Πώς αισθάνεστε τώρα; (Μέρος δεύτερο) - Page 175
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 175 of 175 FirstFirst ... 75125165173174175
Results 2,611 to 2,617 of 2617
    Senior Member
    Πιστεύετε στις συζητήσεις?...Υπάρχει κάτι που αξίζει να ειπωθεί?...Η απλά οι άνθρωποι κάνουν μικρούς στοματικούς θορύβους χωρίς νόημα?
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    οι νεάτερνταλ βγάζανε θορύβους ουγκ. εμείς απλά δεν ξέρουμε να κουβεντιάζουμε.
    -το λέει κάπως ένα τραγούδι του Ξυλούρη -ή Ξηλούρη;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    Πιστεύετε στις συζητήσεις?...Υπάρχει κάτι που αξίζει να ειπωθεί?...Η απλά οι άνθρωποι κάνουν μικρούς στοματικούς θορύβους χωρίς νόημα?
    Εξαρταται φιλαρακι, εχω κανει συζητησεις που ηταν σαν τροφη για το μυαλο, διαλογος με ζουμι, συμπερασματα και μοιρασμα αποψεων. Εχω τυχει και σε παρεα οπου ακουγονταν απλα αλαλαγμοι απο δεξια κι αριστερα κι οχι ανταλλαγη αποψεων με επιχειρηματα και δομη.
    Συνηθως, σχεδον κανεις δεν ακουει τον συνομιλητη του, απλα θελει να πει τα δικα του και δε δινει δεκαρα για την αλλη αποψη. Εχουμε ξεχασει ή απλα δεν θελουμε να ακουσουμε πριν απαντησουμε οταν κανουμε διαλογο. Βαβελ.

Senior Member
    Είχα εφορία. Πιστεύω πως είναι το ενεργειακό κατά κύριο λόγο, είναι πολύ περίεργο όταν πίνω ενεργειακό - ξαφνικά παίρνω ενέργεια, περπατάω πιο γρήγορα, μιλάω πολύ και ασταμάτητα. Χάρηκα τόσο πολύ που μου μίλησε εκείνος ο άγνωστος, γιατί με παρατηρούσε και θαύμασε κάτι σε εμένα. Ήταν 5 λεπτά και είχε νόημα για εμένα, σε αντίθεση με τους ανουσιους καφέδες που ήπια με τις κοπέλες, συζητώντας βλακείες.

Σίγουρα έπαιξε ρόλο το ενεργειακό, σίγουρα έπαιξε ρόλο η απόρριψη από την ψυχολόγο και η άσχημη στάση της αντί να μου πει ευθέως το πρόβλημά της και όχι να με αγνοεί, αλλά σίγουρα έπαιξε ρόλο και εκείνος ο άγνωστος, που ας μην ήξερε, εντυπωσιάστηκε από κάτι που έκανα και θαύμασε κάτι σε εμένα.

Και ένιωσα πως υπάρχω, πως κάποιος με βλέπει, πως δεν είμαι αόρατη.

Αυτές οι στιγμές. Αυτοί οι άγνωστοι που τόσο σπάνια μου μιλάνε, οι άγνωστοι που τόσο σπάνια μου χαμογελούν. Μου θυμίζουν ότι κάποιος με βλέπει, ότι υπάρχω. Και σήμερα, μου θύμισε ότι υπάρχει κάτι θετικό σε εμένα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    οι νεάτερνταλ βγάζανε θορύβους ουγκ. εμείς απλά δεν ξέρουμε να κουβεντιάζουμε.
    -το λέει κάπως ένα τραγούδι του Ξυλούρη -ή Ξηλούρη;
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ καλό!

Senior Member
    ΚΑΙ Να αδερφέ μου που μάθαμε να κουβεντιάζουμε τώρα
    δε χρειάζονται περσότερα. ♪

Senior Member
    Quote Originally Posted by wanderer010 View Post
    Είχα εφορία. Πιστεύω πως είναι το ενεργειακό κατά κύριο λόγο, είναι πολύ περίεργο όταν πίνω ενεργειακό - ξαφνικά παίρνω ενέργεια, περπατάω πιο γρήγορα, μιλάω πολύ και ασταμάτητα. Χάρηκα τόσο πολύ που μου μίλησε εκείνος ο άγνωστος, γιατί με παρατηρούσε και θαύμασε κάτι σε εμένα. Ήταν 5 λεπτά και είχε νόημα για εμένα, σε αντίθεση με τους ανουσιους καφέδες που ήπια με τις κοπέλες, συζητώντας βλακείες.

Σίγουρα έπαιξε ρόλο το ενεργειακό, σίγουρα έπαιξε ρόλο η απόρριψη από την ψυχολόγο και η άσχημη στάση της αντί να μου πει ευθέως το πρόβλημά της και όχι να με αγνοεί, αλλά σίγουρα έπαιξε ρόλο και εκείνος ο άγνωστος, που ας μην ήξερε, εντυπωσιάστηκε από κάτι που έκανα και θαύμασε κάτι σε εμένα.

Και ένιωσα πως υπάρχω, πως κάποιος με βλέπει, πως δεν είμαι αόρατη.

Αυτές οι στιγμές. Αυτοί οι άγνωστοι που τόσο σπάνια μου μιλάνε, οι άγνωστοι που τόσο σπάνια μου χαμογελούν. Μου θυμίζουν ότι κάποιος με βλέπει, ότι υπάρχω. Και σήμερα, μου θύμισε ότι υπάρχει κάτι θετικό σε εμένα.
    Μάλλον σε επηρεάζει πολύ η καφείνη. Συν ότι εξαρτάσαι πάρα πολύ από τη γνώμη των άλλων, μόλις σου δώσεις κάποιος σημασία πετάς, μόλις αδιαφορήσουν για σένα γίνεσαι κομμάτια. Μάλλον έχεις ανάγκη κάποιος να νοιαστεί για σένα για να αποκτήσει νόημα η ζωή σου και τότε θα έχεις μπόλικη ενέργεια. Μέχρι ενός σημείου είναι λογικό, είμαστε φτιαγμένοι για σύνδεση, αλλά σε όλα πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο.