Results 346 to 360 of 1317
Thread: Η θεούσα της διπλανής πόρτας
-
03-02-2023, 10:09 #346MarilouGuest
Αυτο εννοουσε ξεκαθαρα απ οτι εχω διαβασει και εγω και εχω αντιληφθει ακριβως το ιδιο και φυσικα ουδεμια σχεση με αυτο που ανεφερες nikos2
Εδω ειναι που λεμε ,τρανή αποδειξη οτι το ιδιο πραγμα να διαβαζουν 5 διαφορετικοι ανθρωποι ο καθενας θα πιστεψει αυτο που ΜΟΝΟ θελει εκεινος
To μισος,κάθε μίσος είναι παθολογική ψυχολογική κατάσταση.
ΣΗΜΕΙΩΝΩ ..ΚΑΜΙΑ αναφορα σε προσωπο εδω μεσα αλλα σε διαπιστωμενη γενικη αποψη .
- 03-02-2023, 11:41 #347
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
03-02-2023, 17:20 #348
Ευχαριστώ πολύ θα το έχω στα υπόψη μου. Για την θρησκεία του μίσους έχεις να μας πεις κάτι; για τους Ταλιμπάν την Ιερά Εξέταση και μεσαιωνικά βασανιστήρια, σταυροφορίες, αλώσεις πόλεων, ιστορικών κτιρίων, κάψιμο βιβλίων κτλ..
Αν δεν κράξω τις θρησκείες που ξερνάνε μίσος ομοφοβία, ρατσισμό, μισογυνισμό, και πάει την ανθρωπότητα χίλια πεντακόσια χρόνια πίσω, τι θα κράξω;
Να υποθέσω ότι μερικοί από σας θα θέλατε να ζείτε σε ένα θεοκρατικό κράτος, τύπου Ιράν αλλά ορθοδόξου" όπου απαγορεύεται η έκφραση δημόσια η και ιδιωτικά της αντίθετης άποψης; δυστυχώς για εσάς ζείτε σε χώρα και κοινωνία που η ελευθερία της άποψης και η έκφραση αυτής είναι συνταγματικά καθιερωμένες.
03-02-2023, 17:30 #349
Τα έχετε λίγο μπερδεμένα μερικοί στο μυαλουδάκι σας. Δεν υπάρχει κανένα μίσος αλλά ελεύθερη έκφραση. Τώρα αν κάποιοι θίγονται ή ενοχλούνται, ας μάθουν να είναι πιο ανεκτικοί στην ύπαρξη πεποιθήσεων που δεν τους βρίσκουν σύμφωνους. Ξεκάθαρα δικό σας πρόβλημα και όχι δικό μου.
Άλλωστε η διαχείριση του φόρουμ δεν βλέπω να ενοχλείτε. Και καλά κάνει αν με ρωτάτε. Τώρα όσοι τραβάτε ζόρια, και απ ότι βλέπω ΜΕΓΑΛΑ ΖΟΡΙΑ, κάντε μια ομαδική αναφορά να κλείσουν η θεούσα της διπλανής πόρτας, το έχω ξανά πει ''ποσώς με ενδιαφέρει''. Όσο όμως θα υπάρχει εγώ θα κοινοποιώ, όποτε θέλω και ότι θέλω.
Άντε βρε, εύχομαι και κάψιμο βιβλίων.
03-02-2023, 17:38 #350
Όλα τα υπόλοιπα των υπολοίπων δεν με αγγίζουν καν, μάλλον τα βρίσκω χαριτωμένα, έχετε πλάκα. Δεν επιβάλλω καμιά γνώμη όπως κάνει η θρησκεία σας (πλύση εγκεφάλου). Και νομίζω έχω κάθε δικαίωμα να εκφράζω την άποψή μου, όποια και αν είναι αυτή.
03-02-2023, 17:41 #351
Με το να επιμένετε να μου τη λέτε κάθε τόσο πάει να πει ότι κάτι κάνω καλά. Και στη τελική δεν ξέρω αν το προσέξατε; δεν ασχολούμαι εγώ μαζί σας, αλλά εσείς μαζί μου. Οπότε αυτό δεν κάνει εμένα προβληματικό η εμμονικό, αλλά εσάς που ασχολείστε με την πάρτη μου. Να το κοιτάξετε λίγο.
03-02-2023, 18:23 #352
03-02-2023, 18:28 #353
Που ακριβώς κήρυξε το μίσος ο Ιησούς,ο Βούδας ή οι Βέδες και δεν το θυμάμαι?...Προφανως δεν έχεις διαβάσει τα ευαγγέλια και τα ιερά κείμενα άλλων θρησκειών...
Μπερδεύεις την θρησκεία με την εκκλησία...Αυτα που αναφέρεις δεν έχουν καμμία σχέση με την ιδεολογία του χριστιανισμού...Δηλαδή για τα εγκλήματα των Ιαπώνων στον β' παγκόσμιο πόλεμο φταίει ο Βουδισμός και ο Σιντοισμός?
Φίλε μου δεν ασχολείται κανένας μαζί σου...Μην έχεις ψευδαισθήσεις μεγαλείου...Μόνος σου τα λες και μόνος σου τα ακούς...Αλλωστε το 90% των μηνυμάτων στο νήμα είναι δικά σου.
Εγώ σε ρώτησα καλοπροαίρετα αν έχεις τραυματική εμπειρία απο την εκκλησία που να δικαιολογει το παραληρηματικό μισος σου,αλλά δεν απάντησες...π.χ αν σε είχε βιάσει ενας παπάς θα το καταλάβαινα, χωρις να σημαίνει ότι ευθυνεται η θρησκεία για τις πράξεις ενός ιερέα.''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa
03-02-2023, 18:36 #354
Για μένα έτσι θα αλλάξει το κοινωνικό κατεστημένο αν μιλάμε και μπαίνουμε μπροστά με τσαμπουκά, και όχι να είμαστε ταπεινά απολωλά πρόβατα που έχουν καταπιεί αμάσητο ότι τους σερβίρουν. Έτσι θα διαδοθεί η αντίληψη ότι τα θέματα γνώσης πρέπει να τα προσεγγίζουμε με λογική και όχι με πίστη ή με συναίσθημα. Και η αντίληψη ότι δεν πρέπει να εκφράζουμε τις αθεϊστικές απόψεις μας για να μην θίξουμε την ευαισθησία των πιστών, για μένα είναι λανθασμένη και επιδεινώνει την κατάσταση ακόμη περισσότερο. Δεν είναι απλώς δικαίωμά μας να εκφραζόμαστε ελεύθερα. Είναι καθήκον μας. Το να μην θέλεις να μαντρωθείς πουθενά είναι ελευθερία
03-02-2023, 18:42 #355
Δεν έχει καμία τραυματική εμπειρία, απλά είναι ένα (ακόμα) κακομαθημένο αναρχάκι-"προλετάριος" της Κηφισιάς και της Νέας Ερυθραίας και δεν θέλει να δουλεύει για να μη γίνει "θύμα του καπιταλισμού". Θέλει μόνο παρτούζες και ναρκωτικά για να "πολεμήσει το σύστημα". Του είπε ο (μπουρζουάς) Μπακούνιν 2-3 μπούρδες για "ταξικούς εχθρούς" και κακούς παπάδες και τον ακολουθεί τυφλά, μέχρι φυσικά να πάθει κάποια κακή ασθένεια, όταν γίνει αυτό θα είναι ο πρώτος που θα τρέχει να κάνει τάματα στον Άγιο Ευφραίμ. Πιστεύει, λοιπόν σε μπούρδες και μπαρούφες κάποιων άεργων, πλούσιων χίπηδων, του αποτυχημένου καπιταλιστή Μαρξ και του Μπακούνιν και θεωρεί ότι είναι βλακεία να πιστεύεις μια θρησκεία με τόσα θαύματα ιάσεων αρρωστιών και δεκάδες χιλιάδες υπεράνθρωπους μάρτυρες και ασκητές που αντέξανε σε φρικτές στερήσεις και βασανιστήρια και συνέχιζαν να προσεύχονται.
03-02-2023, 18:49 #356
[QUOTE=Yoco Choco;1214932
Φίλε μου δεν ασχολείται κανένας μαζί σου...Μην έχεις ψευδαισθήσεις μεγαλείου...Μόνος σου τα λες και μόνος σου τα ακούς...Αλλωστε το 90% των μηνυμάτων στο νήμα είναι δικά σου.
Εγώ σε ρώτησα καλοπροαίρετα αν έχεις τραυματική εμπειρία απο την εκκλησία που να δικαιολογει το παραληρηματικό μισος σου,αλλά δεν απάντησες...π.χ αν σε είχε βιάσει ενας παπάς θα το καταλάβαινα, χωρις να σημαίνει ότι ευθυνεται η θρησκεία για τις πράξεις ενός ιερέα.[/QUOTE]
Άλλος έχει τις ψευδαισθήσεις.. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε! Θες να πιστεύεις οτιδήποτε χωρίς αποδείξεις; Δικαίωμα σου ρε φίλε! Θες να πιστεύεις σε νεράιδες, σε φίδια που μιλάνε, σε πύρινους λειτουργούς, σε παρθένες που εγκυμονούν; και πάλι δικαίωμα σου.
03-02-2023, 18:53 #357
Έξω Φρενων
Άδικο έχει; τσουρέκια
03-02-2023, 18:56 #358
Νατο και το φασιστόμουτρο ο Eagle guy ο λευκός άνθρωπος χαχα.. Κατά τα άλλα δεν ασχολείστε.. Ξεχαρμανιάστε, έχετε πλάκα
03-02-2023, 19:19 #359
Χριστιανοταλιμπάν εν δράσει
03-02-2023, 20:26 #360
Elis give the final solution.
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία