Πώς αισθάνεστε τώρα; (Μέρος δεύτερο) - Page 95
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 95 of 174 FirstFirst ... 45859394959697105145 ... LastLast
Results 1,411 to 1,425 of 2609
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Τι σε στεναχωρεί?
    Καταρχήν έχω κατάθλιψη και το πρωί είναι η χειρότερη ώρα της ημέρας για μένα, ξυπνάω πάντα μελαγχολική...
    Αλλά σήμερα έκανε μια ζημιά ο σκύλος του αδελφού μου και στεναχωρήθηκα γιατί έριξε ένα φλιτζάνι καφέ και πιτσίλισε τα πάντα μαζί και τις παντόφλες μου κι έμεινε ένας λεκές που δεν ξέρω αν θα καθαρίσει, περιμένω να στεγνώσουν... Είναι οι αγαπημένες μου παντόφλες οι συγκεκριμένες...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Πες "Καλημερα"
    Καλησπέρα τώρα πια...
    Πέρασε η ώρα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Καταρχήν έχω κατάθλιψη και το πρωί είναι η χειρότερη ώρα της ημέρας για μένα, ξυπνάω πάντα μελαγχολική...
    Αλλά σήμερα έκανε μια ζημιά ο σκύλος του αδελφού μου και στεναχωρήθηκα γιατί έριξε ένα φλιτζάνι καφέ και πιτσίλισε τα πάντα μαζί και τις παντόφλες μου κι έμεινε ένας λεκές που δεν ξέρω αν θα καθαρίσει, περιμένω να στεγνώσουν... Είναι οι αγαπημένες μου παντόφλες οι συγκεκριμένες...
    Καλησπερα, δοκιμασε να τραβιξεις την ωρα που ξυπνας με μιση ωρα μεχρι να βρεις την ωρα που ξυπνας με κεφι.

Senior Member
    βρήκα αυτο πολυ ωραιο .........

Είναι αλήθεια ότι η ποιότητα της ζωής μας εξαρτάται από τους ανθρώπους που επιλέγουμε να ζούμε.

Άρχισα να το συνειδητοποιώ μετά τα 50 χρόνια μου είναι η αλήθεια. Έπρεπε να περάσει μισός αιώνας ζωής για να αρχίσει να «πιάνει ο σπόρος» που είχε «φυτέψει» ο αείμνηστος πατέρας μου όταν πήγαινα ακόμη στο δημοτικό σχολείο. «Να διαλέγεις ευγενικούς και ήρεμους ανθρώπους στη ζωή σου» μου είχε πει, αλλά τι να καταλάβω τότε.

Δεν με βοήθησε και το επάγγελμα της δημοσιογραφίας με τόση παράνοια, νεύρα και ανοησία που διακατέχει την πλειονότητα όσων συνεργάστηκα. Δεν με βοήθησε και αυτή η κοινωνική «ζούγκλα» χωρίς κανόνες και ίχνος αξιοπρέπειας που ζούμε όλοι μας αναγκαστικά, ιδιαίτερα την τελευταία πενταετία της κρίσης.

Ας είναι. Άργησα αλλά τα κατάφερα. Άργησα αλλά το κατάλαβα. Άργησα αλλά αυτό ήταν.

Πήρα στροφή. Μόλις αντιλαμβάνομαι αγενή και άξεστο άνθρωπο φεύγω. Απομακρύνομαι. «Την κάνω». Πώς το λένε αλλιώς.

Διακόπτω σχέσεις με γνωστούς, συναδέλφους, συναθλητές, γείτονες. Ακόμη και συγγενείς ή φίλους. Απαιτώ ευγένεια ακόμη και από τη συντροφική μου σχέση. Δεν «παραγνωρίζομαι».

Ψωνίζω μόνο από μαγαζιά με ευγενικούς υπαλλήλους και φυσικά ευγενικά «αφεντικά».

Δεν ξαναπερνάω ούτε «απ έξω» από μαγαζιά που ξέρω ότι ο υπάλληλος ή το «αφεντικό» δεν θα σου πει καλημέρα ή ακόμη χειρότερα θα είναι «ξινισμένη». Δεν θα σου πει ευχαριστώ όταν τον πληρώσεις γι αυτό που αγόρασες.

Δεν θα ξαναφήσω φιλοδώρημα σε απρεπείς σερβιτόρους που δεν είναι χαμογελαστοί ή δεν σέβονται τα 50 λεπτά ή το ένα ευρώ (παλιές 350 δραχμές αν θυμάστε) που θα αφήσω από το υστερημά μου για τον κόπο του.

Σταμάτησαν να βάζω βενζίνη στο πρατήριο που έβαζα δεκαετίες γιατί δεν άντεχα να πληρώνω και να μη μου λένε ευχαριστώ. Και ευτυχώς λίγα μέτρα παρακάτω εδώ και μήνες στο άλλο πρατήριο όλα τα παιδιά είναι ευγενέστατα και όχι δήθεν. Ακόμη και για τα 5 ευρώ βενζίνη στη μηχανή λένε ευχαριστώ.

Μπορώ να σας πω δεκάδες παραδείγματα της καθημερινότητας που άλλαξαν προς το καλύτερο τη ζωή μου.

Κάντε το κι εσείς. Κάντε το πρώτο βήμα. Στον πρώτο που θα βρείτε τη μαγκιά να πείτε «φτάνει πια» θα έχετε κάνει το μεγάλο βήμα για τη νίκη της ψυχής σας.

Όχι άλλη αγένεια. Όχι άλλη απρέπεια. Όχι άλλη καφρίλα στη ζωή μας. Μην το επιτρέπετε.

Ευτυχώς υπάρχουν γύρω μας ακόμη ευγενικοί άνθρωποι. Απλώς πρέπει να τους ψάξετε.

Αργύρης Κωστάκης

Πηγή
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Υπάρχουν διάφορα ειδικά καθαριστικά που να βγάζουν τον καφε από παντόφλες, υφασματα, χαλιά κτλ... Ισως αν δεν έφυγε να δοκιμάσεις κάτι πιο ειδικό?
    Από τη μια λες ζωάκι είναι , θα τη κάνει τη ζημιά του, αλλα από την άλλη μπορεί να σου χαλάσει τη διάθεση. Καταλαβαίνω.

Τελικά πως σε βγάζεις από τη μελαγχολία τη πρωϊνή? Κάνεις κάτι ή σου περνάει μόνο του?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Player View Post
    Λοιπόν, έχουμε και λέμε , αισθάνομαι χάλια γιατί δεν βλέπω πρόοδο με το άγχος και απογοητεύομαι.
    Ίσως πρέπει να πάρω και άλλο χαπακι τι να πω.
    Αισθάνομαι χάλια γιατί μετά το γυμναστήριο και το τρέξιμο , δυστυχώς με έπιασε ο εθισμός με τα τζανκ φουντ και χτύπησα δύο πιτογυρα, πισωγυρισμα τεράστιο.
    Ελα ρε συ έφαγες 2 σουβλάκια και κάτι τρέχει στα γύφτικα. Χαλάρωσε. Εδώ μεγάλη αθλητές το κάνουν μια μέρα μέσα στη βδομάδα, το λεγομενο cheat day. Μη πω ότι επιβάλετε κιόλας να υπάρχει στο διατροφικό σου πλάνο για ψυχική ευεξία.

Senior Member
    Υπάρχουν διάφορα ειδικά καθαριστικά που να βγάζουν τον καφε από παντόφλες, υφασματα, χαλιά κτλ... Ισως αν δεν έφυγε να δοκιμάσεις κάτι πιο ειδικό?
    Από τη μια λες ζωάκι είναι , θα τη κάνει τη ζημιά του, αλλα από την άλλη μπορεί να σου χαλάσει τη διάθεση. Καταλαβαίνω.

Τελικά πως σε βγάζεις από τη μελαγχολία τη πρωϊνή? Κάνεις κάτι ή σου περνάει μόνο του?
    Σ' ευχαριστώ! Το είχα ξεχάσει εντελώς αυτό...

Όσο για την μελαγχολία κάνω κάποια πράγματα που με ευχαριστούν και βοηθάνε κάπως σε συνδυασμό με την αγωγή μου... Για παράδειγμα μου κάνει καλό η μουσική...

Senior Member
    Σ' ευχαριστώ! Το είχα ξεχάσει εντελώς αυτό...

Όσο για την μελαγχολία κάνω κάποια πράγματα που με ευχαριστούν και βοηθάνε κάπως σε συνδυασμό με την αγωγή μου... Για παράδειγμα μου κάνει καλό η μουσική...
    Η αγωγη δεν θα σε βοηθησει, η καταθλιψη δεν ειναι ασθενια, ειναι αμυντικος μηχανισμος της προσωπηκοτητας. Ειναι σαν να βαζεις το ενα χερι σου στο πυρωμενο ματι της κουζινας, να το κρατας με το αλλο και να παιρνεις παυσιπονα. Οσο ενα κομματι του εαυτου σου λεει στο αλλο "Λες ψεματα" και μαχονται, η καταθλιψη θα ερχεται για να τα κλεισει για να μην τρελαθεις.

Senior Member

Lightbulb

Αληθινοί και ψεύτικοι φίλοι – πως τους ξεχωρίζεις;
    Οι φίλοι μας είναι η δεύτερη οικογένειά μας, η οικογένεια που επιλέγουμε. Όταν είμαστε μακριά από τους γονείς και τους συγγενείς μας και δεν έχουμε κανέναν άλλο να μοιραστούμε όσα νιώθουμε, οι φίλοι μας αποτελούν το κύριο υποστηρικτικό μας σύστημα. Είτε νιώθουμε μόνοι, αναστατωμένοι, θλιμμένοι, είτε υποφέρουμε από ένα χωρισμό, οι φίλοι μας θα είναι πάντα στο πλευρό μας και θα μας δίνουν το φωτεινό παράδειγμα. Αλλά στις μέρες μας, οι αληθινοί φίλοι είναι δύσκολο να βρεθούν. Ακόμη και αν πιστεύουμε ότι έχουμε βρει αληθινούς φίλους, μπορεί να εξαπατηθούμε ή να πληγωθούμε αργότερα. Και πολλές φορές ορισμένοι αποδεικνύονται ψεύτικοι φίλοι και γίνονται οι χειρότεροι εχθροί μας.

Πώς μπορούμε να αναγνωρίσουμε αν ένα άτομο είναι αληθινός μας φίλος ή απλά ένας φίλος που θα προδώσει ή θα μας εγκαταλείψει στις δυσκολίες της ζωής; Υπάρχουν κάποια σημάδια που μπορούν να μας δείξουν αν οι φίλοι σας είναι αληθινοί ή ψεύτικοι.

1. Σας αποδέχονται όπως είστε, ακόμη και με τα ελαττώματά σας.
    Ένας αληθινός φίλος δεν θέλει να σας αλλάξει. Στην πραγματικότητα, η αληθινή φιλία σημαίνει ότι ο άλλος αγκαλιάζει τα πάντα σε εσάς, τα προτερήματά σας αλλά και τα ελαττώματά σας. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι χρειάζεται να του αρέσουν και να συμφωνεί με όλα όσα λέτε ή κάνετε, αλλά δεν σας πιέζει ή δεν προσπαθεί να αλλάξει την προσωπικότητά σας. Νιώθετε ο εαυτός σας μαζί του. Αυτό συμβαίνει επειδή ανάμεσα σε εκατομμύρια ανθρώπους, έχετε βρει έναν άνθρωπο που βλέπει τα θετικά σας στοιχεία ακόμη και όταν δεν τα βλέπετε εσείς.

2. Σας στηρίζουν στις όμορφες και στις δύσκολες στιγμές.
    Αυτό είναι το κύριο χαρακτηριστικό που διαχωρίζει τους αληθινούς από τους ψεύτικους φίλους. Στις δύσκολες στιγμές, ένας αληθινός φίλος δεν θα σας αφήσει μόνο σας. Αντιθέτως, θα σας προσφέρει τη βοήθειά του όπως μπορεί και θα σας κάνει να νιώσετε καλά. Οι ψεύτικοι φίλοι συχνά θα σας εγκαταλείψουν επειδή θέλουν να είναι δίπλα σας μόνο όταν τα πράγματα πάνε καλά, και θεωρούν τα προβλήματά σας βάρος για εκείνους.

3. Χαίρονται για τις επιτυχίες σας.
    Οι ψεύτικοι φίλοι νιώθουν ζήλια και ανταγωνισμό όταν επιτυγχάνετε κάτι σπουδαίο στη ζωή σας, αλλά οι αληθινοί φίλοι θα γιορτάσουν τις επιτυχίες σας. Για να καταλάβετε αν μια φιλία είναι αυθεντική ή όχι, απλά παρατηρήστε ποιος μένει κοντά σας όταν καταφέρνετε τους στόχους στη ζωή σας ή όταν αντιμετωπίζετε δυσκολίες. Μερικοί άνθρωποι θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν τη χαρά σας, αλλά οι πραγματικοί φίλοι θα νιώθουν χαρούμενοι για εσάς.

4. Νιώθετε άνετα μαζί τους, και ξέρουν πολλά πράγματα για εσάς που πολλοί άλλοι δεν γνωρίζουν.
    Γνωρίζουν τα μυστικά σας, τα όνειρά σας και τις ιδιοτροπίες σας, που μοιράζεστε μόνο με ανθρώπους που νιώθετε άνετα. Ξέρουν λεπτομέρειες για την προσωπική και ερωτική σας ζωή, τις πιο όμορφες παιδικές σας αναμνήσεις αλλά ίσως και ντροπιαστικές ιστορίες που δεν θα μοιραζόσασταν με κανέναν άλλο. Θέλουν να σας γνωρίζουν ουσιαστικά και όχι επιφανειακά. Αυτό διαχωρίζει τους αληθινούς φίλους από τους ψεύτικους.

5. Οι αληθινοί φίλοι βρίσκουν χρόνο για εσάς.
    Δεν είναι ανάγκη να τους τηλεφωνείτε ή να τους στέλνετε εσείς πάντα μήνυμα για να συναντηθείτε. Αυτό συμβαίνει επειδή και εκείνοι δείχνουν το ενδιαφέρον και την πρωτοβουλία να σας δουν, και επικοινωνούν συχνά μαζί σας. Δεν νιώθετε ότι πρέπει να τους κυνηγάτε για να είναι στη ζωή σας, προσπαθούν για την φιλία σας και βρίσκουν χρόνο για εσάς. Δεν σας μιλούν μόνο όταν σας χρειάζονται, θα έρθουν σε εσάς γιατί σας νοιάζονται ως φίλοι και σας θέλουν στη ζωή τους.

αληθινοί φίλοι, ψεύτικοι φίλοι
    6. Σας κάνουν να νιώθετε χαρούμενοι.
    Όταν βλέπετε τους φίλους σας νιώθετε αναζωογονημένοι, γεμάτοι ενέργεια και ενθουσιασμό για τη ζωή και όχι το αντίθετο. Η αυθεντική φιλία είναι ο τέλειος συνδυασμός ενέργειας ανάμεσα σε δύο ανθρώπους. Διαφορετικά, αν μονάχα ο ένας δίνει ενέργεια τότε έχετε να κάνετε με ένα ενεργειακό βαμπίρ. Για να καταλάβετε αν η φιλία σας με κάποιον είναι αληθινή, δώστε προσοχή στο πως νιώθετε μετά από τις συναντήσεις σας. Ένας πραγματικός φίλος θα σας κάνει να νιώθετε όμορφα για τον εαυτό σας και τη ζωή και όχι θλίψη και μιζέρια.

7. Σας λένε την αλήθεια, ακόμη και αν δεν σας αρέσει.
    Οι αυθεντικοί φίλοι θα σας πουν την αλήθεια και δεν θα σας καλοπιάσουν για να σας καθησυχάσουν. Θα σας πουν την αλήθεια ακόμη και αν πονά (αλλά με καλό τρόπο). Και εσείς μαθαίνετε να το εκτιμάτε αυτό, επειδή δεν το κάνουν πολλοί άνθρωποι. Θα σας πουν την αλήθεια όχι για να σας ρίξουν ψυχολογικά, αλλά για να σας βοηθήσουν να πάρετε δύσκολες αποφάσεις στη ζωή σας και να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι.

