Πώς αισθάνεστε τώρα; (Μέρος δεύτερο) - Page 129
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 129 of 174 FirstFirst ... 2979119127128129130131139 ... LastLast
Results 1,921 to 1,935 of 2600
    Senior Member
    Quote Originally Posted by andreas86 View Post
    Καλημέρα, εγώ αισθάνομαι μοναξιά. Περιμένω και εγώ τα Χριστούγεννα μαρεσουν πολύ. Μαρεσει να βλέπω ταινίες χριστουγεννιάτικες από Νοέμβρη συνήθως ξεκινάω να μπαίνω στο κλίμα των Χριστουγέννων.
    Αρχισαν τα εργαστήρια θεάτρου?

Senior Member
    Quote Originally Posted by andreas86 View Post
    Καλημέρα, εγώ αισθάνομαι μοναξιά. Περιμένω και εγώ τα Χριστούγεννα μαρεσουν πολύ. Μαρεσει να βλέπω ταινίες χριστουγεννιάτικες από Νοέμβρη συνήθως ξεκινάω να μπαίνω στο κλίμα των Χριστουγέννων.
    Καλησπέρα Ανδρέα!

Χαίρομαι που σου αρέσουν κι εσένα τα Χριστούγεννα!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    το αυτό επιθυμώ και δια εσάς
    καλά τα χριστούγεννα, αρκεί να μην δουλεύεις Κυριακή, και να χιονίζει και να έχεις αποκλειστεί και να έχεις τζάκι και να μην έχεις χρέη και καλά είναι τα χριστούγεννα
    Εγώ δεν έχω τόσες πολλές προϋποθέσεις για να τα χαρώ αλλά το να μην δουλεύεις Κυριακή το κατανοώ, σωστό!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Δεν θα συνεχίσω φέτος, δεν μπορώ να ξανά περάσω πάλι το περσινό άγχος.

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Άστα να πάνε Σπουργίτι!

Ναι, έβαλα σκούπα μόλις πήγε μια λογική ώρα που δεν θα ξυπνούσα τους γείτονες, όλα καλά τώρα... Εν τω μεταξύ, αυτό συνέβη ξανά πριν από ένα διάστημα και τότε πάτησα ένα γυαλί κατά λάθος κι έκοψα ένα δάχτυλο αλλά ευτυχώς ήταν μικρό το κόψιμο... Δεν θ' αφήνω πια ανοιχτή την πόρτα του δωματίου μ' αυτό το γατί γιατί έχω και γυάλινα διακοσμητικά στο γραφείο μου...
    Το έχω πάθει, είναι και δύσκολο να τα δεις τα γυαλιά αν είναι διάφανο το ποτήρι...

Πολύ φοβάμαι ότι αν έχει μάθει το γατί να είναι στο υπνοδωμάτιο θα ξεσηκώσει τον κόσμο αν της κλείσεις απ έξω. Καντάδες νιαουρίσματος θα ακους όλο το βράδυ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Το έχω πάθει, είναι και δύσκολο να τα δεις τα γυαλιά αν είναι διάφανο το ποτήρι...

Πολύ φοβάμαι ότι αν έχει μάθει το γατί να είναι στο υπνοδωμάτιο θα ξεσηκώσει τον κόσμο αν της κλείσεις απ έξω. Καντάδες νιαουρίσματος θα ακους όλο το βράδυ
    Χα χα, λες;;; Θα κάνω μια δοκιμή μία φορά να δω πως θα πάει και βλέπουμε...

Senior Member
    Μαλλον έχω επηρεαστεί με την γκρίνια που υπάρχει το γνωστό "φέτος δεν κατάλαβα χριστούγεννα" που το κατανοώ, τα χριστούγεννα είναι γιορτή όχι απλά μια μέρα ακόμη, ανάμεσα στις υποχρεώσεις κλπ.
    ε, ποντάρουμε σε κάτι καλύτερο μήπως έχουμε καλό χριστούγεννο.

αισθάνομαι αδύναμη, στην τσίτα και νυστα όλα μαζί

Senior Member
    Νιώθω εξάντληση.. Πιέζομαι τόσο πολύ που πλεον λειτουργω μηχανικά..

Senior Member
    αισθάνομαι πως μερικές φορές όλοι χρειαζόμαστε έναν μέντορα, κάποιον, κατα το σύνηθες μεγαλύτερο, που να έχει περάσει μια παρόμοια κατάσταση ή να γνωρίζει από την δική σου δυσκολία, να σε κρατάει το χέρι σε όλη την διαδρομή, μέχρι να βγεις πάλι στον δρόμο, στο φως, στο άγνωστο, στη ζωή, στο παρόν, όπως το ονοματίζει ο καθένας και να είναι εκεί, δίπλα σου, όχι φίλος, όχι σχέση, όχι απαραίτητα, όχι -φυσικά- ο ψυχοθεραπευτής σου, και να σε προφυλάσσει από τις κακοτοπιές όταν αυτές γίνονται πραγματικά επικίνδυνες, όχι όμως από τον πόνο που εμπεριέχει η ζωή, δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε, ίσως έτσι η ζωή ημών να γινόταν πιο ζωή από σκοτεινό υπόγειο ή άνισος αγώνας

Senior Member
    Νιώθω σκατά με όλη αυτή την πίεση... Πάω να κοιμηθώ παρέα με τη γάτα μου... Έτσι κι αλλιώς πέρασε η ώρα...

Senior Member
    Είχε πολύ όμορφη βραδιά απόψε...Μετα το τρέξιμο,πήγα στην πλατεία του Νεου Ηρακλείου και πήρα σουβλάκι και μπύρα και έκατσα και χάζευα το κόσμο που περνούσε.
    Αλλοι κάνουν bird watching και άλλοι people watching χαχα
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    Είχε πολύ όμορφη βραδιά απόψε...Μετα το τρέξιμο,πήγα στην πλατεία του Νεου Ηρακλείου και πήρα σουβλάκι και μπύρα και έκατσα και χάζευα το κόσμο που περνούσε.
    Αλλοι κάνουν bird watching και άλλοι people watching χαχα
    Μαζί σου κι εγώ.. Μοναξιές, βγαίνω έξω για people watching καμια φορά, δεν ειν’ κακό… Άμα ήταν καλό το σουβλάκι στείλε να ξέρω που είναι να πάω κι εγώ… Στείλε όμως ιδιωτικά αν είναι, να μην κάνουμε κιόλας δωρεάν δημόσια διαφήμιση… :P

Senior Member
    Κύκνε γιατί δεν κοιμάσαι τέτοια ώρα?? Ύπνο γρήγορα! Μην προδίδεις το είδος σου, δεν είσαι νυχτοπουλι εσυ όπως μερικοί μερικοί «μπούφοι» ;P

Edit

Εσυ που διαβάζεις τώρα αυτό το σχόλιο σου λέω να μην ασχοληθείς με το «μπούφος» , δεν αφορούσε εσένα, συνέχισε το διάβασμα…
    Last edited by _Vassilis; 04-10-2024 at 03:25.

Senior Member
    ο μπούφος ως σέρνικη κουκουβάγια γιατί θεωρείται χαζό ζώο;

αισθάνομαι πως θα μπορούσα κι εγώ πριν καιρό να κάνω το ίδιο αλλά είμαι κορίτσι πρώτον και δεύτερον δεν είμαι εδώ. -γιοκοτσοκο.

πόσο πήγαν τα σουβλάκια; είδα έναν στο Μαέστρο του Παπακαλιάτη να τρώει σουβλάκι και τα πεθύμησα.

Senior Member
    Αισθάνομαι σαν ζαλισμένη κότα γιατί με πήρε ο ύπνος το απόγευμα... Τώρα πίνω καφέ για να συνέλθω...