Results 16 to 30 of 40
-
21-06-2009, 15:47 #16
Αλλαζει ο ανθρωπος?
Η απαντηση μου προσωπικα ειναι οτι αλλαζει υστερα απο καποιο σοκ.
Και ο ερωτας ειναι παντα ενα σοκ ως οποια κατευθυνση και να σε σπρωξει και ασχετα πως θα εξελιχθει...ετσι πιστευω.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
- 21-06-2009, 15:48 #17
δεν βλεπω τον ερωτα σαν κατάρα...πιστεύω πολυ στη μεγαλειοτητα του ερωτα, οσο σαρκοβορος κ αν ειναι καποιες φορες.
βεβαια αυτη ειναι η αποψη μου.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
21-06-2009, 15:53 #18
Originally posted by Sofia
χωρις να εχω ιδεα τί κ πώς εμφανιζεται μια ψυχωση, απο τα οσα εχω συζητησει με διαφορους ανθρωπους που πάσχουν απο κατι διαφορετικο ή και ιδιο ο καθενας, εχω καταλαβει πώς ο ερωτας ή ενα αλλο αισθημα δυνατο ειναι αυτο που μπορει να φερει στην επιφανεια, οτι ειναι να ρθει ετσι κ αλλιως...
Για παράδειγμα,
Οι σχιζοφρενείς δεν τεκνοποιούσαν στον ίδιο βαθμό με τους \"φυσιολογικούς\".
Έχει αποδειχθεί πως στην ουσία ακόμα και η ψύχωση δεν δημιουργεί κάποια πραγματική (υλική) βλάβη στον εγκέφαλο.
Εν τέλη Σοφία ο \"πόλεμος\" δεν γίνεται για βρεθεί η αλήθεια αλλά για να επικρατήσει η μία ή άλλη άποψη. Προς το παρόν, το ότι έχει βρεθεί η μέση εξήγηση (και το ένα και το άλλο) δεν σημαίνει πως έχει βρεθεί και η μέση αντιμετώπιση. Αυτό είναι κάτι που αποδεικνύεται από την εξάπλωση και την εξέλιξη του επαγγέλματος του ειδικού ψυχικής υγείας (και διαφόρων άλλων επαγγελμάτων) ανά την ιστορία της ανθρωπότητας..
21-06-2009, 15:56 #19
Originally posted by Sofia
δεν βλεπω τον ερωτα σαν κατάρα...πιστεύω πολυ στη μεγαλειοτητα του ερωτα, οσο σαρκοβορος κ αν ειναι καποιες φορες.
βεβαια αυτη ειναι η αποψη μου.
21-06-2009, 15:58 #20
Εγω εκοψα τα φαρμακα στο μισο μονο και μονο για να μπορω να ερωτευομαι και να μην ειμαι απλως ενα εγκεφαλικο ζομπι που λυνει προβληματα της καθημερινοτητας και ελπιζω ολα να πανε καλα.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
21-06-2009, 15:59 #21
Originally posted by keep_walking
Εγω εκοψα τα φαρμακα στο μισο μονο και μονο για να μπορω να ερωτευομαι και να μην ειμαι απλως ενα εγκεφαλικο ζομπι που λυνει προβληματα της καθημερινοτητας και ελπιζω ολα να πανε καλα.
21-06-2009, 16:02 #22
Thx Vince...τωρα ειμαι στο σταδιο της αναρωσης και της...αυτοβελτιωσης,παιρνω αποφασεις πως θα βελτιωσω και θα τροποποιησω αυτο το μοντελο (για μενα μιλαω:P).
Να χασω λιγα κιλα,να κοψω το καπνισμα,να ειμαι πιο ενεργητικος κλπ κλπ.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
28-07-2009, 15:09 #23
το πυστευω και εγω αυτο.αλλα τι να το κανεις αν σου γινεται εμονη ο αλλος?
και εγω οταν ερωτευτω κανω σαν παλαβη κ παθενω ψυχωση.
29-07-2009, 00:12 #24
ΜΗΠΩς ΕΧΕΙς ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙς ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΠΗΧΗ ΣΟΥ ?? .......... ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΝΑΣΦΑΛΗς Η ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟς ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΕΙς ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ..ΥΠΟΨΗΦΙΑ . ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ .........
29-07-2009, 01:07 #25
νεραιδουλες ? ποιες νεραιδουλες ρε παιδια ? και ειναι στη φαντασια σου, και τις ποτιζεις και με το λαστιχο ?ΜΗΠΩς ΕΧΕΙς ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙς ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΠΗΧΗ ΣΟΥ ?? .......... ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΝΑΣΦΑΛΗς Η ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟς ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΕΙς ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ..ΥΠΟΨΗΦΙΑ . ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ .........
Sorry μαγκα αλλα το κομπλεξικος θα το δεχτω απο καποιον που το αξιζει.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
29-07-2009, 12:54 #26
Ακολούθησα το λινκ σου κιπ γουοκιγκ και διαβάζω εδώ, μια σχετική ανακρίβεια,
που οφείλεται μάλλον σε παρανόηση εννοιών όπως \"ψύχωση\" η \"έρωτας \"...
