ΥΠΑΡΧΕΙ \"ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ\" ΔΙΑΖΥΓΙΟ; - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 11 FirstFirst ... 7891011 LastLast
Results 121 to 135 of 161
    Banned
    αναλογα.....
    ποσο θα εισαι αμα μεγαλωσει?

:cool:

Senior Member
    Originally posted by TC
    krino, άμα μεγαλώσει ο βίκτορας θα με κάνεις προξενιό?
    ή δεν με θες για νυφούλα σου???

:P:P:P
    ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΑΤΑ ΜΕ \"ΠΕΤΑΛΑ\"................ ΑΛΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΘΕΡΟ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟ!!!!
    ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η REM ΣΩΖΕΤΑΙ ΚΑΠΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
    Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....

Senior Member
    Originally posted by krino
    αναλογα.....
    ποσο θα εισαι αμα μεγαλωσει?

:cool:
    Κρινο εισαι καλος πατερας για τον Βικτωρα;;;
    Τρεχεις πισω απο τα αυτοκινητα μηπως τον πατησουν σαν την πανικουλα; δινεις κανα σκαμπιλι στα αλλα γατια που τον παιζουν αγρια;
    Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....

Banned
    βασικα την κηδεμονια του την εχει η λατρεια μου....
    εγω ειμαι μονο επι των συμβουλων μονο.
    Εγω επιτηρω μονο τον δικο μου γατο, τον σεβαχ,
    καπου εδω γυρω θα υπαρχει και δικια του φωτο.

Senior Member
    Originally posted by boubourina
    ΑΛΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΘΕΡΟ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟ!!!!
    χε χε χε!!! (Μητσικωστικό μητσοτακικό γέλιο)

:πουτρίβειταχέριατου:

Senior Member
    εγω εχω μονο το argoudaki μου

Banned
    τισι μακρια απο το γατι....

μπου, να χαιρεσαι το αρκουδι.....
    ;)

Δεν το ειδε με θετικο ματι,

αυτο ειναι ολο και ολο η εντυπωση που σου εμεινε???
    πολυ λυπηρο σε πρωτη αναγνωση....
    ευχομαι καλα κουραγια.
    μήπως λέγοντας σε ένα άνδρα, ότι θες να συνέχισης την σεξουαλική επαφή μαζί του σαν χωρισμενη , ειναι σαν να του λες
    οτι \"ΤΑ ΕΧΩ ΛΙΓΟ ΧΑΜΕΝΑ\"? έλα για ένα μόνο λεπτό στην θεση του άλλου, για να διαβάσεις τι καταλαβαίνει! Αντιστρεφεις την λογικη εξελιξη των πραγματων μονη σου...

Senior Member
    Originally posted by πανος12345

ευχομαι καλα κουραγια.
    μήπως λέγοντας σε ένα άνδρα, ότι θες να συνέχισης την σεξουαλική επαφή μαζί του σαν χωρισμενη , ειναι σαν να του λες
    οτι \"ΤΑ ΕΧΩ ΛΙΓΟ ΧΑΜΕΝΑ\"? έλα για ένα μόνο λεπτό στην θεση του άλλου, για να διαβάσεις τι καταλαβαίνει! Αντιστρεφεις την λογικη εξελιξη των πραγματων μονη σου...
    μηπως ειναι σαν να του λες:
    \"Μεγαλε!....... μονο για αυτο εισαι καλος!.......\"
    Γιατι και εσεις οι ανδρες αρνειστε να παραδεχτειτε οτι σε καποιες φασεις της ζωης σας το μονο που εχετε να δωσετε σε μια γυναικα ειναι 10 λεπτα ευτυχιας! Και για 10 λεπτα, εγω πρεπει να λουστω εσενα και τα προβληματα σου επι 24ωρο(πατσατζιδικο ειμαι;)

Banned

ευχομαι καλα κουραγια.

δηλαδη αμα θες να κανεις σεξ,
    τα εχεις λιγο χαμενα?

Για φαντασου, να κανει σεξ με τον συζυγο και να πηγαινει εκδρομες με τον επομενο....
    Ελα εδω αγαπη μου να πηδηχτουμε, και σορρυ αλλα ΣΚ δεν θα μπορεσω, γιατι θα παω τριημερο με καποιον που γνωρισα......
    Αμα γυρισω ομως, θα σε παρω τηλεφωνο για να ξαναπηδηχτουμε.

Πες μου εσυ τι μπορει να καταλαβει τοτε ο ανθρωπος.
    Για πες στη λογικη του ανθρωπου, αφου το εκανες μια φορα, θα μπορεις και δευτερη.

Υγ...... το εχω πει πολλες φορες οτι το σεξ σημερα ειναι ποινικοποιημενο οσο ποτε αλλοτε.

Banned

μηπως ειναι σαν να του λες:
    \"Μεγαλε!....... μονο για αυτο εισαι καλος!.......\"
    Γιατι και εσεις οι ανδρες αρνειστε να παραδεχτειτε οτι σε καποιες φασεις της ζωης σας το μονο που εχετε να δωσετε σε μια γυναικα ειναι 10 λεπτα ευτυχιας! Και για 10 λεπτα, εγω πρεπει να λουστω εσενα και τα προβληματα σου επι 24ωρο(πατσατζιδικο ειμαι;)

Αμα για αυτο ειναι καλος,
    τοτε αυτο να παιρνεις.
    Απο κει και περα αν θες και τα υπολοιπα, ειναι επιλογη σου.

Ειναι θεμα ομως ικανης διαχειρισης των θελω σου και σωστης δομησης των επιθυμιων σου, κατι που οπως εχω διαπιστωσει εκει πασχεις σε βαθμο που σου δημιουργει ολα τα προβληματα.

Senior Member

Ειναι θεμα ομως ικανης διαχειρισης των θελω σου και σωστης δομησης των επιθυμιων σου, κατι που οπως εχω διαπιστωσει εκει πασχεις σε βαθμο που σου δημιουργει ολα τα προβληματα.
    Συμφωνω, αλλα οχι και να μου λενε οτι \"Τι θα καταλαβει ο αλλος, και αν τα εχω χαμενα......\" εδω δεν καταλαβε τοσα χρονια με σχολια, συζητησεις, αναλυσεις, και φιλοσοφιες, λετε τωρα να μπερδευτει;
    Οπως λεει και ο Κρινο εγω ειμαι μπερδεμενη αλλα αυτο δεν τον επηρρεαζει στο ελαχιστο, σας διαβεβαιωνω!!!

Banned
    ακου δυο λογια για να το ληξεις, αν θες βεβαια ετσι?

Δεν υπαρχουν αναμεσα μας χαζοι ανθρωποι η μη νοημονες....
    υπαρχουν ανασφαλεις, φοβισμενοι, εμπαθεις, αλλα οχι ΗΛΙΘΙΟΙ.

Η μονη που μπαινει στο τριπακι οτι δεν παιρνει στροφες ο συζυγος σου,
    εισαι εσυ και οσοι βολευονται απο κατι τετοιο.
    Τωρα αν θα συνεχισεις να πορευεσαι ετσι, αυτο ειναι κατι που θα το δεις εσυ απο μονη σου αν αυτο θες να κανεις.
    Βεβαια θα σου πω οτι εχω δει γυναικες, να ειναι σε μια παρομοια κατασταση για χρονια και να γερνανε ετσι.
    Οπως λοιπον καταλαβαινεις, τα παντα στη ζωη μας ειναι εμεις και οι επιλογες μας.

ευχομαι καλα κουραγια.

δηλαδη αμα θες να κανεις σεξ,
    τα εχεις λιγο χαμενα?

Για φαντασου, να κανει σεξ με τον συζυγο και να πηγαινει εκδρομες με τον επομενο....
    Ελα εδω αγαπη μου να πηδηχτουμε, και σορρυ αλλα ΣΚ δεν θα μπορεσω, γιατι θα παω τριημερο με καποιον που γνωρισα......
    Αμα γυρισω ομως, θα σε παρω τηλεφωνο για να ξαναπηδηχτουμε.

Πες μου εσυ τι μπορει να καταλαβει τοτε ο ανθρωπος.
    Για πες στη λογικη του ανθρωπου, αφου το εκανες μια φορα, θα μπορεις και δευτερη.

Υγ...... το εχω πει πολλες φορες οτι το σεξ σημερα ειναι ποινικοποιημενο οσο ποτε αλλοτε.
    η παρενθεση μου δεν αφορα το σεξ αλλα την σειρα με την οποια λειτουργει επικοινωνιακα η προσωπικοτητα σου:cool:
    μονη σου μπερδευεις το ελευθερο δικαιωμα καθε ανθρωπου να απολαμβανει το σεξ με την οικογενεια!
    Για να το κταλαβεις διαφορετικα...
    Σου αρεσει το σεξ με καποιον? Περιφημα....Τον παντρευσαι γιαυτο το λογο? Ακομα καλυτερα γιατι εισαι μεσαστις προδιαγραφες της ωριμοτητας...
    Αλλα να θες να χωρισεις με καποιν και να μεινεις μον σεξουαλικα δεμενη μαζι του , σημαινει οτι βρισκεσαι στο 3ο σταδιο μιας σχσης και θες να γυρισεις τον χρονο πισω στο 1ο...
    Αψηφωντας και αδιαφορωντας για οσα εχουν ρποκυψει στο μεταξυ και για τα οποια εχεις συναισθηματικη ηθικη και κοινωνικη ευθυνη ακεραια γιατι οπως η ιδια λες , διακοπτεις απο μια σχεση , μονο αυτα που δεν σου αρεσουν και κρατας αυτα που σου αρεσουν αδιαφορωντας για τον αλλον η τους αλλους αν εχετε εν προκειμενω και παιδια
    Κουρασμενη σε βλεπω...Μηπως χρειαζεσαι λιγες διακοπες για να ξανασκεφτεις ολα αυτα απο την αρχη?:cool:

Banned
    Καταρχην η απαντηση που διαβασες δεν ηταν της boubourinas αλλα δικη μου.

Παμε στις απαντησεις σου.

1. Το σεξ μεσα στην οικογενοια δεν ειναι απολαυση ελευθερου δικαιωματος?
    Δηλαδη οταν παντρευεσαι στερεισαι των ελευθερων δικαιωματων σου σαν ανθρωπος?

2. Γιατι να μην θελει καποιος να γυρισει εκει που ηταν και ενιωθε καλα?
    Μπορει βεβαια αυτο να μην ειναι απολυτα εφικτο, αλλα δεν ειναι και παραλογο.

3. Οταν λες ακεραια, τι ακριβως εννοεις?
    η σχεση δεν αποτελειται απο δυο ατομα? αυτοφυης ποα ειναι η γυναικα?
    Θα προτεινες δηλαδη να συνεχισει ετσι τον βιο της, παρολο που δεν βρισκει ευχαριστηση σε αυτο που κανει?
    Γιατι εγω βλεπω να ειναι σε μια κατασταση διαπραγματευσης, το οποιο το βρισκω αρκετα θεμιτο.
    Βεβαια υπαρχει το προβλημα οτι δεν υπαρχουν τα καταλληλα εργαλεια συνεννοησης, ομως αυτο ειναι αλλο ζητημα.

4. Μιλας για κουραση,
    δεν θα μπορουσε κανεις αλλος να ταλαιπωρησει ετσι τον εαυτο του.
    Ολα στη ζωη ειναι προσδοκιες που ποθουμε να εκπληρωθουν.
    Το πως ειναι το ζητουμενο.

Περα απο ολα αυτα,
    εχω μια αιχμη οτι ο καθενας μιλαει μια γλωσσα που δεν γινεται κατανοητη απο τον αλλον.
    Και αυτο δεν ειναι κακο, το κακο ειναι οτι δεν θελει κανεις να την μαθει....

Page 9 of 11 FirstFirst ... 7891011 LastLast