Υποτροπιαζω μονο οταν ερωτευομαι. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 40 of 40
    Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Αλλαζει ο ανθρωπος?
    μεγαλο ερωτημα αυτο.. :rolleyes και εγω το σκεφτομουν τελευταια με αφορμη ενα φιλικο ζευγαρι που ειναι σε περιεργη φαση [τα βρισκουν χωριζουν κτλ]

συνηθως προκυπτει οταν καποιος μας πληγωσει η εμεις αθελα μας πληγωσουμε καποιον και ζηταμε μια δευτερη ευκαιρια..

νομιζω..... οτι αλλαζει. αλλα μονο οταν το θελει ο ιδιος. η οταν συμβει κατι ριζικο τοσο σοκαριστικο που θα του ανατρεψει ολη την κοσμοθεωρια του.αυτο που δεν αλλαζει σιγουρα ειναι η προσωπικοτητα του για χαρη του αλλου.για να τον <κερδισει>.τακτικες που μονο προσωρινα φερνουν αποτελεσματα αλλα μακροχρονια οι διαφορες φαινονται..
    Dum spiro spero (?)

Senior Member
    αυτο που δεν αλλαζει σιγουρα ειναι η προσωπικοτητα του για χαρη του αλλου.για να τον <κερδισει>.τακτικες που μονο προσωρινα φερνουν αποτελεσματα αλλα μακροχρονια οι διαφορες φαινονται..
    Και τα προσωρινα αποτελεσματα...καλα ειναι (αστειευομαι στο...περιπου:P).
    Βασικα σιγουρα θελεις να δειξεις το καλυτερο εαυτο σου και κοιτας να βελτιωνεις τα παντα μεχρι και την εμφανιση.
    Αυτο ειναι φυσιολογικο αλλα που σταματαει αραγε η αλλαγη αυτη και που ξεκιναει η υπερβολη?
    Λεπτες ισορροπιες,ναι εγω ημουν πολυ υπερβολικος,το βλεπω τωρα που ειμαι σε ισορροπια αλλα το εβλεπα και τοτε.

Ευχαριστω κοριτσια.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

κιπ σε εχασα...εισαι καλα? πες μαςενα γεια μονο και αν δεν θες να πεις κατι αλλο φυγε παλι εκει που ησουνα...αλλα σε σκεπτομουνα χθες το βρδυ και ειπα να ριξω μια πενια εδω στο θεμα σου....

Senior Member
    ελα ρε πανο μια χαρα δεν μπορω να γραψω πολλα γιατι γραφω απο tablet pc
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Σαν να ειναι διπλα σου η πηγη και εσυ δημιουργεις τοσα προβληματα στο κεφαλι σου λες και θες να προσεδαφιστεις σε αυτην απο τον πλανητη Αρη θα ηταν ενα ευστοχο παραδειγμα:)
    ενταξει να πω και εγω την γνωμη μου....πολλες φορες μοιαζει να μην αντεχουμε να ερωτευτουμε και το μυαλο μας να βαζει συνεχεια εμποδια σ αυτο,λεγοντας μας διαφορες παπαριες.....ειναι καπως ετσι για σενα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by ανεμος View Post
    ενταξει να πω και εγω την γνωμη μου....πολλες φορες μοιαζει να μην αντεχουμε να ερωτευτουμε και το μυαλο μας να βαζει συνεχεια εμποδια σ αυτο,λεγοντας μας διαφορες παπαριες.....ειναι καπως ετσι για σενα?
    Δυστυχως δεν ειναι κατι προγραμματισιμο , εκει που εχεις λιμνασει ερχεται και σου δινει μια και μπαινεις σε τρικυμμιωδεις περιπετειες.
    Καλη αυτη η τρικυμμια , πολυ καλη αλλα το καλυτερο θα' ταν φυσικα να το χαρεις χωρις να βαζεις εμποδια , οπως το λες Ανεμε. Σε γενικες γραμμες ομως μες την θυελλα χανεις πολλες φορες την μπαλλα:)
    Τεσπα νομιζω οτι τωρα ειμαι πιο ωριμος και την επομενη φορα που πραγματι θα ερωτευτω να το αντιμετωπισω καλυτερα.
    Υπαρχει βεβαια και μια σχετικη ελλειψη πολλων εμπειριων διοτι το καιρο που οι αλλοι επισυναπταν σχεσεις εγω ημουν γουακο αλλα οκ...λεπτομερειες:)

Senior Member
    Ενταξει φιλε μου.....ξερεις μου εκανε κλικ οταν το διαβασα γιατι το παθαινω και εγω αυτο πολλες φορες δλδ οταν ερωτευομαι αναπτυσσονται μεσα μου συναισθηματα πολυ δυνατα,μερικες φορες δεν το αντεχω αυτο να το βιωσω και για να εξηγησω αρχιζω και παραλυω δεν μπορω να μιλησω μου κοβεται η ανασα κ.α...καπου εκει σκανε μυτη σκεψεις του τυπου <<που εχω μπλεξει τωρα?>>,<<καλα ημουνα πριν>> και αλλα τετοια......θυμωνω με εμενα που το βιωνω ετσι και οχι πιο αναλαφρα και εκει οι σκεψεις πολλαπλασιαζονται και γινονται πιο κριτικες....<<πως ειμαι ετσι>>,<<τι σοι ανθρωπος ειμαι εγω>> και μετα αρχιζει ας πουμε το σαμποταζ,η υπονομευση του εαυτου.....αυτο που εκανα την τελευται φορα δλδ προσφατα ειναι κατα αρχην να το παραδεχτω εγω σε εμενα,μετα να το μοιραστω λεκτικα με την κοπελα μου....επιασε για λιγο,ξερεις γυρισε και μου ειπε σε καποια φαση <<τι αλλο θα πεις για να υποτιμησεις τον εαυτο σου?>>και εκει φιλε κολλησα....λεω τι κανω ρε πουστη?και μετα αμηχανια πολυ...................
    Αυτα απλα ηθελα να το μοιραστω..................................

Banned
    Και εγω οσο ειμαΙ μονη ειμαι μια χαρα αλλα μολις ερωτευτω γινεται κολαση η ζωη μου.
    Οταν ερωτευτω εναν αντρα τον πιεζω τον ζαλιζω και στο τελος με παραταει :(

Senior Member
    οταν ερωτευεσαι ειναι λογικο να εχεις ανασφαλειες.ζηλευεις, φοβασαι μην τον χασεις και θα τυχει να τον πιεσεις.ομως εαν πραγματικα τον αγαπας και βλεπεις οτι τον καταπιεζεις και δεν το αντεχει,θα πρεπει να το σεβαστεις.
    στο σπιτι σου μπορει να κλαις, μπορει να μην κανεις τιποτε αλλο παρα να σκεφτεσαι αυτον, αλλα θα πρεπει να του δωσεις και τον χωρο που εχει αναγκη.δεν εχει σημασια αν συμφωνω η οχι,δεν εχει σημασια αν τα πιστευω η οχι, το θεμα ειναι οτι ο ερωτας ειναι εγωιστικο συναισθημα και πρεπει να περιορισεις τον εγωισμο σου, αν θελεις να ανθισει αυτο που επιθυμεις.
    εξ αλλου οταν αγαπαμε καποιον θελουμε να ειναι ευτυχισμενος και χαρουμενος.δυσκολα πραγματα φυσικα

Banned
    Οταν ερωτευτω το μυαλο μου θολωνει δεν αντεχω να μην τον βλεπω με κυριευει κατι π δεν μπορω να κανω τπτ ουτε υπομονη τπτ απολυτος.

Page 3 of 3 FirstFirst 123