Results 1 to 15 of 20
Thread: ΣΤΑ ΧΑΜΕΝΑ...
-
05-02-2022, 09:55 #1
ΣΤΑ ΧΑΜΕΝΑ...
Παιδιά χρειάζομαι τη συμβουλή σας..
Επειδή έχω αναφερθεί κι άλλες φορές για τη φάση μου, θα πω περιληπτικά πως ήμουν με έναν άνθρωπο 5 μήνες που ήταν μια ζέστη, μια κρύο.
Νευριαζε με το παραμικρό, δεν εξέφραζε τα συναισθήματα της και γενικά κάναμε πολλές παύσεις και μετέπειτα τα ξαναβρισκαμε ( με δική της προτροπή και τα δύο).
Είμαστε σε καλό φεγγάρι σχετικά το διάστημα των εορτών, ώσπου σε κάποια φάση κολλάει Κορονοϊο.
Στέκομαι συνειδητά στο πλευρό της, της παρέχω τα πάντα, μαγειρευα, καθάριζα, τη φρόντιζα, ώσπου αφού ήμασταν και οι δύο σε καραντίνα ( εγώ δεν κόλλησα ποτέ), γυρνάει και μου λέει ένα πρωί πως θα πιάσουμε χολέρα τόσο κοντά που είμαστε κλπ κλπ. Τα 2 προηγούμενα βράδια παίχτηκε τηλεφώνημα από πρώην, είδα και τις προηγούμενες ημέρες 2 περίεργα μηνυνατα στο τηλέφωνο της και όταν ζήτησα εξηγήσεις μου τα μπαλωσε, κάτι που δνε πίστεψα ποτέ.
Αφού περάσανε 2 ημέρες πηγαίνω ξαφνικά από το σπίτι της μέσ το κρύο και τη βροχή να τη δω και με διώχνει μου λέει πως δε θέλει παρέα και να γυρίσω σπίτι.
Κάναμε 10 ημέρες να μιλήσουμε, την πετυχαίνω τυχαία σε ένα καφέ και μου λέει γιατί δε μιλάμε και γτ θύμωσα μαζί της.
Προσπαθώ για μια ακόμη φορά να επικοινωνήσω μαζί της, πάμε μια βόλτα με το αυτοκίνητο και πάω να την αγγαλιασω σε κάποια φάση και μου λέει "ψείρες θα κολλήσουμε, έλεος" και την αφήνω, την πάω σπίτι μου λέει θα τα πούμε και δεν ξαναμιλησαμε ποτέ.
Έχουν περάσει 10 ημέρες από τότε, ξεφυσαω κάθε τρεις και λίγο, έχω ένα βάρος στο θώρακα, οπότε τη βλέπω με πιάνει ένα σφίξιμο στο στομάχι και γενικά δεν μπορώ να συγκεντρωθω και να κοιμηθώ σωστά.
Αυτή τη φορά ήταν οριστικό το αντίο, σκέφτομαι πως βγαίνει με άλλον ( έχω υποψίες) και τρελαίνομαι, είμαι να σκάσω. Τι θα κάνατε στη θέση μου;
- 05-02-2022, 10:11 #2
Φιλε καλημέρα.
Θά έκανα υπομονή κάποιες μέρες μέχρι νά μήν τή σκεφτομαι τόσο καί σιγά σιγά θά καταλάβαινα.. ότι πολύ καλά έκανα. Δεν θά της ξανά έστελνα δεν θά τής μίλαγα καν αν τήν εβλεπα έξω. Μη σου πω θά έκανα πως δεν τήν ξέρω κιόλας.
Δεν μας νοιάζει αν έχει ή αν δεν έχει άλλον, πολύ πιθανόν.
Αλλά σε γενικές γραμμές η συμπεριφορά τής ήταν ο, τί να ναι.
05-02-2022, 10:49 #3
Βρες άλλη.Να κάνεις σχέσεις να περνάς καλά.Οχι να σου σπάνε τα νεύρα.Σπασμενα νεύρα έχουμε και μόνοι μας.Καποιον να μας ηρεμεί ψάχνουμε όχι κάποιον να μας αποτρελλανει.
05-02-2022, 14:31 #4
05-02-2022, 14:37 #5
Προχωρα παρακάτω.Η τύπισσα ειναι αλλού.
Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..
07-02-2022, 07:20 #6
Αυτές οι σχέσεις είναι τοξικές και αρρωστημενες και ουδέποτε βγάζουν πουθενά.
Τσάμπα ταλαιπωριεσαι.
07-02-2022, 17:52 #7
Καλησπέρα φίλε μου ladybird12. Αυτό ακριβώς κάνω.. Δεν υπάρχει περίπτωση να επιδιώξω επικοινωνία ξανά μαζί της. Την ερωτεύτηκαν τα μάτια μου και όχι η ψυχή μου. Απορώ πως άντεχα τόσο καιρό.. Μου λείπει αυτό το συναίσθημα που ένιωσα για εκείνη, κάτι πολύ σπάνιο για τα δικά μου δεδομένα. Νιώθω θυμό και μάλιστα αρκετό για την ώρα...
