Πώς αισθάνεστε τώρα; (Μέρος δεύτερο) - Page 82
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 82 of 174 FirstFirst ... 3272808182838492132 ... LastLast
Results 1,216 to 1,230 of 2610
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Καλησπέρα!

Ναι, σε σχέση με το πρωί είμαι καλύτερα... Όχι εντελώς καλά αλλά ούτε εκείνο το χάλι...

Κι εγώ προσπαθώ να χαλαρώσω αν κι ακόμα δεν έμαθα αυτό που περιμένω απ' το τηλεφώνημα που έλεγα χθες, μακάρι να είναι καλά τα νέα και να τα μάθω σύντομα...

Ναι, το παρατήρησα κι εγώ πως αυτές τις μέρες η συμμετοχή των μελών είναι περιορισμένη...
    Καλησπέρα κυκνε,
    Είναι περιορισμένη η συμμετοχή των μελών γιατί όλοι πάνε σε παραλίες, μπαράκια, διακοπές ,βόλτες κ.λ.π.
    Ενώ εμείς που έχουμε τα προβλήματα μας , είμαστε εδώ ,σπιτογατοι.
    Εύχομαι σε όλο τον κόσμο να βγαίνει όσο περισσότερο μπορεί και να περνάει καλά γιατί είναι το πραγματικό χάπι για το άγχος την κατάθλιψη και όλα τα άλλα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Player View Post
    Καλησπέρα κυκνε,
    Είναι περιορισμένη η συμμετοχή των μελών γιατί όλοι πάνε σε παραλίες, μπαράκια, διακοπές ,βόλτες κ.λ.π.
    Ενώ εμείς που έχουμε τα προβλήματα μας , είμαστε εδώ ,σπιτογατοι.
    Εύχομαι σε όλο τον κόσμο να βγαίνει όσο περισσότερο μπορεί και να περνάει καλά γιατί είναι το πραγματικό χάπι για το άγχος την κατάθλιψη και όλα τα άλλα.
    Καλησπέρα Player!

Κι εγώ τους το εύχομαι εννοείται αλλά δεν νομίζω ότι οι έξοδοι λύνουν όλα τα προβλήματα, μακάρι να ήταν έτσι! Τουλάχιστον τα δικά μου δεν λύνονται μόνο με βόλτες... Να, για παράδειγμα ακόμα και τώρα που έμαθα τα καλά νέα δεν νιώθω τέλεια μάλλον γιατί συσσώρευσα πολύ άγχος και δεν μπορεί να φύγει έτσι εύκολα... Αλλά σίγουρα νιώθω καλύτερα, δεν θέλω να σκέφτομαι πως θα ήμουν αν άκουγα το αντίθετο...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Καλησπέρα Player!

Κι εγώ τους το εύχομαι εννοείται αλλά δεν νομίζω ότι οι έξοδοι λύνουν όλα τα προβλήματα, μακάρι να ήταν έτσι! Τουλάχιστον τα δικά μου δεν λύνονται μόνο με βόλτες... Να, για παράδειγμα ακόμα και τώρα που έμαθα τα καλά νέα δεν νιώθω τέλεια μάλλον γιατί συσσώρευσα πολύ άγχος και δεν μπορεί να φύγει έτσι εύκολα... Αλλά σίγουρα νιώθω καλύτερα, δεν θέλω να σκέφτομαι πως θα ήμουν αν άκουγα το αντίθετο...
    Το θέμα είναι ότι δεν άκουσες το αντίθετο, άκουσες αυτό που ήθελες να ακούσεις.
    Οπότε είναι καλό αυτό.
    Μην νομίζεις και εμένα δεν μου περνάει το άγχος άμεσα.
    Εάν θες γράψε τι σε προβληματίζει ίσως νιώσεις καλύτερα.

Senior Member
    Το θέμα είναι ότι δεν άκουσες το αντίθετο, άκουσες αυτό που ήθελες να ακούσεις.
    Οπότε είναι καλό αυτό.
    Μην νομίζεις και εμένα δεν μου περνάει το άγχος άμεσα.
    Εάν θες γράψε τι σε προβληματίζει ίσως νιώσεις καλύτερα.
    Ναι, φυσικά και είναι καλό! Πολύ καλό μάλιστα!

Θα σου πω... Εκτός από τις δύο γάτες που έχω στο σπίτι, υπάρχουν και μερικά αδέσποτα στη γειτονιά κι ένα απ' αυτά δεν φαίνονταν καθόλου καλά, δεν μπορούσε να φάει κι ήταν πολύ αδύναμο οπότε το πήγα σε κτηνίατρο και περίμενα τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις αίματος που του έκανε γιατί με τα συμπτώματα του ήταν πιθανό να έχει aids... Ευτυχώς τελικά δεν έχει! Νιώθω μια ανακούφιση κι ας μην μου έχει φύγει όλο το άγχος ακόμα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Ναι, φυσικά και είναι καλό! Πολύ καλό μάλιστα!

Θα σου πω... Εκτός από τις δύο γάτες που έχω στο σπίτι, υπάρχουν και μερικά αδέσποτα στη γειτονιά κι ένα απ' αυτά δεν φαίνονταν καθόλου καλά, δεν μπορούσε να φάει κι ήταν πολύ αδύναμο οπότε το πήγα σε κτηνίατρο και περίμενα τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις αίματος που του έκανε γιατί με τα συμπτώματα του ήταν πιθανό να έχει aids... Ευτυχώς τελικά δεν έχει! Νιώθω μια ανακούφιση κι ας μην μου έχει φύγει όλο το άγχος ακόμα...
    Εντάξει όλα καλά τότε. Θα σωθεί και το γατί.
    Ίσως λίγη μουσική να σε χαλάρωνε ακόμη περισσότερο.
    Μπράβο πάντως που προσέχεις και τα αδέσποτα, ειδικά τέτοιες μέρες με την ζέστη.

Senior Member
    Εντάξει όλα καλά τότε. Θα σωθεί και το γατί.
    Ίσως λίγη μουσική να σε χαλάρωνε ακόμη περισσότερο.
    Μπράβο πάντως που προσέχεις και τα αδέσποτα, ειδικά τέτοιες μέρες με την ζέστη.
    Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια... Κάνω ότι μπορώ...

Ακούω μουσική, σιγά σιγά θα κάνει πάλι τα μαγικά της

Senior Member
    Δεν μπορώ βαρέθηκα καθημερινά τα ίδια και τα ίδια, πηγαίνω σε μέροι που βαριέμαι να πηγαίνω, μόνο και μόνο από συνήθεια, η ίδια καθημερινή ρουτίνα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by andreas86 View Post
    Δεν μπορώ βαρέθηκα καθημερινά τα ίδια και τα ίδια, πηγαίνω σε μέροι που βαριέμαι να πηγαίνω, μόνο και μόνο από συνήθεια, η ίδια καθημερινή ρουτίνα!
    Και εγώ έχω σαπίσει στην ίδια καφετέρια, μετά ακριβώς ρουτίνα. Καφετέρια, βόλτα, σπίτι, σάπισμα.
    Από το πρωί ως το βράδυ.
    Τουλάχιστον είναι καλό που έχουμε φίλους να βγούμε να πούμε δυο κουβέντες και ας είναι στα ίδια μέρη.
    Δες το θετικά.

Senior Member
    Και εγώ το ίδιο καφετέρια σπίτι

Senior Member
    Είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν παντρεμένος και όταν ξύπνησα αισθανομουν καλά με τον εαυτό μου, χαρούμενος λες και ήταν πραγματικότητα όλο αυτό.

Senior Member
    Αισθάνομαι θλίψη τι κεαν συνέβησαν της τελευταίες μέρες κάποια ευχάριστα πράγματα στην ζωή μου η θλίψη δεν φεύγει από μέσα μου

Senior Member
    Δεν αισθάνομαι καλά... Νιώθω μοναξιά...

Senior Member
    Αισθάνομαι τρόμο.

Senior Member
    Η Harley Quinn μόνη της.

Senior Member
    Νιώθω άγχος κι έχω τρέμουλο και μούδιασμα στα χέρια...