Πώς αισθάνεστε τώρα; (Μέρος δεύτερο) - Page 177
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 177 of 179 FirstFirst ... 77127167175176177178179 LastLast
Results 2,641 to 2,655 of 2679
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Player View Post
    Βαριέμαι!!! Σώστε με.
    Παρόλο που είμαι διακοπές, και εγώ φουλ! Αλλά θα μου πεις στα Μέθανα είμαι.. λογικό το βρίσκω!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Παρόλο που είμαι διακοπές, και εγώ φουλ! Αλλά θα μου πεις στα Μέθανα είμαι.. λογικό το βρίσκω!
    Είσαι όντως Μέθανα; Η βλέπεις κάποιο βίντεο του Φάνη Λαμπροπούλου; Χαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Κάνε και καμιά βόλτα παραδίπλο, πάνε μέχρι τον Πόρο, είναι ωραία. Από το Γαλατά πέντε λεπτά είναι με το καραβάκι. Πήγαινε στο λεμονοδάσος στο Γαλατά και οπωσδήποτε να πάτε να φάτε στο Μπάτζιο (Μπατζάβαλης) στο χωριό Καρατζάς Τροιζήνας. Να προηγηθεί κράτηση τραπεζιού όμως αλλιώς δε θα βρείτε. Καλές διακοπές πολύχρωμη, μη βαριέσαι, πέρνα ωραία

Senior Member
    Νιώθω τελείως μόνη

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    Νιώθω τελείως μόνη
    δοκίμασε ένα βιβλίο Μαρυλού, υπάρχουν και δανειστικές βιβλιοθήκες όπου δεν θα πληρώσεις και τίποτα. Δεν φαντάζεσαι τι υπέροχη παρέα μπορεί να σου προσφέρει

Senior Member
    Νιώθω τελείως μόνη
    Όλοι οι άνθρωποι κατά καιρούς έχουμε και νιώθουμε μοναξιά, είτε έχουμε ανθρώπους δίπλα μας είτε όχι.
    Θες να το αναλύσεις λίγο παραπάνω; Μπορείς να ανοίξεις και θέμα, ίσως νιώσεις καλύτερα.
    Απ'ότι βλέπω πάντα απαντάς και βοηθάς άλλα μέλη, ίσως ήρθε η ώρα να ανοίξεις ένα θέμα και εσύ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by salvador View Post
    δοκίμασε ένα βιβλίο Μαρυλού, υπάρχουν και δανειστικές βιβλιοθήκες όπου δεν θα πληρώσεις και τίποτα. Δεν φαντάζεσαι τι υπέροχη παρέα μπορεί να σου προσφέρει
    Δεν νομίζω το βιβλίο να είναι η λύση στο πρόβλημα της.
    Απ' ότι καταλαβαίνω αν θέλει να μας πει βέβαια, της λείπει η φυσική επαφή με ανθρώπους που θα νιώσει δίπλα της και κοντά της, δεν ξέρω έτσι καταλαβαίνω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by salvador View Post
    Quote Originally Posted by Player View Post
    Όλοι οι άνθρωποι κατά καιρούς έχουμε και νιώθουμε μοναξιά, είτε έχουμε ανθρώπους δίπλα μας είτε όχι.
    Θες να το αναλύσεις λίγο παραπάνω; Μπορείς να ανοίξεις και θέμα, ίσως νιώσεις καλύτερα.
    Απ'ότι βλέπω πάντα απαντάς και βοηθάς άλλα μέλη, ίσως ήρθε η ώρα να ανοίξεις ένα θέμα και εσύ.
    salvador το τελευταίο χρόνο έχω αγοράσει 4 βιβλία, διαβάζω λίγο στην αρχή και μετά τα παρατάω. Και εγώ κάπως έτσι το σκεφτόμουν στην αρχή, αλλά το βιβλίο δεν μπορεί να αποκαταστήσει την ανάγκη για επικοινωνία

player δεν έχω ανθρώπους δίπλα μου, δεν φταίει όμως κάποιος γι' αυτό παρά μόνο εγώ. Το θέμα είναι οτι δεν έχω διάθεση να ξεκινήσω κάποια δραστηριότητα για να γνωρίσω κόσμο, είχα πάει το χειμώνα σε δοκιμαστικό σε γυμναστήριο, και μετά τα παράτησα. Θέλω να κάνω πράγματα, απλά στο τέλος δεν έχω διάθεση να κάνω τίποτα ακόμη και για τα πιο απλά

