ΥΠΟΦΕΡΩ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 54

Thread: ΥΠΟΦΕΡΩ

Senior Member
    Κ εμένα μου απάντησαν ψυχίατρο κ ότι πρέπει να φάω περισσότερο.Έχω μια τσάντα εξετάσεις σαν τις γριές κ ακόμα ψάχνω τι έχω δεν μπορώ να δεχτώ ότι είναι απο την αγχώδη διαταραχή κ τα λίγα κιλά μου.φαύλος κύκλος σε γιατρούς από 2 κ 3 φορές γιατί θεωρώ ότι ο 1ος δεν ήταν καλός μετά πάω σε 2ο κτλπ.

niaouris
    Guest
    Quote Originally Posted by Elenas View Post
    Πως βιώνεις τις κρίσεις πανικού και πως χαλαρωνεις; Κατέληξα επείγοντα σήμερα μετά απο λεξοτανιλ μετά από τεράστια κρίση πανικού. Μούδιασα ολόκληρη ζαλιζόμουν δεν έβλεπα μπροστά μου και πραγματικά ένιωσα ότι πεθαινα. Ήταν ότι πιο τραυματικο έχω ζήσει.
    τις βιωνω πολυ ασχημα νιωθω οτι πεθαινω οτι δεν εχω οξυγονο...ζαλαδες ισχυρες και πολυ κακες σκεψεις τρεμουλο και νιωθω σαν ν εχω πυρετο...δεν μπορω να χαλαρωσω απλα λεω οτι θα περασει δεν ειναι τιποτα και το αφηνω να περασει δεν μπορω ν κανω τιποτα...τα αντικαταθλιπτικα δεν βοηθουν δυστυχως...δεν ξερω τι θα κανω λεω να παω σε ψυχολογο να κανω ψυχοθεραπεια//εσυ ???

Senior Member
    Quote Originally Posted by niaouris View Post
    τις βιωνω πολυ ασχημα νιωθω οτι πεθαινω οτι δεν εχω οξυγονο...ζαλαδες ισχυρες και πολυ κακες σκεψεις τρεμουλο και νιωθω σαν ν εχω πυρετο...δεν μπορω να χαλαρωσω απλα λεω οτι θα περασει δεν ειναι τιποτα και το αφηνω να περασει δεν μπορω ν κανω τιποτα...τα αντικαταθλιπτικα δεν βοηθουν δυστυχως...δεν ξερω τι θα κανω λεω να παω σε ψυχολογο να κανω ψυχοθεραπεια//εσυ ???
    Εγω βιωνω τέτοια δυσφορια που ν είναι αδύνατον να χαλαρώσω. Καο τωρα φοβάμαι και τα αγχολυτικα μετα από ότι έπαθα με το λεξ. Περιμένω να μιλήσω με ψυχίατρο να ξεκινήσω αγωγή παλι. Ψυχοθεραπεία κάνω εδώ και ένα 7μηνο. Δεν βοήθησε ιδιαίτερα από ότι φαίνεται ουτε αυτό...

Senior Member
    Έκανα σήμερα το εγκεφαλογράφημα αύριο θα βγεί ανησυχώ πολύ οργανικά δεν νιώθω καλά κάνω 1 βήμα και λαχανιάζω κ σβημάρες δεν μπορώ να βγάλω άκρη.

Senior Member
    Με έπιασε πρίν τάση λιποθυμίας και τάση για εμετό τι είναι όλα αυτά ανησυχώ

niaouris
    Guest
    Quote Originally Posted by Medussa View Post
    Δεν θεωρώ οτι μία αγχώδης διαταραχή σε χλωμιάζει σε κάνει να ζαλίζεσαι όλη μέρα κ να σου φέρνει τάσεις λιποθυμίας...είναι αδύνατον...
    καλησπερα εμενα το ζολοφτ μου εφερε ιλιγγο και ζαλαδα ολη μερα...ειναι αναλογα τον οργανισμο

niaouris
    Guest
    η ψυχοθεραπεια δεν κανει τιποτα???πες στον ψυχολογο σου να σε βοηθησει να κοψεις / μειωσεις τα φαρμακα τουλαχιστον...σκεφτομαι κ εγω για ψυχοθεραπεια αλλα δεν ξερω ακομα το σκεφτομαι

niaouris
    Guest
    Quote Originally Posted by Elenas View Post
    Εγω βιωνω τέτοια δυσφορια που ν είναι αδύνατον να χαλαρώσω. Καο τωρα φοβάμαι και τα αγχολυτικα μετα από ότι έπαθα με το λεξ. Περιμένω να μιλήσω με ψυχίατρο να ξεκινήσω αγωγή παλι. Ψυχοθεραπεία κάνω εδώ και ένα 7μηνο. Δεν βοήθησε ιδιαίτερα από ότι φαίνεται ουτε αυτό...
    η ψυχοθεραπεια δεν κανει τιποτα???πες στον ψυχολογο σου να σε βοηθησει να κοψεις / μειωσεις τα φαρμακα τουλαχιστον...σκεφτομαι κ εγω για ψυχοθεραπεια αλλα δεν ξερω ακομα το σκεφτομαι

Senior Member
    Εγώ κανω ψυχοθεραπεία 2 μήνες κ μου είπε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι μόνο με τη ψυχοθεραπεία πρέπει αγωγή

niaouris
    Guest
    Εγώ κανω ψυχοθεραπεία 2 μήνες κ μου είπε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι μόνο με τη ψυχοθεραπεία πρέπει αγωγή
    με την ψυχοθεραπεια ειδες αποτελεσματα??ο ψυχιατρος σου τι σου εχει πει??

Senior Member
    Αν δεν φύγει ο πανικός και τα σωματικά σύμπτωματα δεν μπορεί να γίνει δουλειά στην ψυχοθεραπεία.

Senior Member
    Εγώ είμαι χάλια μ πιάνει όλη μέρα τάση λιποθυμίας και ταυτόχρονα τάση για εμετό θέλω να πάω πάλι στο νοσοκομείο κ όλοι οι δικοί μου λένε όχι κ εγώ ανησυχώ πολύ

Senior Member
    Εγώ είμαι χάλια μ πιάνει όλη μέρα τάση λιποθυμίας και ταυτόχρονα τάση για εμετό θέλω να πάω πάλι στο νοσοκομείο κ όλοι οι δικοί μου λένε όχι κ εγώ ανησυχώ πολύ
    Εντονη κόπωση νιώθεις; Σε σημείο να μην μπορείς βα σηκωθείς από το κρεβάτι. Έχεις κάνει εξετάσεις για θηροειδη; Χασιμοτο;

Senior Member
    Τον προηγούμενο καιρό ένιωθα κόπωση τώρα μόνο σβημάρα(κάτι σα να πέφτει κ τ αίμα απ το κεφάλι,τρεμούλα και τάση γ εμετό...ναι έχω δει για χασιμότο κ γ λύκο

Senior Member
    Τον προηγούμενο καιρό ένιωθα κόπωση τώρα μόνο σβημάρα(κάτι σα να πέφτει κ τ αίμα απ το κεφάλι,τρεμούλα και τάση γ εμετό...ναι έχω δει για χασιμότο κ γ λύκο
    Ίσως έχεις κάποιο άλλο αυτοαναοσο. Lyme? Έβλεπα κάτι βίντεο πρόσφατα με άτομα που δεν ενιωθαν καλά και εντελει μετά από χρόνια βρήκαν ότι έχουν αυτό. Πήγαινε σε ρευματολπγο αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Κάνε ότι εξέταση υπάρχει για αυτοανοσα. Και αν είναι όλα καλά τοτε απευθύνσου παλι σε ψυχίατρο. Το ζολοφτ και το σιπραλεξ φέρνουν γενικα ζαλάδα από ότι ρχω ακούσει από τους γύρω μου.(Αν θυμάμαι καλά ζολοφτ είχες παρει). Οπότε ίσως να πάρεις κάτι άλλο ποτ θα σου κάτσει καλύτερα

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast