Καταναγκασμοί sos
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3
    Senior Member

Καταναγκασμοί sos

Έχει διαγνωστεί κάνεις με αγχωδη διαταραχή κ να έκανε μετά εμμονές επειδη μια φορά έκανε κ ο φόβος να του κάνει συνέχεια εμμονές?
    Μέσα στο μυαλό εννοώ.
    Εγώ έχω αρχίσει κ φοβάμαι την επανάληψη του μυαλού κ μου κολλάνε να επαναλαμβάνω πράγματα κ έχω αγχωθει προσπαθώ να το αποφύγω.καταναγκασμους δλδ.
    Νομίζω θα τρελαθώ.
    Πίνω ζαναξ κ σεροξατ αλλά ακόμα είμαι στην αρχή.
    Ο φόβος μου γεννάει συνέχεια διάφορα κ τα προκαλώ μόνη μου, δεν ήμουν έτσι ποτέ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Elena_38 View Post
    Έχει διαγνωστεί κάνεις με αγχωδη διαταραχή κ να έκανε μετά εμμονές επειδη μια φορά έκανε κ ο φόβος να του κάνει συνέχεια εμμονές?
    Μέσα στο μυαλό εννοώ.
    Εγώ έχω αρχίσει κ φοβάμαι την επανάληψη του μυαλού κ μου κολλάνε να επαναλαμβάνω πράγματα κ έχω αγχωθει προσπαθώ να το αποφύγω.καταναγκασμους δλδ.
    Νομίζω θα τρελαθώ.
    Πίνω ζαναξ κ σεροξατ αλλά ακόμα είμαι στην αρχή.
    Ο φόβος μου γεννάει συνέχεια διάφορα κ τα προκαλώ μόνη μου, δεν ήμουν έτσι ποτέ.
    υπομονη θελει. οταν ειχα ξεκινησει τα χαπια που παιρνεις εσυ εκανα πανω απο μηνα για να υποχωρησουν τα συμπτωματα. τα προβληματα τα σκεφτομουν παλι αλλα τουλαχιστον ειχα ηρεμια χωρις κρισεις πανικου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by oubna1 View Post
    υπομονη θελει. οταν ειχα ξεκινησει τα χαπια που παιρνεις εσυ εκανα πανω απο μηνα για να υποχωρησουν τα συμπτωματα. τα προβληματα τα σκεφτομουν παλι αλλα τουλαχιστον ειχα ηρεμια χωρις κρισεις πανικου.
    Κρίσεις πανικού τώρα δεν έχω.
    Είμαι πάνω στην αύξηση στα 15 mg.
    Αγωγή ξεκίνησα πριν 22 ημέρες.
    Το θέμα είναι ότι οι εμμονές ιδέες που έχω έχουν αυξηθεί.
    Γεννάω συνέχεια εμμονικες σκέψεις που τις κάνω καταναγκαστικά.
    Πχ σκέφτομαι μην επαναλάβεις κάτι στο κεφάλι σου κ το κάνω.πχ να επαναλαμβάνω μια φράση η ένα τραγούδι που μου κόλλησε από χθες.
    Μετά λέω μην βρίσεις κ πάω να βρίσω.
    Δλδ το κάνω μόνη μου.
    Αυτά είχες κ εσύ???
    Όλη μέρα υποφέρω προσπαθώ να τα αποφύγω κοντεύω να τρελαθώ.