Πώς αισθάνεστε τώρα; (Μέρος δεύτερο) - Page 133
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 133 of 174 FirstFirst ... 3383123131132133134135143 ... LastLast
Results 1,981 to 1,995 of 2610
    Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Πήγα σήμερα στην νέα μου ψυχίατρο να μου γράψει τα φάρμακα. Εν συντομία με ρώτησε γιατί δεν έχω την παλιά μου γιατρό και της είπα ότι μου είπε " Εγώ δεν είμαι εγκληματίας να σου γράφω φάρμακα κι εσύ να πίνεις", και μου απαντάει "Είμαι εγώ εγκληματίας;" χα χα Μου λέει, κοίτα αν πίνεις, δύσκολα θα βρεις γιατρό να σε αναλάβει γι' αυτό θέλω να πας σε κέντρο απεξάρτησης.

Εγώ δεν είμαι σε φάση να πάω σε κέντρο απεξάρτησης πάλι. Είμαι σε αρκετά καλό επίπεδο σε σχέση με την τρέλα που είχα παλιά με το ποτό, και δεν ξέρω τι να κάνω τώρα.
    Γιατί κι αυτή απ' όσο κατάλαβα δεν θα με αναλάβει αν δεν έχω όπως είπε κάποιον να με υποστηρίζει.
    Κράτησε η συνάντηση μας πολύ ώρα και τελικά μου είπε "το πρόβλημα σου είναι το αλκοόλ". Της λέω μα δεν παίρνω φαρμακευτική αγωγή για το αλκοόλ δεν μπορώ χωρίς τα φάρμακα μου. Και το χάρηκα γιατί δεν μου είπε ότι δεν είμαι καλά στα μυαλά μου ας πούμε ή στην ψυχική μου υγεία αλλά ότι το μόνο που έχω τώρα στη ζωή μου είναι το ποτό που με κρατάει πίσω.
    Αισθάνομαι πως δεν ξέρω πως να βάλω ένα στοπ σε αυτό.
    Είναι πολύ καλό που άκουσες από έναν γιατρό ότι το "πρόβλημα σου" είναι έξω από σένα. Ξένο.
    Το ποτό δεν είναι μέρος του εαυτού σου. Όταν θα είσαι έτοιμη, είμαι σίγουρος ότι θα κάνεις ότι χρειάζεται για να σταθείς απέναντι του.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Είναι πολύ καλό που άκουσες από έναν γιατρό ότι το "πρόβλημα σου" είναι έξω από σένα. Ξένο.
    Το ποτό δεν είναι μέρος του εαυτού σου. Όταν θα είσαι έτοιμη, είμαι σίγουρος ότι θα κάνεις ότι χρειάζεται για να σταθείς απέναντι του.
    Δεν ξέρω πότε θα είμαι έτοιμη πια...
    Η σχιζοσυναισθητική πάει καλά γιατί δεν έχω κανέναν να μου αρέσει αυτόν τον καιρό. ΑΝ τύχει και κολλήσω με κάποιον τότε να δεις πώς θα φανεί η τρέλα.

Senior Member
    Δεν ξέρω πότε θα είμαι έτοιμη πια...
    Η σχιζοσυναισθητική πάει καλά γιατί δεν έχω κανέναν να μου αρέσει αυτόν τον καιρό. ΑΝ τύχει και κολλήσω με κάποιον τότε να δεις πώς θα φανεί η τρέλα.
    Κόψε τα γκομενικα. Ό,τι έκανες έκανες .

Ίσως να χρειαζεσαι ακόμη λίγο χρόνο για να είσαι πραγματικά έτοιμη. Και τώρα που άκουσες ότι το βασικό σου πρόβλημα είναι το αλκοόλ, εε είναι μια αισιόδοξη αρχή για κάτι καλύτερο.

Senior Member
    Κόψε τα γκομενικα. Ό,τι έκανες έκανες .

Ίσως να χρειαζεσαι ακόμη λίγο χρόνο για να είσαι πραγματικά έτοιμη. Και τώρα που άκουσες ότι το βασικό σου πρόβλημα είναι το αλκοόλ, εε είναι μια αισιόδοξη αρχή για κάτι καλύτερο.
    Γιατί ρε, πάω για απόσυρση επειδή είμαι 35;! ΆΚου να κόψω τα γκομενικά, να κόψω το αλκοόλ, και τι θα μου μείνει;; :Ρ
    Ναι όντως ήταν πολύ αισιόδοξο το ότι μου είπε αυτή την κουβέντα. Απλά είπα δεν ξέρω πως και πότε θα τα βάλω κάτω και θα πω άντε καν'το, τελείωσε αυτό το παιχνιδάκι για εσένα.

HarleyQuinn ποσο χρονων εισαι και απο που;

Και εγω επινα για μια περιοδο και ο γιατρος η μαλλον οι γιατροι γιατι εχω αλλαξει πολλους δεν με αναλαμβαναν...Χαπια και αλκοολ οτι χειροτερο. Το εκοψα μαχαιρι. Εχω να βαλω αλκοολ στο στομα μου 2 χρονια.. Και ειμαι καλυτερα..

Δεν πανε αυτα τα δυο μαζι δυστυχως, εσυ παιρνεις αγωγη και πινεις? τι αγωγη παιρνεις?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Eliot1988 View Post
    HarleyQuinn ποσο χρονων εισαι και απο που;
    Μα δεν βλέπεις από πάνω ρε συ Έλιοτ ότι λέω πως είμαι 35 ετών; Και Τοποθεσία Αθήνα; Τίποτα δεν διαβάζεις;

Senior Member
    Μα δεν βλέπεις από πάνω ρε συ Έλιοτ ότι λέω πως είμαι 35 ετών; Και Τοποθεσία Αθήνα; Τίποτα δεν διαβάζεις;
    Δεν μοιάζεις με 35 γιαυτό. 80 και βάλε.

Ηλίας ειναι το ονομα μου! Εσενα?

Senior Member
    Ηλίας ειναι το ονομα μου! Εσενα?
    Χάρηκα Ηλία! Το δικό μου δεν θέλω να το πω δημόσια.

Χάρηκα Ηλία! Το δικό μου δεν θέλω να το πω δημόσια.
    Καλα.. Πως τα παιρνας? πως ειναι η ζωη σου? Εχεις σπουδασει κατι? (εχω ορεξη για κουβεντα να ξερεις) δεν ξερω σε τι φαση σε πετυχενω!

Senior Member
    Δεν μοιάζεις με 35 γιαυτό. 80 και βάλε.
    Βρε άει... ξυρίσου! Εγώ, το νιάτο!

Senior Member
    Καλα.. Πως τα παιρνας? πως ειναι η ζωη σου? Εχεις σπουδασει κατι? (εχω ορεξη για κουβεντα να ξερεις) δεν ξερω σε τι φαση σε πετυχενω!
    Σε πολλή καλή φάση με πετυχαίνεις! Και έχω σπουδάσει, η ζωή μου είναι όμορφη και άσχημη μερικές φορές, και δουλεύω. Γενικά είμαι οκ. Εσύ;

Σε πολλή καλή φάση με πετυχαίνεις! Και έχω σπουδάσει, η ζωή μου είναι όμορφη και άσχημη μερικές φορές, και δουλεύω. Γενικά είμαι οκ. Εσύ;
    Και μενα μια χαρα ειναι η ζωη μου.. Υπηρξαν και πολυ χειροτερες φασεις... Αλλα τωρα ειμαι οκ.
    Εγω δεν δουλευω δυστυχως.. Αλλα επιζω.

Senior Member
    Αισθάνομαι πως δεν ξέρω πως να βάλω ένα στοπ σε αυτό.
    Γεια σου Harley Καλή δύναμη σου εύχομαι. Καθένας έχει το δικό του αλκοολίκι που πρέπει να κόψει. Άλλος το ποτό, άλλος (καλή ώρα..) το φαΐ κλπ. Πρέπει να βρούμε άλλες εναλλακτικές, άλλα (πιο υγιεινά) «καταφύγια». Εσύ θα στηρίξεις τον εαυτό σου, και άλλος να υπάρχει που λέει η γιατρός, στο τέλος της ημέρας από πάνω σου είναι να περάσει όλο αυτό, εσύ θα το κάνεις μόνη σου. Πάρε μια βαθιά ανάσα και προχώρα. Αν απέτυχες 1000 φορές στο παρελθόν να μη σε τρομάζει αυτό. Πρόβες ήταν για τη μια και μοναδική που χρειάζεται να πετύχει.. Το ‘χεις..