Πώς αισθάνεστε τώρα; (Μέρος δεύτερο) - Page 144
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 144 of 171 FirstFirst ... 4494134142143144145146154 ... LastLast
Results 2,146 to 2,160 of 2553
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Ωστόσο για μένα πρέπει να δουλέψεις το αίσθημα «ματαίωσης» που βιώνεις. Γιατί ναι μεν ισχύουν τα παραπάνω, αλλά μπορεί και η ανάγκη σου για απομόνωση να οφείλεται σε φόβο/δισταγμό απέναντι στις φιλικές/ερωτικές σχέσεις ή σε κάποιο βαθύτερο ψυχολογικό τραύμα.
    Οσον αφορά τις σχέσεις,έχω τρομερό performance anxiety!
    Δηλαδή θέλω να είμαι ο ιδανικός φίλος/σύντροφος και να κάνω τον άλλο να περνάει τέλεια,όπως δεν θα περνούσε με κανέναν άλλο.
    Για να γίνει αυτό θα πρέπει διαρκώς να ανεβάζεις ένα σόου,θέλει δουλειά και αφιέρωση και γι'αυτό δεν ασχολούμαι.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    Θα πάρετε επίδομα 3.000
    Θα ανοίξετε ένα μαγαζί με τη μάνα σου και θα τρώτε την επιδότηση οποίος είναι από το χωριό τα κορίτσια θα ανοίξετε ένα μαγαζί με επιδότηση το επίδομα και θα πάτε γυμναστήριο να βρείτε άντρα οπωσ τον θέτε σας τα είπα πάρτε το και γραπτώς

Senior Member
    Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    Οσον αφορά τις σχέσεις,έχω τρομερό performance anxiety!
    Δηλαδή θέλω να είμαι ο ιδανικός φίλος/σύντροφος και να κάνω τον άλλο να περνάει τέλεια,όπως δεν θα περνούσε με κανέναν άλλο.
    Για να γίνει αυτό θα πρέπει διαρκώς να ανεβάζεις ένα σόου,θέλει δουλειά και αφιέρωση και γι'αυτό δεν ασχολούμαι.
    Είσαι λέων για αυτό. Ταυτίζομαι με το σκεπτικό σου. Ωστόσο έχε υπόψην σου ότι κανείς δεν μπορεί να είναι τέλειος από την φύση του. Τα λάθη είναι αποδεκτά και μας βοηθάνε να μαθαίνουμε ούτως ώστε να εξελισσόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι. Επίσης να ξέρεις ότι όσο ανησυχείς για τις «επιδόσεις» σου τόσο θα τα κάνεις μαντάρα. Πρέπει να αφεθείς και να χαλαρώσεις.

Senior Member
    Νιώθω ικανοποίηση.. Επιτέλους και ένα νέο καλό. Πέρασα στις εξετάσεις που είχα δώσει. Δεν είχα αμφιβολία φυσικά.. επειδή είμαι τέλειος

Senior Member
    Είσαι λέων για αυτό. Ταυτίζομαι με το σκεπτικό σου. Ωστόσο έχε υπόψην σου ότι κανείς δεν μπορεί να είναι τέλειος από την φύση του. Τα λάθη είναι αποδεκτά και μας βοηθάνε να μαθαίνουμε ούτως ώστε να εξελισσόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι. Επίσης να ξέρεις ότι όσο ανησυχείς για τις «επιδόσεις» σου τόσο θα τα κάνεις μαντάρα. Πρέπει να αφεθείς και να χαλαρώσεις.
    Τι σχέση έχει το ότι είμαι λέων μωρε?χαχ!
    Δεν φοβάμαι την αποτυχίακαι δεν επιδιώκω σχέση,απλά βαριέμαι την καταβολή κόπου και προσπάθειας..Τζάμπα άγχος μου φαίνεται.
    Βέβαια μπορεί να μιλάει η νευροχημεία μου και να μου επιβάλλει αυτήν την στάση,αν ήταν άλλη η χημεία μπορεί να ήμουν σοσιαλφρικ!

Senior Member
    Τι σχέση έχει το ότι είμαι λέων μωρε?χαχ!
    Δεν φοβάμαι την αποτυχίακαι δεν επιδιώκω σχέση,απλά βαριέμαι την καταβολή κόπου και προσπάθειας..Τζάμπα άγχος μου φαίνεται.
    Βέβαια μπορεί να μιλάει η νευροχημεία μου και να μου επιβάλλει αυτήν την στάση,αν ήταν άλλη η χημεία μπορεί να ήμουν σοσιαλφρικ!
    Επειδή θες να είσαι τέλειος σε όλα. Αμάν κατευθείαν!!!!!!!!!

Senior Member
    τί εξετάσεεις; ξένων γλωσσών; μπράβο σου!

