Πώς αισθάνεστε τώρα; (Μέρος δεύτερο) - Page 146
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 146 of 174 FirstFirst ... 4696136144145146147148156 ... LastLast
Results 2,176 to 2,190 of 2610
    Senior Member
    Νηπιαγωγός;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Λιποθυμάω. Λιώνω. Σβήνω. Χάνομαι.
    Eλπιζω το αισθημα αυτο να εχει εξαφανιστει τωρα.

Senior Member
    Το μήνυμα έχει τροποποιηθεί από τη διαχείριση
    Last edited by Aeon; 17-02-2025 at 11:34.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    Ε οχι και πρωτο θεμα στα δελτια ειδησεων ρε φιλαρακι, το γονατισες εντελως…λολ
    Δεν ειναι αποκαλυψη της ζωης να τρως παραισθησιογονα και να βλεπεις ¨ταινιες¨ μετα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ninja View Post
    Ε οχι και πρωτο θεμα στα δελτια ειδησεων ρε φιλαρακι, το γονατισες εντελως…λολ
    Δεν ειναι αποκαλυψη της ζωης να τρως παραισθησιογονα και να βλεπεις ¨ταινιες¨ μετα.
    Φίλε,αν είχες καπνίσει θα ήξερες ότι και λίγα λέω.
    Αυτή η ουσία σου δίνει πολλά μαθήματα.
    1ον)Οτι η συνείδηση υπάρχει ανεξάρτητα από το φυσικό σώμα,και υπήρχε πριν γεννηθούμε
    2ον)Οτι υπάρχουν και άλλες διαστάσεις στον κόσμο πέρα ή μέσα στο δικό μας σύμπαν.
    3ον)Οτι υπάρχουν υπερφυσικές οντότητες οι οποίες ξέρουν τα πάντα για εμάς και την ζωή μας.
    4ον)Οτι η ύπαρξη είναι ένα τεράστιο μυστήριο και είναι πιο πολύπλοκη από όσο μπορούμε να φανταστούμε.

Senior Member
    Ο Timothy Leary, ενας εξαιρετικος και πολλα υποσχομενος ψυχολογος, κατεστρεψε την καριερα του, πειραματιζομενος στην αρχη και εθισμενος μετεπειτα, στο LSD. Σιγουρα η υπαρξη ειναι ενα μεγαλο αινιγμα, ωστοσο δε θα βασιζομουν σε ψυχοτροπες ουσιες για να το λυσω.
    Φυσικα ο καθενας μας εχει την οπτικη του!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    Φίλε,αν είχες καπνίσει θα ήξερες ότι και λίγα λέω.
    Αυτή η ουσία σου δίνει πολλά μαθήματα.
    1ον)Οτι η συνείδηση υπάρχει ανεξάρτητα από το φυσικό σώμα,και υπήρχε πριν γεννηθούμε
    2ον)Οτι υπάρχουν και άλλες διαστάσεις στον κόσμο πέρα ή μέσα στο δικό μας σύμπαν.
    3ον)Οτι υπάρχουν υπερφυσικές οντότητες οι οποίες ξέρουν τα πάντα για εμάς και την ζωή μας.
    4ον)Οτι η ύπαρξη είναι ένα τεράστιο μυστήριο και είναι πιο πολύπλοκη από όσο μπορούμε να φανταστούμε.
    1) Δεν ισχυει..... Οι παραισθησεις απο την αυτοκτονικη καταστροφη των εγκεφαλικών κυτταρων δεν μπορει να διδαξει τιποτα εκτος απο το οτι απλως κανεις σταδιακη αυτοκαταστροφή. Ολα τα υπολοιπα ειναι από ψευδη μεχρι ανοησιες, στην καλυτερη περιπτωση.
    2) Ομοιως με το 1.
    3) Ομοιως με το 1. Ανοησιες στο τετράγωνο, φιλτατε. Εχουν αποδειχτει 100% ολα αυτα.
    4) Η Φυσική αυτο που μας εχει αποδειξει ειναι οτι η υπαρξη η δικη μας, των ζωων αλλά και γενικά του σύμπαντος ολοκληρου, βασιζεται σε τυχαια γεγονότα. Ο ντετερμινισμος ειναι φιλοσοφια που απορρεει απο θρησκοληψια και μόνο. Δεν εχει αποδειχτει ποτέ οτι υπαρχει νόημα, σκοπός ή σχέδιο πισω απο την δημιουργια του συμπαντος, ποσο μαλλον του ανθρωπου που ειναι απειροελάχιστα μικρός.

Quote Originally Posted by ninja View Post
    Ο Timothy Leary, ενας εξαιρετικος και πολλα υποσχομενος ψυχολογος, κατεστρεψε την καριερα του, πειραματιζομενος στην αρχη και εθισμενος μετεπειτα, στο LSD. Σιγουρα η υπαρξη ειναι ενα μεγαλο αινιγμα, ωστοσο δε θα βασιζομουν σε ψυχοτροπες ουσιες για να το λυσω.
    Φυσικα ο καθενας μας εχει την οπτικη του!
    Ο τυπος εκαιγε εγκεφαλικά κύτταρα αβέρτα και νομιζε οτι το να αυτοκαταστρέφεται θα μπορουσε να εχει και καποιο θετικό αντικτυπο στην καριέρα του.... Έκανε λαθος τελικά.

Senior Member
    Η μοναδικη ορθολογική απαντηση στο Πως / Γιατι δημιουργήθηκε ο Κοσμος συνοψιζεται στην φραση.... Επειδη μπορουσε (because it could....) και αν θελεις να αναλυσω περισσοτερο τι σημαινει αυτη η φράση, ειναι απλο. Οι ιδιοτητες της υλης και της ενεργειας ηταν τετοιες που αναγκαστικά μπορουσαν να δημιουργησουν αυτον τον συγκεκριμενο κοσμο με αυτους τους Νομους της Φυσικής. Εαν κάπου, εντός του άπειρου συμπαντος, υπαρχει υλη και ενεργεια με διαφορετικές ιδιότητες, τοτε εκει θα δημιουργηθει ενας άλλος Κοσμος... Για παραδειγμα ενας Κοσμος Αντιύλης, σε αντιδιαστολή με το γνωστο σε εμας σύμπαν. Με το LSD δεν θα ανακαλυψεις καμια αληθεια. Θα ανακαλυψεις μονο τις παρενεργειες της καταστροφης των εγκεφαλικών κυττάρων που συμπεριλαμβανουν και τις ψευδαισθησεις, τα παρανοικά παραληρήματα και διαφορα αλλα παιχνιδια του μυαλου... Τιποτα χρησιμο...

Senior Member
    Το μήνυμα έχει τροποποιηθεί από τη διαχείριση
    Last edited by Aeon; 17-02-2025 at 10:55.

Είμαι χάλια
    Το "φλεμα" στο λαιμό μου κόλλησε τόσο πολύ
    Αύριο έχουμε μ τη μικρή μια εξέταση στην καρδιά της ίσως έχει θέμα... Έχω πάρει μισό ζαναξ... Κ πως θα ξημερώσει
    Ας μην έχει κάτι

Senior Member
    Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    Το μήνυμα έχει τροποποιηθεί από τη διαχείριση.
    οπως σου λενε ολοι, εσυ εισαι αυτος που τα εχει μπερδεψει..
    με ολα τα παραισθησιογονα εχεις την αισθηση οτι εχεις "εξωπραγματικες" εμπειριες..
    γι αυτο και λεγονται παραισθησιογονα, επειδη προκαλουν παραισθησεις/ ψευδαισθησεις.
    οσο και να χοροπηδας και παρολο που το εχεις διαφημισει 125.000 φορες, ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΙΘΗΣΙΟΓΟΝΑ! δεν ανακαλυψες το φως το αληθινο. εχουν μελετηθει απο επιστημονες αυτες οι ουσιες, οχι απο πρεζακια που μιλανε για τις φαντασιωσεις τους..
    καποιοι λενε τις ιδιες ανοησιες που λες εσυ, για το LSD. παραλληλεπιπεδα, ματριξ και ροζ δρακοι
    αλλα ειναι ολα αυτα, ψευδαισθησεις...
    Last edited by Aeon; 17-02-2025 at 10:56.

Senior Member
    Quote Originally Posted by φοβισμενη!!!! View Post
    Είμαι χάλια
    Το "φλεμα" στο λαιμό μου κόλλησε τόσο πολύ
    Αύριο έχουμε μ τη μικρή μια εξέταση στην καρδιά της ίσως έχει θέμα... Έχω πάρει μισό ζαναξ... Κ πως θα ξημερώσει
    Ας μην έχει κάτι

Eαν το φλέμα περάσει με το ζάναξ, που στην πραγματικοτητα ειναι αδύνατον, σημαινει οτι στην πραγματικοτητα το προβλημα ειναι το υπερβολικο στρες.

Senior Member
    Τόσα ξέρεις τόσα λες Ρέμ...Αυτο που εκφέρεις άποψη για κάτι χωρίς να έχεις ίδια εμπειρία,απλά και μόνο με τα οσα διαβάζεις στο ιντερνετ, με ξεπερνα...Κιαι καταδεικνύει και την αξιοπιστία των όσων γράφεις.
    Κάντε μου όσες αναφορές θέλετε...Δεν θα με φιμώσετε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οπως σου λενε ολοι, εσυ εισαι αυτος που τα εχει μπερδεψει..
    με ολα τα παραισθησιογονα εχεις την αισθηση οτι εχεις "εξωπραγματικες" εμπειριες..
    γι αυτο και λεγονται παραισθησιογονα, επειδη προκαλουν παραισθησεις/ ψευδαισθησεις.
    οσο και να χοροπηδας και παρολο που το εχεις διαφημισει 125.000 φορες, ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΙΘΗΣΙΟΓΟΝΑ! δεν ανακαλυψες το φως το αληθινο. εχουν μελετηθει απο επιστημονες αυτες οι ουσιες, οχι απο πρεζακια που μιλανε για τις φαντασιωσεις τους..
    καποιοι λενε τις ιδιες ανοησιες που λες εσυ, για το LSD. παραλληλεπιπεδα, ματριξ και ροζ δρακοι
    αλλα ειναι ολα αυτα, ψευδαισθησεις...
    Το πιο επικίνδυνο είδος άγνοιας είναι αυτού που πιστεύει ότι κατέχει την γνώση.
    Από ''ειδικούς'' και κουτσομπόλες του ιντερνετ έχουμε πήξει

Senior Member
    Ο μόνος επιστήμονας που μελέτησε κλινικά και συστηματικά την DMT είναι ο Rick Strassman ο οποίος δημοσίευσε τα αποτελέσματά του στο βιβλίο DMT The spirit molecule και επιβεβαιώνει τα όσα έχω γράψει.