Senior Member
    salvador το τελευταίο χρόνο έχω αγοράσει 4 βιβλία, διαβάζω λίγο στην αρχή και μετά τα παρατάω. Και εγώ κάπως έτσι το σκεφτόμουν στην αρχή, αλλά το βιβλίο δεν μπορεί να αποκαταστήσει την ανάγκη για επικοινωνία

player δεν έχω ανθρώπους δίπλα μου, δεν φταίει όμως κάποιος γι' αυτό παρά μόνο εγώ. Το θέμα είναι οτι δεν έχω διάθεση να ξεκινήσω κάποια δραστηριότητα για να γνωρίσω κόσμο, είχα πάει το χειμώνα σε δοκιμαστικό σε γυμναστήριο, και μετά τα παράτησα. Θέλω να κάνω πράγματα, απλά στο τέλος δεν έχω διάθεση να κάνω τίποτα ακόμη και για τα πιο απλά
    Νομίζω ότι έχεις χάσει το κίνητρο σου .
    Έχεις απογοητευτεί από τον κόσμο;
    Το ότι δεν έχεις διάθεση να κάνεις ακόμη και κάτι απλό νομίζω ότι πρέπει να βρεις κάποιο άτομο να μιλήσεις, να σε βοηθήσει, να ξαναβρείς το κίνητρο σου και την διάθεση σου.
    Έχεις σκεφτεί κάποιον ψυχολόγο; Η το έχεις δοκιμάσει και δεν σε βοήθησε;

Εφόσον απ' ότι λες σου αρέσει η γυμναστική είναι μια καλή αρχή να ξαναπάς, έστω με το ζόρι για αρχή.
    Και αν βαριέσαι για αυτό ψάξε για κάτι άλλο που θα σε βοηθήσει, όπως χορό η ότι σου αρέσει, κάτι που θα σε ανεβάσει ψυχολογικά.

Και εγώ δεν είχα διάθεση για τίποτα αλλά έσπρωξα τον εαυτό μου να κάνω εσύ. Και περπάτημα και με βοήθησε πολύ, πίστεψε με.

Θες κάποιο σπρώξιμο από κοντινό σου άνθρωπο ίσως.
    Ξαδέρφια, αδέρφια; Έχεις; Μέσα από εκεί ίσως γνωρίσεις κόσμο.

Senior Member
    Είχα ξεκινήσει συνεδρίες σε ψυχολογο από πέρυσι. Στην αρχή κάναμε 1 φορά το μήνα κάπως έτσι, μετά αραίωσα και φέτος ξεκίνησα πάλι κάνοντας κιολας 1 φορά τη βδομάδα. Ήξερα ότι το χρειαζόμουν, έδωσα χρόνο αρκετό δεν περίμενα από τη μια στιγμή στην άλλη θα αλλάξω, όμως τελικά δεν με βοήθησε. Δεν είναι το θέμα το γυμναστήριο, ή κάτι άλλο που θα μ άρεσε περισσότερο. Απλά δεν έχω διάθεση για τίποτα. Ενώ μέσα μου ξέρω ότι θα μου κάνει καλό και θέλω να κάνω μια αλλαγή, τελικά δεν μπορώ, νιώθω ότι έχω βουλιάξει .

Senior Member
    Είχα ξεκινήσει συνεδρίες σε ψυχολογο από πέρυσι. Στην αρχή κάναμε 1 φορά το μήνα κάπως έτσι, μετά αραίωσα και φέτος ξεκίνησα πάλι κάνοντας κιολας 1 φορά τη βδομάδα. Ήξερα ότι το χρειαζόμουν, έδωσα χρόνο αρκετό δεν περίμενα από τη μια στιγμή στην άλλη θα αλλάξω, όμως τελικά δεν με βοήθησε. Δεν είναι το θέμα το γυμναστήριο, ή κάτι άλλο που θα μ άρεσε περισσότερο. Απλά δεν έχω διάθεση για τίποτα. Ενώ μέσα μου ξέρω ότι θα μου κάνει καλό και θέλω να κάνω μια αλλαγή, τελικά δεν μπορώ, νιώθω ότι έχω βουλιάξει .
    Δεν θέλω να κάνω τον ειδικό/ψυχίατρο αλλά όταν νιώθεις ότι έχεις βουλιάξει, τότε πρέπει να δράσεις άμεσα γιατί αλλιώς έχει μόνο νταουνιασμα, απόσυρση και τα λοιπά αρνητικά που φέρνει η κατάθλιψη η έλλειψη κινήτρου .
    Ο ψυχολόγος τι σου είπε για αυτό; Που δεν έχεις διάθεση; Το προσδιόρισε ως κατάθλιψη;

Senior Member
    Τώρα δεν θέλω να πω και πολύ προσωπικά πράγματα δημοσια μιας που δεν είμαι πλέον ανώνυμη. Επέμενε πολύ στο να ξεκινήσω γυμναστήριο ή οτιδήποτε άλλο, μου έλεγε ότι θα μ έκανε καλό.. Δεν επέμενε στο να πάω σε κάποιον ψυχίατρο κτλ., ειχε αναφερθεί κάποια στιγμή όταν είχαμε ξεκινήσει πάλι τις συνεδρίες αλλά δεν επέμενε σε αυτό.

Senior Member
    Ξέρω ότι το να πάω σε άλλον ψυχολογο ίσως μου κάνει καλό κτλ. Αλλά πλέον δεν έχω το κουράγιο ούτε μπορώ οικονομικά. Καταλαβαίνω ότι ίσως να χρειάζομαι κάποια φαρμακευτική αγωγή γιατί πραγματικά δεν έχω διάθεση να κάνω τίποτα ακόμη και το να πάω στο σουπερμαρκετ. Εν τέλη βρίσκω τη διάθεση γιατί πρέπει κάτι να φάω και αισθάνομαι καλύτερα όταν βγαίνω αλλά όταν γυρίζω πάλι σπίτι βουλιάζω. Έχω πιέσει τον εαυτό μου να βγω να πάρω έναν καφέ και να πάω βόλτα κάπου κοντά, το έχω κάνει νιώθω σίγουρα πολύ καλύτερα αλλά επιστρέφω πάλι στα ίδια. Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο γεγονός που συμβαίνει και με κάνει χάλια απλά έχουν συμβεί διάφορα στο παρελθόν και είναι και κάτι με τη δουλειά μ που με απασχολεί το τελευταίο καιρό, όλα αυτά μαζί με έχουν βουλιαξει

Senior Member
    Τώρα δεν θέλω να πω και πολύ προσωπικά πράγματα δημοσια μιας που δεν είμαι πλέον ανώνυμη. Επέμενε πολύ στο να ξεκινήσω γυμναστήριο ή οτιδήποτε άλλο, μου έλεγε ότι θα μ έκανε καλό.. Δεν επέμενε στο να πάω σε κάποιον ψυχίατρο κτλ., ειχε αναφερθεί κάποια στιγμή όταν είχαμε ξεκινήσει πάλι τις συνεδρίες αλλά δεν επέμενε σε αυτό.
    Καταλαβαινω πώς το εννοείς, άμα δεν θες να πεις καλύτερα μην τα γράψεις.
    Απλά να ξέρεις πως πολλοί ψυχολόγοι δεν ξέρουν την δουλειά τους η είναι κακοί σε αυτήν.
    Δεν μπορούνε ούτε να καταλάβουν τι έχεις ούτε να βγάλουν σωστή διάγνωση και απλά σου μιλάνε για να τσεπωνουν το χρήμα.
    Δυστυχώς σε αυτή την περίπτωση έπεσες.

Αυτό που δεν έχεις κίνητρο και θέληση για τίποτα πόσο καιρό διαρκεί; Από πότε; Άμα δεν σε φέρνω σε δύσκολη θέση βέβαια απαντά.

Senior Member
    Ξέρω ότι το να πάω σε άλλον ψυχολογο ίσως μου κάνει καλό κτλ. Αλλά πλέον δεν έχω το κουράγιο ούτε μπορώ οικονομικά. Καταλαβαίνω ότι ίσως να χρειάζομαι κάποια φαρμακευτική αγωγή γιατί πραγματικά δεν έχω διάθεση να κάνω τίποτα ακόμη και το να πάω στο σουπερμαρκετ. Εν τέλη βρίσκω τη διάθεση γιατί πρέπει κάτι να φάω και αισθάνομαι καλύτερα όταν βγαίνω αλλά όταν γυρίζω πάλι σπίτι βουλιάζω. Έχω πιέσει τον εαυτό μου να βγω να πάρω έναν καφέ και να πάω βόλτα κάπου κοντά, το έχω κάνει νιώθω σίγουρα πολύ καλύτερα αλλά επιστρέφω πάλι στα ίδια. Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο γεγονός που συμβαίνει και με κάνει χάλια απλά έχουν συμβεί διάφορα στο παρελθόν και είναι και κάτι με τη δουλειά μ που με απασχολεί το τελευταίο καιρό, όλα αυτά μαζί με έχουν βουλιαξει
    Η φαρμακευτική αγωγή δες το σαν τελευταία λύση.
    Νιώθεις προσωρινά καλά και μετά πέφτεις ψυχολογικά δλδ;
    Μάλιστα, αυτό το πάθαινα και εγώ για τρία τέσσερα χρόνια , τώρα ψιλοεγινε νορμάλ η διάθεση μου.
    Με βοήθησε όπως λες το έξω, η αγωγή και ο χρόνος.

Σε επηρεάζει αρνητικά η δουλειά πάνω από 3-4 μήνες;
    Δεν πρέπει να πιέζεσαι τόσο πολύ.

Τι είσαι αποφασισμένη να κάνεις ώστε να το αλλάξεις αυτό;
    Η κατάθλιψη πάντως περνάει να ξέρεις, αρκεί να την πολεμήσεις, άμα την αφήνεις και αφήνεις και τον εαυτό σου λογικό να βουλιάζεις.