Entact
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10

Thread: Entact

Senior Member

Entact

Έχει πάρει κανείς entact και αν σε ποσο καιρό νιώθατε καλύτερα και πως επιδράσε σε εσάς και τι παρενέργειες είχατε

Junior Member
    Καλησπερα εγω παιρνω εντακτ και ειμαι στους 3 μηνες τωρα ακριβως! 5mg την πρωτη βδομαδα και απο τοτε το χουμε κρατησει σταθερα στα 10. Παρενεργειες δεν ειχα καθολου διοτι ειναι αρκετα ηπιο. Μετα το μηνα ειναι ηδη εμφανης η διαφορα, αλλα θελει υπομονη και αρκετους μηνες να φτασεις στο πικ σου... Αυτη τη στιγμη παντως νιωθω να αναπνεω ξανα,ειμαι παρα πολυ καλα θα ελεγα και κανω τις δραστηριοτητες μου με ανεση!

Senior Member
    Εγώ είπα γιατι εγώ με σωματοποιηση του άγχους είμαι ξεκίνησα κατευθείαν με τον 20mg και είχα αρκετές παρενέργειες και όλα αυτά ήταν και λόφο άγχους αλλά μετά από σχεδόν ένα μήνα που το παίρνω εδώ δει μεγάλη διαφορά απλώς ρωτησα αν έχει κάποιος κάποια ανάλογη εμπειρία με το φάρμακο

Junior Member
    Που να φτασεις και στο 3μηνο... θα ειναι ακομα μεγαλυτερη η βελτιωση ✌

Senior Member
    Εσύ για πιο λόγο το ξεκίνησες αν επιτρέπεται??

Junior Member
    Περασα πολλους μηνες πιεσης και αγχους, οποτε συσσωρευτηκε και αρχισε να μου βγαζει ψυχοσωματικα δλδ ζαλαδες, τασεις λιποθυμιας, θολουρα στα ματια και ομιχλη εγκεφαλου... Δημιουργηθηκαν σιγα σιγα φοβιες οποτε απευθυνθηκα σε ψυχιατρο, μου ειπε οτι εχω αγχωδη διαταραχη και ξεκινησαμε εντακτ... Απλα θελει και ψυχαναλυση παραλληλα και πολλη δουλεια και απο μονος σ με τον εαυτο σ ωστε να βρισκεις και τις πηγες του αγχους και να τ λυνεις σιγα σιγα

Senior Member
    Σε νοιωθο απίστευτα από 11 χρόνων αγχώνομαι απίστευτα λόγο κάποιων οικογενειακων καταστάσεων και τώρα που ειμαι 18 άρχισε να με χτυπάει και εμένα έτσι και συν του ότι ο αδερφός μου έχει κάποιο είδος αναπηρίας φοβόμουν μην μείνω ανάπηρος και σωματοπισα τον φόβο της σκπ αλλά σιγά σιγά το ξεπερνάω ( σόρυ για τον μονόλογο απλά θέλω να βγάζω στους άλλους τα εσώψυχα μου γιατί αν τα κρατάω μέσαου θα καταλήξω τρελός)

Junior Member
    Ευτυχως που υπαρχει το φορουμ και λεμε τις εμπειριες μας, οι οποιες ειναι και κοινες σε πολλες περιπτωσεις και καταλαβαινομαστε

Senior Member
    Αυτό ακριβώς γιατί πλέον έχω βαρεθεί και κουράσει τους φίλους μου με όλα αυτά και βρίσκω κτ σαν μέσω διαφυγής

Senior Member
    ειναι ποιο αντ/κο σου ' παει ' μπορει αυτο, μπορει το σεροπραμ , μπορει αλλα.................