Η θεούσα της διπλανής πόρτας - Page 49
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 49 of 88 FirstFirst ... 39474849505159 ... LastLast
Results 721 to 735 of 1317
    Senior Member
    Ιωσιππος
    “At this time there was a wise man who was called Jesus. His conduct was good, and [he] was known to be virtuous. And many people from among the Jews and the other nations became his disciples. Pilate condemned him to be crucified and to die. But those who had become his disciples did not abandon his discipleship. They reported that he had appeared to them three days after his crucifixion, and that he was alive; accordingly he was perhaps the Messiah concerning whom the prophets have recounted wonders.”

https://biblearchaeologyreport.com/2...-of-the-bible/
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Από το πολύ καλό ιστολόγιο On The Way To Ithaca, για όποιο μέλος έχει διάθεση να εμβαθύνει ως προς την ιστορικότητα του Γιεσούα

https://onthewaytoithaca.wordpress.c...n-the-camel-1/

Όπως βλέπεις έχω κάνει την έρευνά μου, μετά την οποία έφτασα στο συμπέρασμα ότι η ιστορικότητα του Ιησού είναι σοβαρά αμφισβητήσιμη γενικώς και για μένα ειδικώς ακόμη χειρότερα.

Το παραπάνω λινκ συνεχίζεται σε πολλά μέρη, εξετάζοντας όλα τα χωρία και τις πηγές αναφορών. Κατόπιν έχει την Κατακλείδα, της οποίας το λινκ έβαλα στο προηγούμενο post.
    Καλή μελέτη!
    Eπειδη εισαι απιστος Θωμας θα σε βαλω να τον ακουσεις.
    Allin was born Jesus Christ Allin at Weeks Memorial Hospital in Lancaster, New Hampshire, the younger of two sons born to Merle Colby Allin Sr. (1923–2001) and Arleta Gunther (1936–2019).https://en.wikipedia.org/wiki/GG_Allin

Banned
    Χεστηκαμε για σένα και για τον τόμορελλο.Ο διαχειριστής να κοιτάξει στην πλειοψηφία ότι οι περισσότεροι είναι αρνητικοί σε όσα λέει ο θεματοθετης και αλλά 2-3 νούμερα και να μην διαγραφεί τα δικά μου σχόλια!!Σε κάθε σοβαρό φορουμ απαγορεύεται να ανοίγεται θέμα θρησκευτικού περιεχομενου(για ευνόητους λόγου).

Senior Member
    Προσωπικά πιστεύω ότι ο χριστός δεν υπήρχε, καθώς οι μαρτυρίες για την ύπαρξή του είναι μηδενικές και δεν εμπιστεύομαι τη Βίβλο ως εμπεριστατωμένη και άξια πηγή, καθώς είναι γεμάτη αντιφάσεις.
    ισως δεν το γνωριζεις αλλα οι λεγομενοι Εθνικοι ποτε τους δεν αμφισβητησαν την υπαρξη του Χριστου αλλα δεν συμφωνουσαν με την διδασκαλια του.

εαν υπηρχε και η παραμικρη πιθανοτητα ο Χριστος να μην ειναι ιστορικο προσωπο αυτοι θα ηταν οι πρωτοι που θα το σχολιαζαν και εσυ σιγουρα η τελευταια
    ελπιζω να μην μπερδευτηκες με την λεξη εθνικοι

Senior Member
    Συσπειρωθηκαν βλεπω οι θεουσες/σοι!
    Για μενα οι οργανωμενες θρησκειες ειναι ο καρκινος της κοινωνιας.Η πιστη ειναι κατι προσωπικο.Κανεις δεν ξερει τι παιζει και αν υπαρχει καποια ανωτερη δυναμη.Γι αυτο αποφευγω μεταφυσικες και θεολογικες συζητησεις.
    Στην καλυτερη των περιπτωσεων επιλεγει μετα απο σκεψη τι θελει να πιστεψει.
    Στην ελληνικη κοινωνια δεν ειναι πολυ τυχερος,αφου η Εκκλησια Α.Ε. και η δεξια παραδοση εχουν απλωσει τα πλοκαμια τους να για να μας στραγγαλισουν.
    Η εκκλησια εχει συνεχεια,οπως και το κρατος και βαδιζουν χερι χερι.Στηριζει οποιον την βολευει και εξυπηρετει τους σκοπους της και κανει δουλιτσες μαζι του.Εχει πλεον δικο της ακροδεξιο κομμα στη βουλη.Η εκκλησια ψεκαζε συνομωσιες για τον κοβιντ και τα εμβολια την ωρα που δεκαδες χιλιαδες ανθρωποι πεθαιναν εκτος ΜΕΘ.Εβγαζε κηρυγματα μισους για το γαμο και την τεκνοθεσια των ομοφυλλων ζευγαριων,αποπροσανατολιζ� �ντας τον κοσμακη απο τη συγκαλυψη του εγκληματος των Τεμπων,παρακινωντας στο τελος τους συγγενεις σε βουβο πενθος.Μιλανε για αγαπη οποτε θελουν να φιμωσουν το ποιμνιο και για εξεγερση και πογκρομ οταν φοβουνται οτι θα ακουμπησεις τα συμφεροντα τους.Ειναι ετοιμη να συμμαχησει με τον οποιοδηποτε για να διατηρησει την εξουσια της και να αυξησει την επιρροη και την περιουσια της.
    Μας τα καναν τσουρεκια με το μακεδονικο που ηταν τελειωμενη υποθεση απο το 90.Με τις ταυτοτητες και τα τσιπακια θελουν να ασχολειστε ενω ο κοσμακης καιγεται και πλημμυριζει.
    Κηρυγματα για αγαπη ενω στις ταξεις τις βρισκουν καταφυγιο παιδοφιλοι,νταβαδες και ναζι δολοφονοι.
    Δεν ειδα να ανοιγει κανενα παγκαρι για το δημοσιο χρεος,που πηγε ο πατριωτισμος τους τοτε?Το ποιμνιο τοτε δε μιλουσε?Δεν τη βοηθησε ο Θεος την Ελλαδα,επειδη ειμαστε αμαρτωλοι.
    Αν καποιοι θελετε να προβαλλετε ως αξιες το Πατρις,θρησκει,οικογενεια επειδη αυτο σας μαθανε,να βρασετε μονοι σας στην κολαση σας.
    Στα τελευταια χιτ ειναι η απαντηση της προεδρου του φεστιβαλ ντοκυμαντερ,στην επιστολη του μητροπολιτη Φιλοθεου που παρακαλουσε να λογοκριθει η αφισα μιας ταινιας που σκανδαλιζε τους πιστους.
    Απολαυστε..https://thepressproject.gr/thessalon...liti-filotheo/

Marilou
    Guest
    Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να πιστεύει κανείς για να έχει πνευματικότητα. Το πνεύμα είναι το αποτέλεσμα της ύλης (ανθρώπινος εγκέφαλος). Άλλα επιχειρήματα;
    Στις αλλες κομβικες ερωτησεις μου ομως σε βλεπω να αποφευγεις να τις απαντησεις γιατι αραγε ;