07-02-2022, 17:54 #8
Nicolina μου με αυτό το σκεπτικό πορεύομαι από δω και στο εξής. Ήμουν τόσο καλός μαζί της και δε μου άξιζε η συμπεριφορά της. Το παραδέχομαι αλλά μένω κολλημένος σε μικρές και ωραίες στιγμές που φυσικά και υπήρξαν. Την βλέπω στο δρόμο κάποιες φορές και τρελαίνομαι μέσα μου, δε θέλω να πιστέψω πως δεν θα την ξανακουμπησω, αλλά το πολεμάω..
07-02-2022, 17:56 #9
Remedy αρνούμαι να το αποδεχτώ μέχρι να το δω με τα ίδια μου τα μάτια, παρόλα αυτά έχεις απόλυτο δίκαιο σε ότι μου λες και εδώ και στα προηγούμενα ποστ μου είχα βάλει και σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου...
08-02-2022, 10:12 #10
09-02-2022, 10:10 #11
Αγαπητέ θεματοθέτη,
είναι σύνηθες να κολλάμε και να καψουρευόμαστε άτομα που μεν μας αρέσουν αλλά ταυτόχρονα μας δυσκολεύουν, (πότε κρύο, πότε ζέστη) ή άτομα που μας φτύνουν.
Αυτή η καψούρα δεν είναι η υγιής καψούρα ούτε πάντα αληθινή 100%. Σου έχει κάνει ήδη αρκετά για να ξενερώσεις στην πραγματικότητα. Αυτή η καψούρα πέρα από έλξη κρύβει και εγωισμό, πρόκληση κλπ.
τι να κάνεις με μια κοπέλα που δεν εμμπιστεύεσαι, που δεν φέρεται ωραία πολλές φορές και σε απορρίπτει. Για το τώρα μια χαρά είναι αλλά σε βάθος χρόνου είναι μια σχέση κουτσή.
15-02-2022, 09:28 #12
Αλανακο μου περνάω παρόμοια φάση όπως θα δεις και σε άλλο τοπικ που άνοιξα. Εμένα μάλιστα με πέρασε για επικίνδυνο και ήταν και άτομο που το είχα στη δουλειά όποτε το ήξερα καιρό σχετικά για να πιστεύει τετοια πράγματα.
Η τυπισα ξεκάθαρα δεν σε θέλει. Η κατι την χάλασε άσχημα μαζί σου. Έκανες κατι που νομίζεις ότι απομακρύνθηκε; Πιθανόν να βγαίνει η να θέλει άλλον αλλά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Κι εγώ θα θελα να ξέρω για τη δικιά μου περίπτωση.
Συμβουλή μου..Τώρα είναι λες και πέθανε καποιο δικο σου άτομο. Πενθείς και δεν έχεις κίνητρο. . Ξέρω αυτό το αίσθημα του κόμπου στο θώρακα καλά. Προσπάθησε να βγαίνεις με φίλους, πιες και λίγο παραπάνω, νιώσε λίγο πιτσιρικάς αν με καταλαβαίνεις και γενικά γράψτα και λίγο στα …. Καταλαβαινόμαστε. Δεν υπάρχει πιο δύσκολο πράγμα από την ερωτική απογοήτευση. Μπορεί να οδηγήσει σε επικίνδυνες καταστάσεις. Και να θυμάσαι π τροχός γυρίζει. Ίσως σώθηκες από χειρότερες καταστάσεις.
25-02-2022, 15:24 #13
Mr Natural.
ΜΕ έπιασε πάλι κάτι εδώ και 3 ημέρες και είμαι στεναχωρημενος. Νιώθω πως μ έλειψε αλλά δεν κάνω κίνηση να στείλω μήνυμα ή να πάρω τηλέφωνο. Μακάρι όλα να γίνανε για καλό και μακάρι να είναι ρόδα και να γυρίζει όπως λες γιατί είμαι να σκάσω!!
01-03-2022, 23:14 #14
Κι εμένα με πιάνει αυτο συχνά τελευταία. Μη σου πω όσο περνάει νιώθω ακόμα πιο έντονη την απουσία της.Εμένα με έχει μπλοκάρει και δεν έχω καν νέα της. Αλλά κρατιέμαι να μην στείλω η πάρω τηλεφωνο, γιατί λογικά θα πέσω κι άλλο ψυχολογικά. Δεν θελω να ακούσω πάλι να μου κάνει κριτική και να μου φέρεται σα σκουπίδι. Ήδη εξαιτίας αυτής της κατάστασης άρχισα τσιγάρο μετά από 9 χρόνια. Η συμβουλή μου κ σε σένα είναι να προσπαθείς συνέχεια να τη ξεχάσεις αφού αποδεχτείς ότι την έχασες. Είναι πολύ άσχημη κατάσταση ολο αυτό αλλά ίσως με το χρόνο το περάσουμε δε ξέρω.
02-03-2022, 10:09 #15
Mr Natural, εγώ χαλιέμαι όσο σκέφτομαι πως έχει άλλον... Έχω βάσιμες υποψίες γι αυτό και έχω φαγωθεί να μάθω. Αυτό θα με κάνει να την ξεπεράσω γρηγορότερα θεωρώ. Με στεναχωρεί αφάνταστα επίσης πως εγώ καιγομαι μέσα μου για εκείνη, eνω εγώ για εκείνη δεν υπάρχω πουθενά..
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....