8. Δεν θα σας κατηγορήσουν αν κάνετε λάθος, θα σας συγχωρήσουν.
    Μην περιμένετε την “τελειότητα” από τους πραγματικούς φίλους και δεν θα πρέπει περιμένουν και αυτοί το ανάλογο. Δεν χρειάζεται να είστε τέλειοι και να ζητάτε την έγκρισή τους. Ξέρουν ότι θα κάνετε λάθος κάποια στιγμή, και ίσως δεν χρειάζεται καν να ζητήσετε “συγνώμη” αν είναι κάτι μικρό. Απλά το αφήνετε πίσω σας και γνωρίζουν ότι έχετε καλές προθέσεις. Αν πρόκειται για κάτι πιο μεγάλο, μπορούν να συγχωρέσουν μετά από μια ειλικρινή συγνώμη.

9. Οι αληθινοί φίλοι δεν μιλούν για εσάς πίσω από την πλάτη σας.
    Οι πραγματικοί φίλοι ποτέ δεν θα σας σχολιάσουν όταν δεν είστε παρόντες. Συμπεριφέρονται ως ενήλικες και ότι έχουν να πουν θα το πούνε μπροστά σας. Σας σέβονται και ποτέ δεν θα διαδώσουν φήμες πίσω από την πλάτη σας και προτιμούν τις συζητήσεις πρόσωπο με πρόσωπο.

10. Δεν ζηλεύουν αν έχετε και άλλους φίλους.
    Οι πραγματικοί φίλοι έχουν εμπιστοσύνη στη φιλία σας, δεν σας ανταγωνίζονται και δεν ζηλεύουν ούτε προσπαθούν να ελέγξουν τη ζωή σας. Σας δίνουν την ελευθερία να έχετε και άλλους φίλους και δραστηριότητες στη ζωή σας επειδή γνωρίζουν ότι η φιλία σας είναι σταθερή, σαν βράχος. Συνειδητοποιούν ότι δεν μπορείτε να είστε συνέχεια μαζί για να κρατήσει η φιλία σας.

11. Έχετε πολλές όμορφες αναμνήσεις μαζί που δεν μπορείτε να τις μετρήσετε.
    Έχετε μια τόσο στενή φιλία με αμέτρητες ώρες μαζί που έχετε γελάσει, έχετε μοιραστεί πράγματα και έχετε δημιουργήσει τόσο όμορφες αναμνήσεις που θα κρατήσουν για μια ζωή.

Οι φίλοι είναι η οικογένεια που επιλέγεις
    Όπως κάθε σχέση, έτσι και η αληθινή ΦΙΛΙΑ απαιτεί επένδυση χρόνου, ενέργειας και φροντίδας και από τα δύο μέρη. Ωστόσο, το σημάδι που θα σας δείξει ότι έχετε ένα πραγματικό και όχι ένα ψεύτικο φίλο, είναι ότι πραγματικά είναι εκεί για εσάς στις δύσκολες στιγμές της ζωής σας. https://www.therapia.gr/alithinoi-fi...eftikoi-filoi/
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Senior Member
    Θες να σου στείλω μια απο τις 4 που έχω , θα είναι και γούρικη

Πολύ καλύτερα σήμερα, έφαγες σαν άνθρωπος. Μαραθώνιο σεξ ελπίζω να εννοείς

Θες να δοκιμάσεις και το app, my fitnesspal ? Τζαμπα είναι, μπορεις να σκανάρεις qr qode απο πολλά προιόντα, κάποια τα εχει περασμένα ήδη μεσα και μπορείς φυσικά να περάσεις και τα δικά σου. Κάνει πρόσθεση μονο του τα μακρος και τις θερμίδες.
    4;; βλέπω είσαι καιρό σε Τζιμ μοουντ.
    Στείλε, στείλε να γλυτώσω και τα φραγκα.

Μαραθώνιο στον διαδρομο έκανα χαχαχα.
    Δυστυχώς, λόγω κρίσεων και άγχους δεν μπορώ να πλησιάσω κοπέλες, οπότε τον μαραθώνιο στο σεξ τον αφήνω για όταν βελτιωθεί το άγχος.