Εκει ελα να μιλησουμε για επιχηρρηματα και οχι επιλεκτικα

Senior Member
    Λολ, το διάβασα κι αυτό. Θεωρείς τις ερωτήσεις σου κομβικές.
    Εγώ τις θεωρώ ανάξιες ως επιχειρήματα και δεν τις απαντώ.
    Κομβικά επιχειρήματα είναι αυτά που χρήζουν διερεύνησης.
    Επίσης, εάν το "επιχηρρήματα" δεν ήταν γραμμένο έτσι, θα του έδινα
    και μεγαλύτερη σημασία. Το γεγονός ότι ένας άνθρωπος πάσχει από δυσλεξία
    δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να βρει online διορθωτή αλλά πρέπει οι άλλοι να
    σκέφτονται τρία λεπτά τι σημαίνει άραγε η κάθε λέξη. Επίσης σημαίνει ότι
    δε σέβεται τόσο το χρόνο των συνομιλητών του ώστε να διορθώσει το γραπτό του, ώστε να το κάνει ικανό προς ανάγνωση και όχι ένα κείμενο που θέλει μεταφραστή πρώτα.
    Καλημέρα ανίερη, ντόμπρα, ορθολογική και άθεη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by sumac View Post
    Συσπειρωθηκαν βλεπω οι θεουσες/σοι!
    Για μενα οι οργανωμενες θρησκειες ειναι ο καρκινος της κοινωνιας.Η πιστη ειναι κατι προσωπικο.Κανεις δεν ξερει τι παιζει και αν υπαρχει καποια ανωτερη δυναμη.Γι αυτο αποφευγω μεταφυσικες και θεολογικες συζητησεις.
    Στην καλυτερη των περιπτωσεων επιλεγει μετα απο σκεψη τι θελει να πιστεψει.
    Στην ελληνικη κοινωνια δεν ειναι πολυ τυχερος,αφου η Εκκλησια Α.Ε. και η δεξια παραδοση εχουν απλωσει τα πλοκαμια τους να για να μας στραγγαλισουν.
    Η εκκλησια εχει συνεχεια,οπως και το κρατος και βαδιζουν χερι χερι.Στηριζει οποιον την βολευει και εξυπηρετει τους σκοπους της και κανει δουλιτσες μαζι του.Εχει πλεον δικο της ακροδεξιο κομμα στη βουλη.Η εκκλησια ψεκαζε συνομωσιες για τον κοβιντ και τα εμβολια την ωρα που δεκαδες χιλιαδες ανθρωποι πεθαιναν εκτος ΜΕΘ.Εβγαζε κηρυγματα μισους για το γαμο και την τεκνοθεσια των ομοφυλλων ζευγαριων,αποπροσανατολιζ� �ντας τον κοσμακη απο τη συγκαλυψη του εγκληματος των Τεμπων,παρακινωντας στο τελος τους συγγενεις σε βουβο πενθος.Μιλανε για αγαπη οποτε θελουν να φιμωσουν το ποιμνιο και για εξεγερση και πογκρομ οταν φοβουνται οτι θα ακουμπησεις τα συμφεροντα τους.Ειναι ετοιμη να συμμαχησει με τον οποιοδηποτε για να διατηρησει την εξουσια της και να αυξησει την επιρροη και την περιουσια της.
    Μας τα καναν τσουρεκια με το μακεδονικο που ηταν τελειωμενη υποθεση απο το 90.Με τις ταυτοτητες και τα τσιπακια θελουν να ασχολειστε ενω ο κοσμακης καιγεται και πλημμυριζει.
    Κηρυγματα για αγαπη ενω στις ταξεις τις βρισκουν καταφυγιο παιδοφιλοι,νταβαδες και ναζι δολοφονοι.
    Δεν ειδα να ανοιγει κανενα παγκαρι για το δημοσιο χρεος,που πηγε ο πατριωτισμος τους τοτε?Το ποιμνιο τοτε δε μιλουσε?Δεν τη βοηθησε ο Θεος την Ελλαδα,επειδη ειμαστε αμαρτωλοι.
    Αν καποιοι θελετε να προβαλλετε ως αξιες το Πατρις,θρησκει,οικογενεια επειδη αυτο σας μαθανε,να βρασετε μονοι σας στην κολαση σας.
    Στα τελευταια χιτ ειναι η απαντηση της προεδρου του φεστιβαλ ντοκυμαντερ,στην επιστολη του μητροπολιτη Φιλοθεου που παρακαλουσε να λογοκριθει η αφισα μιας ταινιας που σκανδαλιζε τους πιστους.
    Απολαυστε..https://thepressproject.gr/thessalon...liti-filotheo/
    Γιατί, εσείς το ίδιο δεν κάνετε; Δεν συσπειρώνεστε; Δεν πάει έτσι, δύο μέτρα και δύο σταθμά...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Pinkrose17 View Post
    Χεστηκαμε για σένα και για τον τόμορελλο.Ο διαχειριστής να κοιτάξει στην πλειοψηφία ότι οι περισσότεροι είναι αρνητικοί σε όσα λέει ο θεματοθετης και αλλά 2-3 νούμερα και να μην διαγραφεί τα δικά μου σχόλια!!Σε κάθε σοβαρό φορουμ απαγορεύεται να ανοίγεται θέμα θρησκευτικού περιεχομενου(για ευνόητους λόγου).
    Pinkrose, δεν ξέρω αν απαγορεύεται ν' ανοίγεται θέμα θρησκευτικού περιεχομένου αλλά σίγουρα απαγορεύεται να βρίζουμε, γι' αυτό σβήστηκαν και τα δικά σου μηνύματα εκτός από του Tommorello... Το γράφει στους κανόνες του φόρουμ που κάνεις αποδοχή όταν εγγράφεσαι...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Pinkrose17 View Post
    Σε κάθε σοβαρό φόρουμ απαγορεύεται να υπάρχουν φασίστες σαν εσένα πχ που θέλουν να φιμώνουν θρεντς. Δηλαδή εσύ δεν θα υπήρχες κανονικά.
    Αυτό το τελευταίο από εμένα και σταματήστε παιδιά γιατί θα του κλειδώσουν το θέμα στο τέλος και θα φταίμε εμείς.

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Σε κάθε σοβαρό φόρουμ απαγορεύεται να υπάρχουν φασίστες σαν εσένα πχ που θέλουν να φιμώνουν θρεντς. Δηλαδή εσύ δεν θα υπήρχες κανονικά.
    Αυτό το τελευταίο από εμένα και σταματήστε παιδιά γιατί θα του κλειδώσουν το θέμα στο τέλος και θα φταίμε εμείς.
    Αυτο δεν σου ειπε και η ιδια;

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Αυτο δεν σου ειπε και η ιδια;
    Η Ίδια δεν μου είπε τίποτα γιατί γράφει στον γάμο του καραγκιόζη ως συνήθως.

Marilou
    Guest
    Λολ, το διάβασα κι αυτό. Θεωρείς τις ερωτήσεις σου κομβικές.
    Εγώ τις θεωρώ ανάξιες ως επιχειρήματα και δεν τις απαντώ.
    Κομβικά επιχειρήματα είναι αυτά που χρήζουν διερεύνησης.
    Επίσης, εάν το "επιχηρρήματα" δεν ήταν γραμμένο έτσι, θα του έδινα
    και μεγαλύτερη σημασία. Το γεγονός ότι ένας άνθρωπος πάσχει από δυσλεξία
    δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να βρει online διορθωτή αλλά πρέπει οι άλλοι να
    σκέφτονται τρία λεπτά τι σημαίνει άραγε η κάθε λέξη. Επίσης σημαίνει ότι
    δε σέβεται τόσο το χρόνο των συνομιλητών του ώστε να διορθώσει το γραπτό του, ώστε να το κάνει ικανό προς ανάγνωση και όχι ένα κείμενο που θέλει μεταφραστή πρώτα.
    Καλημέρα ανίερη, ντόμπρα, ορθολογική και άθεη.

Τα επιχΗΡΡΗΜΑΤΑ μου σταματουν εκει που η ιδια η ζωη μου αποδεικνυει και εμενα ποσο σημαντικο ειναι να ειμαι η θεουσα της διπλανης πορτας ωστε να μην ελκω προσωπικοτητες σαν και εσενα .
    θα συνεχιζω να ζω μην ανυσηχεις εσυ να δουμε αν σου κλεισουν την κάνουλα να διοχευτευεις την τοξικοτητα σου εδω μεσα πως θα επιβιωσεις .

καλη συνεχεια τιμη μου να πορευομαι με τα ελαττωματα μου και μαλιστα να τα υποστηριζω και να τα κανω και σημαια !

και μην ξεχνας σε φορουμ αυτοβοηθειας εισαι γιατι σε αλλα θεματα σκιζεις τα ιμάτια σου για τα δικα μου θεματα και οχι για τα δικα σου σχολια που μονο στην αυτοβοηθεια δεν συμβαλουν ...εδω πρεπει να υπαρχει εποπτια απο την διαχειριση θα πως εγω βαση φορουμ και νομοθεσιας πρι διαδικτυακού μπουλινγκ

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    HarleyQuinn συγνώμη, δεν ξέρω αν έχεις καταλάβει πως ανήκεις στα μέλη που συμπαθώ αλλά εδώ διαφωνώ... Αυτός με το που μπήκε στο φόρουμ ξεκίνησε να επιτίθεται σε όσους πιστεύουν, γιατί πρέπει να φιμωθούν τα μέλη που πιστεύουν δηλαδή; Για να μην αναφέρω ότι εδώ μπαίνουν άτομα με προβλήματα που ίσως να παίρνουν δύναμη από την πίστη τους με ποιο δικαίωμα τους επιτίθονται; Αυτό και τέλος κι από μένα γιατί βαρέθηκα την αδικία! Αυτοί να λένε ότι θέλουν κι εμείς να μην μπορούμε να τους αντικρούσουμε... Για 'μενα κι αυτό φασισμός είναι!

Senior Member
    "Σκληρό, ανεπεξέργαστο, ανόθευτο Θρησκατέν υψηλών οκτανίων"
    Richard Dawkins

Page 49 of 88 FirstFirst ... 39474849505159 ... LastLast