Results 16 to 20 of 20
Thread: ΣΤΑ ΧΑΜΕΝΑ...
-
02-03-2022, 13:51 #16
μα δεν εχετε σχεση...
οταν αντιλαμβανεσαι οτι για εκεινην δεν υπαρχεις οπως λες, δλδ δεν δειχνει να σε επιθυμει καν, το να σε νοιαζει αν εχει αλλον, ειναι εγωισμος και μονο. αυτο που θα επρεπε να σε ενδιαφερει, ειναι πρωτα αν σε επιθυμει, ολα τα αλλα ειναι ασχετα και λεπτομερειες σε τετοια φαση..
- 02-03-2022, 13:59 #17
Τα ίδια πιστευω κι εγώ για τη δίκη μου περίπτωση. Αλλά ίσως πρέπει να καταλάβουμε ότι κάποια ατομα έχουν αλλά στάνταρ και κριτήρια στη ζωή τους και ίσως δεν χωράμε σε αυτά. Κάποια αλλά ίσως μας χρησιμοποιούνε μέχρι ένα σημείο και μετά με τη πρώτη στραβή ξεχνάνε όλα τα καλά και μας διώχνουν απ τη ζωή τους. Η μαγκιά σε όλο αυτό είναι να πας παρακάτω. Είναι πολύ δύσκολο να το κάνουμε πράξη αλλά πρέπει να το κάνουμε. Η ζωή δεν είναι ταινία και ρομαντισμοί. Κάνε την αυτοκριτική σου και προχωρά. Προσωπικά έχω πει στον εαυτό μου ότι καμία γυναίκα δεν αξίζει από εδώ και πέρα τη προσοχη μου αν δεν προσπαθήσει να την κερδίσει η ίδια. Χωρίς κρύο ζέστη συμπεριφορά.Και για τη κοπέλα που έβγαινα δεν υπάρχω πουθενά; Μακάρι να πάρει οτι της αναλογεί σε αυτή τη ζωή και τίποτα περισσότερο. Το ίδιο προσπάθησε κ εσυ. Αυτες χάνουν μακροπρόθεσμα. Ίσως μας κάνουν σκληρότερους αυτές οι καταστάσεις.
ΥΓ: Το να στείλεις εκ νέου ειναι δελεαστικό. Είναι όμως και απόλυτα καταστροφικό. Υπομονή.
02-03-2022, 14:27 #18
MrNatural δεν υπάρχει περίπτωση να στείλω μήνυμα. Εγώ ήμουν καθόλα σωστός απέναντι της και ειλικρινής. Εκείνη το αντίθετο.. Έχω τρελαθεί αλλά πιστεύω θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου και θα προχωρήσω παρακάτω.. Ο χαζός βλέπω πως καλοπερναει εκείνη και με χαλάει.. Δεν ξέρω το γιατί. Πριν 3 εβδομάδες τη συνάντησα τυχαία στο δρόμο και με χαιρέτισε απαξιωτικά. Ζηλεύω γιατί σκέφτομαι πως βγαίνει με έναν τύπο που στο παρελθόν, με απασχόλησε έντονα σε μια προηγούμενη μου σχέση.. Να σου κάνω μια ερώτηση...;
Ανέβασε μία φωτογραφία ή τύπισσα στο ig της. Της έκανε καρδούλα αυτός και μετά από μισή ώρα την έβγαλε. Αυτή από τις αρχές του Φλεβάρη που γίνανε "φίλοι", του κάνει σε όλες τις φώτο που έχει ανεβάσει. Τι συμπέρασμα βγάζεις;;
02-03-2022, 14:29 #19
Remedy είναι εγωισμός και το αναγνωρίζω. Με πονάει που εκείνη προχωράει κι εγώ μένω πίσω. Προσπαθώ να προχωρήσω τη ζωή μου με ωραίες κοπέλες και καλές και δυστυχώς κάθε φορά που πάω να κάνω κάτι μετά το μετανιώνω γιατί σκέφτομαι την πρώην.
Το αν με επιθυμεί, δεν το γνωρίζω... Αυτό που ξέρω είναι πως κάθε φορά που με βλέπει κάνει πως δεν υπάρχω στον ορίζοντα.
02-03-2022, 15:16 #20
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία