Results 61 to 75 of 161
-
10-07-2009, 12:19 #61
Και τελικα εχθες το βραδυ πηρα το παιδι και εφυγα απο το σπιτι να παω να μεινω στη μητερα μου!!!!!!!!!!
Αντε να δουμε που θα βγει!!!!!!!!Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
- 10-07-2009, 12:26 #62
Μπράβο μπι...έκανες τουλάχιστον ένα βήμα να του δείξεις πως δεν αστειεύεσαι...τώρα πρέπει να κάνει και εκείνος το δικό του...
10-07-2009, 12:41 #63
Originally posted by Θεοφανία
Μπράβο μπι...έκανες τουλάχιστον ένα βήμα να του δείξεις πως δεν αστειεύεσαι...τώρα πρέπει να κάνει και εκείνος το δικό του...
Το σκηνικο δεν ηταν και το καλυτερο.
Ασε που ο μπεμπης ολο μπαμπα και μπαμπα ελεγε πριν κοιμηθει και μου σπαραζε την καρδια!Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
10-07-2009, 12:47 #64
Το παιδί γιατί το παίρνεις έτσι \"φασιστικά\" αν μου επιτρέπεται αυτή η έκφραση,μαζί σου?
Να φύγεις εσύ το καταλαβαίνω, αλλά γιατί πρέπει να χάσει και το παιδί?
Σε αυτό έχετε τα ίδια δικαιώματα ακριβώς.
10-07-2009, 12:49 #65
αυτο που θα σου προτεινα,
ειναι να φροντισεις να παρεις την αδεια σου και να ηρεμησεις καλοκαιρι που ερχεται.
Μεινε χωρια απο τον αντρα σου,
και μετα το καλοκαιρι με ηρεμια το ξαναβλεπεις.
Ηδη εχετε φορτισει το κλιμα αρκετα,
για να μπορειτε να επικοινωνείτε παραγωγικα.
10-07-2009, 12:51 #66
Originally posted by Nora
Το παιδί γιατί το παίρνεις έτσι \"φασιστικά\" αν μου επιτρέπεται αυτή η έκφραση,μαζί σου?
πολυ πιθανον,
νορα σε αυτο το επιπεδο να υπαρχει συναινεση.
Βεβαιως τα δικαιωματα ειναι ιδια, σε αυτο δεν υπαρχει αντίρρηση....
10-07-2009, 12:55 #67
Κι άλλος on line!
Καλό κουράγιο μπου...
Σου σπάραζε τη καρδιά, το καταλαβαίνω....
Ομως αν έμενες και άλλο στις συνθήκες που μας έλεγες θα έχανες την υγεία σου. Και τότε θα έλεγε ο μικρός μαμά-μαμά.
Τώρα ο μικρός μπορεί να λέει μπαμπά- μπαμπά, αλλά ο μπαμπας είναι γερός δυνατός λίγα στενά πιο κάτω και φαντάζομαι δεν θα του τον στερήσεις.
Τέλος μία προσωπική άποψη. Μη μείνεις για καιρό με τη μητέρα σου. Πιστεύω δεν θα είναι καλό ούτε για σένα ούτε για το μικρό. Βρες, αν συνεχιστεί η κατάσταση, κάπου να μείνετε εσύ και το παιδί, αυτόνομα.
10-07-2009, 12:58 #68
Originally posted by Nora
Και ουτε τσακωθηκαμε, ουτε φωνες, ουτε τιποτα εχθες για να αναστατωθει. Απλα δεν ηθελα να του αφησω το παιδι πακετο, και να φυγω εγω ανετη, να περασω τη βραδια μου στη μαμα.
Ισα- ισα σημερα το πρωι τον πηρε η μαμα μου και πηγε απο εκει να δει τον μπεμπη και αν τελειωσει νωριτερα απο εμενα το μεσημερι μπορει να παει απο τη μαμα μου να τον παρει.
Δεν προκειται να κοψουμε το παιδι στα δυο για κανενα Θεο!
Ομως εαν ειναι να φυγω και αν μεινω στη μαμα μου ειναι για να βρει που εχει φταιξει, και να βαλει σε ταξη τον εαυτο του και τα παιδια του.Δεν χρειαζεται να εχουν και την ευθυνη του μπεμπη μεσα σε ολα αυτα.
Το σπιτι μας απο το σπιτι της μαμας μου απεχει λιγοτερο απο 300μτ.
Ουτε τα ρουχα μου και τα μπογαλακια μου σκοπευω να μετακομισω προς το παρον. Οτι χριεαζομαι θα πηγαινω να το παιρνω.
@Krino: Αδεια καλοκαιρινη!!! αυτη ειναι μια αλλη πονεμενη ιστορια!!! Δεν εχω αδεια αν και ποτε θα μπορεσω να παρω αδεια!
Τες πα, 100μτ απο την θαλασσα ειμαστε, τουλαχιστον κανα μπανακι με τον μπεμπουλη θα το κανουμε.Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
10-07-2009, 13:21 #69
Originally posted by nature
Κι άλλος on line!
Καλό κουράγιο μπου...
Ομως αν έμενες και άλλο στις συνθήκες που μας έλεγες θα έχανες την υγεία σου. Και τότε θα έλεγε ο μικρός μαμά-μαμά.
Τώρα ο μικρός μπορεί να λέει μπαμπά- μπαμπά, αλλά ο μπαμπας είναι γερός δυνατός λίγα στενά πιο κάτω και φαντάζομαι δεν θα του τον στερήσεις.
Τέλος μία προσωπική άποψη. Μη μείνεις για καιρό με τη μητέρα σου. Πιστεύω δεν θα είναι καλό ούτε για σένα ούτε για το μικρό. Βρες, αν συνεχιστεί η κατάσταση, κάπου να μείνετε εσύ και το παιδί, αυτόνομα.
Εχεις δικιο και για το πρωτο σκελος αλλα και για το δευτερο.
Ηδη απο πριν οταν σκεφτομουν αν θα φυγω ή οχι ηξερα οτι εαν η κατασταση παγιωθει πρεπει να μεινω οπωσδηποτε μονη μου .Δεν ειμαι και τοσο ανετη οικονομικα αλλα θα τα βγαλω περα. Αλλωστε και πριν παντρευτω ειχα φυγει απο την μητερα μου, η οποια ως χηρα, παντα θεωρουσε οτι επρεπε να παντρευτει εμενα για το υπολοιπο της ζωης της!!Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
10-07-2009, 13:32 #70
τι να πω.....
πιστευω οτι η ηρεμια ειναι προυποθεση για να σκεφτει
κανεις σοφα.
Απο κει και περα,
καλα κουραγια σε εσενα,
στο αντρα σου και στον μπεμπη....
10-07-2009, 13:51 #71
Originally posted by boubourina
Originally posted by nature
Κι άλλος on line!
Καλό κουράγιο μπου...
Εχεις δικιο και για το πρωτο σκελος αλλα και για το δευτερο.
Ηδη απο πριν οταν σκεφτομουν αν θα φυγω ή οχι ηξερα οτι εαν η κατασταση παγιωθει πρεπει να μεινω οπωσδηποτε μονη μου .Δεν ειμαι και τοσο ανετη οικονομικα αλλα θα τα βγαλω περα. Αλλωστε και πριν παντρευτω ειχα φυγει απο την μητερα μου, η οποια ως χηρα, παντα θεωρουσε οτι επρεπε να παντρευτει εμενα για το υπολοιπο της ζωης της!!
10-07-2009, 15:24 #72
Τωρα μολις τηλεφνσε ο αντρας μου στη μαμα μου εαν μπορει να παει να παρει το παιδι .
Και βεβαια του απαντησε η μαμα μου, εισαι με τα καλα σου...
Θα παω να τον παρω πιο αργα το απογευμα να τον παω τον μπεμπη θαλασσα και θα τον ξαναγυρισω στη μαμα μου.
Τι να κανω αν μου μιλησει ο αντρας μου;
Εχθες το βραδυ θεωρησε οτι κανω την τρίχα - τριχιά και οτι εγκαταλειπω το σπιτι μου!!!
Εν ολιγεις τωρα εχω βγει και φταιχτης!
Να τον αφησω λιγες μερες και να του μιλησω μετα, ή να το κινησω το θεμα και να του πω οτι κανω την απειλη μου πραγματικοτητα, οταν του ειχα πει οτι θελω να ζησουμε χωριστα για ενα διαστημα;Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
10-07-2009, 15:36 #73
Μπουμπού, πραγματικά δεν έχω χρόνο να διαβάσω ότι εγραψες, φτιάχνω τις βαλίτσες μου.
Χωρίς να ξέρω τις λεπτομέρειες, θα σου έλεγα, να εμπιστευτείς το ένστικτό σου και να μην διστάσεις να πάρεις απόσταση απο την άντρα σου, αν κρίνεις οτι κάτι τέτοιο σου επιβάλλει η κατάσταση και ο σεβασμός προς τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου.
Εύχομαι όλα να πάνε καλά.
Φιλιά.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
10-07-2009, 15:38 #74
Originally posted by weird
Μπουμπού, πραγματικά δεν έχω χρόνο να διαβάσω ότι εγραψες, φτιάχνω τις βαλίτσες μου.
Εύχομαι όλα να πάνε καλά.
Φιλιά.Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
10-07-2009, 16:03 #75
Mπουμπού που το κακό να δει ο άντρας σου το παιδί?
Και θεωρώ ότι πρέπει να έχετε μια χ επικοινωνία, τουλάχιστο όσο αφορά το παιδί
Αν κατάλαβα καλά,εσύ απλά σηκώθηκες και έφυγες με το παιδί χωρίς να του γνωστοποιήσεις τις προθέσεις σου?
Αν όχι, θα σου πρότεινα να μιλήσετε και να τον κάνεις να καταλάβει ότι σκοπεύεις να μείνεις εκτός σπιτιού για κάποιο διάστημα και να σκεφτείτε αμφότεροι.
Προφανώς αυτός νόμισε ότι πήγες για διήμερο στην μαμά σου.
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία