Πώς αισθάνεστε τώρα; (Μέρος δεύτερο) - Page 40
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 40 of 171 FirstFirst ... 3038394041425090140 ... LastLast
Results 586 to 600 of 2553
    Senior Member
    Quote Originally Posted by andreas86 View Post
    Είμαι για καφέ τώρα και αισθάνομαι σαν σύγχυση, νιώθω να μου σταματάει η ανάσα κρίση πανικού θα με πιάσει
    Ο καφές είναι απαγορευτικός για όσους πάσχουν απο αγχώδεις διαταραχές..Και εγώ τον λιμπίζομαι γιατι με βοηθάει με την κατάθλιψη σημαντικά,αλλά μου προκαλεί κρίσεις πανικού.
    Αντρεα,νομίζω με την αλλαγή της αγωγη που έκανες και την διακοπή αυτής, απορρυθμίστηκες.
    Μην φοβάσαι, δεν θα πάθεις τίποτα όσο και αν σε πείθει η κρίση για το αντίθετο.
    Στοχος σου πρέπει να είναι να βρεις την σωστή αγωγή με τον ψυχίατρο ή να αλλάξεις ψυχίατρο.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    Ο καφές είναι απαγορευτικός για όσους πάσχουν απο αγχώδεις διαταραχές..Και εγώ τον λιμπίζομαι γιατι με βοηθάει με την κατάθλιψη σημαντικά,αλλά μου προκαλεί κρίσεις πανικού.
    Αντρεα,νομίζω με την αλλαγή της αγωγη που έκανες και την διακοπή αυτής, απορρυθμίστηκες.
    Μην φοβάσαι, δεν θα πάθεις τίποτα όσο και αν σε πείθει η κρίση για το αντίθετο.
    Στοχος σου πρέπει να είναι να βρεις την σωστή αγωγή με τον ψυχίατρο ή να αλλάξεις ψυχίατρο.
    Δεν μπορώ να βρω την ψυχίατρο από της γιορτές λίγα πριν τα Χριστούγεννα δηλαδή μέχρι και σήμερα λείπει σε άδεια, κινητό δεν έχω μόνο το σταθερό του ιατρείου, αν δεν επιστρέφει ούτε αύριο θα γυρίσω στην προηγούμενη αγωγή που μου έφερνε υπνηλία, χίλιες φορές μαστουρομενος παρά με κρίσεις και άγχος

Senior Member
    andrea νομιζω αυριο θα την βρεις. Πόσες μέρες αδεια θα χει? Τηλεφωνητη δεν εχει ή email να της στειλεις μνμ αν δεν την βρεις να σε πάρει ενα τηλ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κατιαχ View Post
    andrea νομιζω αυριο θα την βρεις. Πόσες μέρες αδεια θα χει? Τηλεφωνητη δεν εχει ή email να της στειλεις μνμ αν δεν την βρεις να σε πάρει ενα τηλ?
    Τίποτα είναι σε νοσοκομείο και μόνο το σταθερό του γραφείου της έχει, δεν ξέρω μέιλ, ούτε κινητό, ούτε προφίλ σε Facebook τίποτα.

Member
    καλημερα σας, παιδιά είχε αλλος παρόμοιο συμβάν ..; εχω φοβια με τα οικογενειακά τραπέζια , τα απέφευγα γιατι μένουμε μακριά από γονεις , απο πέρσι , τις γιορτές δεν μπόρεσα να τα αποφύγω …κ είχα διαπληκτισμό με τοξικο συγγενη π είχα στη μπούκα χρονια. Από τότε είμαι σε σοκ…δεν μπορώ να αποδεχτώ οτι με εξέθεσα πάλι σε τέτοια φθορά , δεν μπορώ να συγκεντρωθώ στις δουλειες μ, κοιμάμαι μετά τις 05:00πμ, νιώθω οτι με προδίδω κάθε φορά π με εκθέτω σε τέτοια σκηνικά. Θέλει πολύ προσοχή.

