ΥΠΑΡΧΕΙ \"ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ\" ΔΙΑΖΥΓΙΟ; - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 11 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 161
    Senior Member
    Και τελικα εχθες το βραδυ πηρα το παιδι και εφυγα απο το σπιτι να παω να μεινω στη μητερα μου!!!!!!!!!!

Αντε να δουμε που θα βγει!!!!!!!!
    Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....

Μπράβο μπι...έκανες τουλάχιστον ένα βήμα να του δείξεις πως δεν αστειεύεσαι...τώρα πρέπει να κάνει και εκείνος το δικό του...

Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία
    Μπράβο μπι...έκανες τουλάχιστον ένα βήμα να του δείξεις πως δεν αστειεύεσαι...τώρα πρέπει να κάνει και εκείνος το δικό του...
    να\'σαι καλα Θεοφανεια μου, ειχα αναγκη να δω οτι καποιος ειναι on line και θα το δει!!

Το σκηνικο δεν ηταν και το καλυτερο.
    Ασε που ο μπεμπης ολο μπαμπα και μπαμπα ελεγε πριν κοιμηθει και μου σπαραζε την καρδια!
    Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....

Senior Member
    Το παιδί γιατί το παίρνεις έτσι \"φασιστικά\" αν μου επιτρέπεται αυτή η έκφραση,μαζί σου?

Να φύγεις εσύ το καταλαβαίνω, αλλά γιατί πρέπει να χάσει και το παιδί?

Σε αυτό έχετε τα ίδια δικαιώματα ακριβώς.

Banned
    αυτο που θα σου προτεινα,
    ειναι να φροντισεις να παρεις την αδεια σου και να ηρεμησεις καλοκαιρι που ερχεται.

Μεινε χωρια απο τον αντρα σου,
    και μετα το καλοκαιρι με ηρεμια το ξαναβλεπεις.
    Ηδη εχετε φορτισει το κλιμα αρκετα,
    για να μπορειτε να επικοινωνείτε παραγωγικα.

Banned
    Originally posted by Nora
    Το παιδί γιατί το παίρνεις έτσι \"φασιστικά\" αν μου επιτρέπεται αυτή η έκφραση,μαζί σου?

πολυ πιθανον,
    νορα σε αυτο το επιπεδο να υπαρχει συναινεση.
    Βεβαιως τα δικαιωματα ειναι ιδια, σε αυτο δεν υπαρχει αντίρρηση....

Senior Member
    Κι άλλος on line!
    Καλό κουράγιο μπου...
    Σου σπάραζε τη καρδιά, το καταλαβαίνω....
    Ομως αν έμενες και άλλο στις συνθήκες που μας έλεγες θα έχανες την υγεία σου. Και τότε θα έλεγε ο μικρός μαμά-μαμά.
    Τώρα ο μικρός μπορεί να λέει μπαμπά- μπαμπά, αλλά ο μπαμπας είναι γερός δυνατός λίγα στενά πιο κάτω και φαντάζομαι δεν θα του τον στερήσεις.
    Τέλος μία προσωπική άποψη. Μη μείνεις για καιρό με τη μητέρα σου. Πιστεύω δεν θα είναι καλό ούτε για σένα ούτε για το μικρό. Βρες, αν συνεχιστεί η κατάσταση, κάπου να μείνετε εσύ και το παιδί, αυτόνομα.

Senior Member
    Originally posted by Nora

Οχι Νορακι προς Θεου! το παιδι ειναι και των δυο μας και θελει και τους δυο μας!
    Και ουτε τσακωθηκαμε, ουτε φωνες, ουτε τιποτα εχθες για να αναστατωθει. Απλα δεν ηθελα να του αφησω το παιδι πακετο, και να φυγω εγω ανετη, να περασω τη βραδια μου στη μαμα.
    Ισα- ισα σημερα το πρωι τον πηρε η μαμα μου και πηγε απο εκει να δει τον μπεμπη και αν τελειωσει νωριτερα απο εμενα το μεσημερι μπορει να παει απο τη μαμα μου να τον παρει.
    Δεν προκειται να κοψουμε το παιδι στα δυο για κανενα Θεο!
    Ομως εαν ειναι να φυγω και αν μεινω στη μαμα μου ειναι για να βρει που εχει φταιξει, και να βαλει σε ταξη τον εαυτο του και τα παιδια του.Δεν χρειαζεται να εχουν και την ευθυνη του μπεμπη μεσα σε ολα αυτα.
    Το σπιτι μας απο το σπιτι της μαμας μου απεχει λιγοτερο απο 300μτ.
    Ουτε τα ρουχα μου και τα μπογαλακια μου σκοπευω να μετακομισω προς το παρον. Οτι χριεαζομαι θα πηγαινω να το παιρνω.
    @Krino: Αδεια καλοκαιρινη!!! αυτη ειναι μια αλλη πονεμενη ιστορια!!! Δεν εχω αδεια αν και ποτε θα μπορεσω να παρω αδεια!
    Τες πα, 100μτ απο την θαλασσα ειμαστε, τουλαχιστον κανα μπανακι με τον μπεμπουλη θα το κανουμε.

