Results 76 to 90 of 161
-
10-07-2009, 16:22 #76
Originally posted by Nora
Mπουμπού που το κακό να δει ο άντρας σου το παιδί?Ακριβως την ιδια γνωμη με εσενα εχω και εγω! Πως του ηρθε να ρωτησει απορησα! Φανταστηκε οτι δεν θα ηθελα να παρει το παιδι; Ισα ισα που οσο μεγαλωνει η αποσταση μεταξυ μας τοσο ευχομαι να μικρυνει η αποστση με τα παιδια του. Ολα του τα παιδια
Και θεωρώ ότι πρέπει να έχετε μια χ επικοινωνία, τουλάχιστο όσο αφορά το παιδί
Αν κατάλαβα καλά,εσύ απλά σηκώθηκες και έφυγες με το παιδί χωρίς να του γνωστοποιήσεις τις προθέσεις σου?
Ναι εφυγα θυμωμενη χωρις να πω λεξη. Ειχε κανει αρκετα αυτε ςτις μερες και το γεγονος οτι εφυγε να παει στην πσοδσφαιρκη ομαδα, και εχασε το ραντεβου με τον δικηγορο μας, οπου πηγα μονη μου για δικη του υποθεση + το οτι ειχα γυρισει στις 6 απο δουλεια και Σ/Μ και τον βρηκα να μην εχει ταισει τον μπεμπη για μεσημερι απο τις 3!! γιατι το ξεχασε! + το οτι ειχα ζητησει απο τον μεγαλο να γεμισει με νερο τα μπουκαλια και δεν βρηκα ουτε μια γουλια νερο + το οτι οταν του ειπα στις 7 να παμε τον μπεμπη για μπανιο βιαζοταν να παει στην ομαδα και δεν μπορουσε, αλλα τελικα εφυγε στις 9 + το οτι με αποπηρε στις 11 που του γκρινιαξα!!, το βουλωσα εβαλα 2 ρουχα στην τσαντα μου και πηρα τον μικρο και εφυγα.
Αν όχι, θα σου πρότεινα να μιλήσετε και να τον κάνεις να καταλάβει ότι σκοπεύεις να μείνεις εκτός σπιτιού για κάποιο διάστημα και να σκεφτείτε αμφότεροι.
Προφανώς αυτός νόμισε ότι πήγες για διήμερο στην μαμά σου.
Δεν το νομιζω! Αλλα τον συμφερει να πιστευει οτι απο μια κουταμαρα ειμαι τοσο επιπολαιη που εγκαταλειπω τον αντρα μου και το σπιτι μουΜα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
- 10-07-2009, 16:34 #77
E καλά δεν είναι και κακό που ο άνθρωπος ήταν ευγενής και ρώτησε αν μπορεί να περάσει να το δει
Πάντως πάλι κάνεις κινήσεις εν βρασμώ ψυχής με αποτέλεσμα να χάνεις το δίκιο σου
Προσωπικά πολύ ήρεμα, θα τον έβαζα κάτω και θα του έλεγα τα πλάνα μου και την επομένη θα τα εκτελούσα
13-07-2009, 11:43 #78
ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΨΑΧΝΕΙ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΣΗΡΙΑΛ, ΛΕΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ!!!
Περασαμε ενα περιεργο Σαββατοκυριακο, μες στην τρελη χαρα!!!Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
13-07-2009, 12:07 #79
Τι εννοείς μπου? τα ξαναβρήκατε?
13-07-2009, 12:12 #80
Originally posted by boubourina
μου.
Τι να κανω αν μου μιλησει ο αντρας μου;
Εχθες το βραδυ θεωρησε οτι κανω την τρίχα - τριχιά και οτι εγκαταλειπω το σπιτι μου!!!
Εν ολιγεις τωρα εχω βγει και φταιχτης!
Να τον αφησω λιγες μερες και να του μιλησω μετα, ή να το κινησω το θεμα και να του πω οτι κανω την απειλη μου πραγματικοτητα, οταν του ειχα πει οτι θελω να ζησουμε χωριστα για ενα διαστημα;
Η συζητηση δεν πηγε πολυ καλα.
Μου ειπε οτι δεν εχουμε να πουμε τιποτα οσο δεν γυριζω στο σπιτι. Του ειπα οτι αυτο ειναι ιδανικη λυση για εκεινον αλλα οχι για εμενα. Οτι εδω και 3 μηνες του ζηταω λυσεις και μου λεει ναι-ναι και μετα απο 2 μερες με εχει ξαναγραψει κανονικα.
Του ειπα οτι την λυση του να φυγω προσωρινα απο το σπιτι του την ειχα προτεινει και δεν την δεχτηκε, αλλα με το να μην κανει τιποτα απο το ταξιδι στη Θεσσαλονικη εδω και 1 μηνα, με εξωθησε σε αυτη τη λυση.
Εκει αρχισε να μου λεει διαφορα που με εστειλε κανονικα!
Οτι τον τελευταιο καιρο δεν μαγειρευα αρκετες φορες και ειχα παρατησει το σπιτι κλπ...
Τον ρωτησα εαν ειχε μιλησει με τα παιδια του για την αποχωρηση μου. Μου ειπε οτι το συζητησαν.
Και του λεω: οι απαντησεις που μου δινεις δεν ειναι δικες σου και μπορω να αναγνωρισω απο που προερχονται. Αυτα στα ειπε ενα 18χρονο. Εσυ που εισαι 50αρης δεν εχεις μυαλο να σκεφτεις. Τις μοναδικες μερες που δεν σας μαγειρεψα ηταν μια μερα πριν φυγω και φυσικα την Πεμπτη το βραδυ που εφυγα!!!
Εαν συνεχισεις να παιρνεις απαντησεις απο τα μικρα και να μου τις μεταφερεις αυτουσιες χωρις να τις παρνας μεσα απο τον εγκεφαλο σου τοτε εισαι αξιος της τυχης σου και εγω καλα εκανα και εφυγα.Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
13-07-2009, 12:21 #81
Αν αναγνώρισες στα λόγια του, λόγια άλλων, δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω. Τους ξέρεις καλύτερα από όλους εμάς.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω, είναι γιατί Παρασκευή βράδυ πήγες να μαγειρέψεις σε έναν άνθρωπο που έφυγες για να του αποδείξεις πως σε έχει κάνει τραίνο. Τι λόγο είχες να μαγειρέψεις σε αυτόν και τα ενήλικα παιδιά του τη δεδομένη μέρα?
13-07-2009, 12:34 #82
συνεχεια............
τελος παντων, ειπαμε ειπαμε ειπαμε..... του ειπα οτι τα βασικα ειναι να βαλει σε σειρα τα παιδια του.
Και τα δυο εχουν προβλημα συμεπριφορας γενικα. Και οσον αφορα εμενα δεν με νοιαζει εαν με θεωρουν μανα τους ή ξενη ή συγκατοικο αλλα εκεινο που ειναι ουσιαστικο ειναι να σεβονται μεσα στο ιδιο σπιτι τα ατομα που συζουν και που τους προσφερουν. Και οτι τα ατομικα δικαιωματα που με παιδαριωδη τροπο διεκδικουν επειδη εγιναν 18, δεν μπορουν να καταπατουν και να καταργουν τα δικαιαωματα τα δικα μου που ειμαι επισης ενηλικη και ανεξαρτητη.
Καλα ...........συμφωνησε εννοειται.......οπως αλλωστε παντα.............
Και μου ειπε. Εαν δεν εισαι εδω πως θα δεις εαν διορθωθηκαν τα πραγματα;
Θα το καταλαβω του ειπα.... δεν εχω παει και στο Ταμ-Τουμ, δυο σπιτια πιο κατω μενω!!!!
Φευγοντας στην πορτα τον φιλησα και μου ειπε: Δεν εκανες καλα που εφυγες.......
