Η θεούσα της διπλανής πόρτας - Page 73
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 73 of 88 FirstFirst ... 2363717273747583 ... LastLast
Results 1,081 to 1,095 of 1317
    Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Με εικόνες Αγίων, σημαίες και Παναγιώτη Ψωμιάδη το family pride στη Θεσσαλονίκη

Πορεία Family Pride πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη με εικόνες κι ελληνικές σημαίες. «Κάτω τα χέρια από τα παιδιά» φώναζαν μεταξύ άλλων.
    Family Pride πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (6/7) στη Θεσσαλονίκη με κεντρικό σύνθημα «Ελλάδα σημαίνει Ορθοδοξία». Πλήθος κόσμου κρατώντας γαλανόλευκα σημαιάκια και εικόνες της εκκλησίας στα χέρια φωνάζουν συνθήματα υπέρ της Ελλάδας και της Ορθοδοξίας ενώ άναψαν και μπλε καπνογόνα.

Το παρών στην πορεία έδωσε και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Σύμφωνα με το Thesstoday η παρέλαση με όνομα Family pride πραγματοποιήθηκε έπειτα από το κάλεσμα για συγκέντρωση στον Λευκό Πύργο από τις «Ελληνίδες μάνες». Τραγούδησαν ομόφωνα τον Εθνικό ύμνο και έπειτα άφησαν τα μπαλόνια στον αέρα.

ΤΙ να πούμε τομ; Με την Μπαναγιά βοήθεια της, να μην γεννηθούν άλλοι ορθόδοξοι χα χα
    Μηνύματα αγάπης "ορθοδοξία η θάνατος''.. Ελλάδα σημαίνει ορθοδοξία.. Μαλάκα χώρα ανέκδοτο χαχα

Senior Member

μπου χα χα χα!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post

μπου χα χα χα!!
    Ε ναι ρε Νικολάκη καλά λένε, να πεθάνει η σαπίλα.. Ένας δεκαπεντάχρονος που παραδέχτηκε και ανακοίνωσε πως είναι γκέι κατέληξε στο νοσοκομείο από τον πατέρα του και τον θείο του.
    Καλό θα ήταν Ελλάς να σημαίνει πολιτισμός, επιστήμη και πρόοδος. Καλό θα ήταν ο κόσμος να κατεβαίνει στους δρόμους γιατί το πολιτικό καρτέλ τον έχει εξευτελίσει.

Senior Member
    (ευχαριστώ που ρωτάς για την περίπτωση μου, το είδα το ποστ αλλά δεν θέλω να σου χαλάσω το θρεντ με τα δικά μου)
    Κοίτα Harley θα πω τη γνώμη μου και κλείνω εδώ το θέμα.. Αν εσυ δεν μπορείς να πάρεις την απόφαση μόνη σου να απεξαρτηθείς η να ανακαλύψεις τους λόγους που σε έσπρωξαν στον εθισμό, είναι αναγκαία η έγκαιρη παρέμβαση από κάποιον ειδικό. Τελεία.
    Γιατί όσο περνάει ο καιρός το μικρό πρόβλημα θα γίνεται μεγάλο και η κατάσταση θα επιδεινώνεται συνεχώς μέρα με τη μέρα με τραγικές συνέπειες, το ξέρεις και συ. Επιθετική και βίαιη συμπεριφορά, απώλεια μνήμης, να μη θυμάσαι τι παίχτηκε την επόμενη μέρα κτλ.

Τα γνωρίζω από τον θειο και τα ξαδέρφια μου. Ο οποίος θειος μου δυστυχώς την έκανε πολύ νωρίς από τη ζωή (καρκίνος του παγκρέατος)
    Το γαμώτο είναι ότι όταν τους ανοίγεις την πόρτα να δουν τα δύσκολα τη κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια. Με λίγα λόγια δεν θέλουν να βοηθηθούν.
    Από την άλλη καταλαβαίνω ότι η αποτοξίνωση και η απεξάρτηση είναι γολγοθάς, αφού η μόνη σκέψη και έγνοια ενός αλκοολικού είναι το ποτό (η πηγή των πάντων).. Ωστόσο άλλος δρόμος δεν υπάρχει.
    Last edited by tommorello; 08-07-2024 at 23:06.

Senior Member
    Α πα πα γίνονται αυτά στο ''αγιο'' όρος

Senior Member
    Του έλεγα τι νιώθω για τον Δημητράκη που είμαι ερωτευμένη, και μου έλεγε αυτός, “πες μου κι άλλα, πες μου κι άλλα”, και όταν μετά μου είπε, “έλα να σε εξομολογήσω” και μου έβαλε το ράσο πάνω από το κεφάλι μου, το πράγμα που ένιωσα δεν ήταν κανονικό.

