχιδι@ να το υποστηρίξεις. Αλλιώς ζητα μια συγνώμη. Και όχι να γυρνάς τη μπιφτέκα όπως σε βολεύει. Το να χρησιμοποιείς προσωπικά πράγματα που έχει μοιραστεί σε μια ευάλωττη στιγμή είναι ξεφτίλα. Και μην ξεχνάς ότι είναι η μόνη που σε ρώτησε αν είσαι καλά όταν οι άλλοι σε είχαν κλασμένο
    Μαριλού, ηρέμησε γιατί είσαι εκτός εαυτού. Δεν είναι ωραίο να διαβάζουμε κι οι υπόλοιποι ένα άτομο να βρίζει, να κάνει fat shaming σε άλλους, να, να, να και να μην έχει μέτρο. Άλλη εντύπωση είχες δώσει όταν πρωτομπήκες. Πιστεύω ότι είχες αγνές προθέσεις όταν έκανες δημόσια πρόσκληση να γνωρίσεις άτομα από το φόρουμ σε εντελώς φιλικό/παρεΐστικο επίπεδο. Λυπάμαι που τα πράγματα πήραν αυτή την εξέλιξη. Είπες ότι τέλειωσε από μέρους σου. Πάρε λίγο χρόνο να ξεκουραστείς και όταν ηρεμήσεις, μπορούμε να συζητάμε στο συγκεκριμένο θρεντ. Με καφέ και συμπάθεια, όπως είναι ο τίτλος. Τον αχλάδη τον ξέρουμε όλοι ότι είναι κάπως "αιρετικός", σε σημείο που ενοχλούμαστε πολλοί που έχουμε πιο κατεστημένες απόψεις, αυτό είναι το στυλ του. Το ύφος σου και το λεξιλόγιό σου είναι λίγο vulgaire. Καταλαβαίνω ότι ίσως είσαι ταραγμένη, αλλά ας κρατήσουμε ένα επίπεδο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vox View Post
    Πολλές φούριες ...

Εγώ πάντως βλέπω στολισμό στο πνεύμα της εποχής, Halloween. Χθες χάζευα στην ουρά του ταμείου του σούπερ μάρκετ με τους σκελετούς που κρέμονταν, παραπέρα μάγισσες, κολοκύθες, ωραία ήταν. Αυτός ο μήνας είναι υπέροχος. Έχει αλλάξει και ο καιρός ουσιαστικά πλέον, τα σύννεφα βρυχώνται, ο άνεμος σαρώνει, οι φλαμουριές άρχισαν να κιτρινίζουν και οι σφένδαμοι να κοκκινίζουν, σε λίγο θα έχουμε έκρηξη χρωμάτων.
    Πω-πω τι μόδα κι αυτή! Αμερικανοποίηση εντελώς. Εμένα μόνο το black Friday μου αρέσει. Αλλά να υπάρχουν πραγματικές εκπτώσεις, όχι εκπτώσεις μαϊμού. Στο εμπορικό διαδίκτυο βρίσκεις όντως καλές προσφορές σε προϊόντα μάρκας. Εκεί ξέρεις πώς πάνε οι standard τιμές. Αλλά στα καταστήματα πέφτει πολλή απατεωνιά. Το black Friday διαρκεί 1 μήνα στην Ελλάδα. Εντάξει, δε στέκει στην κοινή λογική!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vox View Post
    Πολλές φούριες ...

Ναι, όντως κυκλοφορεί στα καταστήματα στολισμός Halloween... Αν και δεν το γιορτάζω, αγόρασα δύο κολοκύθες κηροπήγια γιατί έχουν πλάκα... Αλλά για τα Χριστούγεννα θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα αν και στο Jumbo που πήγα έχουν αρχίσει ήδη να στήνουν τα χριστουγεννιάτικα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Jumbo mood already be like >>>

https://youtu.be/Rnil5LyK_B0?si=9rD9C7SdUoAWNpXO

…και οσονούπω >>>

https://youtu.be/oxPWVX-qSrQ?si=sDB1-8qTRRKgG6Vc

..που πολύ σύντομα θα μετατραπεί σε >>>

https://youtu.be/rxm_JiSPio0?si=BUjSh0WbMZqUdqGc

Ουφφφ.. Τι κάνετε ορέ? Άιντε, καλή Κυριακή σας εύχομαι. Πανάθεμά σας…