Πολύ ευχαρίστως να το τσεκαρω και σε ευχαριστώ για την βοήθεια.
    Χθες το βράδυ Τσεκαρα κάτι προγράμματα αλλά δεν βρήκα κάποιο που να είναι καλό όλα είχαν και αρνητικές κριτικές.

4;; βλέπω είσαι καιρό σε Τζιμ μοουντ.
    Στείλε, στείλε να γλυτώσω και τα φραγκα.

Μαραθώνιο στον διαδρομο έκανα χαχαχα.
    Δυστυχώς, λόγω κρίσεων και άγχους δεν μπορώ να πλησιάσω κοπέλες, οπότε τον μαραθώνιο στο σεξ τον αφήνω για όταν βελτιωθεί το άγχος.

Πολύ ευχαρίστως να το τσεκαρω και σε ευχαριστώ για την βοήθεια.
    Χθες το βράδυ Τσεκαρα κάτι προγράμματα αλλά δεν βρήκα κάποιο που να είναι καλό όλα είχαν και αρνητικές κριτικές.

7 χρόνια τζιμ και οι ζυγαριές έγιναν συλλογή γιατί έπαιρνα ρεζέρβες με τη σκέψη ότι θα χαλάσει κάποια, αλλά αυτές εκεί δουλεύουν ακόμη
    Ναι δυστυχως τα έτοιμα προγραμματα έχουν και τα αρνητικά τους. Μόνο αν εκμεταλλευτείς κάποια στοιχεία τους και τα υπόλοιπα τα κάνεις με δικές σου γνώσεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Η αγωγη δεν θα σε βοηθησει, η καταθλιψη δεν ειναι ασθενια, ειναι αμυντικος μηχανισμος της προσωπηκοτητας. Ειναι σαν να βαζεις το ενα χερι σου στο πυρωμενο ματι της κουζινας, να το κρατας με το αλλο και να παιρνεις παυσιπονα. Οσο ενα κομματι του εαυτου σου λεει στο αλλο "Λες ψεματα" και μαχονται, η καταθλιψη θα ερχεται για να τα κλεισει για να μην τρελαθεις.
    Με έχει βοηθήσει ήδη κι ευτυχώς γιατί αλλιώς δεν θα ήμουν εδώ τώρα να γράφω αλλά θα έβλεπα τα ραδίκια ανάποδα... Έχω κάνει απόπειρες αυτοκτονίας στο παρελθόν γιατί ένιωθα τρομερά δυστυχισμένη...

Senior Member
    7 χρόνια τζιμ και οι ζυγαριές έγιναν συλλογή γιατί έπαιρνα ρεζέρβες με τη σκέψη ότι θα χαλάσει κάποια, αλλά αυτές εκεί δουλεύουν ακόμη
    Ναι δυστυχως τα έτοιμα προγραμματα έχουν και τα αρνητικά τους. Μόνο αν εκμεταλλευτείς κάποια στοιχεία τους και τα υπόλοιπα τα κάνεις με δικές σου γνώσεις
    7 χρόνια; πλέον φαντάζομαι έγινε ρουτίνα.
    Μαζί με την διατροφή.
    Μπράβο, για την συνέπεια, οι περισσότεροι το σταματάνε Μαξ σε δύο χρόνια.
    Η αληθεια είναι ότι χωρίς πρόγραμμα θα μου πάρει πολλές ώρες να βγαλω τα μάκρος.

Senior Member
    Με έχει βοηθήσει ήδη κι ευτυχώς γιατί αλλιώς δεν θα ήμουν εδώ τώρα να γράφω αλλά θα έβλεπα τα ραδίκια ανάποδα... Έχω κάνει απόπειρες αυτοκτονίας στο παρελθόν γιατί ένιωθα τρομερά δυστυχισμένη...
    Κυκνε πως είσαι;

Senior Member
    Κυκνε πως είσαι;
    Καλημέρα...

Νιώθω έναν συνδυασμό μελαγχολίας και άγχους για διάφορους λόγους αλλά θ' ασχοληθώ με πράγματα που με ευχαριστούν μήπως και ξεχαστώ...

Σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον... Εσύ πώς είσαι; Βλέπω ότι το ξενυχτάς...