Πώς αισθάνεστε τώρα; (Μέρος δεύτερο) - Page 145
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 145 of 172 FirstFirst ... 4595135143144145146147155 ... LastLast
Results 2,161 to 2,175 of 2567
    Senior Member
    το μόνο καλό που συνέβη σήμερα είναι ότι κατάφερα να προγραμματίσω ένα τηλεκοντρόλ.

Quote Originally Posted by Player View Post
    Αισθάνομαι ωραία γιατί προχθές πήγα να κάνω κάτι και γνώρισα μια κοπέλα, πανέμορφη, ευγενική , χαμογελαστή και πρόθυμη να με βοηθήσει.
    Αμέσως της ανταπέδωσα το χαμόγελο.
    Μέχρι που πήγα να φύγω, μόλις ήμουν απ' έξω από το κτίριο, ήρθε να μου πει κάτι άκυρο, ενώ είχε δουλειά, ίσως ήθελε να με φλερτάρει η απλά δεν ξέρω.
    Το θέμα είναι μόλις ήρθε έξω μου κόπηκαν τα πόδια λες και δεν είχα ξαναδεί γυναίκα στην ζωή μου και άρχισα να ιδρώνω και να έχω ταχυκαρδία, δλδ πήγαινα για κρίση.
    Και έτσι έφυγα, να ξαναμπώ στο σειφ ζοουν μου.
    Να μην είχα το κωλοαγχος, γιατί με καταστρέφει.
    Όπως και να έχει και ο ήλιος μου έχει ανεβάσει την διάθεση..άντε σιγά σιγά άνοιξη.
    Την καλημέρα μου σε όλο το φόρουμ.
    Το ξέρω ότι πρέπει να βάζω τον εαυτό μου σε κατάσταση κ πράγματα που με αγχωνουν.
    Αλλά κωλωσα γιατί θα πάθαινα κρίση πανικού σίγουρα.
    Πρέπει να κάνω την αρχή πάντως έχεις δίκιο , δεν πρέπει να φοβάμαι τίποτα.
    Οχι μονο να εκτιθεσε φιλε μου αλλα και να μιλάς, να βαζεις εκεί εκείνη τη στιγμή τον καλύτερο σου εαυτό. Με αλλά λογια να σαι βεβαιος γι αυτό που εισαι κι αυτό να παρουσιαζεις. Δεν θέλει σόου και επίδειξη αυτοπεποίθησης, απλα να σαι ο ευατος σου, που με αυτό που εισαι δεν τα βάζεις κάτω. Χαμηλών τόνων εισαι, θρασύς εισαι, αυτο που εισαι! Καστρα πεφτουν αμα απλα εισαι αυτο.

Η εκθεση απο μονη και σπασμωδικες φρασεις και μετά φεύγω δεν ειναι έκθεση. Απλα θα επαναλαμβανεις το ίδιο λάθος μοτίβο, θα σου γίνει τροπος σκεψης και πράξης, και δεν θα βγαίνει ποτέ τίποτα. Ολα αυτά που σου ειπα φίλε μου, μην βρεθεις καποτε στη θεση πολλών αλλων εδω στο φόρουμ.

Ουτε να θεωρείς ποτε σου τον εαυτο σου κατώτερο γι οτιδήποτε εχεις απέναντι σου διότι το εχασες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Οχι μονο να εκτιθεσε φιλε μου αλλα και να μιλάς, να βαζεις εκεί εκείνη τη στιγμή τον καλύτερο σου εαυτό. Με αλλά λογια να σαι βεβαιος γι αυτό που εισαι κι αυτό να παρουσιαζεις. Δεν θέλει σόου και επίδειξη αυτοπεποίθησης, απλα να σαι ο ευατος σου, που με αυτό που εισαι δεν τα βάζεις κάτω. Χαμηλών τόνων εισαι, θρασύς εισαι, αυτο που εισαι! Καστρα πεφτουν αμα απλα εισαι αυτο.

Η εκθεση απο μονη και σπασμωδικες φρασεις και μετά φεύγω δεν ειναι έκθεση. Απλα θα επαναλαμβανεις το ίδιο λάθος μοτίβο, θα σου γίνει τροπος σκεψης και πράξης, και δεν θα βγαίνει ποτέ τίποτα. Ολα αυτά που σου ειπα φίλε μου, μην βρεθεις καποτε στη θεση πολλών αλλων εδω στο φόρουμ.

