Πώς αισθάνεστε τώρα; (Μέρος δεύτερο) - Page 118
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 118 of 124 FirstFirst ... 1868108116117118119120 ... LastLast
Results 1,756 to 1,770 of 1847
    Senior Member
    Νέο pride στην Θεσσαλονίκη.
    Είναι τρομακτικό το μίσος που βγάζουν. Τι ζόρι τραβάνε μερικοί και πόσο φανατικοί μπορεί να είναι στο πρότυπο οικογένειας.
    Είναι δύσκολο να εκφράσεις και αντίθετη άποψη να υποστηρίξεις το διαφορετικό ,που να τολμήσεις στα φανερά να πάρεις θέση και να τους συμπαρασταθείς. Το κακό είναι πως δικαιολογούν τις πράξεις ανθρώπων που και καλά ανοίκουν σε φυσιολογική οικογένεια.
    Υπάρχουν περιπτώσεις που αυτός που κράζει και βρίζει είναι τόσο καταπιεσμένος που φοβάται μην κολλήσει και καταλάβει τι έχει στερηθεί τόσα χρόνια...

Senior Member
    Κυριακή
    Ο ήλιος ψηλότερα θ’ ανέβει σήμερα που ’ναι Κυριακή.
    Φυσάει το αγέρι και σαλεύει μια θημωνιά στο λόφο εκεί.

Τα γιορτινά θα βάλουν, κι όλοι θα ’χουν ανάλαφρη καρδιά:
    κοίτα στο δρόμο τα παιδιά, κοίταξε τ’ άνθη στο περβόλι.

Τώρα καμπάνες που χτυπάνε είναι ο Θεός αληθινός.
    Πέρα τα σύννεφα σκορπάνε και μεγαλώνει ο ουρανός.
    Άσε τον κόσμο στη χαρά του κι έλα, ψυχή μου, να σου πω,
    σαν τραγουδάκι χαρωπό, ένα τραγούδι του θανάτου.

Ετσι αισθάνομαι τώρα.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    Άλλοι μετρούν προβατακια για να κοιμηθούν και εγώ κουνουποτσιμπιματα ! Πότε θα έρθει το κρύο του χειμώνα.
    Πέρσι το καλοκαίρι ήθελα να βρω δουλειά με νόμιμες απολαβές και λογικό ωράριο φέτος πόση υπομονή να κάνω να μην τα παρατήσω και βρεθώ πάλι στην αναζήτηση.
    Η ζέστη και ο ιδρώτας ανυπόφορος αλλά στην κόλαση της Ελλάδας τι να περιμένεις δεν γίνεται να δουλεύουμε όλοι με κλιματισμό. τα κουνούπια θα με μου φαν τη θέση η θα μου πιούν το αίμα...

Senior Member
    βρε ΑΧΒΑΧ, τοσα προιοντα υπαρχουν για να μην σε τσιμπανε τα κουνουπια! γιατι καθεσαι να σε τσιμπανε;;;

Senior Member
    Δεν κάνουν τίποτα... Είναι μεταλλαγμένα. Τσιμπάνε και πάνω από τα ρούχα και όταν περπατάς. Οι εργαζόμενοι είμαστε τα μοναδικά μεζεδάκια στην περιοχή, είναι μακρυά από οικισμό. Είναι σαν τα προϊόντα για ιδρώτα λένε για έως 24,48,72,96 ώρες και ακόμα τα ακριβά από φαρμακείο δεν λύνουν το πρόβλημα ούτε με καθημερινή χρήση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΑΧΒΑΧ View Post
    Δεν κάνουν τίποτα... Είναι μεταλλαγμένα. Τσιμπάνε και πάνω από τα ρούχα και όταν περπατάς. Οι εργαζόμενοι είμαστε τα μοναδικά μεζεδάκια στην περιοχή, είναι μακρυά από οικισμό. Είναι σαν τα προϊόντα για ιδρώτα λένε για έως 24,48,72,96 ώρες και ακόμα τα ακριβά από φαρμακείο δεν λύνουν το πρόβλημα ούτε με καθημερινή χρήση.
    αποκλειεται. εχει ειδικα προιοντα στο φαρμακειο ακομα και για τα μεταλλαγμενα. επισης οπου καθεσαι, να βαζεις υγρο η ταμπλετα στην πριζα, μερα- νυχτα.

επισης, τα αποσμητικα, ειναι για μετα το μπανιο. δεν ειναι για να μην πλενεσαι..

Banned
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
    Last edited by Aeon; 11-07-2024 at 12:48.

Senior Member
    Last edited by Aeon; 11-07-2024 at 12:49.

Banned
    Last edited by Aeon; 11-07-2024 at 12:49.

Senior Member
    Δεν λέω για άρωμα αποσμητικο αλλά γιατί ξαδερφάκι το αντιιδροτικο που και καλά όταν το βάλεις, κρέμα, σπρέι, σου λέει πως δεν θα ιδρώνεις.
    Το Μποτοξ λένε πως βοηθάει αλλά δεν δοκίμασα. Στο σπίτι μέσα δεν έχω κουνούπια αλλά βάζω υγρό στην πρίζα κάθε βράδυ.
    Είναι αμήχανο το θέμα της βρώμας γιατί πρέπει να βγεί το 8ωρο , μπάνιο στο διάλυμα δεν μπορώ να κάνω, αλλάζεις μπλούζα αλλά ... το μαλακτικό, ή αντικουνουπικο, και οποιοδήποτε άρωμα, δεν γίνεται να το επιβάλεις στους υπόλοιπους μέσα στη ζέστη για να νομίζεις πως δεν θα βρωμας.
    Ένας ακόμα λόγος να κρατάω τους ανθρώπους σε απόσταση. Να θες να κάτσεις δίπλα σε κάποιον και να σκέφτεσαι μήπως βρωμας. Τουλάχιστον εγώ έχω την δικαιολογία ότι βρωμάνε τα παραγόμενα τρόφιμα. Ευτυχώς που δεν μπαίνω σε λεωφορείο.
    Παλιότερα κορόιδευα τους "βρομιαριδες "που να σκεφτώ πως ο κάθε άνθρωπος μπορεί να έχει δύσκολη μέρα μέχρι να τον συναντήσεις πριν προλάβει να κάνει δεύτερη φορά μπάνιο μέσα στη μέρα.
    Πάντως αν μου συμβεί κάτι έξω δεν θα έχω πρόβλημα σαν το "ζακέτα να πάρεις της μαμάς" εγώ ξέρω το βρακί άλλαξες μην πάθεις τίποτα στο δρόμο και σε τρέχουν στα νοσοκομεία....
    Το έλεγαν οι γιαγιάδες και η αλήθεια είναι πως αυτό σκέφτηκα και εγώ όταν είχα ατύχημα και θα πήγαινα ξαφνικά στο νοσοκομείο.

Senior Member
    το αντιϊδρωτικό που ξέρω πως δουλεύει είναι το ταλκ.

Senior Member
    Έχουν αρχίσει και πιάνουν "τα νεύρα μου" πάλι με όλους.

Senior Member
    Αυτή την μαλάκια τώρα την εμπεδώσα αλλά αν είναι αυτό δεν το πίστευα τώρα κατάλαβα τι έγινε

Senior Member
    Γεια σας παιδιά!
    Ήρθε επιτέλους η άδεια διακοπών και αισθάνομαι ανακουφισμένη, ανάλαφρη σαν πουλάκι να πετάω στα σύννεφα.

Senior Member
    Μιας και έχω δει ότι πολλά άτομα εδώ μέσα έχουν ζωάκια.. Θα ρωτήσω και μπορεί κάποιος να γνωρίζει..

Ο σκύλος μου, έχει πνευμονική υπέρταση. Η αναπνοή του ειναι γρήγορη και έχει λιποθυμήσει αρκετές φορές.. Έδωσα για μια βδομάδα αντιβίωση και δεν βοήθησε κάπου και τώρα δίνω κορτιζόνη και φαίνεται να κάνει δουλειά αλλά να μην λύνει ουσιαστικά το πρόβλημα αφού η πνευμονική υπέρταση είναι σύμπτωμα και όχι η αιτία. Η αιτία θα μπορούσε να είναι και καρκίνος. Πέρσι τέτοια εποχή ήταν άρρωστη η αδελφή της και την έχασα Δεκέμβριο, από καρκίνο. Και νιώθω ότι είμαι στο ίδιο έργο θεατής. Αρχές του χρόνου έφαγε και φόλα αυτή. Έτυχε σε κάποιον να έχει ο σκύλος του πνευμονική υπέρταση; Τι έκανε για να το βοηθήσει; Μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω;
    Last edited by george1520; 29-07-2024 at 16:25.