Senior Member
    Αυτοί που μας κουνάνε το δάχτυλο

Senior Member
    Quote Originally Posted by tommorello View Post
    Κοίτα Harley θα πω τη γνώμη μου και κλείνω εδώ το θέμα.. Αν εσυ δεν μπορείς να πάρεις την απόφαση μόνη σου να απεξαρτηθείς η να ανακαλύψεις τους λόγους που σε έσπρωξαν στον εθισμό, είναι αναγκαία η έγκαιρη παρέμβαση από κάποιον ειδικό. Τελεία.
    Γιατί όσο περνάει ο καιρός το μικρό πρόβλημα θα γίνεται μεγάλο και η κατάσταση θα επιδεινώνεται συνεχώς μέρα με τη μέρα με τραγικές συνέπειες, το ξέρεις και συ. Επιθετική και βίαιη συμπεριφορά, απώλεια μνήμης, να μη θυμάσαι τι παίχτηκε την επόμενη μέρα κτλ.

Τα γνωρίζω από τον θειο και τα ξαδέρφια μου. Ο οποίος θειος μου δυστυχώς την έκανε πολύ νωρίς από τη ζωή (καρκίνος του παγκρέατος)
    Το γαμώτο είναι ότι όταν τους ανοίγεις την πόρτα να δουν τα δύσκολα τη κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια. Με λίγα λόγια δεν θέλουν να βοηθηθούν.
    Από την άλλη καταλαβαίνω ότι η αποτοξίνωση και η απεξάρτηση είναι γολγοθάς, αφού η μόνη σκέψη και έγνοια ενός αλκοολικού είναι το ποτό (η πηγή των πάντων).. Ωστόσο άλλος δρόμος δεν υπάρχει.
    Το ξέρω Τομ. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και έχεις δίκιο σε όλα.. Να σου πω, λυπάμαι για την απώλεια σου..
    Εγώ βασικά δεν γίνομαι επιθετική ποτέ με το αλκοόλ, το αντίθετο μάλιστα. Δεν έχω κακοποιήσει κανέναν εδώ και χρόνια ούτε λεκτικά.
    Κάποια στιγμή θα το κόψω. Τώρα σχεδιάζω να πάω ΚΕΘΕΑ. Χάπια πίνω κάποια βασικά. ΔΕΝ τα μπερδεύω όμως μαζί,. δηλ. ποτό και χάπια.
    Αυτά....

Senior Member
    Το ξέρω Τομ. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και έχεις δίκιο σε όλα.. Να σου πω, λυπάμαι για την απώλεια σου..
    Εγώ βασικά δεν γίνομαι επιθετική ποτέ με το αλκοόλ, το αντίθετο μάλιστα. Δεν έχω κακοποιήσει κανέναν εδώ και χρόνια ούτε λεκτικά.
    Κάποια στιγμή θα το κόψω. Τώρα σχεδιάζω να πάω ΚΕΘΕΑ. Χάπια πίνω κάποια βασικά. ΔΕΝ τα μπερδεύω όμως μαζί,. δηλ. ποτό και χάπια.
    Αυτά....
    Να είσαι καλά. Καλή επιτυχία.

Senior Member
    Το κατάλαβες εν χριστώ αδερφή;;

https://www.facebook.com/10000930234...30575600911392

Senior Member
    Μιλάμε για τρέλα.. Μετά πως να μη βγει εμμονικός ορθοδοψεκ, ακροδεξιός, αντιεμβολιαστής, κατά των νέων ταυτοτήτων, με ολίγη από επίπεδη Γη.

Senior Member
    Χαρλευ εγώ πήγα κεθεα κ με διωξανε επειδή δε μεθουσα να κάνω χαζομάρες λόγω γυμναστική ήμουν μποντι μπιλντερ κι έχουμε άλλη σωματική κατάσταση εμεισ το σώμα είναι σαν μηχανή ότι βάλεις αυτό βγάζει

Senior Member

Senior Member
    Πού΄σαι μπρο μου; Βλέπω συνεχίζεις την καλή δουλειά στο νήμα, ας διαβάζουμε και τίποτε που να έχει ουσία, όλο πίπες βλέπω να γράφουνε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Πού΄σαι μπρο μου; Βλέπω συνεχίζεις την καλή δουλειά στο νήμα, ας διαβάζουμε και τίποτε που να έχει ουσία, όλο πίπες βλέπω να γράφουνε.
    Τυπάρα μου που χάθηκες εσύ; όλα καλά; Ότι πιάνει το μάτι μου το ανεβάζω εδώ σαν καβάτζα. Να χαμέ να λέγαμε δλδ. Άλλωστε μπαίνει πολύς κόσμος στο νήμα, εκτός απο τους γνωστούς ορθοδοψεκ του φόρουμ.

Page 73 of 88 FirstFirst ... 2363717273747583 ... LastLast