Φοβίες και φάρμακα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
    Senior Member

Φοβίες και φάρμακα

Γειά σας ξέρει κανείς μετά από ποσό καιρό περνάνε τα ψυχοσωματικα και ένα μέρος των φοβιων με αντικαταθλιπτικα??

Senior Member
    Ισως και ποτε. Αναλογως τι θεματα εχει ο καθενας. Τα χαπια βοηθανε καπως να αντιμετωπιζεις τα πραγματα πιο χαλαρα. Θελει ομως δουλεια απο τον εαυτο μας. Προσωπικα με εχει βοηθησει παρα πολυ το να μιλαω με φιλες που ξερουν σχεδον την πληρη αληθεια για μενα. Που με αποδεχονται οπως ειμαι και δεν φοβαμαι να τους πω οτι σκεφτομαι. Βασικο επισης ειναι να ξερεις να ακους και εσυ τα προβληματα των αλλων και να συμμετεχεις στην κουβεντα. Ειναι ανακουφιστικο να εχεις 1-2 ανθρωπους που να μπορεις να μιλησεις. Δε λυνει τα προβληματα αλλα βοηθαει να ξεπερασεις εκεινη τη δυσκολη στιγμη. Οι φοβιες φευγουν καπως οταν τις αντιμετωπισεις κατα προσωπο με ατομο που εμπιστευεσαι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by oubna1 View Post
    Βασικο επισης ειναι να ξερεις να ακους και εσυ τα προβληματα των αλλων και να συμμετεχεις στην κουβεντα. Ειναι ανακουφιστικο να εχεις 1-2 ανθρωπους που να μπορεις να μιλησεις.
    πολυ σωστη κουβεντα , ειπες oubna ............

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    πολυ σωστη κουβεντα , ειπες oubna ............
    Πολλες φορες δυσκολο να γινει αυτο. Πιανω τον εαυτο μου να κουραζεται οταν ακουει τα ιδια και τα ιδια. Πολλες φορες κουραζω και εγω τις φιλες μου με τα ιδια και τα ιδια. Με τις εμμονες μου. Αλλα κατι θα πει ο ενας, κατι ο αλλος και θα τσουλησει το πραγμα. Θα ξεγελαστει η μοναξια και η μιζερια.

Senior Member
    ακουω τα προβληματα των αλλων , ειμαι καλος ακροατης , δεν κουραζω ομως τους αλλους με τα δικα μου , ολοι εχουν τα δικα τους προβληματα για να φορτωθουν και τα δικα μου ........και οντως ετσι τσουλαει το πραμα , και πολυ καλα μαλιστα ................μιζερια να σου πω δεν αισθανομαι, ωρες ωρες μοναξια , ναι.........εισαι επικοινωνιακος παντως ......

Senior Member
    Οκ ευχαριστώ για τα μυνηματα έχει κανείς καμιά άλλη εμπειρία με αυτά θα μ φανεί ιδιαίτερος χρήσιμη στην πορεία παρακαλώ πολυ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    ακουω τα προβληματα των αλλων , ειμαι καλος ακροατης , δεν κουραζω ομως τους αλλους με τα δικα μου , ολοι εχουν τα δικα τους προβληματα για να φορτωθουν και τα δικα μου ........και οντως ετσι τσουλαει το πραμα , και πολυ καλα μαλιστα ................μιζερια να σου πω δεν αισθανομαι, ωρες ωρες μοναξια , ναι.........εισαι επικοινωνιακος παντως ......
    ειμαι επικοινωνιακος αρκετα. ειδικα εκει που αισθανομαι ανετα. Τεσπα, ας το κοψω εδω γιατι δεν βοηθησαμε και πολυ το θεματοθετη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Jr1983 View Post
    Γειά σας ξέρει κανείς μετά από ποσό καιρό περνάνε τα ψυχοσωματικα και ένα μέρος των φοβιων με αντικαταθλιπτικα??
    Τα αντικαταθλιπτικά δεν διορθώνουν πολύ τα ψυχοσωματικά
    Πρέπει να βοηθήσεις εσύ τον εαυτό σου
    Και εγώ που παίρνω πόσο καιρό αντικαταθλιπτικά κατά διαστήματα έχω ψυχοσωματικά ειδικά σε περιόδους έντονου στρες
    Αν δεν κάνεις κάνε ψυχοθεραπεία και βρες 2 με 3 άτομα που εμπιστεύεσαι να μιλάς αυτό θα σε βοηθήσει να ανοίγεσαι και να βγάζεις από μέσα σου αυτά που σε ενοχλούν

Senior Member
    Ρε παιδιά λέτε ότι τα αντικαταθλιπτικά δεν κάνουν κάτι τότε γιατί τα παίρνετε κ τα παίρνουμε?

Εγώ πάντως που έκανα αγωγή με enlift για 8 μήνες περίπου, συνειδητοποίησα ότι οι πονοι που είχα δεν σταμάτησαν ποτέ. Μάλλον πρόκειται για μυικους πόνους που από το άγχος μου τους έκανα πολύ χειρότερους και κατέληγα να λέω στους γιατρούς ότι πονάω σε 20 σημεία. Με την αγωγή λοιπόν δεν σταμάτησαν κάποιοι από αυτούς,απλά μου πέρασαν οι κρίσεις πανικού που με επιαναν από αυτούς και το πήρα πιο χαλαρά.. Ακόμα κάποιες φορές μου μπαίνουν ιδέες μήπως είναι κάτι άλλο, αλλά τελείως στιγμιαία και το προσπερνώ. Δεν θέλω να μπω πάλι σε τρυπάκι να ψάχνομαι με γιατρούς και πάθω τα ίδια.. ελπίζω να μην φτάσω στο άλλο άκρο που να έχω κάτι και να μην το βρω επειδή σκέφτομαι έτσι τώρα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Elena_38 View Post
    Ρε παιδιά λέτε ότι τα αντικαταθλιπτικά δεν κάνουν κάτι τότε γιατί τα παίρνετε κ τα παίρνουμε?
    o δικος μου ψυχιατρος δεν πιστευει στα αντικαταθλιπτικα ........εγω τα παιρνω για να του παω κοντρα ......
    Last edited by Macgyver; 14-02-2022 at 07:31.

Senior Member
    Δλδ ο ψυχίατρος που έχεις αφιέρωσε τη ζωή του σε ένα επάγγελμα που δεν πιστεύει?
    Γιατί αν δεν πιστεύει στα αντικαταθλιπτικά τότε απορρίπτει ο ίδιος τις σπουδές του.

Senior Member
    πιστευει στην ψυχοθεραπεια μονο για την κτθλψη , η φαρμακολογια ειναι ενα μερος των σπουδων του, και αναφερεται μονο στα αντικαταθλιπτικα , οχι σε αλλα φαρμακα ......

Marilou
    Guest
    Quote Originally Posted by Elena_38 View Post
    Δλδ ο ψυχίατρος που έχεις αφιέρωσε τη ζωή του σε ένα επάγγελμα που δεν πιστεύει?
    Γιατί αν δεν πιστεύει στα αντικαταθλιπτικά τότε απορρίπτει ο ίδιος τις σπουδές του.
    Να κρατησουμε αυτο σε παρακαλω πολυ εδω μεσα γιατι σιγουρα τοτε δεν μιλαμε για επιστημονα

Δεν υπαρχει γιατρος ΠΟΥΘΕΝΑ που να υποστηριζει κατι τετοιο και αν παλι το υποστηριζει πολυ κακώς τον εμπιστευονται εφοσον παρα πολλοι ανθρωποι εχουν αλλαξει την ποιοτητα ζωης απο αυτους τους ανθρωπους!
    Δεχομαστε οτι ολοι δεν το καταφερνουν και το σεβομαστε, αλλα οχι να καταρριπτουμε και κατι τετοιο, ειδικα εδω μεσα ειναι πολυ αδικο για τους ανθρωπους που προσπαθουνε και εχουν εναποθεση τις τελευταιες ελπιδες τους σε αυτους !

Senior Member
    ουδεποτε εχει γινει κανεις καλα με αντικαταθλιπτικα .........οσον αφορα την κτθλψη ........αλλιως θα υπηρχαν 350 εκατομμ. καταθλιπτικοι παγκοσμιως ?
    Last edited by Macgyver; 15-02-2022 at 12:44.

Page 1 of 2 12 LastLast