Πώς αισθάνεστε τώρα; (Μέρος δεύτερο) - Page 60
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 60 of 171 FirstFirst ... 1050585960616270110160 ... LastLast
Results 886 to 900 of 2553
    Senior Member
    μπράβο Χάρλεϋ που τόλμησες να αλλάξεις και να εμπιστευτείς την αλλαγή.!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    Χάρλευ...Η εργασία στον άνθρωπο νοηματοδοτεί την μισή του ύπαρξη..Αν δεν δουλεύεις σε κατακλύζει μια αίσθηση αχρηστίλας και είναι θέμα χρόνου να αναπτυχθούν ψυχιατρικές διαταραχές....Σωστα σου είπαν οι ''ειδικοί''.

Quote Originally Posted by user View Post
    μπράβο Χάρλεϋ που τόλμησες να αλλάξεις και να εμπιστευτείς την αλλαγή.!
    Ευχαριστώ παιδιά. Χωρίς την καθοδήγηση ειδικών φαίνεται πως λειτουργώ πολύ παρορμητικά, αν και όπως λες Γιόκοτσοκο η μη εργασία σε κάνει λούμπεν προλεταριάτο, τουτέστιν σε ταμπελοποιεί πολύ άσχημα.
    Όπως τόλμησα user να φύγω. έτσι τόλμησα και να ξαναγυρίσω αφού μου επιβεβαίωσαν πως αυτό ήταν το ασφαλές για εμένα.
    Last edited by HarleyQuinn; 26-04-2023 at 20:43.

Senior Member
    Νιώθω να πνίγομαι...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    κάθε εμπόδιο για καλό.!

αισθανομαι νηστική.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Νιώθω να πνίγομαι...
    Εγώ εχθές βγήκα και ήπια καφέ και έπαθα κρίση πανικού...Μου κόπηκε η αναπνοή,νόμιζα ότι θα μείνω...Σήμερα ευτυχώς πέρασε η επήρεια του καφέ και ηρέμησα λίγο...τι σκατά οργανισμό έχω ήθελα νά'ξερα και επηρεάζεται τόσο εύκολα?Δεν ξαναπίνω.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    Εγώ εχθές βγήκα και ήπια καφέ και έπαθα κρίση πανικού...Μου κόπηκε η αναπνοή,νόμιζα ότι θα μείνω...Σήμερα ευτυχώς πέρασε η επήρεια του καφέ και ηρέμησα λίγο...τι σκατά οργανισμό έχω ήθελα νά'ξερα και επηρεάζεται τόσο εύκολα?Δεν ξαναπίνω.
    Εμένα είναι καθαρά ψυχολογικοί οι λόγοι που νιώθω έτσι... Υπάρχει ένα οικογενειακό πρόβλημα γι' αυτό στεναχωριέμαι κι έχω τέτοια συμπτώματα...

Εσύ δεν συνηθίζεις να πίνεις καφέ;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member

Εσύ δεν συνηθίζεις να πίνεις καφέ;
    Είχα μηνες να πιω καφέ...Εχω υπερευαισθησία στην καφείνη...Και ρεντ μπουλ που είχα πιει δυο φορες στην ζωή μου,μου έφερε κρίσεις....Μπύρα την επόμενη φορά.
    Εμένα δεν με επηρεάζουν οι καταστάσεις της ζωής, αλλά η κατάσταση μου η ψυχική,εσωτερικά...Ζω έγκλειστο βίο μέσα στο μυαλό μου.

Senior Member
    Είχα μηνες να πιω καφέ...Εχω υπερευαισθησία στην καφείνη...Και ρεντ μπουλ που είχα πιει δυο φορες στην ζωή μου,μου έφερε κρίσεις....Μπύρα την επόμενη φορά.
    Εμένα δεν με επηρεάζουν οι καταστάσεις της ζωής, αλλά η κατάσταση μου η ψυχική,εσωτερικά...Ζω έγκλειστο βίο μέσα στο μυαλό μου.
    Κατάλαβα... Να μην πίνεις τότε, καλά λες...
    Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να μείνω ανεπηρέαστη όταν υπάρχουν προβλήματα ή συμβαίνουν άσχημα πράγματα...

Senior Member
    Και η μπύρα μπορεί να σε οδηγήσει σε άσχημες καταστάσεις. Καλυτερα πιες εμφιαλωμένο νερό με γεύση. Η μπύρα μπορεί να σε εθίσει και μετά βράστα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Και η μπύρα μπορεί να σε οδηγήσει σε άσχημες καταστάσεις. Καλυτερα πιες εμφιαλωμένο νερό με γεύση. Η μπύρα μπορεί να σε εθίσει και μετά βράστα.
    Πίνω κάθε μέρα κόκκινο κρασί μαζί με το φαγητό εδώ και χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα....Μου είναι αδύνατο να εθιστώ στο οτιδήποτε γιατί έχω εγκράτεια και αυτοπειθαρχία σε παθολογικό βαθμό.

Senior Member
    καλά ποτέ μη λες ποτέ.
    εγώ πιστεύω πως δεν εθίζεται κάποιος γιατί δεν έχει προδιάθεση ή ζει σε συνθήκη υγιή.
    κι εγώ πίνω κάθε μέρα σχεδόν κρασί, μου αρέσει πολύ, και το τσίπουρο. αν όμως πάνε τα πράγματα έτσι στη ζωή μου που αφεθώ στην ανάγκη να καλύψω κενά, σαφώς και μπορεί να εθιστώ. τέλος πάντων.
    η μπίρα πίνεται πιο εύκολα είναι η αλήθεια, ενώ δύο μπουκάλια κρασί -ή ένα- μόνος σου, δεν πίνεις. πίνεις;

Senior Member
    Πίνω κάθε μέρα κόκκινο κρασί μαζί με το φαγητό εδώ και χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα....Μου είναι αδύνατο να εθιστώ στο οτιδήποτε γιατί έχω εγκράτεια και αυτοπειθαρχία σε παθολογικό βαθμό.
    Αφού λες πως πίνεις κάθε μέρα κρασί, δηλ. χωρίς κρασί πώς σου φαίνεται; Οκ σε πιστεύω αλλά ο δρόμος του αλκοόλ, έστω κι αν πρόκειται για μπύρα δεν είναι υγιής και το ξέρεις. Έχεις διαβάσει και το θέμα μου και το τι σκατά έχω κάνει... Η εγκράτεια λίγο θέλει για να ξεπεραστεί!

Senior Member
    Εγώ εχθές βγήκα και ήπια καφέ και έπαθα κρίση πανικού...Μου κόπηκε η αναπνοή,νόμιζα ότι θα μείνω...
    Μου φαινεται αρκετα παραξενο αυτο. Πινω δυο καφεδες το πρωι, (Hell Double Espresso) oυσιαστικα μιλαμε για δυο μετριους φρεντο καπουτσινο σε ρεαλιστικους ορους... Κριση πανικου εχω ξεχασει πως ειναι, οι καφεδες απαραιτητοι για να συγκεντρωθω στην καθαρα πνευματικη εργασια επιλυσης προβληματων και ολα αυτα χωρις ζαναξ, λεξοτανιλ και λοιπα αγχολυτικα. 150 mg Effexor ημερησιως και νιωθω σαν φυσιολογικος ανθρωπος. Ετσι και το εκοβα, θα κατεληγα ανεργος, με συνεχεις κρισεις πανικου, καταθλιψη και δεν συμμαζευεται. Μηπως παρα ειμαι τυχερος και με ενα φαρμακο ελυσα σχεδον ολα τα ψυχολογικα προβληματα ή μηπως εσυ θα ηταν καλο να κανεις κι αλλες δοκιμες συνταγων, εφοσον ο γιατρος σου το εγκρινει και προτεινει εναλλακτικες θεραπειες; Δεν ξερω πραγματικα... Τροφη για σκεψη ειναι ολα τα παραπανω που εγραψα.

Senior Member
    Νιώθω να πνίγομαι...
    Πολυ ασχημο αυτο. Η αγωγη προφανεστατα δεν ειναι πολυ αποτελεσματικη. Ενημερωσε τον ιατρο σου. Ο καθε ψυχιατρος μπορει να εχει 100 ασθενεις, δεν δυναται να γνωριζει αν η αγωγη που εχει χορηγησει σε καθε εναν απο αυτους λειτουργει επαρκως αποτελεσματικα. Δεν ξερει οτι υποφερεις, ωστε να κανει μεταβολες στην φαρμακευτικη αγωγη σου. Αν δεν του το πεις, δεν προκειται να κανει κατι για αυτο και εσυ θα ταλαιπωρεισαι τζαμπα και βερεσε. Μονοι μας βοηθαμε τον εαυτο μας στην τελικη. Κανενας αλλος δεν μας γνωριζει οσο εμεις... Μην περιμενεις το θαυμα, κανε κάτι για αυτο. Δράσε τωρα. Πολυ πιθανον να υπαρχει περιθωριο βελτιωσης στην ποιοτητα ζωης σου. Συν Αθηνά και χείρα κίνει, οπου η Αθηνά ειναι ο ψυχιατρος...

Senior Member
    Αισθάνομαι ευτυχισμένη πως ότι καλύτερο μου χάρησε η ζωή ήταν τα δυο μου αδέρφια!