Results 16 to 25 of 25
Thread: Sos θα χάσω το μυαλό μου???
-
09-02-2022, 13:26 #16MarilouGuest
Σε καποιες περιπτωσεις υπαρχει απο παντα και απλα ενα ασχημο γεγονος να ειναι αρκετο να την βγαλει στην επιφανεια ..
Πολλοι ανθρωποι εχουν καταθλιπτικα συπτωματα αλλα οι ρυθμοι της ζωης τους δεν τους αφεινουν να την συνειδητοποιησουν και να τους παρασύρει ο τρομος ολου αυτου ..
Η αδρανεια ,ο θανατος ,η ερωτικη απογοητεση,η απαξιωση απο γονεις ή φιλους ειναι καμια φορα αρκετα να βγαλουν στην επιφανεια ολο αυτο και να σε κανει να αναρωτιςσαι τι και πως ..
Κανεις δεν εχει τις ονειρικες ζωες οπως στις διαφημισεις ...ακομα και τους καλυτερους γονεις να εχουμε μπορει κατι να μας πληγωνει ...
- 09-02-2022, 14:59 #17
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Last edited by Macgyver; 09-02-2022 at 22:49.
09-02-2022, 15:20 #18MarilouGuestΜακ μάλλον δεν αντιλαμβανεσαι ότι μια άλλη εικόνα που έχει κάποιος άλλος δεν είναι ούτε λογομαχία ούτε διαφωνία...
Ειναι συζήτηση....
Αν εσυ οτι διαφωνούμε και παρουσιάζουμε επιχειρήματα το βλέπεις σαν λογομαχία μπορείς να αντιληφθείς γιατί αποφεύγω να σου απαντάω..
Ειναι κουραστικό πλέον εδώ μέσα πραγματικά όλο αυτό με εσάς που δεν δέχεστε ότι κάποιοι μπορεί να έχουν λάβει βοήθεια, να τα έχουν καταφέρει και μετανιωνω καθε φορά που λέω θα δώσω ευκαιρία για συζήτηση αλλά πάντα το πάτε αλλού..
Έλα καλή συνέχεια...Αντίληψη σε παρακαλώ πολύ στα λεγόμενα του άλλου ...
09-02-2022, 22:42 #19
οκ. μαριλου, δεν εχω πια διαθεση για λογομαχιες .......οτι πεις ......ασπρο θα πω μαυρο θα πεις , το ξερω , εισαι εριστικη....
Last edited by Macgyver; 10-02-2022 at 05:21.
10-02-2022, 10:27 #20MarilouGuestOχι Αγγελε μου δεν ειμαι εριστική και καλο θα ηταν να μην σβηνεις ή αλλάζεις τα σχολια σου οταν καταλαβαινεις οτι εσυ δημιουργεις παντα τα θεματα ...
Απλα σε πειραζει εσενα και πολλους αλλους εδω μεσα να βλεπετε να γραφει ενας ανθρωπος ο οποιος παρ ολο οτι περασε πολυ δυσκολα τα εχει καταφερει και ειναι εδω να δωσει ελπιδα και σε αλλους οτι μπορουνε, ενω εσυ μονιμως μοιραζεις απαισιοδοξια γιατι δεν λειτουργησε ουτε η ψυχοθεραπεια ουτε τα χαπια μαλλον ..
Δεν ειναι ομως ετσι ...αντιλαμβανομαι οτι ειναι δυσκοκο για εσας,το σημεριζομαι μεχρι ενα σημειο ομως ....αν δεν μπορειτε καλυτερα να μην συμμετεχετε ..
Εγω θα ειμαι εδω οσο μπορω πλεον χρονικα για να δινω ΜΟΝΟ αισιοδοξια και δυναμη σε οσους ηταν σαν και εμενα και να ξερουν οτι οπως τα καταφερα εγω μπορουν και εκεινοι ..ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝΕ
Για εμενα οι ψυχολογοι κανουν ενα θεαρεστο εργο ,οσοι τους εμπιστευονται και εχουν θεληση να δουλεψουν μαζι τους ,να αλλαξουν δηλαδη την ζωη που δεν τους αρεσει ,να γνωρισουν κοσμο και κυριως να γνωρισουν ανθρωπους που να τους αγαπανε και να τους δινουν ερωτα που ειναι το καλυτερο φαρμακο για εμενα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ !
Αν λοιπον εσυ δεν μπορεις να το κανεις αυτο ειναι σεβαστο απο εμενα, αλλα σεβασου και εσυ εμενα αν θελεις να συνεχισω να ΜΗΝ σε αγνοώ οπως εκανα μεχρι χθες γιατι πραγματικα εχω τοσο υπεροχη διαθεση αυτο το διαστημα , που δεν με απασχολει τιποτα και κανενας απο ολους εσας που θελετε να βγαλετε κατι αρνητικο επανω μου μονο και μονο επειδη καταφερα να γινω καλα !
Εχω την δυναμη να διαλεγω μονο εγω τους ανθρωπους που θελουν την στηριξη μου και ειμαι σιγουρη πως θα φανουν παρα πολλοι δυνατοι και θα τα καταφερουν ..
Το να μπαινεις εσυ και να χαλας μονιμως τα θεματα των ανθρωπων που ψαχνουν απεγνωσμενα μια ευκαιρια για δυναμη να προχωρησουν με την απαισιοδοξια σου δεν καταφερνεις τιποτα δυστηχως πιστεψε με !
Να εισαι καλα και ηρεμος πανω απο ολα !
Αν μπορεις να βγεις λιγο εξω, καν τω ,γνωρισε κοσμο ,δωσε αγαπη και σιγουρα θα παρεις και εσυ πολυ αγαπη γιατι υπαρχει κοσμος εκει εξω που ψαχνει κατι τετοιο ,ειναι πανάκια ο ερωτας και η αγαπη εκει εξω να το θυμασαι αυτο !
Την καλημερα μου !
10-02-2022, 12:50 #21
Last edited by Macgyver; 11-02-2022 at 05:12.
18-02-2022, 04:31 #22
Χαλάρωσε και κάνε υπομονή.τα χάπια ίσως να κάνουν και μήνα για να δεις αποτελέσματα, τουλάχιστον σε εμένα τόσο έκαναν .Μπορείς να μιλήσεις με τον γιατρό σου καλύτερα μήπως πρέπει να σου αλλάξει την αγωγή, μήπως δεν σου ταιριάζει το χάπι αυτό ..πάντως σου λέω πάλι ότι και σε εμένα αργήσανε να δράσουμε αλλά μετά κάναμε δουλειά.
18-02-2022, 14:29 #23
Ανάλογα κ με τη δόση ξεκινάς πιστεύω.
Εμενα μου την αυξάνει σταδιακά.
Ξεκίνησα με 5mg μετά με 10 mg τώρα είμαι στα 15 mg με σκοπό να αυξήσω στο 20 mg τη Τετάρτη που είναι μια συνηθισμένη δόση για το συγκεκριμένο φάρμακο.
Οπότε όταν κάποιος μου λέει βελτίωση στο μήνα η στον ενάμισι τι εννοεί ακριβώς μετά από τη κανονική δόση η από την αρχή που ξεκίνησε σταδιακά?
19-02-2022, 03:26 #24
Ναι έχεις δίκιο ίσως η δόση παίζει ρόλο.εγω ξεκίνησα με 25mg για περίπου δέκα ημέρες και μετά ξεκίνησα κανονικά των 50mg σταθερά για έξι μήνες.
22-02-2022, 00:27 #25