Πώς αισθάνεστε τώρα; (Μέρος δεύτερο) - Page 89
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 89 of 171 FirstFirst ... 3979878889909199139 ... LastLast
Results 1,321 to 1,335 of 2553
    Senior Member
    θανάση; ή βασίλη; να ξέρω κι εγώ :Ρ

Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    θανάση; ή βασίλη; να ξέρω κι εγώ :Ρ
    Βασιλάρα φυσικά!
    Αφού έγραψα και το τραγούδι του δεν το κατάλαβες βρε αχ

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Βασιλάρα φυσικά!
    Αφού έγραψα και το τραγούδι του δεν το κατάλαβες βρε αχ
    Τον είδα πριν δυο μήνες λάιβ. Φωνάρα, κρατάει καλά! Υπέροχος.

Senior Member
    α οκ.
    τώρα δεν σε κάνω παρέα.
    στο καλλιμάρμαρο; ήταν μικρός χώρος για μια τέτοια συναυλία κρίνω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    Αισθάνομαι όμορφα γιατί μετά από μερικές μέρες που έβλεπα πεζά και καθημερινά όνειρα,είδα χθες επιτέλους ένα φευγάτο σουρεαλιστικό όνειρο και με ταξίδεψε...Το όνειρο είναι μαγεία!
    Κι εγώ βλέπω φευγάτα όνειρα, έχω διαβάσει ότι τα προκαλούν τα φάρμακα! Πολύ ωραία όνειρα!! Σήμερα τώρα το πρωΐ έβλεπα ένα τέτοιο σουρεαλιστικό όνειρο και συγκράτησα ότι στο τέλος παρέλαυνε ο Λαός των Ονείρων και με ντουντούκες φώναζαν, σε αυτούς που έβλεπαν το όνειρο, "Αυτό ειν' ένα Σόου, Κύριοι, Δεν είστ' εσείς!!"
    Υπάρχει μόνο το Αέναο Νυν

Senior Member
    Με Λούζει Κρύος Ιδρώτας. Τα Πόδια Μου Τρέμουν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by homebod View Post
    Κι εγώ βλέπω φευγάτα όνειρα, έχω διαβάσει ότι τα προκαλούν τα φάρμακα! Πολύ ωραία όνειρα!! Σήμερα τώρα το πρωΐ έβλεπα ένα τέτοιο σουρεαλιστικό όνειρο και συγκράτησα ότι στο τέλος παρέλαυνε ο Λαός των Ονείρων και με ντουντούκες φώναζαν, σε αυτούς που έβλεπαν το όνειρο, "Αυτό ειν' ένα Σόου, Κύριοι, Δεν είστ' εσείς!!"
    Αυτό λέγεται lucid dream,το να συνειδητοποιείς ότι ονειρεύεσαι και να μην ξυπνας...Εγω όσες φορές μέσα στο όνειρο συνειδητοποιώ ότι ονειρεύομαι,ξυπνάω αμέσως...
    Τι φάρμακα παίρνεις και τι ώρες?
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    Νιώθω πολύ μελαγχολική... Ούτε η ατμόσφαιρα που έφτιαξα με τα κεράκια με βοηθάει ιδιαίτερα... Ουφ!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Αυτό λέγεται lucid dream,το να συνειδητοποιείς ότι ονειρεύεσαι και να μην ξυπνας...Εγω όσες φορές μέσα στο όνειρο συνειδητοποιώ ότι ονειρεύομαι,ξυπνάω αμέσως...
    Τι φάρμακα παίρνεις και τι ώρες?
    Υπάρχει για το lucid dreaming όλη η βιβλιογραφία του Κάρλος Καστανέντα και το έργο Inception: https://www.youtube.com/watch?v=YoHD9XEInc0

Τα όνειρά μου άρχισαν να γίνονται πολύ ενδιαφέροντα από τότε που παίρνω 10mg Escitalopram κάθε πρωί στις 5.
    Παίρνω και 2.5mg Olanzapin 2 φορές την ημέρα στις 5 και στις 13 η ώρα και των 5mg το βράδυ στις 21 η ώρα.
    Παίρνω και Μινιτράν 2-10 στις 5, στις 13 και στις 21 η ώρα.

Παίρνω και Ντεπακίν των 200mg το πρωί στις 5 και των 500mg βραδείας αποδέσμευσης το βράδυ στις 21 η ώρα.

Το "ονείρεμα" του Καστανέδα είναι από την παράδοση των Τολτέκων μάγων της Αμερικής και η πιο ενδιαφέρουσα παρουσίαση του lucid dreaming. Αναφέρεται το "ονείρεμα" σε όλα τα βιβλία του κατά κάποιον τρόπο. Ο Καστανέντα έκανε μια ανθρωπολογική μελέτη των Τολτέκων μάγων.

Ένα από τα βιβλία του έχει τον τίτλο "A separate reality" μια διαφορετική πραγματικότητα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by homebod View Post
    Υπάρχει για το lucid dreaming όλη η βιβλιογραφία του Κάρλος Καστανέντα και το έργο Inception: https://www.youtube.com/watch?v=YoHD9XEInc0

Τα όνειρά μου άρχισαν να γίνονται πολύ ενδιαφέροντα από τότε που παίρνω 10mg Escitalopram κάθε πρωί στις 5.
    Παίρνω και 2.5mg Olanzapin 2 φορές την ημέρα στις 5 και στις 13 η ώρα και των 5mg το βράδυ στις 21 η ώρα.
    Παίρνω και Μινιτράν 2-10 στις 5, στις 13 και στις 21 η ώρα.

Παίρνω και Ντεπακίν των 200mg το πρωί στις 5 και των 500mg βραδείας αποδέσμευσης το βράδυ στις 21 η ώρα.

Το "ονείρεμα" του Καστανέδα είναι από την παράδοση των Τολτέκων μάγων της Αμερικής και η πιο ενδιαφέρουσα παρουσίαση του lucid dreaming. Αναφέρεται το "ονείρεμα" σε όλα τα βιβλία του κατά κάποιον τρόπο. Ο Καστανέντα έκανε μια ανθρωπολογική μελέτη των Τολτέκων μάγων.

Ένα από τα βιβλία του έχει τον τίτλο "A separate reality" μια διαφορετική πραγματικότητα.
    Πω πω ρε φίλε παίρνεις πολλά και εσύ...Με πέρασες

Το πρώτο μισό του Inception ήταν τρομερό,σαν να έβλεπα αριστούργημα...Αλλά από την μέση και μετά με κούρασε με την δράση και κάπου έχασε ο Νολαν το που ηθελε να πάει την ταινία...
    Πιστέυω ότι βασίστηκε στο animation Paprika που έχει το ίδιο κόνσεπτ...Αν δεν το έχεις δει,δες το.

Εχω βάλει στην λίστα να διαβάσω τις Διδασκαλίες του Δον Χουάν από Καστανέδα,αν και λένε ότι ο Δον Χουαν ήταν φανταστικό πρόσωπο και όχι υπαρκτό όπως υποστήριξε ο Καστανέδα.

Οταν λες ότι παίρνεις εσιταλοπράμη στις 5 το πρωιμετά ξανακοιμάσαι και βλέπεις έντονα όνειρα ή ξυπνάς?

Senior Member
    Πω πω ρε φίλε παίρνεις πολλά και εσύ...Με πέρασες

Το πρώτο μισό του Inception ήταν τρομερό,σαν να έβλεπα αριστούργημα...Αλλά από την μέση και μετά με κούρασε με την δράση και κάπου έχασε ο Νολαν το που ηθελε να πάει την ταινία...
    Πιστέυω ότι βασίστηκε στο animation Paprika που έχει το ίδιο κόνσεπτ...Αν δεν το έχεις δει,δες το.

Εχω βάλει στην λίστα να διαβάσω τις Διδασκαλίες του Δον Χουάν από Καστανέδα,αν και λένε ότι ο Δον Χουαν ήταν φανταστικό πρόσωπο και όχι υπαρκτό όπως υποστήριξε ο Καστανέδα.

Οταν λες ότι παίρνεις εσιταλοπράμη στις 5 το πρωιμετά ξανακοιμάσαι και βλέπεις έντονα όνειρα ή ξυπνάς?
    Θα το δω το Πάπρικα, ήδη πήρα μια ιδέα από prevew!

Το βιβλίο που λες είναι πολύ σπουδαίο, δείχνει την ατραπό του Πολεμιστή!!

Πρέπει να είσαι άψογος, να μάθεις την τέχνη της παραφύλαξης, την τέχνη του "μη πράττειν", να σβήσεις την "προσωπική σου Ιστορία", να θυμάσαι ότι ο θάνατος βρίσκεται πάντα πίσω αριστερά σε απόσταση έκτασης του χεριού, να μάθεις να ελέγχεις τα όνειρά σου και άλλα πολλά!!

Δεν έχει σημασία αν ο Δον Χουάν είναι υπαρκτό πρόσωπο, υπάρχει μέσα από το συγγραφικό έργο του Καστανέδα!

Κατά τον ίδιο, ο Δον Χουάν και ο Δον Χενάρο, ο άλλος του δάσκαλος, έχουν μετουσιωθεί, με τα σώματά τους ζωντανοί, σε μια άλλη πραγματικότητα!

Μετά τις 5 το πρωί είτε μένω ξύπνιος, ή ξανακοιμάμαι για λίγο, πάντως τα πλέον ενδιαφέροντα όνειρα τα βλέπω μεταξύ 12 τα μεσάνυκτα και 4 το πρωί. Νομίζω αρκεί η παρουσία της ουσίας στον εγκέφαλο.

Senior Member
    Τρελαίνομαι για τέτοια homebod...Αποκρυφισμός, μυστηριακές τελετουργίες, ψυχεδελικά και πνευματισμός.
    Εχω βρεί ένα κανάλι στο Youtube που είναι το αγαπημένο μου και μιλάει για αυτά.

Senior Member
    Νιώθω ένα κενό μέσα μου και μοναξιά...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Αυτό που κάποιοι επαναλαμβάνουν την ίδια συνταγή και περιμένουν διαφορετικά αποτελέσματα,με ξεπερνάει.

Senior Member
    και τον Αϊνστάιν το ίδιο.
    δεν αλλάζουν αυτοί που δεν θέλουν να αλλάξουν μυαλά. μην τους χαλάς το όνειρο.