Να τα πάρουμε όπως τα έβαλες εσύ πρώτα...
\"Αλλα οποτε τυχαινει και ερωτευομαι,υποτροπιαζω δηλαδη αρχισω και φερομαι πολυ ανοητα\" Εδω κανεις λαθος! Δεν ειναι υποτροπη η ανοητη συμπεριφορα κατω απο συναισθηματικη πιεση! Ειναι ισως θεραπεια γιατι η ψυχωση κλεινει καποιον στον εαυτο του ενω εσυ σαν ερωτευμενος κρινεις μεν τον εαυτο σου ασχημα , αλλα επικοινωνεις!
\"Τεσπα ευτυχως που εφυγε η κοπελλια για ενα διαστημα και μαζι της εφυγε η ψυχωση\"
Αυτο που θες να πεις εδω δεν ειναι οτι εφυγε η ψυχωση ,αλλα ο προβληματισμος που σου δημιουργησε η ερωτικη εμπερια!
Ο Ερωτας ειναι θεραπεια αναγνωρισμενη και αποδεκτη για καθε μορφης ψυχωση γιατι αναγκαζει τον ψυχωτικο ασθενη να βγει απο τον εσωτερικο του κοσμο...
Τωρα βεβαια θα υπαρξουν συχνα οι απογητευσεις...
Ομως η ζωη η ιδια ειναι ευχαριστα διαλλειματα σε μακροχρονιες δυσκολιες και απογοητευσεις και ειναι καλο για καθε ανθρωπο να μπορει να βιωνει τα αισθηματα αυτα , ιδιως για ενα ψυχωτικο με εκπτωση συναισθηματων....
29-07-2009, 15:41 #27
Τεσπα ευτυχως που εφυγε η κοπελλια για ενα διαστημα και μαζι της εφυγε η ψυχωση
Φυσικα ειναι οτι καλυτερο μου εχει τυχει τα τελευταια χρονια,i know that κερδισα πολλα σαν ανθρωπος.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
29-07-2009, 17:05 #28
Ρε παιδιά τι θα γίνει με τις ειρωνείες; Κρύβεται ο καθένας πίσω από ένα λάπτοπ ή επιτραπέζιο, και λέει ότι κακία ή κουταμάρα του έρθει στο κεφάλι! Αν είναι δυνατόν! Δηλαδή με ποιό δικαίωμα, ενώ δεν τον ξέρεις τον άλλον, τον υποβιβάζεις έτσι. Γι\'αυτό είναι αυτά τα site και γενικότερα ή να βοηθιόμαστε; Να το ξέρουμε αν είναι να μην μπαίνουμε. Να μένουν μόνοι τους αυτοί που βρίζουν, και να βρίζουν τους εαυτούς τους.
Στο θέμα μας τώρα. Κι εγώ είχα ερωτευτεί ενώ ήμουν σε θεραπεία, και ήμουν μια χαρά. Όσο γι\'αυτά τα παιδιάστικα πράγματα, δεν είναι μέρος της ψύχωσης. Τα περισσότερα αγόρια αλλά και κορίτσια (λέω αγόρια γιατί τα αγόρια αργούν να ωριμάσουν) φέρονται έτσι σε μία σχέση. Που είναι το περίεργο;
Τωρα ειμαι παλι ο εαυτος μου και το ωραιο ειναι οτι ολα πηγαιναν καλα μεχρι που εγω \"φρικαρα\" κατα καποιο τροπο.
Δεν με απασχολει αν γινει κατι με την κοπελλα αλλα θα ηθελα μια δευτερη ευκαιρια ή ακομα και τη φιλια της γιατι ειναι πολυ ενδιαφερον ατομο και ελπιζω να σταθω στο υψος των περιστασεων.
Οσο για το τι λεει ο καθενας,ναι η υπερευαισθησια ειναι προβλημα και ο πονος που δημιουργει αλλα μεσα απο τον πονο ωριμαζουμε.
Ναι ορισμενοι ειναι \"φρουτα\" και συνηθως ξεχωριζουν αμεσως.
Πρεπει να δημιουργεις αντισωματα...κακο ειναι να πονας αλλα δημιουργεις αντισωματα ετσι πιστευω.
Τεσπα με εκνευρισε στιγμιαια ο τυπος παμε για αλλα.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
29-07-2009, 17:11 #29
Δεν με απασχολει αν γινει κατι με την κοπελλα αλλα θα ηθελα μια δευτερη ευκαιρια ή ακομα και τη φιλια της γιατι ειναι πολυ ενδιαφερον ατομο και ελπιζω να σταθω στο υψος των περιστασεων.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
29-07-2009, 17:13 #30
Φυσικα ειναι οτι καλυτερο μου εχει τυχει τα τελευταια χρονια,i know that κερδισα πολλα σαν ανθρωπος.
πάντα τετοια!πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
Σχιζοσυναισθηματική διαταραχή και αγωγή.
25-06-2025, 19:04 in Σχιζοσυναισθηματική Διαταραχή