Senior Member
    Επειδή θες να είσαι τέλειος σε όλα. Αμάν κατευθείαν!!!!!!!!!
    Τα ζώδια είναι σαχλαμάρες..Δεν καθορίζει το τι χαρακτήρας είσαι και το τι θα σου συμβεί στην ζωή σου το πότε γεννήθηκες.
    Το καθορίζουν η νευροχημεία που κληρονομείς και τα συμπλέγματα που δημιουργούνται και παγιώνονται καθώς μεγαλώνεις.

Senior Member
    Τα ζώδια είναι σαχλαμάρες..Δεν καθορίζει το τι χαρακτήρας είσαι και το τι θα σου συμβεί στην ζωή σου το πότε γεννήθηκες.
    Το καθορίζουν η νευροχημεία που κληρονομείς και τα συμπλέγματα που δημιουργούνται και παγιώνονται καθώς μεγαλώνεις.
    Μάλιστα κύριε καθηγητά. Μας συγχωρείτε.

Senior Member
    Μάλιστα κύριε καθηγητά. Μας συγχωρείτε.
    Χαχα...δεν προσπαθω να το παίξω καθηγητής,απλά παρατηρώ τον εαυτό μου και τους γύρω μου.
    Εσένα που σου αρεσουν αυτά,δες την κοπελιά με τα Ταρό...Είναι σαν να παρακολουθείς κριτικό τέχνης να αναλύει πίνακες ζωγραφικής!

Senior Member
    Αισθάνομαι ωραία γιατί προχθές πήγα να κάνω κάτι και γνώρισα μια κοπέλα, πανέμορφη, ευγενική , χαμογελαστή και πρόθυμη να με βοηθήσει.
    Αμέσως της ανταπέδωσα το χαμόγελο.
    Μέχρι που πήγα να φύγω, μόλις ήμουν απ' έξω από το κτίριο, ήρθε να μου πει κάτι άκυρο, ενώ είχε δουλειά, ίσως ήθελε να με φλερτάρει η απλά δεν ξέρω.
    Το θέμα είναι μόλις ήρθε έξω μου κόπηκαν τα πόδια λες και δεν είχα ξαναδεί γυναίκα στην ζωή μου και άρχισα να ιδρώνω και να έχω ταχυκαρδία, δλδ πήγαινα για κρίση.
    Και έτσι έφυγα, να ξαναμπώ στο σειφ ζοουν μου.
    Να μην είχα το κωλοαγχος, γιατί με καταστρέφει.
    Όπως και να έχει και ο ήλιος μου έχει ανεβάσει την διάθεση..άντε σιγά σιγά άνοιξη.
    Την καλημέρα μου σε όλο το φόρουμ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Player View Post
    Αισθάνομαι ωραία γιατί προχθές πήγα να κάνω κάτι και γνώρισα μια κοπέλα, πανέμορφη, ευγενική , χαμογελαστή και πρόθυμη να με βοηθήσει.
    Αμέσως της ανταπέδωσα το χαμόγελο.
    Μέχρι που πήγα να φύγω, μόλις ήμουν απ' έξω από το κτίριο, ήρθε να μου πει κάτι άκυρο, ενώ είχε δουλειά, ίσως ήθελε να με φλερτάρει η απλά δεν ξέρω.
    Το θέμα είναι μόλις ήρθε έξω μου κόπηκαν τα πόδια λες και δεν είχα ξαναδεί γυναίκα στην ζωή μου και άρχισα να ιδρώνω και να έχω ταχυκαρδία, δλδ πήγαινα για κρίση.
    Και έτσι έφυγα, να ξαναμπώ στο σειφ ζοουν μου.
    Να μην είχα το κωλοαγχος, γιατί με καταστρέφει.
    Όπως και να έχει και ο ήλιος μου έχει ανεβάσει την διάθεση..άντε σιγά σιγά άνοιξη.
    Την καλημέρα μου σε όλο το φόρουμ.
    Γιατί κώλωσες?
    Πρέπει να εκτίθεσαι σε αυτό που φοβάσαι και σε αγχώνει, και θα καταλάβεις ότι δεν δαγκώνει.

Senior Member
    Είναι ωραίο να τα λες ντόμπρα στα μούτρα του άλλου.
    Κάτι μου είπε μια συνάδελφος και της την είπα και ωρυόταν μετά "Με πρόσβαλλε! Με πρόσβαλλε!"
    Αγαπούλα, χωρίς κουκούλα και βαριοπούλα :Ρ

Senior Member
    την πρόσβαλες ή είχε την μύγα; μα καλά όλα ζαχαρωμένα τους τα δινουν; "ωραίο το παπουτσάκι σου πέγκυ μου. " φάση.

Senior Member
    Γιατί κώλωσες?
    Πρέπει να εκτίθεσαι σε αυτό που φοβάσαι και σε αγχώνει, και θα καταλάβεις ότι δεν δαγκώνει.
    Το ξέρω ότι πρέπει να βάζω τον εαυτό μου σε κατάσταση κ πράγματα που με αγχωνουν.
    Αλλά κωλωσα γιατί θα πάθαινα κρίση πανικού σίγουρα.
    Πρέπει να κάνω την αρχή πάντως έχεις δίκιο , δεν πρέπει να φοβάμαι τίποτα.