Senior Member
    Originally posted by nature
    Κι άλλος on line!
    Καλό κουράγιο μπου...
    Ομως αν έμενες και άλλο στις συνθήκες που μας έλεγες θα έχανες την υγεία σου. Και τότε θα έλεγε ο μικρός μαμά-μαμά.
    Τώρα ο μικρός μπορεί να λέει μπαμπά- μπαμπά, αλλά ο μπαμπας είναι γερός δυνατός λίγα στενά πιο κάτω και φαντάζομαι δεν θα του τον στερήσεις.
    Τέλος μία προσωπική άποψη. Μη μείνεις για καιρό με τη μητέρα σου. Πιστεύω δεν θα είναι καλό ούτε για σένα ούτε για το μικρό. Βρες, αν συνεχιστεί η κατάσταση, κάπου να μείνετε εσύ και το παιδί, αυτόνομα.
    γεια σου Νειτσουρ! (καλο γραφεται στα ελληνικα!)
    Εχεις δικιο και για το πρωτο σκελος αλλα και για το δευτερο.
    Ηδη απο πριν οταν σκεφτομουν αν θα φυγω ή οχι ηξερα οτι εαν η κατασταση παγιωθει πρεπει να μεινω οπωσδηποτε μονη μου .Δεν ειμαι και τοσο ανετη οικονομικα αλλα θα τα βγαλω περα. Αλλωστε και πριν παντρευτω ειχα φυγει απο την μητερα μου, η οποια ως χηρα, παντα θεωρουσε οτι επρεπε να παντρευτει εμενα για το υπολοιπο της ζωης της!!

Banned
    τι να πω.....
    πιστευω οτι η ηρεμια ειναι προυποθεση για να σκεφτει
    κανεις σοφα.
    Απο κει και περα,
    καλα κουραγια σε εσενα,
    στο αντρα σου και στον μπεμπη....

Senior Member
    Originally posted by boubourina
    Originally posted by nature
    Κι άλλος on line!
    Καλό κουράγιο μπου...
    γεια σου Νειτσουρ! (καλο γραφεται στα ελληνικα!)
    Εχεις δικιο και για το πρωτο σκελος αλλα και για το δευτερο.
    Ηδη απο πριν οταν σκεφτομουν αν θα φυγω ή οχι ηξερα οτι εαν η κατασταση παγιωθει πρεπει να μεινω οπωσδηποτε μονη μου .Δεν ειμαι και τοσο ανετη οικονομικα αλλα θα τα βγαλω περα. Αλλωστε και πριν παντρευτω ειχα φυγει απο την μητερα μου, η οποια ως χηρα, παντα θεωρουσε οτι επρεπε να παντρευτει εμενα για το υπολοιπο της ζωης της!!
    Σε βρίσκω πάρα πολύ σωστή! :)

Senior Member
    Τωρα μολις τηλεφνσε ο αντρας μου στη μαμα μου εαν μπορει να παει να παρει το παιδι .
    Και βεβαια του απαντησε η μαμα μου, εισαι με τα καλα σου...
    Θα παω να τον παρω πιο αργα το απογευμα να τον παω τον μπεμπη θαλασσα και θα τον ξαναγυρισω στη μαμα μου.
    Τι να κανω αν μου μιλησει ο αντρας μου;
    Εχθες το βραδυ θεωρησε οτι κανω την τρίχα - τριχιά και οτι εγκαταλειπω το σπιτι μου!!!

Εν ολιγεις τωρα εχω βγει και φταιχτης!

Να τον αφησω λιγες μερες και να του μιλησω μετα, ή να το κινησω το θεμα και να του πω οτι κανω την απειλη μου πραγματικοτητα, οταν του ειχα πει οτι θελω να ζησουμε χωριστα για ενα διαστημα;

Senior Member
    Μπουμπού, πραγματικά δεν έχω χρόνο να διαβάσω ότι εγραψες, φτιάχνω τις βαλίτσες μου.

Χωρίς να ξέρω τις λεπτομέρειες, θα σου έλεγα, να εμπιστευτείς το ένστικτό σου και να μην διστάσεις να πάρεις απόσταση απο την άντρα σου, αν κρίνεις οτι κάτι τέτοιο σου επιβάλλει η κατάσταση και ο σεβασμός προς τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου.

Εύχομαι όλα να πάνε καλά.
    Φιλιά.
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    Originally posted by weird
    Μπουμπού, πραγματικά δεν έχω χρόνο να διαβάσω ότι εγραψες, φτιάχνω τις βαλίτσες μου.

Εύχομαι όλα να πάνε καλά.
    Φιλιά.
    Καλο ταξιδι και καλα να περασεις weird!!

Senior Member
    Mπουμπού που το κακό να δει ο άντρας σου το παιδί?

Και θεωρώ ότι πρέπει να έχετε μια χ επικοινωνία, τουλάχιστο όσο αφορά το παιδί

Αν κατάλαβα καλά,εσύ απλά σηκώθηκες και έφυγες με το παιδί χωρίς να του γνωστοποιήσεις τις προθέσεις σου?

Αν όχι, θα σου πρότεινα να μιλήσετε και να τον κάνεις να καταλάβει ότι σκοπεύεις να μείνεις εκτός σπιτιού για κάποιο διάστημα και να σκεφτείτε αμφότεροι.
    Προφανώς αυτός νόμισε ότι πήγες για διήμερο στην μαμά σου.

Page 5 of 11 FirstFirst ... 34567 ... LastLast