Πώς αισθάνεστε τώρα; (Μέρος δεύτερο) - Page 86
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 86 of 98 FirstFirst ... 3676848586878896 ... LastLast
Results 1,276 to 1,290 of 1464
    Senior Member
    οι ψυχικες ασθενειες καποιες φορες μπορει να ειναι απόρροια μαλθακοτητας, καποιες αλλες ειναι ανεξηγητες ακομα και στις μερες μας βλ. σχιζοφρενεια. Εμενα μου αρεσει να το παρομοιαζω το ολο θεμα με τις ψ.α με αυτο το παραδειγμα

Αν αντικαταστήσουμε μια μπάλα του ποδοσφαίρου με μια μπάλα του μπάσκετ, ο ίδιος ποδοσφαιριστής ασκώντας την ίδια δύναμη κινεί δυσκολότερα την μπάλα του μπάσκετ.

Πώς εξηγείται αυτό;

Η μεταβολή της ταχύτητας εξαρτάται επίσης από τη μάζα του σώματος. Η μπάλα του μπάσκετ έχει μεγαλύτερη μάζα. Όσο μεγαλύτερη είναι η μάζα, τόσο μικρότερη είναι η μεταβολή της ταχύτητας που προκαλείται από την ίδια δύναμη, εφόσον αυτή ασκείται για το ίδιο χρονικό διάστημα

ΛΙΤΗ ΖΩΗ ΠΑΙΔΙΑ.
    Λιτότητα δεν σημαίνει να εγκαταλείψετε όλες τις πολυτέλειες και τα πράγματα που σας κάνουν ευτυχισμένους. Σημαίνει να επαναπροσδιορίσετε τις αξίες στη ζωή σας και να μάθετε να είστε ευτυχισμένοι με λιγότερα αλλά πιο ουσιαστικά πράγματα στη ζωή.
    Last edited by biscochicco; 20-09-2023 at 14:20.

Senior Member
    Οι περισσότερες διαταραχές είναι αποτέλεσμα εσφαλμένου λάιφστάιλ...Οχι μόνο οι ψυχιατρικές αλλά και οι βιολογικές όπως υπέρταση, υψηλή χοληστερόλη, οστεοπόρωση κλπ.
    Ολοι οι 60+ παίρνουν χάπια για αυτές τις παθήσεις, ενώ με ένταξη φυσικής δραστηριότητας στο πρόγραμμά τους επανέρχονται όλα σε φυσιολογικά επίπεδα.
    Είχα διαβάσει μια μελέτη που έλεγε ότι τα επίπεδα οστεοπόρωσης σε μεταεμμηνοπαυσιακές γυναίκες που αθλούνται καθημερινά, είναι μηδενικά.
    Το ίδιο ισχύει για το άγχος και την κατάθλιψη...Αφηνόμαστε και εμφανίζονται.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    Τα κλασικά νιώθω στεναχώρια και άγχος γιατί πλησιάζει η μέρα που πρέπει να κάνω μπάνιο!

Senior Member
    δεν ξέρουμε τίποτα κι αυτό είναι μια ζώνη ασφαλείας.

Senior Member
    Κι εγώ σκοπεύω να εντάξω στο πρόγραμμά μου
    ξανά το περπάτημα. Το είχα αφήσει γιατί δεν αντέχω την ζέστη της Σαχάρας
    που φάγαμε αυτό το καλοκαίρι (μόλις θυμήθηκα ότι η μάνα μου όταν ήθελε
    να με βρίσει με έλεγε επίσης Σαχάρα χαχααα).

Senior Member
    Σιγά σιγά έρχεται ο χειμώνας και εγώ ήρθε καιρός να αρχίσω τρέξιμο και να προσπαθήσω να πάω γυμναστήριο, εάν καταφέρω να περιορίσω λιγάκι το άγχος.

Πώς νιώθω Ε; Χμμμμ. Άγχος, άγχος , αγχος

Senior Member
    Είμαι με την οικογένεια μου και αισθάνομαι ευτυχισμένη. Θα ήθελα να έχω την δική μου, δηλαδή έναν σύζυγο και τίποτε άλλο αλλά αφού δεν έτυχε δεν πειράζει. Αγαπώ το σπίτι μου και τους δικούς μου.

Senior Member
    Αισθανομαι πανικο και αδιεξοδο.Νιωθω οτι ζω σε μια λουπα.Νιωθω σαν χαμστερ εγκλωβισμενο.Που και που βγαινω απο το κλουβι για κανα πειραμα

Senior Member
    Θα σασ πω τι εκανα κι εγινε πολεμοσ
    Εκανα ενα σχεδιο παραμετρικο για πορτεσ δηλαδη ενα σχεδιο για ολεσ τισ διαστασεισ το πηρε ο ελον μασκ κι εφτιαξε σχεδια για το πωσ αναστενονται οι νεκροι οι νεκροι ανασταινονται κι ερχονται πισω με σχιζο κι επρεπε να βρουμε κ θεραπεια για σχιζο βρηκαμε κι απο αυτο το συστημα που τουσ γυρναει ειναι το σι φορ αι c4i δεν ξερω τι γινεται απο εδω κ περα ζησω πεθανω παντωσ ο πολεμοσ εγινε γι αυτα τωρα θα γινει κανονικοσ πολεμοσ δεν ξερω τιποτα αλλο εκανα κι αλλα αλλα αυτεσ ειναι οι βασικεσ μαλακιεσ

Senior Member
    κι εγώ αν μπορούσα δυνητικά και ιδανικά θα ξανάρχιζα το περπάτημα, στα ίδια μέρη, πάντα, μέχρι να μας σιχαθούν και να τα σιχαθούνε, εξ άλλου έτσι δεν γίνεται πάντα;

Senior Member
    Καλο χειμωνα εγω ημουν ο στρατιωτησ που ετρεχα για να εχετε ηλιο κ μαλλον με φαγανε

Senior Member
    Quote Originally Posted by sumac View Post
    Αισθανομαι πανικο και αδιεξοδο.Νιωθω οτι ζω σε μια λουπα.Νιωθω σαν χαμστερ εγκλωβισμενο.Που και που βγαινω απο το κλουβι για κανα πειραμα
    sumac τι έγινε ρε.. ντέρτια; αν γουστάρεις στείλε τηλ (μήνυμα) κάποιο στιγμή να τα πούμε.

Senior Member
    που σαι φιλε τομ!Εχω φαει τις φρικες μου ναι.Ευχαριστω για το ενδιαφερον,θα σου στειλω μηνυμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by sumac View Post
    που σαι φιλε τομ!Εχω φαει τις φρικες μου ναι.Ευχαριστω για το ενδιαφερον,θα σου στειλω μηνυμα.
    Ελπίζω να νιώσεις καλύτερα σύντομα sumac.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Ελπίζω να νιώσεις καλύτερα σύντομα sumac.
    Να σαι καλα wildhoney!Και γενικα ολοι καλα,να μαστε και να ξεπερναμε τις φρικες μας.
    Ασχετο, με εψησες για το ντοκιμαντερ στο θρεντ που ανοιξες.Γουσταρω φουλ ινδιανους και φυση.
    Αν θες πες κανα τιτλο να ψαχτω.
    Ωραιοι και οι προβληματισμοι σου για τα αρχηγιλικια της φυλης

Page 86 of 98 FirstFirst ... 3676848586878896 ... LastLast