Και του απαντησα...... δεν εκανες καλα που με εξωθησες να φυγω. Και εφυγα!Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
13-07-2009, 12:35 #83
Originally posted by nature
Αν αναγνώρισες στα λόγια του, λόγια άλλων, δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω. Τους ξέρεις καλύτερα από όλους εμάς.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω, είναι γιατί Παρασκευή βράδυ πήγες να μαγειρέψεις σε έναν άνθρωπο που έφυγες για να του αποδείξεις πως σε έχει κάνει τραίνο. Τι λόγο είχες να μαγειρέψεις σε αυτόν και τα ενήλικα παιδιά του τη δεδομένη μέρα?
Δες και την συνεχεια.... και θα σας πω και για τις αλλες μερες..Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
13-07-2009, 13:10 #84
boubourina,
εγω πως διακρινω οτι δεν κανεις, αυτο που κατα βαθος θες?
13-07-2009, 13:31 #85
Originally posted by krino
boubourina,
εγω πως διακρινω οτι δεν κανεις, αυτο που κατα βαθος θες?
Κρινο, ψυχαναλυση θελω για να καταλβω τι θελω να κανω.
Παντως διαβαζω τα οσα σας γραφω και ντρεπομαι για λογαριασμο μου, με το ποσο ανωριμη, αδυναμη και αναποφασιστη δειχνω.
Ασε που επι 4 μερες στη μανα μου η συμβιωση ειναι ουτως ή αλλως δραματικη.
Να μην πολυλογω και για να παρετε ολοκληρη την εικονα να σας πω και την τελευταια ντροπη μου να τελειωνουμε.
Σαββατο ανταλλασαμε sms του τυπου, ειμαι μονος , εχω κανει μπανιο, κλειδια εχεις, ελα να χωθεις στο κρεββατι μου, και εχθες μετα απο ενα γαμο που πηγαμε μαζι, κομηθηκαμε μαζι και το πρωι εφυγα για τη δουλεια σαν να μην ετρεχε τιποτα, και παλι σημερα πισω στη μανα μου.
Τελικα τι; θα γινουμε παλι εραστες, αλλα εχουμε και ενα παιδακι που το καναμε εντος - εκτος γαμου καποτε...... δεν θυμαμαι!!!!Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
13-07-2009, 13:43 #86
δεν βλεπω καμια ντροπη να θελει καποιος να ικανοποιησει τα θελω του.
Οτι θα το πληρωσεις στην συνεχεια αυτο ναι, με βαση οτι μενεις σε ενα μονο κομματι των θελω σου,
ενω αλλο δεν το φερνεις σε περας.
Οπως καταλαβαινεις,
εισαι καλη για πηδημα, αλλα σαν συντροφος οχι.
Ετσι δεν βλεπω αλλες κινησεις, και προς το παρον να κατσεις εκει που εισαι (ασχετα αν αυτο ανοιγει αλλα μετωπα) και να επαναπροσδιορισεις το μελλον σου, ειτε με τον αντρα σου ειτε χωρις.
Πιστευω οτι αν δεν γινεις ηρεμα συγκεκριμενη δεν θα βρεις ακρη.
Και αυτο ειναι κατι που πρεπει να κανεις αμεσα, και οχι οποτε μπορεσεις.
Αν θελεις να σου το αναλυσω και αλλο πες μου.
13-07-2009, 13:44 #87
Originally posted by boubourina
Το οποιο κατα πως με εχεις κοψει ως τωρα ποιο ειναι;;;;;
Κρινο, ψυχαναλυση θελω για να καταλβω τι θελω να κανω
το οπως σε εχω κοψει μεχρι τωρα ειναι,
να μπορεσεις να ζησεις με το παιδι σου και τον αντρα σου ηρεμα και ωραια, οπως πανω κατω ολος ο κοσμος....
13-07-2009, 13:58 #88
Από τον κάθε άνθρωπο παίρνουμε συγκεκριμένα πράγματα
Αν αυτό δεν μας ικανοποιεί, πάμε παρακάτω
Πάντως Bou και η Frida Kahlo ζούσε σε σπίτι απέναντι από τον μεγάλο της έρωτα και τα νέα τους τα λέγανε σε ένα γεφυράκι που ένωνε τα σπίτια τους:P
Πέρα από αυτό, και εγώ βλέπω πως ναι μεν, αναζωπυρώνεται το πάθος σας, αλλά δεν σου αρκεί αυτό.