Senior Member
    Το άγχος μου έχει χτυπήσει κόκκινο...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Κάπως ποίο ήρεμος από χθες, μίλησα με την ψυχίατρο μου, ευτυχώς με δέχτηκε χωρίς ραντεβού και μάλιστα μου είπε αν θέλω να πάω την επόμενη η την μεθεπόμενη εβδομάδα, καθώς το ραντεβού ήταν για της 16 του μήνα κανονικά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by andreas86 View Post
    Κάπως ποίο ήρεμος από χθες, μίλησα με την ψυχίατρο μου, ευτυχώς με δέχτηκε χωρίς ραντεβού και μάλιστα μου είπε αν θέλω να πάω την επόμενη η την μεθεπόμενη εβδομάδα, καθώς το ραντεβού ήταν για της 16 του μήνα κανονικά.
    Μπραβο Ανδρεα ολα καλά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Το άγχος μου έχει χτυπήσει κόκκινο...
    Προκλήθηκε απο κάτι συγκεκριμένο αυτό το άγχος ή είναι το γενικευμένο καθημερινό άγχος?

Senior Member
    Εγω σήμερα νοιώθω καλά γιατί εχθές είδα τη πιο όμορφη και μαγική ταινία που έχω δει ποτέ και ακόμα την σκέφτομαι.
    Τοπίο στην Ομίχλη λέγεται,του Αγγελόπουλου...Απέφευγα τις ταινίες του Αγγελόπουλου γιατι φοβόμουν οτι θα είναι αργές και βαρετές,αλλά πόσο άδικο είχα.
    Είναι δυο μικρά παιδιά τα οποία ψαχνουν τον πατέρα τους ο οποίος βρισκεται στην Γερμανία όπως τους έχει πει η μητέρα τους και ξεκινούν απο την Αθήνα με τραίνο το ταξίδι τους...αλλά όσο εξελίσσεται η ταινία καταλαβαίνουμε ότι
    ο πατέρας προφανως δεν υπάρχει και κυνηγουν μια ουτοπία...Ουσιαστικά προκειται για αλληγορία,για την αναζήτηση του Θεού απο τον άνθρωπο.

Senior Member
    Εγω σήμερα νοιώθω καλά γιατί εχθές είδα τη πιο όμορφη και μαγική ταινία που έχω δει ποτέ και ακόμα την σκέφτομαι.
    Τοπίο στην Ομίχλη λέγεται,του Αγγελόπουλου...Απέφευγα τις ταινίες του Αγγελόπουλου γιατι φοβόμουν οτι θα είναι αργές και βαρετές,αλλά πόσο άδικο είχα.
    Είναι δυο μικρά παιδιά τα οποία ψαχνουν τον πατέρα τους ο οποίος βρισκεται στην Γερμανία όπως τους έχει πει η μητέρα τους και ξεκινούν απο την Αθήνα με τραίνο το ταξίδι τους...αλλά όσο εξελίσσεται η ταινία καταλαβαίνουμε ότι
    ο πατέρας προφανως δεν υπάρχει και κυνηγουν μια ουτοπία...Ουσιαστικά προκειται για αλληγορία,για την αναζήτηση του Θεού απο τον άνθρωπο.
    Τελικά στα απλά και καθημερινα βρισκεται η χαρα της ζωής!

Senior Member
    Προκλήθηκε απο κάτι συγκεκριμένο αυτό το άγχος ή είναι το γενικευμένο καθημερινό άγχος?
    Ναι, ήταν από κάτι συγκεκριμένο... Χρειάστηκε να πάω εκτάκτως στην οδοντίατρο και το ραντεβού ήταν σε ώρα πολύ κοντινή στην ώρα που της τηλεφώνησα κι αγχώθηκα πολύ για να προλάβω... Όμως μετά που γύρισα ηρέμησα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    εγώ είμαι σε σοκ και μόνο που βρίσκομαι ανάμεσα σε ανθρώπους. θα πρέπει να έχω πολύ γερό στομάχι συγκυριακά με την συνθήκη, θέλω να πω να τύχει να είμαι καλά ή να περιμένω κάτι καλό μετά, αλλιώς ασ τα. φυσικά και το να μη βλέπεις άνθρωπο δεν είναι λύση. θέλει προσοχή γιατί όντως μπορεί να σου κάνουν κακό και οι συγγενείς και οι φίλοι. όπως κι εσύ σε αυτούς.

Senior Member
    Μην την χάσετε!

Senior Member
    Αισθάνομαι Άγχος, άγχος, άγχος, άγχος, άγχος, άγχος.
    Την καλημέρα/καληνύχτα μου όλοι.
    Επίσης αισθάνομαι μια απελπισία στο κομμάτι της δουλειάς γιατί δεν μπορώ να δουλέψω.