Ουτε να θεωρείς ποτε σου τον εαυτο σου κατώτερο γι οτιδήποτε εχεις απέναντι σου διότι το εχασες.
    Δυστυχώς, έχω δημιουργήσει ένα μοτίβο τα τελευταία χρόνια, μόλις κάτι με αγχωνει φεύγω.
    Η π.χ θα με καλέσουν κάπου και δεν θα πάω καν γιατί ξέρω ότι θα αγχωθω και έτσι μένω στο σειφ ζοουν μου.
    Οπότε ναι έχεις δίκιο για το μοτίβο και φοβάμαι μην μου γίνει μόνιμο αλλά είναι δύσκολο να το αλλάξω.

Δυστυχώς, έχω δημιουργήσει ένα μοτίβο τα τελευταία χρόνια, μόλις κάτι με αγχωνει φεύγω.
    Η π.χ θα με καλέσουν κάπου και δεν θα πάω καν γιατί ξέρω ότι θα αγχωθω και έτσι μένω στο σειφ ζοουν μου.
    Οπότε ναι έχεις δίκιο για το μοτίβο και φοβάμαι μην μου γίνει μόνιμο αλλά είναι δύσκολο να το αλλάξω.
    Λάθος να μην πηγαίνεις όταν έχεις το προνόμιο να σε καλούν (σε αντίθεση με μενα και προφανώς πολλούς άλλους εδώ μέσα), διότι απομονώνεσαι στο τέλος κι αυτό είναι ότι χειρότερο. Κι αμα πηγαίνεις να βγάζεις τον καλύτερο σου ευατό, να ξανοίγεσαι και να σε ευχάριστος, προσιτός και δυναμικός, αλλιώς δεν θα σε καλνούνε διότι άφησες άσχημη εντύπωση. Δυστυχώς πολλοί τόχουμε πατήσει με την έκθεση σ αυτό που μας φοβίζει, δηλαδή εκτιθέμεθα σ αυτό για να πούμε ότι εκτεθήκαμε και μετά από λίγο φύγαμε επειδή ο φόβος δεν έφυγε από μέσα μας, έστω σημαντικά, ενώ ήμασταν εκεί.
    γιάννης

Senior Member
    εξαρτάται.
    πρέπει να σκεφτείς τα δύο ενδεχόμενα.
    στο ένα πας και φεύγεις από το σέηφ ζόουν, ρισκάρεις.
    στο άλλο δεν πας και μένεις στο σέηφ ζόουν, χαλαρώνεις.
    πιστεύεις πως αν πας, θα σε βλάψει περισσότερο ή λιγότερο από το να μην πας; σε τί διάθεση είσαι πριν πας; βασικά αυτό θα έπρεπε να κοιτάς την διαθεση της στιγμής. σπάνια γίνεται καλύτερη αν είσαι αγχώδης. αυτό ισχύει για τους άλλοι.
    αν δεν πας, πιστεύεις πως θα σε βοηθήσει κάπου; να κάνεις κάτι άλλο ίσως;

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Λάθος να μην πηγαίνεις όταν έχεις το προνόμιο να σε καλούν (σε αντίθεση με μενα και προφανώς πολλούς άλλους εδώ μέσα), διότι απομονώνεσαι στο τέλος κι αυτό είναι ότι χειρότερο. Κι αμα πηγαίνεις να βγάζεις τον καλύτερο σου ευατό, να ξανοίγεσαι και να σε ευχάριστος, προσιτός και δυναμικός, αλλιώς δεν θα σε καλνούνε διότι άφησες άσχημη εντύπωση. Δυστυχώς πολλοί τόχουμε πατήσει με την έκθεση σ αυτό που μας φοβίζει, δηλαδή εκτιθέμεθα σ αυτό για να πούμε ότι εκτεθήκαμε και μετά από λίγο φύγαμε επειδή ο φόβος δεν έφυγε από μέσα μας, έστω σημαντικά, ενώ ήμασταν εκεί.
    Ισχύει αυτό που λες, ότι άμα πηγαίνω κ είμαι με κατεβασμένα τα μούτρα δεν θα με καλούν.
    Αλλά ο φόβος και το άγχος με κάνει να μην μπορώ να πάω καν.
    Αυτό δεν ξέρω πως θα καταπολεμήσω.
    Πώς θα ξεφύγω από άγχος και φοβίες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    εξαρτάται.
    πρέπει να σκεφτείς τα δύο ενδεχόμενα.
    στο ένα πας και φεύγεις από το σέηφ ζόουν, ρισκάρεις.
    στο άλλο δεν πας και μένεις στο σέηφ ζόουν, χαλαρώνεις.
    πιστεύεις πως αν πας, θα σε βλάψει περισσότερο ή λιγότερο από το να μην πας; σε τί διάθεση είσαι πριν πας; βασικά αυτό θα έπρεπε να κοιτάς την διαθεση της στιγμής. σπάνια γίνεται καλύτερη αν είσαι αγχώδης. αυτό ισχύει για τους άλλοι.
    αν δεν πας, πιστεύεις πως θα σε βοηθήσει κάπου; να κάνεις κάτι άλλο ίσως;
    Αν δεν πάω δεν θα με βοηθήσει πουθενά, γιατί θα γίνει μοτίβο και θα το ακολουθώ συνέχεια.
    Δλδ θα αποφεύγω τα πάντα , είμαι 30+ δεν με παίρνει να μην πηγαίνω γιατί στο τέλος θα καταλήξω μόνος χωρίς φίλους , χωρίς κοπέλα και χωρίς κοινωνική ζωή.
    Επίσης δεν μπορώ να δουλέψω κιόλας για να κοινωνικοποιηθεί από εκεί και έχει και επιπτώσεις αυτό στο ότι δεν μπορώ να πάω σε ψυχολόγο λόγω οικονομικών.
    Οπότε μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.

Senior Member
    αν δεν έχεις διάθεση και πας κάπου, νομίζεις ότι θα γίνει καλύτερη εκεί; έχει γίνει ποτέ αυτό; οκ μπορεί να το λέω εκ πείρας. αν βαριέσαι απλα οκ, περναει. αν έχεις κακή διάθεση όμως και μαυρίλα; θα αλλάξει κάτι; απλά θα αλλάξεις περιβάλλον. μπορεί να γίνει καλή με κάτι καλό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    αν δεν έχεις διάθεση και πας κάπου, νομίζεις ότι θα γίνει καλύτερη εκεί; έχει γίνει ποτέ αυτό; οκ μπορεί να το λέω εκ πείρας. αν βαριέσαι απλα οκ, περναει. αν έχεις κακή διάθεση όμως και μαυρίλα; θα αλλάξει κάτι; απλά θα αλλάξεις περιβάλλον. μπορεί να γίνει καλή με κάτι καλό.
    Πρέπει να προσπαθήσω, εάν δεν βγαίνω έξω , πως θα καταλάβω αν με βοηθάει; Να ξεπεράσω το άγχος και τις φοβίες;
    Όσο να ναι όταν βγαίνω έξω νιώθω καλύτερα.
    Θέλει προσπάθεια όπως και να έχει .

Senior Member
    Φαίνεται πως η καθημερινή επαφή με άρρωστα παιδιά με έκανε να κολλήσω και εγώ κάποια ιωση. Έχω πονόλαιμο (ελαφρύ μεν αλλά ακόμα και το λίγο δεν παλεύεται), συνάχι και διάρροια.
    Καλά πήγε και αυτό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Φαίνεται πως η καθημερινή επαφή με άρρωστα παιδιά με έκανε να κολλήσω και εγώ κάποια ιωση. Έχω πονόλαιμο (ελαφρύ μεν αλλά ακόμα και το λίγο δεν παλεύεται), συνάχι και διάρροια.
    Καλά πήγε και αυτό.
    για τον πονολαιμο, ειδικα τον ελαφρυ, ειδικοτερα πριν ακομα εγκατασταθει, οταν απλα σου ξεραινει και σου ενοχλει τον λαιμο, ενα ειναι το φαρμακο και δρα αμεσως. γαργαρες ή ψεκασμα με hexalen 2 με 3 φορες την ημερα και φευγει αμεσως. αν εξελιχθει σε πυωδη αμυγδαλιτιδα, φτασει στους πνευμονες η κατι σχετικο, θελει αλλα φαρμακα και γιατρο.

Senior Member
    Πρέπει να προσπαθήσω, εάν δεν βγαίνω έξω , πως θα καταλάβω αν με βοηθάει; Να ξεπεράσω το άγχος και τις φοβίες;
    Όσο να ναι όταν βγαίνω έξω νιώθω καλύτερα.
    Θέλει προσπάθεια όπως και να έχει .
    εντάξει τότε! αρα το όλο θέμα είναι μέχρι να βγεις.

Senior Member
    Λιποθυμάω. Λιώνω. Σβήνω. Χάνομαι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Λιποθυμάω. Λιώνω. Σβήνω. Χάνομαι.
    Τι έπαθες;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Είμαι δημιουργική. Κι αυτό πάντα με γεμίζει με χαρά και ικανοποίηση και πειραματισμό.