13-07-2009, 14:32 #89
Originally posted by krino
δεν βλεπω καμια ντροπη να θελει καποιος να ικανοποιησει τα θελω του.
Οτι θα το πληρωσεις στην συνεχεια αυτο ναι, με βαση οτι μενεις σε ενα μονο κομματι των θελω σου,
ενω αλλο δεν το φερνεις σε περας.
Οπως καταλαβαινεις,
εισαι καλη για πηδημα, αλλα σαν συντροφος οχι.
Ετσι δεν βλεπω αλλες κινησεις, και προς το παρον να κατσεις εκει που εισαι (ασχετα αν αυτο ανοιγει αλλα μετωπα) και να επαναπροσδιορισεις το μελλον σου, ειτε με τον αντρα σου ειτε χωρις.
Πιστευω οτι αν δεν γινεις ηρεμα συγκεκριμενη δεν θα βρεις ακρη.
Και αυτο ειναι κατι που πρεπει να κανεις αμεσα, και οχι οποτε μπορεσεις.
Αν θελεις να σου το αναλυσω και αλλο πες μου.
Νομιζει οτι το ζητουμενο μου ειναι να μου κανουν τις δουλειες.Και στην τελικη, εχω ερθει αντιμετωπη με 2 παιδια που προσπαθουν να μου αποδειξουν οτι τωρα που εφυγα οτι στο σπιτι ειναι μια χαρα χωρις εμενα.
Τελικα ποιο ηταν το ζητουμενο. Το αν τους ημουν απαραιτητη για την επιβιωση τους, (φυσικα και οχι) απλα οταν υπηρχα εκει αυτα γαιδουρευανε και τωρα εχουν κινητοποιηθει. Το ζητουμενο ηταν να εχω μια οικογενεια και μια σωστη ιεραρχια οπου κουμαντο κανουν οι μεγαλυτεροι και οι μικροτεροι βοηθουν, υποστηριζονται απο τους μεγαλυτερους και υπακουν - πειθαρχουν σε βασικους κανονες συμβιωσης που θα τους βοηθουν στην υπολοιπη ζωη τους αργοτερα.
και τι εγινε;
Δεν εχω πια καθολου οικεγενεια, ουτε καν εκεινη την δυσλειτουργικη, μενω με το παιδι μου στη μαμα μου, ο μπαμπας και αντρας μου μενει με τα παιδια απο τον πρωτο του γαμο. κανουν τις δουλειες τους, και θα μου αποδειξουν ενδεχομενως οτι δεν με χρειαζονται (για τα παιδια μιλαω) και η καταληξη ειναι εκεινη η οικογενεια των 5 ατομων που ειχαμε εγινε 1 οικογενεια των 3 και 1 οικογενεια των 2.
Τα παιδια αυτη τη στιγμη παιζουν το παιχνιδι τους και δεν μπορουν να αναλογισοτυν τη ζημια που κανουν, ή μπορει και να το κανουν επιτηδες. (αφου δεν πετυχε με τη μαμα μας, δεν θα πετυχει με καμμια) αλλα ο αντρας μου νοημον ον 50 ετων δε βλεπει τι παει να συμβει;Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
13-07-2009, 15:20 #90
Μεγειά τους με χαρά τους αν δεν σε χρειάζονται τα παιδιά τα μεγάλα
Έχεις ήδη ένα μωρό και έναν άντρα που σε χρειάζονται απαραιτήτως
Όπως είχα αναφέρει και παλιότερα, το όλο πρόβλημα έγκειται στην επικοινωνία με τον άντρα σου, όπου μαζί θα αποφασίσετε για το τι μέλλει γενέσθαι στο σπίτι σας.
Αφού δεν έχετε αυτό, πως θα γίνουν τα υπόλοιπα?
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....